novi kolačić na ovoj temi, nakon AjFontela sam presao na desireS. Ono sto mi treba je navigacija i kako da je instaliram. Počeo sam čitati temu, ali nakon 5 stranica je počelo smranje ko ima "veći". Pa jedan link i to je to
Hvala
Moderator: Benq
Pa od svih navigacija koje sam do sada probao iGo mi je najlošija zbog UI i mogućnosti. Međutim ono zbog čega je ovdije hvalimo, je što ima podršku za različite tipove karata, TeleAtlas ili Navteq, te bilo kojih varijantu ova dva formata koje rade lokalni kartografi. Karte za naše područje koje radi hrvatski Navigo sistem su najdetaljnije.BaDa wrote:kako sam do sada sve price cuo da je IGO najbolja navigacija :S i ne treba ti net za navigaciju nego gps ukljucisbrazzo19 wrote:ovako posto sam ja novi korisnik i9000 a ovdje se uveliko prica o navigaciji mozel mi neko preporucit neku da instaliram na mob ili da objasni kako to vec ide totalni sam laik trebal mi pristup netu i tako dalje , hocel u mom kraju prikazivat sve ulice itd itd znaci totalni pocetnik svaka pomoc dobro dosla . hvalasve zavisi u kojem si kraju? imaju dodatne mape da se skinu za igo! ali evo i ja imam jedno pitanje za strucnjake
imal neki fix za gps da brze nadje satelit ? jer mu dugo treba dok nadje satelit!
koji internet? wifi ili 3gDady wrote:Pa od svih navigacija koje sam do sada probao iGo mi je najlošija zbog UI i mogućnosti. Međutim ono zbog čega je ovdije hvalimo, je što ima podršku za različite tipove karata, TeleAtlas ili Navteq, te bilo kojih varijantu ova dva formata koje rade lokalni kartografi. Karte za naše područje koje radi hrvatski Navigo sistem su najdetaljnije.BaDa wrote:kako sam do sada sve price cuo da je IGO najbolja navigacija :S i ne treba ti net za navigaciju nego gps ukljucisbrazzo19 wrote:ovako posto sam ja novi korisnik i9000 a ovdje se uveliko prica o navigaciji mozel mi neko preporucit neku da instaliram na mob ili da objasni kako to vec ide totalni sam laik trebal mi pristup netu i tako dalje , hocel u mom kraju prikazivat sve ulice itd itd znaci totalni pocetnik svaka pomoc dobro dosla . hvalasve zavisi u kojem si kraju? imaju dodatne mape da se skinu za igo! ali evo i ja imam jedno pitanje za strucnjake
imal neki fix za gps da brze nadje satelit ? jer mu dugo treba dok nadje satelit!
Kada sam vani radije koristim druge programe tipa Sygic ili Ndrive.
Brži GPS start-up možeš imati samo ako ti je uključen internet u trenutku startovanja aplikacije za GPS, ili da držiš GPS stalno upaljen.
LOL!AMD wrote:Svejedno valjda, samo sumnjam da neko ima WiFi u autu
imas opciju da biras koja ce ti gospodjica pricati ima cak i gospodinbrazzo19 wrote:skinuh ubacih instalirao ovu navigaciju pokaza mi mapu mog sela neka gospodjica nevena na tecnom srpskomsamo se ja ovdje nemogu snaci nema sanse neznam jesam li pošo' il došo'
![]()
Ma OK je Nevena skrozbrazzo19 wrote:skinuh ubacih instalirao ovu navigaciju pokaza mi mapu mog sela neka gospodjica nevena na tecnom srpskomsamo se ja ovdje nemogu snaci nema sanse neznam jesam li pošo' il došo'
![]()

sve mi je jasno, ali kako da nadjem sd card u xploreru, jokvalter.ba wrote:Evo jedan link pa javite kako je proslo ali nemojte izraditi:)))
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f= ... &start=550
Skini neki file manager Ja lično koristim AstroSAID5 wrote:sve mi je jasno, ali kako da nadjem sd card u xploreru, jokvalter.ba wrote:Evo jedan link pa javite kako je proslo ali nemojte izraditi:)))
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f= ... &start=550![]()
Instaliraj GoLauncher EX. Onda imas za njega pun qratz dodataka, izmedju ostalog i GoSMS Pro, GO Contacts, Go Launcker Ex Notifications, ili tako nekako... odlicni i prakticni dodaci.BaDa wrote:imal neki app da mi preko citavog ekrana pokaze propusten poziv i poruka kad mi stigne? ovako mi samo u notification baru pokaze!
Jel pitas za GoLauncher temu, ili generalno za teme?shiljak wrote:a kako temu izmjeniti na androidu
generalnoGAU8 wrote:Jel pitas za GoLauncher temu, ili generalno za teme?shiljak wrote:a kako temu izmjeniti na androidu
Gray wrote:Duboko se izvinjavam, nadao sam se da mi neko može dati kratki rezime da ne moram baš čitati cijelu temu