Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
L.e.g

#776 Re: Gdje u Sa......

Post by L.e.g »

ema_ wrote:Gdje ima za kupiti ono dobro ljepilo za obuću što imaju postolari :D ? Znala bih i ja sebi sama zalijepiti ponešto, a da ne plaćam okolo :oops: :D
Kod postolara, reci da ti treba za nesto drugo :evil:
teAMICA

#777 Re: Gdje u Sa......

Post by teAMICA »

gdje ima ovo
Image
i ovo
Image

Hvala unaprijed
kurty

#778 Re: Gdje u Sa......

Post by kurty »

teAMICA wrote:gdje ima ovo
Image
i ovo
Image

Hvala unaprijed
sljem sam vidjao na vise mjesta... OBI, Bingo u Visokom, FIS i u Vitezu i u Rajlovcu... Ako pak tamo nema, javi pa da vidim kod ovog jednog koliko su 3M sljemovi, jer se bavi prodajom 3M-a...

Na istim ovim mjestima sam vidjao i kombinezone, a sad da li su ovakvi, ne znam...

ja ti imam jedan kombinezon, nov, ali su pantole i "jaknica"...a ne ovako kao tregeri
Last edited by kurty on 07/09/2011 17:37, edited 1 time in total.
teAMICA

#780 Re: Gdje u Sa......

Post by teAMICA »

@Mr.Penguin - hvala, zovem sutra
@kurtyyy - treba mi za jednu vrstu maskenbala (Bob Graditelj), tako da iskljucivo ovo dolazi u obzir. hvala u svakom slucaju i naleti po flasu :wink:
ema_

#781 Re: Gdje u Sa......

Post by ema_ »

shambho wrote:
ema_ wrote:Kad je već do tih sredstava, ima li nešto osim onog AUTAN-a za one kuhinjske leptiriće, crkli daBogda :roll: Lijepila sam ono čudo po kuhinji, jest da ih pohvata sve, ali isto tako je i haman 9 km :zoka:
Jooooj mi ih godinu dana imamo ne mozemo se nikako rijesit.. Njabitnije je naci izvor (grah, riza, papirne kese, orasi..mi smo im tu legla nalazili).. I plus lijepili to cudo ono je prilicno pomoglo..al' ne mozes ih se rijesit dzaba.. :roll: S obzirom da ne volim 'hemijska' sredstva nismo nis 'zesce' probavali a vjerovatno ima neko sredstvo..

Kupila sam u Poljoopremi nešto na fazon Autana, samo je 3 km jeftinije, pa nek se lijepe opet, šta ću im ja :D
bez_ideje

#782 Re: Gdje u Sa......

Post by bez_ideje »

Da i ovdje priupitam......
Gdje u Sa ima kupiti tregera ? (zenskih)
Nema po ovim radnjama po Alti,BBI-u sa odjecom i kerefekama...
blue tabu

#783 Re: Gdje u Sa......

Post by blue tabu »

Merkator - socijalno .
MahirO

#784 Gdje naci sirok asortiman staklenih ambalaza

Post by MahirO »

Zdravo ljudi,

Mene zanima imali gdje u Sarajevu ili okolini da se moze naci malo siri asortiman staklenih ambalaza.

Znaci ne samo one standardne 2 velicine tegli sto imaju u trznim centrima, nego recimo tegle i flase raznih oblika i zapremina (recimo od 100 ml pa na dalje).

Konkretno mi trebaju da ih punim prirodnim sokovima, dzemovima, ajvarom, itd.
kokuz_sa

#785 Re: Gdje u Sa......

Post by kokuz_sa »

uzeti djeciju cuclu koja mjenja boje..al ne na baterije nego ona sto s epuni na svjetlost pa u mraku svijetli floruscentno
respo

#786 Re: Gdje u Sa......

Post by respo »

pa napravi je ti brate onda
nadjes onaj flouroscentni dio i stavis ga u cuclu
koliko se sjecam imaju cepovi na cuclama pa se otvore i mozes ubaciti unutra sta zelis
e sada kako bi to svjetlilo i bili dobio ono sto zelis ne znam
kokuz_sa

#787 Re: Gdje u Sa......

Post by kokuz_sa »

respo wrote:pa napravi je ti brate onda
nadjes onaj flouroscentni dio i stavis ga u cuclu
koliko se sjecam imaju cepovi na cuclama pa se otvore i mozes ubaciti unutra sta zelis
e sada kako bi to svjetlilo i bili dobio ono sto zelis ne znam
ma ima to vec da se kupi al ja ne znam gdje ima kod nas..to sam vec vidio u italiji i pravo sipa a hocu nekm z apoklona pa trazim imal ovdje..
a cepovi u cuclama..ne znam vala ja nista puno oko toga..nisma cuce volio kao mali a kamol kao veliki :D

a i ako nesto ubacim u nju..tipa floruscentno ono..nemoze s epunit nego samo da jedno vrijeme svijetli
nidje_veze

#788 Re: Gdje u Sa......

Post by nidje_veze »

Crvena.Papricica wrote:Znali neko gdje mogu pronaći Dicksonov Herbelan pack? :)
Frizerland Sarajevo ;-)
Mr.Penguin

#789 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

teAMICA wrote:@Mr.Penguin - hvala, zovem sutra
@kurtyyy - treba mi za jednu vrstu maskenbala (Bob Graditelj), tako da iskljucivo ovo dolazi u obzir. hvala u svakom slucaju i naleti po flasu :wink:
jesi li nabavila?
Crvena.Papricica

#790 Re: Gdje u Sa......

Post by Crvena.Papricica »

Gdje se mogu naći obične jednobojne pamučne čarape? Ovako ove tanke, kao na slici.
Image
Walter76

#791 Re: Gdje u Sa......

Post by Walter76 »

teAMICA wrote:gdje ima ovo
Image
i ovo
Image

Hvala unaprijed
Imas kupiti u prodavnici HTZ opreme odmah preko puta mog starog dobrog Sumarskog Fakulteta, heh.
Ako ti sta pomaze, odmah kraj slasticarne Jadranke(crvena je nemeres je fulit da si corav), blizu trolejbuske stanice, imas veliki izlog i pise na njemu plavim slovima HTZ oprema.

Ako zelis kvalitet preporucio bih ti da kupis "opremu" u Merkuru, vjeruj mi jedan prijatelj koji radi na gradilistu je tamo kupio, cak imas zastitnike ugradjene na koljenima i posebne sljemove, a naravno to sve je iz EU pa sigurno nije kinesko. Jbg kad kupujes kupi pravo...

Svakako nadam se da sam pomogao ;-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#792 Re: Gdje naci sirok asortiman staklenih ambalaza

Post by PipiDugaDevetka »

Ja znam da staklara postoji u komšiluku u Paraćinu, a za kod nas u BiH, nisam čuo za takvo nešto.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#793 Re: Gdje naci sirok asortiman staklenih ambalaza

Post by Toto »

Dobro dosao u svijet poduzetnistva i sitne industrije...

Bojim se da ce ti staklarija,i poklopci za tegle biti skupa, jer ces vjerojatno devriti sa manjim kolicinama.. za sokove protabiri opciju da predjes na plastikanere a u Gracanici su "bosanski kraljevi plastike" ..
takodje prokontaj i mogucnost pakovanja u vece tegle i "bidole" 2-5 kg
Ne znam kako si planirao distribuciju i prodaju ali razmisli o mogucnosti da na pijacama prodajes ajvar i pekmeze u "refuzi". Otvori teglu ili kantu od 10 kg na pijaci i na licu mjesta musterijama pakuj u plastikanere kao sa slike
Image

onaj ko kupuje 200 -500 grama ionako ce to odmah trositi i tako prepakovan ajvar i slatka moge izdurat u frizideru dok se ne pojede.. na ovaj nacin ustede u ambalazi mogu biti znatne
Sto se mene tice: tegla domaceg ajvara ne moze izdurat dva dorucka ..
MAN-lion's coach

#794 Re: Gdje u Sa......

Post by MAN-lion's coach »

Treba joj za maskenbal a ne za gradilište. :)
ninja želve

#795 Re: Gdje u Sa......

Post by ninja želve »

jel zna neko nekoga da daje casove usne harmonike :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#796 Re: Gdje naci sirok asortiman staklenih ambalaza

Post by PipiDugaDevetka »

@MahirO, Javi se @safranici i ona pakuje paradajzsos, te ostalo prirodno.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 2#p6326302
Tiberije

Post by Tiberije »

pozdrav svima

zamolio bih nekog da mi kaže gdje da kupim zastavu BiH dimenzija 2m x 1m, malo boljeg kvaliteta. To mi treba baš danas.

Hvala na brzom odgovoru
Sahbaz12

#798 Re: Gdje u Sa......

Post by Sahbaz12 »

...ima dobar brico? :mrgreen:
lajkujMe

#799 Re: Gdje u Sa......

Post by lajkujMe »

zdravo ljudi, zna li gdje ima da se kupi masina za kafu naprimjer expreso masina, za kucu ne profesionalna, imam na poslu jednu i kafa je ekstra, ima rezervoar za vodu i za expresso kafu u zrnu, samljeve je i napravi mi kafu na pritisak dugmeta, ja to nisam jos nigdje vidio da se ima kod nas kupiti.

hvala unaprijed :)
L.e.g

#800 Re: Gdje u Sa......

Post by L.e.g »

lajkujMe wrote:zdravo ljudi, zna li gdje ima da se kupi masina za kafu naprimjer expreso masina, za kucu ne profesionalna, imam na poslu jednu i kafa je ekstra, ima rezervoar za vodu i za expresso kafu u zrnu, samljeve je i napravi mi kafu na pritisak dugmeta, ja to nisam jos nigdje vidio da se ima kod nas kupiti.

hvala unaprijed :)
svugdje, robot, technomarket,fis,mercator...
Post Reply