The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
SaPnA

#776 Re: The Walking Dead - serija

Post by SaPnA »

ne vjerujem, izgubili su vec dosta clanova, zao mi t-ija bio mi je najdrazi lik u seriji, i lori sam mrzio ali ona scena me stvarno impresionirala i bilo mi je pomalo zao
Jack Be Nimble

#777 Re: The Walking Dead - serija

Post by Jack Be Nimble »

Ja mislim da ce baba spasiti kuju jer je vjezbala da radi carski vez. Nasla je nakon sto je Karl otisao i nesto ce uraditi da je spasi.
dezurni_ucenik

#778 Re: The Walking Dead - serija

Post by dezurni_ucenik »

Sto je ona baba,pa nije toliko stara :D
Jack Be Nimble

#779 Re: The Walking Dead - serija

Post by Jack Be Nimble »

Pa vec je neko rekao da nosa samiju, prema tome baba. U mome selu samo babe nosale samije.
Producent

#780 Re: The Walking Dead - serija

Post by Producent »

Lori je mrtva i ne vraća se, ako čitate ultrapopularini istoimeni strip znate šta će se u narednih par sezona dešavati. Btw strip je puno bolji od serije mada je i serija OK...
jasko_ba

#781 Re: The Walking Dead - serija

Post by jasko_ba »

najbolja epizoda dosad u citavoj seriji, zavrsetak da se najezis :thumbup:
Gandalf

#782 Re: The Walking Dead - serija

Post by Gandalf »

bitno je da se Lori ne vrati, sada može biti samo bolje
BadBoy

#783 Re: The Walking Dead - serija

Post by BadBoy »

U ovome niko nije siguran. Svi će umrijeti, Glenn Daryl, Maggie svi osim Ricka i Carla, mada je Kirkman rekao da kada bi se baš zgustilo da bi bez problema ubio i Ricka :D
Last edited by BadBoy on 06/11/2012 18:20, edited 1 time in total.
LiTtle MaN

#784 Re: The Walking Dead - serija

Post by LiTtle MaN »

e ako umre Daryl prestajem gledati :D ..najmocniji lik u cijeloj seriji..nek' umre Carl, a Daryl i Rick na kraju ostanu zivi :)
shin

#785 Re: The Walking Dead - serija

Post by shin »

Ja sam kurban zaklo kada su sredili Lori. A ona crna ne da u sebe gledati koliko je gadna, svaki put zažmirim kada je na ekranu. Taman kada sam mislio da ne može dalje od plačljive plave i Lori, nabaciše namrgođenu crnu, izgleda kao dijete kada mu ukradeš lizalo.
zamzija

#786 Re: The Walking Dead - serija

Post by zamzija »

shin wrote: A ona crna ne da u sebe gledati koliko je gadna, svaki put zažmirim kada je na ekranu. Taman kada sam mislio da ne može dalje od plačljive plave i Lori, nabaciše namrgođenu crnu, izgleda kao dijete kada mu ukradeš lizalo.
Pa majka mu stara nije sex and city da bude jedra, nasmijana, napućenih usana.
I nije diznijev kanal da princeza skakuće po livadi, pjeva leptirovima i raduje se se zrakama sunca :D :lol:
Crna je baš kul lik, pravo zeznuta, sumnjičava, tmurna, a takva i treba da bude

Ova zadnja epizoda je bila dobra, jeste li primjetili da na kraju uopšte nije bilo muzike na odjavnoj špici, samo tišina :-D
leo_bonucci_19

#787 Re: The Walking Dead - serija

Post by leo_bonucci_19 »

I meni se sviđa čokoladna. :D
dale cooper

#788 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

leo_bonucci_19 wrote:Evo nešto što ja mislim da će se desiti:

Onaj malac nije upucao mamu, ona će se vratiti ko zombi i inficirat će nekog bitnog lika. :idea:
Neće, producenti su nakon epizode potvrdili da je Lori definitivno mrtva.
Nisu htjeli prikazati kako Carl puca jer su smatrali kako bi bilo malo previše prikazati na tv-u kako
klinac ubija vlastitu majku.
Last edited by dale cooper on 06/11/2012 20:31, edited 1 time in total.
dale cooper

#789 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

Eborg wrote:Ko će sad to dojiti? :mrgreen: Jedino ako imaju mlijeka u prahu ili kakvu kravu ne nađu. :mrgreen:
Eh prijatelju, ovo ti je već legitimno i pitanje na mjestu. :D
Harry Tuttle

#790 Re: The Walking Dead - serija

Post by Harry Tuttle »

irac300 wrote:
harač wrote:nedavno sam odgledao Breaking Bad, pa sad kontam ovo ili Game of Thrones... ima li neko da je gledao obje, da mi preporuči šta prvo da napadnem :D (nije baš da su srodne, ali eto)
Uvijek će biti onih koji više simpatišu jednu ili drugu seriju, ali svi će se složiti u jednom, obje su serije vrh, tako s kojom god da počneš nećeš pogriješiti. Moj lični odabir bi ti bio The Walking Dead.
ne, ja sam uspio pogledati 2 epizode Game Of Thrones, nakon hrpe gluposti sam odlucio prekinuti seriju kad sam vidio da divljakuse iz plemena divljaka sa sefom divljakom plesu neki ples koji puno vise izgleda na miks tabledanca i lapdancea nego na bilo sta autenticno iz tog doba... meni ako je i fikcija, ako nema autenticnosti ne gledam...
Harry Tuttle

#791 Re: The Walking Dead - serija

Post by Harry Tuttle »

dale cooper wrote:
Eborg wrote:Ko će sad to dojiti? :mrgreen: Jedino ako imaju mlijeka u prahu ili kakvu kravu ne nađu. :mrgreen:
Eh prijatelju, ovo ti je već legitimno i pitanje na mjestu. :D
i meni je to prvo pitanje palo na um :D
Harry Tuttle

#792 Re: The Walking Dead - serija

Post by Harry Tuttle »

dale cooper wrote:Jebo vas spojleri ljudi, suzdržite se dan-dva. Još nisam pogledao. :x
:lol:

evo i ja sam je tek sad pogledao pa zato uopste nisam ni isao na ovu temu. hebi ga, ne mozes zabraniti diskusiju o seriji na temi o seriji.
Harry Tuttle

#793 Re: The Walking Dead - serija

Post by Harry Tuttle »

Atticus Finch wrote:Slažem se da je scena pomalo naivna, ali isto tako i potpuno irelevantna u nekakvom širem smislu atmosfere Hodajućih mrtvaca; ne smeta mi, dakle, pretjerano. U okonostima nekavog drugog realiteta, bih možda i imao problem, ovdje definitivno ne.
ono sto meni najvise smeta u seriji je sto znamo da se preko krvi postaje zombi, ne preko ujeda:

ali eto oni poubijase 1000 zombija golim rukama, krv na sve strane, ali jok, nece nista uci ni u oci ni u usta, usi ili nos...

ali ne treba traziti dlaku u jajetu, enjoy :-D
Harry Tuttle

#794 Re: The Walking Dead - serija

Post by Harry Tuttle »

Btw sad kad je Lori mrtva smijem reci: u romanu je, i to dok je jos trudna, ubija Guverner :-D

Nek je Lori mrtva, najlosiji lik. Onaj crnac je u ovih par epizoda imao vise akcije nego u citave dvije sezone, za to se izgleda moze zahvaliti menadjeru. Lori je "prerano" umrla, vjerujem da je vec nasla novu seriju tipa PB :lol:
madner

#795 Re: The Walking Dead - serija

Post by madner »

Pa svi su zarazeni, spricala krv na sve strane ili ne. Samo jos nisu umrli.
Dasi

#796 Re: The Walking Dead - serija

Post by Dasi »

Harry Tuttle wrote:ono sto meni najvise smeta u seriji je sto znamo da se preko krvi postaje zombi, ne preko ujeda:

ali eto oni poubijase 1000 zombija golim rukama, krv na sve strane, ali jok, nece nista uci ni u oci ni u usta, usi ili nos...

ocito nisi fino pratio na casu :)
u ovoj seriji nije to bas tako ;-)
DON_eARL

#797 Re: The Walking Dead - serija

Post by DON_eARL »

Harry Tuttle wrote: ne, ja sam uspio pogledati 2 epizode Game Of Thrones, nakon hrpe gluposti sam odlucio prekinuti seriju kad sam vidio da divljakuse iz plemena divljaka sa sefom divljakom plesu neki ples koji puno vise izgleda na miks tabledanca i lapdancea nego na bilo sta autenticno iz tog doba... meni ako je i fikcija, ako nema autenticnosti ne gledam...
Iz kog doba živ bio? :D Gdje to imaju istorijski zapisi o zmajevima? :lol:

Čitava priča je fantazija, zamišljeni svijet, ako nisi ukapirao nakon 2 epizode, čuj hrpa glupost. :-)

Nazad na WD, drago mi je da odstupaju od stripa, pa mi spojelri nisu pokvarili užitak. :)
irac300

#798 Re: The Walking Dead - serija

Post by irac300 »

Harry Tuttle wrote:
ono sto meni najvise smeta u seriji je sto znamo da se preko krvi postaje zombi, ne preko ujeda:

Pobrkao si ti malo lončiće. ;-) U tom filmu koji si stavio nisu u pitanju zombiji, nego samo inficirani ljudi nekim agresivnim virusom zbog kojeg polude, zombiji su mrtvi ljudi koje pokrece virus u mozgu. Znači ima razlike.
harisaga

#799 Re: The Walking Dead - serija

Post by harisaga »

maggie mi je najbolja riba,ona treba da zivi i da se reproducira!!! Daryl najjaci lik,ako on umre ne gledam vise seriju :D Glenn je isto super ..Ovi ostali ako umru ,nea veze :D:D
Atticus Finch

#800 Re: The Walking Dead - serija

Post by Atticus Finch »

Making of 4. epizode. Naravno, spoiler alert!

Uff. :sad:

Post Reply