plain vanilla wrote: Samostan Buško blato u BiH pripada kojem katoličkom crkvenom redu?
a-Franjevcima![]()
b-Dominikancima
c-Karmelićanima
Odabrat cu franjevce jer su mi najblizi, ako nije..halal im bilo
budi voda prijateljice
plain vanilla wrote: Samostan Buško blato u BiH pripada kojem katoličkom crkvenom redu?
a-Franjevcima![]()
b-Dominikancima
c-Karmelićanima
grigorij samo zbog toga sto mi zvuci kao neki ruski vidovnjak [/quote] vidiš šta znači imati životinjski instiktlejlamo wrote:
Kako glasi me ruskog svećenika, vidovnjaka i mistika Raspućina?
a-Grigorij![]()
b-Dimitrij
c-Vitalij
bolje da se udadohAC_grom_DC wrote:plain vanilla wrote: Samostan Buško blato u BiH pripada kojem katoličkom crkvenom redu?
a-Franjevcima![]()
b-Dominikancima
c-Karmelićanima
budi voda prijateljice
AC_grom_DC wrote:Lejla 1 protiv 70 1 preskok
nacionalni parkovi - mame i kćerkice
plain vanilla wrote:
bolje da se udadoh
[/quote]lejlamo wrote:
mame i kćerkice[/b]
srecom da sam vec propala, ovo bi me zbunilo vise nego onaj moj zgodni protivnik iz jedne emisijeAC_grom_DC wrote:plain vanilla wrote:
bolje da se udadoh
Siguran sam da ćeš se udat u nekoj od narednih emisija.....njuš njuš....osjećam neodoljivi miris prve bračne noći......njuš njuš mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, njam, njam,ljub, ljub, gric, gric, liz liz,![]()
![]()
Ime kcerke Marije Kiri,kodobitnice Nobelove nagrade za hemiju je:AC_grom_DC wrote:lejlamo wrote:
mame i kćerkice[/b]
lejlamo wrote:
Ime kcerke Marije Kiri,kodobitnice Nobelove nagrade za hemiju je:
a-Elizabeta
b-Milena
c-Irena![]()
šta li je sad toliko zbunjujuće u mom predočavanju mirisa prve bračne noći?plain vanilla wrote:AC_grom_DC wrote:ovo bi me zbunilo vise nego onaj moj zgodni protivnik iz jedne emisijeplain vanilla wrote:
Siguran sam da ćeš se udat u nekoj od narednih emisija.....njuš njuš....osjećam neodoljivi miris prve bračne noći......njuš njuš mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, njam, njam,ljub, ljub, gric, gric, liz liz,![]()
![]()
vala sve na srecu.....a sto mi to sve neka teska pitanja dajes danas ?AC_grom_DC wrote:lejlamo wrote:
Ime kcerke Marije Kiri,kodobitnice Nobelove nagrade za hemiju je:
a-Elizabeta
b-Milena
c-Irena![]()
e kad si takva pametnica imam za tebe dvije teške teme![]()
muzeji - ljudsko tijelo
vala sve na srecu.....a sto mi to sve neka teska pitanja dajes danas ?lejlamo wrote:
ljudsko tijelo[/b]
Ermin , drago mi jeplain vanilla wrote:Tarik nam je danas opak
AC_grom_DC wrote:vala sve na srecu.....a sto mi to sve neka teska pitanja dajes danas ?lejlamo wrote:
ljudsko tijelo[/b]![]()
[/quote]lejlamo wrote:
LIMEN je latinski naziv za:
a-slezenu
b-mokraćni mjehur![]()
c-slijepo crijevo
AC_grom_DC wrote:lejlamo wrote:
LIMEN je latinski naziv za:
a-slezenu
b-mokraćni mjehur![]()
c-slijepo crijevo
Sinoc sam gledala Tarika, bgm su kod njega laksa pitanjaAC_grom_DC wrote:Dobar dan. Evo mene. A uz mene su uvijek i dvije teme.Jedna s desne strane , jedna s lijeve strane .....i tako![]()
glavni junak jedne knjige - vladari
Jesi li jela kokice gledajući?plain vanilla wrote:
Sinoc sam gledala Tarika, bgm su kod njega laksa pitanja![]()
Ajmo glavnog junaka
Ne, ne volim kokice, ali sam znala odgovor na to pitanje, ili ono kad ih ispade 48 o granicama. Ili ono za film (mada ne gledam filmoe) koje je preskocio.. Tvoja su pitanja tezha.AC_grom_DC wrote:
Jesi li jela kokice gledajući?![]()
nisu lakša pitanja kod njega ne zezaj, npr. "šta u ruci drži skulptura šetač u osijeku"...vidila si kako profesorica preskače...
pa to ja i hoću...da poslije mojih , sva druga pitanja izgledaju laka![]()
p.s ....kako ti se svidio Ivan u pederskom džemperu?
Mornar Išmael je glavni lik kojeg romana?
a-Ekspedicija Kon Tiky
b-Tihi Don
c-Moby Dick
ma bježba , to tebe tarik inspiriše da znaš i što inače ne bi znala.....plain vanilla wrote:Ne, ne volim kokice, ali sam znala odgovor na to pitanje, ili ono kad ih ispade 48 o granicama. Ili ono za film (mada ne gledam filmoe) koje je preskocio.. Tvoja su pitanja tezha.AC_grom_DC wrote:
Mornar Išmael je glavni lik kojeg romana?[/color]
a-Ekspedicija Kon Tiky![]()
b-Tihi Don
c-Moby Dick![]()