Korisničkoime wrote:Stani malo gdje se zaleti ono "skoro sve koje sam uspio pogledati" odnosi se bona na postove, šta si ti mislila
Čuj kontrolor kvalitete

ma jah dijelim ja i ISO standarde, certifikate sa žigom i ono "provjereno domaće"

Malo si me tu pogrešno razumila nisam ti ja taki njaki

.
Nema logike nikako tu se slažem ako muškarac radi nešto dobro ne mora značiti da je švalerčina i da na sve što se miče skače. Tu i leži zec kod takvog zaključivanja zna znanje znači bio je sa dosta djevojaka čim je bio sa dosta navikao je da mijenja pa će to i sad raditi. Kad tome dodaš da neko i nije bio sa puno djevojaka koliko se misli onda situacija postane komična ali se na žalost završi uvijek loše

.
@Oridjidji kratko slažem se.
Pa pogledaj..pročitaj svoju rečenicu. Nikako se drugačije nije mogla shvatiti nego kako sam je ja shvatila.
Ali pošto si dakle mislio na postove, onda ok. Ionako sam se već bila zapitala odakle njemu takav stav.
Mislim da treba razlučiti šta čini doborg ljubavnika/ljubavnicu.
To nije nužno iskustvno. Pa šta ako neko zna sve poze i kako se one izvode. To je teorija, praksa je malo drugačija.
Ljude za koje kažemo on/ona zna šta žena/muškarac voli, ne zna zato što je spavao sa njih nekoliko već zato što se u potpunosti upušta i prepušta toj osobi. Jednostavno obraćaju pažnju na to šta partner voli a šta ne.
Nismo svi mi šablonski pravljeni sa identičnim erogenim zonama. Svak ima svoje gumbiće te se shodno tome ti gumbići i različito stišću, pritišću, ljube, grickaju, ližu i još svašta nešta.