Evo ti nesto za tu devizu "daj sta das".madner wrote: Daj sta das

Evo ti nesto za tu devizu "daj sta das".madner wrote: Daj sta das

Sto si bona brisala,taman sam htjela reci da ti pitas...al evo jedno od meneJulistan wrote:WO
ja ovo preskačem, ne znam, ali kad pogodite imam spremno pitanjeWipeOut wrote:Sto si bona brisala,taman sam htjela reci da ti pitas...al evo jedno od meneJulistan wrote:WO![]()
Kojem ashabu se konj zvao Sehba?
daJulistan wrote:Ne znam ime ashaba, ali sigurno je da postoji. Usput, koliko su samo fascinantne te "historijske zabilješke". Toliko da i nije bitno kako se zvao konj, necije magare ili poslanikov štap. Ovdje odusevljava, ljubav, prema Allahu i poslaniku a.s. Svaki njegov korak je zabiljezen a da se u tom koraku nije nasla nijedna moralna mrlja niti ijedna pokvarenost, tako da nigdje nisam procitala neki negativan komentar o nasem poslaniku, samo zlobnojadne frustracije u obliku "onih" karikatura.
Jes ti to postavio pitanje ili samo na glas razmisljas.madner wrote:Pravo pitanje je ko je biljezio i kada, te koju je politicku frakciju podrzavao.
Glasno razmisljanje, mozda neko pogleda.Motokultivator wrote:Jes ti to postavio pitanje ili samo na glas razmisljas.madner wrote:Pravo pitanje je ko je biljezio i kada, te koju je politicku frakciju podrzavao.
Obzirom da ja evo ne znam odgovor na pitanje, haj nam ti odgovori, pa da nesto i naucimo

mimar sinanwild roses wrote:Sinan Aga
Drago mi je što ste se vratili kvizu
wipe, složili smo se da nisu bitni detalji, nego ono što je iza njih, pisala je o tome juliWipeOut wrote:Nisu bitni detalji poput magareta,konja,pete,desete stvari,jer smo uvijek preko manje bitnih ili nebitnih stvari dolazili do onih bitnijih.U ovom slucaju akcenat je bio na ashabu,ne na njegovom konju.
Ime ashaba je El-Mikdad ibnul-Esved...
arzuhal wrote:Pa Šejhu-l-ekbera![]()
Muhjiddina ibn Arebija
ili još: ibn Iflitinarzuhal wrote:Pa Šejhu-l-ekbera![]()
Muhjiddina ibn Arebija
Ovaj dilandogovski avatar kod mene vazda osvane kada primjetim nake lampire, bakače i vukodlake da se šunjajubijela wrote:e, ja ovo muško bogoslužje ne znam a i prozori su mi gotovi.
btw arzuhal, pozdravljam promjenu u tebi koja je dovela do toga da umjesto onog barbarskog avatara staviš ovaj, frajerski