finale kupa:celik-zeljeznicar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
splend

#776 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by splend »

jufka developer wrote:
splend wrote:
Frooteky wrote:Na strani braće po boji, pozdrav iz tuzle :-)
:thumbup:

i za njih su braca po boji, oni iz listice :lol: :lol:

prica se da je Bevanda zavrsio sudiju :D vasi htjeli parirati ali nisu imali dovoljno kesha

dokaz koliki je gigant taj Zeljo, ne mora se truditi ni oko cega, sve mu drugi zavrse
prica se i da ce zeljo namjerno zavrsiti treci u ligi, da bi dobio 90.000 eura vise od uefe.
dokaz koliki je zeljo gigant, i sta sve radi za 90.000 E :mrgreen:
jufka developer

#777 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by jufka developer »

Dammme wrote:Vidim ja biće ovdje "krvi do koljena". Možda bi se to i moglo gledati u srijedu.
kad igras sa onim mesarima, svasta moze biti... jasno je da ce ici svojom mesarskom taktikom "polomi pa vladaj" ali se nadam da ce sudija biti mnogo pametniji od onog nesretnika Vukasovica koji fasova 3 mjeseca suspenzije

sto se tice navijaca, ne vjerujem da ce biti frke
jufka developer

#778 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

splend wrote: prica se i da ce zeljo namjerno zavrsiti treci u ligi, da bi dobio 90.000 eura vise od uefe.

Zeljo je toliki gigant da moze da bira u koje ce pretkolo i koliko ce para uzeti UEFI

a vi treba da igrate protiv giganta za to isto pretkolo
metar_drva

#779 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by metar_drva »

EdoI wrote: Ma da, bolje je da sam odgovorio na foru sa Čevljanovića. Al' valjda je i to uža okolina metropole, je l'.
znaš onu; ko drugom jamu kopa... :wink:
Ajatolah_

#780 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Ajatolah_ »

metar_drva wrote:
EdoI wrote: Ma da, bolje je da sam odgovorio na foru sa Čevljanovića. Al' valjda je i to uža okolina metropole, je l'.
Ja sam pitao koje smradove iz Zenice, jer me zanimalo - jesam to i ja smrad i nepismen zato što je onaj genije iz uprave izjavio da nam je trener ljepši i zato što je trener Čelika rekao to famozno "maket"; i jesam li smrad zato što je Kuduzović ili ko već udario laktom nekog vašeg igrača?

A ono prizivanje moderatora nije bilo nikakvo "bježanje", jer ja sam isprva mislio ignorisati ono duhovito "up'o ti velik" tako da to nije imalo veze s tim, već sam ih prizivao zbog onog razloga kojeg sam i napisao u tom postu.
Last edited by Ajatolah_ on 23/05/2011 22:05, edited 1 time in total.
jufka developer

#781 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

EdoI wrote:
metar_drva wrote:
Ja sam pitao koje smradove iz Zenice, jer me zanimalo - jesam to i ja smrad i nepismen zato što je onaj genije iz uprave izjavio da nam je trener ljepši i zato što je trener Čelika rekao to famozno "maket"; i jesam li smrad zato što je Kuduzović ili ko već udario laktom nekog vašeg igrača?

nisi ti smrad, samo vam grad smrdi pa onda mi to tako svima generalno, nista licno
smoki_choko

#782 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

splend wrote: prica se i da ce zeljo namjerno zavrsiti treci u ligi, da bi dobio 90.000 eura vise od uefe.
a vi cete uzeti 000000000000000000 eura
elSaik

#783 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by elSaik »

Ne samo da idemo na to da budemo treći nego ćemo i Čeliku pustiti da nas dobije u kupu da nas UEFA ne bi ni slučajno pomjerila dalje od prvog pretkola. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#784 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Charuga »

A da se malo smire strasti, barem ovde na forumu! Da ne bude poslije pitanja zasto se brisu postovi.
Charuga
Globalni moderator

#785 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Charuga »

Osim: Meč neće početi dok svi navijači Želje ne uđu na Bilino polje!

Code: Select all

http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=19865
Ako im je vjerovati da je izjavio ovo ..
motorola01

#786 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

Vrlo je moguce da je ovo izjavio i znas sta je jos moguce?!Moguce je to da ce i prekinuti utakmicu i napustiti stadion ako mu nesto ne bude po volji(citaj rezultat)..Ovo je dno dna(mislim na sva moguca prepucavanja preko novina i online portala)...Uzvratna tekma ce biti vrhunac (svega sto ne bi trebalo da bude nogomet)bolesti BH nogometa......
Charuga
Globalni moderator

#787 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Charuga »

motorola01 wrote:Vrlo je moguce da je ovo izjavio i znas sta je jos moguce?!Moguce je to da ce i prekinuti utakmicu i napustiti stadion ako mu nesto ne bude po volji(citaj rezultat)..Ovo je dno dna(mislim na sva moguca prepucavanja preko novina i online portala)...Uzvratna tekma ce biti vrhunac (svega sto ne bi trebalo da bude nogomet)bolesti BH nogometa......
Nece se ovo desiti. Kad nije u Mostaru prosle godine protiv Zrinjskog a mogao je, nece nikad.

Na kraju krajeva, nije nista lose rekao. Navijaci Celika su usli u prvoj utakmici na vrijeme i niko nema pravo j.bavati nase navijace. Ne kazem da hoce ali ako dodje do toga potpuno se slazem sa Amarom ...
motorola01

#788 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

Navijaci Celika nisu usli na vrijeme na posljednjoj utakmici u kupu,da se ne lazemo ;-) .A drugo,navijaci zelje ce sigurno uci na vrijeme,ako dodju na vrijeme..Koliko je samo derbija bilo,a da je tekma pocela,a tek onda dolaze autobusi pred stadion...Zanci neka dodju na vrijeme i uci ce sigurno na vrijeme.Sad ce u obezbjedjenju biti policija iz oba kantona,tako da....

A sto se tice prekida,ja tebi garantujem da ce on izvesti sastav,ako mu ne bude po volji rezultat...
Lakat Jebić

#789 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

motorola01 wrote:Navijaci Celika nisu usli na vrijeme na posljednjoj utakmici u kupu,da se ne lazemo ;-) .A drugo,navijaci zelje ce sigurno uci na vrijeme,ako dodju na vrijeme..Koliko je samo derbija bilo,a da je tekma pocela,a tek onda dolaze autobusi pred stadion...Zanci neka dodju na vrijeme i uci ce sigurno na vrijeme.Sad ce u obezbjedjenju biti policija iz oba kantona,tako da....

A sto se tice prekida,ja tebi garantujem da ce on izvesti sastav,ako mu ne bude po volji rezultat...
nemoj zajebavat, vecina je usla dok sam ja pio kafu ispred stadiona....
ultima_palabra

#790 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

motorola01 wrote:Navijaci Celika nisu usli na vrijeme na posljednjoj utakmici u kupu,da se ne lazemo ;-) .A drugo,navijaci zelje ce sigurno uci na vrijeme,ako dodju na vrijeme..Koliko je samo derbija bilo,a da je tekma pocela,a tek onda dolaze autobusi pred stadion...Zanci neka dodju na vrijeme i uci ce sigurno na vrijeme.Sad ce u obezbjedjenju biti policija iz oba kantona,tako da....

Šta ba ti garantuješ? :-) Trener FK Željezničar takve stvari NE RADI, pogotovo ako dolazi iz porodice Osim :!:
To što ste vi navikli na Ibrakoviće, Hafizoviće i ostale "stručnjake" je druga priča.
Charuga
Globalni moderator

#791 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Charuga »

motorola01 wrote:A sto se tice prekida,ja tebi garantujem da ce on izvesti sastav,ako mu ne bude po volji rezultat...
Na osnovu cega to tvrdis ziv bio? Nekad je izveo sastav kad mu nije odgovarao rezultat? Imas li ikakvog osnova za to sto "garantujes" ili je to tek onako sto je on "omrzeni" Amar Osim.
Mobile_Disco

#792 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mobile_Disco »

Plavih_11 wrote:
motorola01 wrote:Vrlo je moguce da je ovo izjavio i znas sta je jos moguce?!Moguce je to da ce i prekinuti utakmicu i napustiti stadion ako mu nesto ne bude po volji(citaj rezultat)..Ovo je dno dna(mislim na sva moguca prepucavanja preko novina i online portala)...Uzvratna tekma ce biti vrhunac (svega sto ne bi trebalo da bude nogomet)bolesti BH nogometa......
Nece se ovo desiti. Kad nije u Mostaru prosle godine protiv Zrinjskog a mogao je, nece nikad.

Na kraju krajeva, nije nista lose rekao. Navijaci Celika su usli u prvoj utakmici na vrijeme i niko nema pravo j.bavati nase navijace. Ne kazem da hoce ali ako dodje do toga potpuno se slazem sa Amarom ...
Ne bih bas rekao da smo svi usli na vrijeme :D Tako da je ovo jako bez veze izjava, ko je on da odlucjuje, kad utakmica pocinje. Ok shvatam Ivica je presjednik komiteta, al sto je previse, previse je..
ultima_palabra

#793 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
motorola01 wrote:A sto se tice prekida,ja tebi garantujem da ce on izvesti sastav,ako mu ne bude po volji rezultat...
Na osnovu cega to tvrdis ziv bio? Nekad je izveo sastav kad mu nije odgovarao rezultat? Imas li ikakvog osnova za to sto "garantujes" ili je to tek onako sto je on "omrzeni" Amar Osim.
:D
Možda bi se trebalo prisjetiti tekme sa Zrinjskim prošle sezone ili sa Širokim ove... oba puta je ekipa ostala na terenu u vidljivo neregularnim uslovima. Ali eto, možda dečko nije tad pratio fudbal :roll:
LSD

#794 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by LSD »

Može mu se jer je Ivicin sin, a vi se možete samo pokoriti volji jaceg ;-)
motorola01

#795 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

Zbog svih onih njegovih izjava prije prvog mece,poslije istog,gubitka 3 boda u Zenici u borbi za titulu,ovjere titule borca na grbavici,svih ovih glupih izjava ibrakovica(ne trenera),uopste prepucavanja na relaciji Celik-Zeljeznicar i na kraju zbog njega samog(isfrustriranog svim i svacim)...Tu njegovu frustraciju svim i svacim moguce izbiti samo "seansama" koje ukljucuju sake i nista vise..Ako ne upali prvi put,ponoviti onoliko puta koliko je to potrebno :D .Onda bi bio ko curica ;-) ...Dize bezveze tenzije i nista vise i onda ce se poslije zaliti,sto je ovo ovako itd...
Mobile_Disco

#796 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mobile_Disco »

A jako ste simpaticni sa svojim izjavama, simpaticniji ste od ovih "nasih" miseva iz "uprave", koji su se izvukli iz svojih rupa, i gluposti lupaju :D
motorola01

#797 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:
:D
Možda bi se trebalo prisjetiti tekme sa Zrinjskim prošle sezone ili sa Širokim ove... oba puta je ekipa ostala na terenu u vidljivo neregularnim uslovima. Ali eto, možda dečko nije tad pratio fudbal :roll:
Mozda je to tebi decko izlika,da ako sad izvuce ekipu sa terena da mozes ovdje pr.diti u stilu "mozes misliti kakvi ste bili kad nije izvukao ekipu u hercegovini,a izvukao je u Zenici"...Ovo je pravdanje u stilu odredjivanja cijene karte u prvoj tekmi,sve proracunato do u detalje ;-)
Last edited by motorola01 on 23/05/2011 23:20, edited 1 time in total.
motorola01

#798 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

LSD wrote:Može mu se jer je Ivicin sin, a vi se možete samo pokoriti volji jaceg ;-)
Koja volja jaceg..Zar nismo svi jednaki???Vidis koja ste vi,da ne kazem ba.gra(kad smo mi vec smradovi)..
motorola01

#799 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

Mobile_Disco wrote:A jako ste simpaticni sa svojim izjavama, simpaticniji ste od ovih "nasih" miseva iz "uprave", koji su se izvukli iz svojih rupa, i gluposti lupaju :D
Upravo misevi..I usput seljacine mrtve(mislim na clanove nase uprave,pogotovo ovog ibrakovica)..Izsao nakon 15 godina,pun sebe,stavio sal i on nesto sere,ko kakav horoz :lol:
LSD

#800 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by LSD »

Osim je u situaciji da on odredi šta ce, ako procijeni da nisu ušli svi navijaci- utakmica nece moci poceti.
Opet kažem, može mu se jer je njegova volja ultimativna, a ultimativna je jer je Ivicin sin (ovo što kaže Mobile disco).
Npr. samo moja ekipa ce kasniti nekih pola sata (jer planiramo malo svratiti u Visoko i Kakanj) a za druge koji budu kasnili ne znam...uglavnom dok se SVI manijaci ne smijeste, nema igranja.
Locked