el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
and

#776 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by and »

sinkaspud wrote:
sumirprimus wrote:
sinkaspud wrote:Glupa utakmica, bilo koji engleski predstavnik ce izdominirati i Real i Barcelonu u Ligi Sampiona ako se ponovo sudije ne upetljaju!
hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
kao sto bi prije neku godinu u finalu lige prvaka jel ono bi birmingem totenhem mancester,ko ono bi... :evil:
i k tomu jos messi zabi glavom :lol: :lol: :lol:
Vi ste u evropi bez sudija ekipa u rangu Hapoela!
a šahtar?kakvi su oni?
Better Man

#777 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Better Man »

don_emir wrote:
Better Man wrote:
sumirprimus wrote:bjez ba better fakat precerujes...
kad dodje mancho na red,razgovaracemo...ako uspijete doc do barce... 8-) 8-) :evil:
Ako se Manchester susretne sa Barcelonom ove sezone u LP, budi siguran da se Barcelona nece naigrati.
manchester je smijesan klub naspram Barce i Reala :dance:
Zato su zadnjih godina u samom vrhu Evropskog nogometa i imaju najvecg trenera medju trenerima. Bez trosenja velikih novaca koje bacaju i Real i barcelona prave odlicne rezultate.
sinkaspud

#778 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sinkaspud »

Je li odgovor u vezi te crne rupe, Tvoj mozak?
sumirprimus

#779 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sumirprimus »

Better Man wrote:
kad dodje mancho na red,razgovaracemo...ako uspijete doc do barce... 8-) 8-) :evil:
Ako se Manchester susretne sa Barcelonom ove sezone u LP, budi siguran da se Barcelona nece naigrati.
:lol: :lol: :lol:
stoo?mislis udarace se,nista novo....al opet ne gine jeno tri cetr komada 8-) 8-)
nemoj ba beter djaba,isto ko i sa arsenalom,bolton west hem,wba,jel dodje neka ozbiljnija ekipa tipa....birmingema nidje vas :lol: :lol: :lol: :evil:
5 0 5

#780 Možeš imat' moje tijelo, ali dušu nikada!

Post by 5 0 5 »

leo karan wrote:
505sCrtom wrote:
Baltazar_khan wrote: Gledati Mourinha kako ubacuje stopera poslije 4-0 da primi manje golova... Neprocjenjivo :thumbup:
Ipak je trebao uraditi ono što najbolje zna. Parkirati autobus!
definitivno,
mada vjerujem da ga je bilo sramota to ciniti s realom pa je veceras rizikovao.

samo autobus buraz, pa nek se ovi hobiti dodaju do besvjesti :D

Problem je što u RM (još uvijek) nema igrača koji tako mogu igrati. (Pisao sam o tome ranije). A ako misli graditi klub onda mu treba bar još jedna sezona da može i početi razmišljati o pobjedi nad Barcom. Nema RM strpljenja za to.
No, Barca pravi svoje igrače, RM ih kupuje. Treba ipak osjetiti boje kluba za koji igraš. Džaba pare.
Better Man

#781 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Better Man »

sinkaspud wrote:
sumirprimus wrote:
sinkaspud wrote:Glupa utakmica, bilo koji engleski predstavnik ce izdominirati i Real i Barcelonu u Ligi Sampiona ako se ponovo sudije ne upetljaju!
kao sto bi prije neku godinu u finalu lige prvaka jel ono bi birmingem totenhem mancester,ko ono bi... :evil:
Vi ste u evropi bez sudija ekipa u rangu Hapoela!
Pa po izjavama ronalda i ostalih jesu ih podcjenili. Hajde sad reci da nisu.
sumirprimus

#782 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sumirprimus »

sinkaspud wrote:Je li odgovor u vezi te crne rupe, Tvoj mozak?
:lol: :lol: :lol: dobar dobaaar,ne mislio sam na crne rupe iz sezone u sezonu arsenala,to ti je ono ko kad ih krene dobro pa onda u seriji izgube svaku sansu i za miki maus kupom,a za ovim ozbiljnijim kupovima godinama,pardon decenijama ni na mapi ih...bas te briga ,svjeza ekipa taman podmladjena... :evil: :mrgreen:
emigrazione

#783 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by emigrazione »

Sretan sam sto zivim u vrijeme kad je planetom zemljom harala najbolja fudbalska ekipa svih vremena, ovo je nenadjebivo kakav susic, maradona i ostali kurci palci. Ovo ko nadmasi...
sumirprimus

#784 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sumirprimus »

Better Man wrote:Glupa utakmica, bilo koji engleski predstavnik ce izdominirati i Real i Barcelonu u Ligi Sampiona ako se ponovo sudije ne upetljaju!
i k tomu jos messi zabi glavom :lol: :lol: :lol:[/quote]
Vi ste u evropi bez sudija ekipa u rangu Hapoela![/quote]

Pa po izjavama ronalda i ostalih jesu ih podcjenili. Hajde sad reci da nisu.[/quote]

najveci derbi na svijetu,neko nekog podcijenio..prije bih rekao da je smorinjo precijenio svoju ekipu,do mene je ,vjerovatno... 8-)
Better Man

#785 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Better Man »

sumirprimus wrote:
Better Man wrote:
:lol: :lol: :lol:
stoo?mislis udarace se,nista novo....al opet ne gine jeno tri cetr komada 8-) 8-)
nemoj ba beter djaba,isto ko i sa arsenalom,bolton west hem,wba,jel dodje neka ozbiljnija ekipa tipa....birmingema nidje vas :lol: :lol: :lol: :evil:
Ne trebaju se udarati, barem se Manhester nije nikad udarao. Dovoljna je jedan magicni potez poput onog Pola Sholesa 2008. godine na Old Trafordu u revansu polufinala.
Last edited by Better Man on 29/11/2010 23:43, edited 1 time in total.
fixer

#786 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by fixer »

Hajde sta sad slavite? Niste toliki vanzemaljci koliko su Realovi igraci curice cim se spomene Barcelona. Da ste dosli s juniorima dobili bi. O ovome psiholozi trebaju da vode glavnu rijec, a ne treneri i stratezi. Haj ne mozes nista Barceloni, ali mozes barem pogodit svog igraca kad mu pas dajes. Ni dodavat se ne znaju koliko im se strah utjerao u kosti.
respo

#787 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by respo »

rekoh ja nece moci murinjo parkirati bus razbili ga sinoc navijaci barcelone

od sad nije special one nego special five
hau jes no

#788 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by hau jes no »

505sCrtom wrote:Guardiola: "This is a result of the last 15-20 years. We're trying to take care of the legacy of Cruyff and others."
živa istina, nikakve pare ne mogu kupiti ovakvu igru nego godine i godine rada da bi se došlo do ovog savršenstva

a perez hoće napadački protiv barce e pa ne može to ni za 5 godina pa koliko god još love ulagao, jednostavno barca fenomenalno funkcioniše od čistačice do messija.
sinkaspud

#789 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sinkaspud »

sumirprimus wrote:
:lol: :lol: :lol: dobar dobaaar,ne mislio sam na crne rupe iz sezone u sezonu arsenala,to ti je ono ko kad ih krene dobro pa onda u seriji izgube svaku sansu i za miki maus kupom,a za ovim ozbiljnijim kupovima godinama,pardon decenijama ni na mapi ih...bas te briga ,svjeza ekipa taman podmladjena... :evil: :mrgreen:
Ja ipak mislim da je blize tvom mozgu a Arsenal nije tema pa tako bi te zamolio da ne spominjes najveci klub u historiji sporta na ovoj ruznoj temi!
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#790 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Entropio »

Sad Mourinha umjesto Special One zovu Special Five.
Šibicar

#791 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Šibicar »

hz__semir wrote:
Šibicar wrote:
hz__semir wrote:Barcelona s druge planete. :thumbup: :thumbup:

Mourinho odavno nije napravio glupost, kao večeras kad je mislio da se može nadigravati sa Barcelonom, ali valjda ga sjebali oni navijaci pred tekmu kad mu razbiše autobus, pa morao igrati samo sa 4 odbrambena i 2 zadnja vezna :D
Ja u ovoj večerašnjoj tekmi nisam vidio ni N od nadigravanja,ali fakat.Pokušao je lik da zatvori utakmicu odmah u startu ali se malo preračunao jer je Barsa brzo zabila prvi,a poslije toga i drugi,i onda je logičan slijed dogadjaja da neće igrati bunker kad već gubi 2-0,i da će pokušati nešto,što je naravno protiv Barse bila nemoguća misija.
Ma nisi me skonto. Nije bilo nadigravanja jer se sa vanzemaljcima kakvi su Messi, Iniesta i Xavi niko živ ne može nadigravati. On je trebao zatvoriti utakmicu sa tri zadnja vezna, jednim centralnim i četiri odbrambena koji bi puno bliže stajali jedan drugom, ako ne i petoricom.

Ali tako bi uništio utakmicu i hvala mu što to nije uradio, zaista je bila ljepota gledati večeras Barcinu igru. Fantazija.
Mah da,vjeruj da sam od njega i očekivao neki bunker,mada sam još uvijek mišljenja da je na startu utakmice i zamislio tako nešto,no nedostatak ultra kvalitetnih odbrambenih igrača i rani gol su mu poremetili koncepciju.
5 0 5

#792 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

Better Man wrote: Pa po izjavama ronalda i ostalih jesu ih podcjenili. Hajde sad reci da nisu.
Pa Cristina je bila u pravu. Nisu im dali 8 golova. Samo 5
psydelija

#793 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by psydelija »

brucos7 wrote:Definitivno: jedna od najboljih utakmica koju sam gledao u zivotu!
Ti nepratis fudbal ili se pak salis s`nama?! :D

Ovo veceras je bilo isto kao da PL3 igraju neko ko mnogo dobro zna i neko ko joystick prvi put u zivotu vidi. Veceras (kao i uvek) je Barsa igrala fudbal, a Realovi igraci statirali, udarali, plakali...
sumirprimus

#794 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sumirprimus »

fixer wrote:Hajde sta sad slavite? Niste toliki vanzemaljci koliko su Realovi igraci curice cim se spomene Barcelona. Da ste dosli s juniorima dobili bi. O ovome psiholozi trebaju da vode glavnu rijec, a ne treneri i stratezi. Haj ne mozes nista Barceloni, ali mozes barem pogodit svog igraca kad mu pas dajes. Ni dodavat se ne znaju koliko im se strah utjerao u kosti.
:lol: :lol: :lol: neprocjenjivo... 8-)
Better Man

#795 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Better Man »

sumirprimus wrote:
Better Man wrote:Glupa utakmica, bilo koji engleski predstavnik ce izdominirati i Real i Barcelonu u Ligi Sampiona ako se ponovo sudije ne upetljaju!
Citat glupa utakmica ..... nije moj.
EUROBIH

#796 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by EUROBIH »

nije Murinjo nego PETARDINJO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sezam

#797 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Sezam »

Better Man wrote:[

Ne trebaju se udarati, barem se Manhester nije nikad udarao. Dovoljna je jedan magicni potez poput onog Pola Sholesa 2008. godine na Old Trafordu u revansu polufinala.

:lol: Roy Keane :lol:
sumirprimus

#798 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sumirprimus »

sinkaspud wrote:
sumirprimus wrote:
Ja ipak mislim da je blize tvom mozgu a Arsenal nije tema pa tako bi te zamolio da ne spominjes najveci klub u historiji sporta na ovoj ruznoj temi!
sada vrijedjas i krsis pravila foruma,,,svejedno...naletio si na pogresnu temu ovdje je rijec o najvceem svjetskom derbiju,o drugoligaskim ekipama imaju teme... :evil:
ciki, :thumbup: ocel koji kup,bar miki &mini maus cup.. :evil:
5 0 5

#799 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

hau jes no wrote:
505sCrtom wrote:Guardiola: "This is a result of the last 15-20 years. We're trying to take care of the legacy of Cruyff and others."
živa istina, nikakve pare ne mogu kupiti ovakvu igru nego godine i godine rada da bi se došlo do ovog savršenstva

a perez hoće napadački protiv barce e pa ne može to ni za 5 godina pa koliko god još love ulagao, jednostavno barca fenomenalno funkcioniše od čistačice do messija.
Baš čitam sad da su kupili novu čistačicu. Iz ManU došla.
sumirprimus

#800 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sumirprimus »

EUROBIH wrote:nije Murinjo nego PETARDINJO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ubio se za engleske lige, :thumbup: :evil:
Locked