hz__semir wrote:drndalo wrote:Sustina mojeg gledanja je da nisam zadovoljan igrom, nije mi se cinilo da imamo posten ni pocetak, ni sredinu, ni kraj... Vise neke pojedinacne bljeskove... Kao da cekaju da nesto padne s neba... Mozda ja lose vidim...?
Glupo bi bilo da kazem da bih vise volio da smo dlicno igrali i izgubili, ali ni ovo nije bilo bas za pohvaliti...
A jesi li gledao Bjelorusiju, Albaniju i Rumuniju, pa tvrdiš da njihova igra ima pošteč početak, sredinu i kraj, pa si na osnovu svega toga donio zaključak da će bar jedna od te tri ekipe završiti ispred nas?
A jesi li ti iz ovoga vidjenog zaista ubijedjen da cemo se prosetati pored ostalih ????
Ja tvrdim da ova reprezentacija sa ovim imenima mora da se ugleda na bolje od sebe i da joj oni budu "na oku", a ne da vicemo (i budemo sretni):"Nas je baraz !"... Jebo nas vise BARAZ ! Ne zelim zvucati pretenciozno, ali od ove 3 reprezentacije, dakle 6 utakmica, BiH bi morala bar 4 tekme glat dobiti, i mozda jednu remizirati... Morali bi da ginu, da hoce, da se polome od htijenja, da budu prvi put na velikom reprezentativnom takmicenju... Meni ta vatra fali, i vidjeces da ce tako biti na kraju... "Jebi ga, omaklo nam se, sudija je nepravedno svirao offside, prestogo dosudio drugi zuti, itd..."
Uvali im gol vise od sebe, i nemas tih problema... Jedino im je Ciro malo izbio gubitnicki mentalitet iz glava... Nazalost, vec je to isparilo... I ne mislim da je kriv samo jedan pojedinac ili dva, ili tri... Cini mi se da svugdje skripi...