m@m@ wrote:ne grijesis
30% garant,
50% onih kojima je razvod apsurd i
20% onih koji misle da razvedeni imaju kugu.
Šta nakon razvoda!?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#776 Re: Šta nakon razvoda!?
- Moon and I
#777 Re: Šta nakon razvoda!?
Lijep pozdrav svima
ja sam se sa 33 razvela, jer nisam bila vise sretna.
Imala sam dvije opcije....pomiri se sa tim da zivis nesretna i sjedi i puši ili pruzi sebi sansu za mozda i budes opet nekada sretna. Kada sam bila 100% sigurna,odlucila se za razvod,otisla i prodisalaaaaaaaaaaaaaa
Nisam jos nikoga upoznala vrijednog paznje, ali sam u principu ubjedjena da ce se to desiti....da cu upoznati super tipa i da cemo uzivati sa mojom, njegovom i mozda nasom djecom
A do tada.....uopse nije tako lose biti bez partnera....ja uzivam sa svojom djevojcicom, sa prijateljima, sa familijom, na poslu i sto je najvaznije kuci imam rahatluk i mir
Drage zene,dragi muskarci, volite sebe i zivot, prekratak je sigurno
Imala sam dvije opcije....pomiri se sa tim da zivis nesretna i sjedi i puši ili pruzi sebi sansu za mozda i budes opet nekada sretna. Kada sam bila 100% sigurna,odlucila se za razvod,otisla i prodisalaaaaaaaaaaaaaa
Nisam jos nikoga upoznala vrijednog paznje, ali sam u principu ubjedjena da ce se to desiti....da cu upoznati super tipa i da cemo uzivati sa mojom, njegovom i mozda nasom djecom
A do tada.....uopse nije tako lose biti bez partnera....ja uzivam sa svojom djevojcicom, sa prijateljima, sa familijom, na poslu i sto je najvaznije kuci imam rahatluk i mir
- BlueBlood
#778 Re: Šta nakon razvoda!?
za sve su krive ove sapunice! 
-
natascha
#779 Re: Šta nakon razvoda!?
Moon and I wrote:Lijep pozdrav svima![]()
Imala sam dvije opcije....pomiri se sa tim da zivis nesretna i sjedi i puši ili pruzi sebi sansu za mozda i budes opet nekada sretna. Kada sam bila 100% sigurna,odlucila se za razvod,otisla i prodisalaaaaaaaaaaaaaa![]()
Nisam jos nikoga upoznala vrijednog paznje, ali sam u principu ubjedjena da ce se to desiti....da cu upoznati super tipa i da cemo uzivati sa mojom, njegovom i mozda nasom djecom![]()
A do tada.....uopse nije tako lose biti bez partnera....ja uzivam sa svojom djevojcicom, sa prijateljima, sa familijom, na poslu i sto je najvaznije kuci imam rahatluk i mir![]()
Sto posto ispravno......
- Veliko Stopalo
#780 Re: Šta nakon razvoda!?
kod nas kad chujesh razvedena kao da chujesh rashodovana, polovna, istroshena... nazhalost.
- Moon and I
#781 Re: Šta nakon razvoda!?
jedino mi je vala dosadilo raditi sama vjezbe ( pored discipline trcanja za djetetom, to sam skontala da mi je najbolji nacin da se malo praznim i oslobadjam od stresa, lafo:)), samo mi još triko fali ( onaj kao u osnovnoj, crni, a sa strane bijele zvijezde)....mislim da je vakat privesti kakvog zivahnog da skupa idemo na fizicko 
- Moon and I
#782 Re: Šta nakon razvoda!?
posto moj bivsi muz imam 44, najbolje da sada nadjem dvojicu po 22
samo ne znam mogu li to izdrzat? odoh vjezbat odmah sad u kancelariji:)
- Moon and I
#783 Re: Šta nakon razvoda!?
mozemo uzeti onu kasetu Cindy Crawford, ali za naprednu grupu 
- Veliko Stopalo
#784 Re: Šta nakon razvoda!?
kako se zove zhenski trol?

- insomnia78
#785 Re: Šta nakon razvoda!?
A zar nije?Veliko Stopalo wrote:kod nas kad chujesh razvedena kao da chujesh rashodovana, polovna, istroshena... nazhalost.
s' moje sokocalo
- insomnia78
#786 Re: Šta nakon razvoda!?
Pa kako nije rashodovana, polovna i istrosena?m@m@ wrote:@insomnija
po cemu to matere ti zakljucis? il bolje da pitam zar jeste?
Jok eto neotpakovana je
s' moje sokocalo
- Veliko Stopalo
#787 Re: Šta nakon razvoda!?
a one koje su neudate a imale ih bezbroj one su valjda neotpakovane?insomnia78 wrote:Pa kako nije rashodovana, polovna i istrosena?m@m@ wrote:@insomnija
Jok eto neotpakovana je
s' moje sokocalo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#788 Re: Šta nakon razvoda!?
Jes ovo dobro, ti njemu prigovaras na njegovim stavovima koji te vrijedjaju, a onda sama radis to isto.m@m@ wrote:polovna, rashodovana? pa ne radi se o autu niti nekoj drugog stvari, radi se o zeni a zena je ljudsko bice.
a ti duso nadjes neotpakovanu, pa za par mjseci, godina namirise drugog, boljeg...skonta da ima bolje i od tebe i odeeeeeeeeeeeeeee
- Moon and I
#789 Re: Šta nakon razvoda!?
Pa kako nije rashodovana, polovna i istrosena?insomnia78 wrote:m@m@ wrote:@insomnija
Jok eto neotpakovana je
s' moje sokocalo[/quote
sta, razvedena zena je bila knjizena kao sredstvo, pa je muz rashodovao, polovna- odrezao joj ruku, nogu, istrosena- bila sredstvo za ciscenje, prao podove sa njom, pa nista od nje ostalo nije?
a nerazvedena je na polici u granapu, upakovana u celofan i dobijes uz nju garanciju-dozivotnu i uputstvo za upotrebu- promuckati prije upotrebe ?
sto ne mogu ovih sto palamude
-
sha_ba
#790 Re: Šta nakon razvoda!?
ja bih na ovo samo kratko, da polovna, rashodna, al malo presla i dobro ocuvanaladyblue18 wrote:Jes ovo dobro, ti njemu prigovaras na njegovim stavovima koji te vrijedjaju, a onda sama radis to isto.m@m@ wrote:polovna, rashodovana? pa ne radi se o autu niti nekoj drugog stvari, radi se o zeni a zena je ljudsko bice.
a ti duso nadjes neotpakovanu, pa za par mjseci, godina namirise drugog, boljeg...skonta da ima bolje i od tebe i odeeeeeeeeeeeeeee
- Veliko Stopalo
#791 Re: Šta nakon razvoda!?
joj, ovo kazhe svaki trgovac autima kad hoche da ti uvali krshinu.sha_ba wrote:ja bih na ovo samo kratko, da polovna, rashodna, al malo presla i dobro ocuvanaladyblue18 wrote:Jes ovo dobro, ti njemu prigovaras na njegovim stavovima koji te vrijedjaju, a onda sama radis to isto.m@m@ wrote:polovna, rashodovana? pa ne radi se o autu niti nekoj drugog stvari, radi se o zeni a zena je ljudsko bice.
a ti duso nadjes neotpakovanu, pa za par mjseci, godina namirise drugog, boljeg...skonta da ima bolje i od tebe i odeeeeeeeeeeeeeee![]()
i da ful oprema
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#792 Re: Šta nakon razvoda!?
Vidim kako te ne vrijedja, a sad bi se za vratove pofatala jer on pise da su razvedene polovne i slicno.m@m@ wrote:mene ne vrijedja nista, a niti jakoga vrijedjam...ako jesam izvinjavam se
Nit je on u pravu, jer niko ne zna sta stoji iza razvoda, nit si ti u pravu sa svojim stavom "da nadje neotpakovanu pa ga ona prevari za par mjeseci".
Radis isto sto i on.
-
Jay Gatsby
#793 Re: Šta nakon razvoda!?
Ma, da se ne lažemo, sve je to nama svima isto 
Kao i razvedeni muškarac od 44 i dvojica momaka od 22
Kao i razvedeni muškarac od 44 i dvojica momaka od 22
-
Jay Gatsby
#794 Re: Šta nakon razvoda!?
Ma, isto sve. Svi su ljudska bićam@m@ wrote:vidim ja odnio vrag magrca, ispa ja jos i ljuta![]()
pitat cemo Moon jel isto jedan od 44 ili dva po 22
- Moon and I
#795 Re: Šta nakon razvoda!?
ovaj od 44 je bio dobar, a cim odem na DIF da nadjem ovu dvojicu po 22, javit cu....vidjet cemo sta ce prevagnuti...iskustvo mog bivseg muza, razvedenog starijeg ili kondicija ovih mladjahnih
tek cu onda znati sta zelim
tek cu onda znati sta zelim
-
Jay Gatsby
#796 Re: Šta nakon razvoda!?
Važno je samo da uopće nema nikakvih predrasuda
Za ostalo je lako.
- Moon and I
#797 Re: Šta nakon razvoda!?
I agreeJay Gatsby wrote:Važno je samo da uopće nema nikakvih predrasudaZa ostalo je lako.
- Veliko Stopalo
#798 Re: Šta nakon razvoda!?
kazhu da razvedene uvijek znaju shta hoche, je li to istina?
- Moon and I
#799 Re: Šta nakon razvoda!?
nije istina, ne znamo uvijek sta hocemo, ali znamo sta necemoVeliko Stopalo wrote:kazhu da razvedene uvijek znaju shta hoche, je li to istina?
-
Jay Gatsby
#800 Re: Šta nakon razvoda!?
Svi mi znamo šta hoćemo. Ali "htjeti" je samo jedan segment...Veliko Stopalo wrote:kazhu da razvedene uvijek znaju shta hoche, je li to istina?