Breaking Bad
Moderator: _BataZiv_0809
- Brad Pitta
#776 Re: Breaking Bad
@TRENT ne mogu nes da te citiram..uglavnom,imaju iste simptome pa sam stoga zakljucio da je od te biljke pravio ricin
ali mozda sam nesto pogresno uhvatio.
- ćiribiribela
#777 Re: Breaking Bad
lik5 wrote:pa da,walt je imao protiv otrov.a cekajte zar se mali nije otrovo kad je slucajno naisao na te cigare koje je jesi slucajno ostavio?
Kakve cigare mali nasao?? Saul je uzeo jesse-u ricin po Waltovoj naredbi, a Jesse je to skontao u ovoj zadnjoj epizodi nakon sto mu je "nestala" trava, pa je povezao stvari, Brock je otrovan sa Lily of the Valley. Gledala sam neki klip za BB gdje Vince Gilligan objasnjava kako je Brock otrovan, tj. tako sto mu je Walt ubacio Lily u school lunch.
- Brad Pitta
#778 Re: Breaking Bad
da,ali se postavlja pitanje kako je to sad odjednom skontao Jesse da je to bio bas Walt koji je otrovao malog?btw. imas li link za taj klip?ćiribiribela wrote:lik5 wrote:pa da,walt je imao protiv otrov.a cekajte zar se mali nije otrovo kad je slucajno naisao na te cigare koje je jesi slucajno ostavio?
Kakve cigare mali nasao?? Saul je uzeo jesse-u ricin po Waltovoj naredbi, a Jesse je to skontao u ovoj zadnjoj epizodi nakon sto mu je "nestala" trava, pa je povezao stvari, Brock je otrovan sa Lily of the Valley. Gledala sam neki klip za BB gdje Vince Gilligan objasnjava kako je Brock otrovan, tj. tako sto mu je Walt ubacio Lily u school lunch.
- ćiribiribela
#779 Re: Breaking Bad
Brad Pitta wrote:
da,ali se postavlja pitanje kako je to sad odjednom skontao Jesse da je to bio bas Walt koji je otrovao malog?btw. imas li link za taj klip?
Pa zato sto je skontao na koji mu je nacin nestao ricin, nije ni on toliko glup.
Nemam linka, trazi po youtube-u, mozda je bilo to na Comic Conu, ne sjecam se tacno.
EDIT:
Earlier this summer, Vince Gilligan finally explained how Walt pulled it off, and the story is as vague and unfulfilling as I worried it would be: "My writers and I would always tell ourselves the story of the evil juice box man," said Gilligan, explaining that Walt had snuck into Brock's school and crushed the poison into his juice box. "It would have been tricky timing, but he was a very motivated individual at that point
Imas na comic conu, pocinje nekad od 30. minute.
- Brad Pitta
#780 Re: Breaking Bad
mislis na Breaking bad panel u San Diegu?ćiribiribela wrote:Brad Pitta wrote:
da,ali se postavlja pitanje kako je to sad odjednom skontao Jesse da je to bio bas Walt koji je otrovao malog?btw. imas li link za taj klip?
Pa zato sto je skontao na koji mu je nacin nestao ricin, nije ni on toliko glup.![]()
Nemam linka, trazi po youtube-u, mozda je bilo to na Comic Conu, ne sjecam se tacno.
EDIT:
Earlier this summer, Vince Gilligan finally explained how Walt pulled it off, and the story is as vague and unfulfilling as I worried it would be: "My writers and I would always tell ourselves the story of the evil juice box man," said Gilligan, explaining that Walt had snuck into Brock's school and crushed the poison into his juice box. "It would have been tricky timing, but he was a very motivated individual at that point
Imas na comic conu, pocinje nekad od 30. minute.
-
1Dante1
#781 Re: Breaking Bad
Jao kako se ovo zakuhalo. Ne mogu prestat razmisljat o onoj sceni sa onom susjedom koja biva sokirana ko da je vidjela duha
. Sta se sve izdesavalo dotad, ko je sve izginuo, ko je izvukao deblji a ko manje debel kraj, i glavno pitanje... da li je Walt Jr. nasao sta za dorucak to jutro
.
-
Cybernetic
- superxenon
#783 Re: Breaking Bad
Ricin je ostao u utičnici i Walter se vratio po njega u napuštenu kucu. Naravno da će igrati veliku ulogu to. Walter je otrovao malog sa onom biljkom koja ima iste simptome kao ricin ali nije smrtonosna.
Jessie je skontao da ga je on otrovao i da su mu oni uzeli ricin kod advokata jer je bila scena ista kad se on sudari sa debelim crncem a on mu tada zamjeni kutiju cigareta. To je skontao sada kada mu fali trava iz džepa.
Sve se odvija normalno i ništa nije pretjerano.
Samo je pitanje sta će sada biti. U svakom slučaju neće Walt ubiti Jessie a ni obratno jer obojica glume u svim snimljenim epizodama sto se može vidjeti na IMDB
Eto toliko od mene sa malim spojlerom da ne lupate bezveze hoće li se poubijati.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Jessie je skontao da ga je on otrovao i da su mu oni uzeli ricin kod advokata jer je bila scena ista kad se on sudari sa debelim crncem a on mu tada zamjeni kutiju cigareta. To je skontao sada kada mu fali trava iz džepa.
Sve se odvija normalno i ništa nije pretjerano.
Samo je pitanje sta će sada biti. U svakom slučaju neće Walt ubiti Jessie a ni obratno jer obojica glume u svim snimljenim epizodama sto se može vidjeti na IMDB
Eto toliko od mene sa malim spojlerom da ne lupate bezveze hoće li se poubijati.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
Cybernetic
-
registrovana onako
#785 Re: Breaking Bad
1Dante1 wrote: i glavno pitanje... da li je Walt Jr. nasao sta za dorucak to jutro.
- ledeni_caj
#786 Re: Breaking Bad
Prva sezona apsolvirana i sam sebe pitam sta sam cekao ovoliko dugo. 
-
solidsnake
#787 Re: Breaking Bad
ne moze ga ubijediti kad je saul sve priznaoCybernetic wrote:Mozda ce ga Walt u sljedecoj epizodi pokusati ubijediti upravo u ovo
-
Johnny_x
#789 Re: Breaking Bad
Evo scene gdje je Walt skonto da malog Broka treba otrovati
http://www.youtube.com/watch?v=InG9vnGrprQ
http://www.youtube.com/watch?v=InG9vnGrprQ
- horion_bosona
#790 Re: Breaking Bad
lik je to uočio još prije 2 godine... mora da se bavi botanikom
aNTropocentrio wrote:U prethodnoj (ili pretprošloj, nisam 100% siguran) epizodi, Walt je sjedio u vrtu, pogledao u pravcu biljke i kao da mu je sinula ideja. Sad znamo i koja.Not My Idea wrote:s jedne strane, moguce je da si upravu.Waltu je trebalo samo da se Jesse okrene protiv Gusa i ovim "blazim" otrovom je to i uspio, ne zeleci ubit dijete.ek0 wrote:SPOILER SPOILER SPOILER
Onu scenu kada Gus izlazi bez po'' glave su odlicno "odradili". U kadru kada ga snimaju iz profila sam ovakvu facu slozio, nista, rek'o evo terminatora jos popravlja kravatu, kad ono imam sta vidjet
. Sto se tice trovanja malog, postavlja se pitanje zasto onda Walt malom nije dao ricin ? Kontam da li je zbog toga sto ovaj "cvijet" mozda nije toliko smrtonosan i vjerovatno je pretpostavio da ce ga doktori spasiti. Ili je to uradio da Yo! Bitch-a nebi uhapsili i osumljicili da je on to uradio jer je znao da ce reci doktorima da vjeruje da je ricin. Uostalom zbog toga su ga i priveli.
nego sad kontam, moguce je da Walt i nije otrovao Brocka..recimo da su to uradila ona dvojica sto su mu snjuhali po kuci s ciljem da ponovo zavade Jessea i Walta...ionako su je Jesse vracen na posao nakon sto su ga oteli, nisu ga ubili... i zadnja scena-htjeli su da svi pomislimo bas to sto i jesmo, da je Walt kriv
Edit: ipak je prethodna.
- KPNCTNJAH
#791 Re: Breaking Bad
Zar to nije bilo jasno svakom ko prati ovu seriju ? 
-
Revolver
#792 Re: Breaking Bad
ne znam ni ja što se vraćamo unazad. sve je jasno oko trovanja. samo je malo čudan način na koji je Jesse sve to skontaoKPNCTNJAH wrote:Zar to nije bilo jasno svakom ko prati ovu seriju ?
- Brad Pitta
- So What!
#795 Re: Breaking Bad
Oplakah
- Brad Pitta
- Zatamnjena stakla
#797 Re: Breaking Bad
Počeo sam i skoro na kraju prve sezone. Serija je super. Pogotovo što volim Resident Evil. Nije se moglo bolje uklopiti.
-
Cybernetic
-
Cybernetic
- Brad Pitta
#800 Re: Breaking Bad
ukoliko bi otprilike po nasem vremenu trebalo da pocne ova 12 epizoda?