Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Moderator: _BataZiv_0809
- mrtva kokoš
#776 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
zanimljiv mi je ovaj kora, moze biti od njega nesto...
ima neki svoj fazon, slusljiv... vidim zovu ga na refrene..
- drugodtvogdruga
#777 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Emby & Ministar – Signal (2012)

Download:
YouTube:

Download:
Code: Select all
http://bhoportal.com/download-zona/?did=1218YouTube:
Code: Select all
http://www.youtube.com/playlist?list=PL2913CC1FD9BE7434- mrtva kokoš
#778 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
postavljen spot i na tjub...
- mrtva kokoš
#779 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
ako se bude kome islo, da zna...

- drugodtvogdruga
#780 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
vecina novih pjesama koje izbacuje su pederske (iznad prosjeka itd), slazem se, ali samo hocu da kazem da ima nekoliko dobrih pjesama, ovaj pederizam noviji fura jer mu pali kod publike, hoce da zaradi, samo to hocu da kazem, jebiga sta je tu je...šime.sparina wrote:ako on ovom svojom gay muzikom koja se vrti kako kazes po tv-u i radiju puni klubove, svaka cast...
ja onda povlacim ovu prvu recenicu prethodnog posta ali ne povlacim cinjenicu da je ovo
ove su mi udure naprimjer
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
SaPnA
#782 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Kontra je car, radi extra, redovno ga slushamšime.sparina wrote:zanimljiv mi je ovaj kora, moze biti od njega nesto...
al' gledaj kralja

- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#783 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
PS: ja mislim da je sime mislio na bubu corelli-a, nek me ispravi ako grijesim D:
- drugodtvogdruga
#784 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
beatova i lajnova, bajta redovnoSaPnA wrote: Kontra je car, radi extra, redovno ga slusham
al' gledaj kralja![]()
![]()
a sramota je kontri repat 'ja sam carina bosna je karina' pa doc na red bull battle i izgubit od nekakvog 'kare', lik koji se uopste ne bavi hip hopom, jbte ako ovi sto ih smatrate 'boljim' na sceni tako lahko mogu podudlat od nekoga ko uopste ne repa vec je u nekom bendu nesto onda fakat se ne trebamo cudit sto scena nije tako jaka.
- cigara
#785 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
kara kad je repo vecina je slusala samo uvodnu spicu na crtanim filmovima
koliko znam frajer i dan danas fsyla svakodnevno
- Kinaski
#786 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Nemas pojma ko je kara lave , Kara je institucija za sve repere . Ili bilo koji drugi muzicar . Svaki muzicar (pjevac) zna repat , a tesko koji reper da zna pjevat.
-
SaPnA
#787 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
jeste mislio, al kontra je kraljrashtiman wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
PS: ja mislim da je sime mislio na bubu corelli-a, nek me ispravi ako grijesim D:
- drugodtvogdruga
#788 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
pratim scenu 12 godina, sta si ti sluso i kakve si crtice gledo ne znam ali iskreno i objektivno kara nije 'postojao' tada i ne 'postoji' sada na hip hop sceni, mozda ga ti znas i sve to, iz tvog je kvarta ili nesto, kul za tebe, iz sarajeva si ko i on, zna ga poneko u sarajevu, ovo ono, i sa strane zbog benda sta li, ali zbog hip hopa ga niko ne zna jer iza sebe nema nikakvav kvantitet niti kvalitet, hit pjesme, album ili bilo sta, da sira 'masa' zna za to... Nista protiv momka, svaka cast njemu sto je uzeo onaj battle ali po meni je to sramota za nas hip hop i za scenu, da neko ko se ne bavi hip hopom i za koga malo ko zna uzme takvo nesto pored imena koja su bila tu.cigara wrote:kara kad je repo vecina je slusala samo uvodnu spicu na crtanim filmovima
- cigara
#789 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
sramota je kad frajer koji fstylea 100 godina dobije lika koji fstylea 2 godine?drugodtvogdruga wrote:pratim scenu 12 godina, sta si ti sluso i kakve si crtice gledo ne znam ali iskreno i objektivno kara nije 'postojao' tada i ne 'postoji' sada na hip hop sceni, mozda ga ti znas i sve to, iz tvog je kvarta ili nesto, kul za tebe, iz sarajeva si ko i on, zna ga poneko u sarajevu, ovo ono, i sa strane zbog benda sta li, ali zbog hip hopa ga niko ne zna jer iza sebe nema nikakvav kvantitet niti kvalitet, hit pjesme, album ili bilo sta, da sira 'masa' zna za to... Nista protiv momka, svaka cast njemu sto je uzeo onaj battle ali po meni je to sramota za nas hip hop i za scenu, da neko ko se ne bavi hip hopom i za koga malo ko zna uzme takvo nesto pored imena koja su bila tu.cigara wrote:kara kad je repo vecina je slusala samo uvodnu spicu na crtanim filmovima
-
frngla
#790 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
drugodtvogdruga wrote:pratim scenu 12 godina, sta si ti sluso i kakve si crtice gledo ne znam ali iskreno i objektivno kara nije 'postojao' tada i ne 'postoji' sada na hip hop sceni, mozda ga ti znas i sve to, iz tvog je kvarta ili nesto, kul za tebe, iz sarajeva si ko i on, zna ga poneko u sarajevu, ovo ono, i sa strane zbog benda sta li, ali zbog hip hopa ga niko ne zna jer iza sebe nema nikakvav kvantitet niti kvalitet, hit pjesme, album ili bilo sta, da sira 'masa' zna za to... Nista protiv momka, svaka cast njemu sto je uzeo onaj battle ali po meni je to sramota za nas hip hop i za scenu, da neko ko se ne bavi hip hopom i za koga malo ko zna uzme takvo nesto pored imena koja su bila tu.cigara wrote:kara kad je repo vecina je slusala samo uvodnu spicu na crtanim filmovima
ti pratis scenu 12 godina, a nisi cuo za billy-a do neki dan
- Kinaski
#791 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Ma kakav rep , hip hop , rekoh ti svako zna repovati . Neki repuju samo da bi nahranili svoj ego ...frngla wrote:drugodtvogdruga wrote:pratim scenu 12 godina, sta si ti sluso i kakve si crtice gledo ne znam ali iskreno i objektivno kara nije 'postojao' tada i ne 'postoji' sada na hip hop sceni, mozda ga ti znas i sve to, iz tvog je kvarta ili nesto, kul za tebe, iz sarajeva si ko i on, zna ga poneko u sarajevu, ovo ono, i sa strane zbog benda sta li, ali zbog hip hopa ga niko ne zna jer iza sebe nema nikakvav kvantitet niti kvalitet, hit pjesme, album ili bilo sta, da sira 'masa' zna za to... Nista protiv momka, svaka cast njemu sto je uzeo onaj battle ali po meni je to sramota za nas hip hop i za scenu, da neko ko se ne bavi hip hopom i za koga malo ko zna uzme takvo nesto pored imena koja su bila tu.cigara wrote:kara kad je repo vecina je slusala samo uvodnu spicu na crtanim filmovima
ti pratis scenu 12 godina, a nisi cuo za billy-a do neki dancao bolan
- drugodtvogdruga
#792 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
jao bona sto si smijesna, ko je billy bona? ajd bona pitaj 10 hip hop fanova da nabroje par billijevih hitova? hahah, hajlajt njegove rep karijere je sto se pojavio u fmjam spotu prije 10 godina i to je to, sad radi neki dub step rep sto ne spada u hip hop, pojavio se nakon deset godina jer mu je edo repo na par beatova, hip hop nikad nije radio kvalitetno niti ko zna za njega niti ce ikad, sto se hip hopa tice i hip hop fanova.frngla wrote:drugodtvogdruga wrote:pratim scenu 12 godina, sta si ti sluso i kakve si crtice gledo ne znam ali iskreno i objektivno kara nije 'postojao' tada i ne 'postoji' sada na hip hop sceni, mozda ga ti znas i sve to, iz tvog je kvarta ili nesto, kul za tebe, iz sarajeva si ko i on, zna ga poneko u sarajevu, ovo ono, i sa strane zbog benda sta li, ali zbog hip hopa ga niko ne zna jer iza sebe nema nikakvav kvantitet niti kvalitet, hit pjesme, album ili bilo sta, da sira 'masa' zna za to... Nista protiv momka, svaka cast njemu sto je uzeo onaj battle ali po meni je to sramota za nas hip hop i za scenu, da neko ko se ne bavi hip hopom i za koga malo ko zna uzme takvo nesto pored imena koja su bila tu.cigara wrote:kara kad je repo vecina je slusala samo uvodnu spicu na crtanim filmovima
ti pratis scenu 12 godina, a nisi cuo za billy-a do neki dancao bolan
- drugodtvogdruga
#793 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
gdje to freestyle-a? to ti kara drug pa zajedno bacate kod skenderije? govorim ti da je sramota kontri da izgubi od nekoga ko iza sebe nema pjesme/albuma, neko ko ne repa niti snima, a kontra vamo glumi velikana i pomjera planine, svaki drugi lajn 'rezem', 'kidam' bla bla,, kara ga je posteno odero, ali ko zna za karu? sta je kara uradio u hip hopu? niko cuo za lika od sire mase dok nije uzo battle... mnogi kontru smatraju jednim od boljih na sceni i dodje nekakav kara i uzme ga na betlu, za kojeg niko ne zna. to je sramota.cigara wrote:sramota je kad frajer koji fstylea 100 godina dobije lika koji fstylea 2 godine?drugodtvogdruga wrote:pratim scenu 12 godina, sta si ti sluso i kakve si crtice gledo ne znam ali iskreno i objektivno kara nije 'postojao' tada i ne 'postoji' sada na hip hop sceni, mozda ga ti znas i sve to, iz tvog je kvarta ili nesto, kul za tebe, iz sarajeva si ko i on, zna ga poneko u sarajevu, ovo ono, i sa strane zbog benda sta li, ali zbog hip hopa ga niko ne zna jer iza sebe nema nikakvav kvantitet niti kvalitet, hit pjesme, album ili bilo sta, da sira 'masa' zna za to... Nista protiv momka, svaka cast njemu sto je uzeo onaj battle ali po meni je to sramota za nas hip hop i za scenu, da neko ko se ne bavi hip hopom i za koga malo ko zna uzme takvo nesto pored imena koja su bila tu.cigara wrote:kara kad je repo vecina je slusala samo uvodnu spicu na crtanim filmovima
- drugodtvogdruga
#794 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2

Nova stvar od Osmicara koje sacinjavaju Dziggi i Najki (dio Str8Dope crew-a koji je na sceni aktivan nekih 10 godina). Beat by S.One. Produced by S.One & CMA (Studio Rupa).
8smicari ft. S.One & Cma - Smisao (prod.S.One)
http://bhoportal.com/download-zona/?did=1220
-
frngla
#795 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
drugodtvogdruga wrote: jao bona sto si smijesna, ko je billy bona? ajd bona pitaj 10 hip hop fanova da nabroje par billijevih hitova? hahah, hajlajt njegove rep karijere je sto se pojavio u fmjam spotu prije 10 godina i to je to, sad radi neki dub step rep sto ne spada u hip hop, pojavio se nakon deset godina jer mu je edo repo na par beatova, hip hop nikad nije radio kvalitetno niti ko zna za njega niti ce ikad, sto se hip hopa tice i hip hop fanova.
eto ti bilija sine, to sto ti nisi cuo za jednu od ikona bh rapa (ustvari hip hopa) to je druga stvar
- cigara
#796 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
sine, pratio si scenu preko 3-4 sajta, ko sto neko rece juce si cuo za billy-a. ima pjesme, radio je aktivno prije dosta godina, znaju ga SA reperi, nije mi frajer drug, roko po partijima, fstyleo po partijimadrugodtvogdruga wrote:
gdje to freestyle-a? to ti kara drug pa zajedno bacate kod skenderije? govorim ti da je sramota kontri da izgubi od nekoga ko iza sebe nema pjesme/albuma, neko ko ne repa niti snima, a kontra vamo glumi velikana i pomjera planine, svaki drugi lajn 'rezem', 'kidam' bla bla,, kara ga je posteno odero, ali ko zna za karu? sta je kara uradio u hip hopu? niko cuo za lika od sire mase dok nije uzo battle... mnogi kontru smatraju jednim od boljih na sceni i dodje nekakav kara i uzme ga na betlu, za kojeg niko ne zna. to je sramota.
makni nos malo dalje od crnog zvuka i infuzije, nisu jedini rokali jer su imali fmjam
jebo te tebi isto pjesme albumi klasici i fstylea, kraj rasprave haveru
sta treba kontra repati? eto dobar sam ja, nije tolko al sam dobar? daj Boga ti, pa frenkie da se pojavio pocijepalo bi ga pola onh jer frajer ne freestylea.
Pogledaj malo neke jace freestylere u HR i SRB, vecina njih nema ni zapazen album ni pjesmu (Adam npr) pa ubijaju
mani glupre price Boga ti
jos seres ko i sta je billy...kakvi hiphop fanovi ba? iz tvog sela? nije fmjam forum bio jedini rep u zivotu
- KPNCTNJAH
#797 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Beatovi su mu njesra
- Kinaski
#798 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Da se ukljucim u raspravu 
Rep je sranje od muzike
Rep je sranje od muzike
-
SaPnA
#799 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
kill ya self187 wrote:Da se ukljucim u raspravu