cudo je kako jedna papanka moze da razjari masu i da ih ubijedi da je stvarno toliko zanimljiva da bi joj neko prijetio sta vec! a ne, nisam joj ja dajdza, nego neko ko je 4 godine proveo s njom u skolskoj klupi, ako te bas zanima
Hayat
Moderator: anex
-
pianist
#776 Re: Hayat
hahaha
cudo je kako jedna papanka moze da razjari masu i da ih ubijedi da je stvarno toliko zanimljiva da bi joj neko prijetio sta vec! a ne, nisam joj ja dajdza, nego neko ko je 4 godine proveo s njom u skolskoj klupi, ako te bas zanima
- Baron_Samedi
#777 Re: Hayat
Poznajes joj roditelje... ili? Govoris o cijelom jednom narodu?iPod wrote:Pogledajte sami i uvjerite se, obratite paznju na izrazavanje i pogled u ocima dok izgovara, vjerovatno gnusne lazi na racun Dunje Fazlić.... geni su geni....
Ev':
PTSP i paarnoja. Bosnjaci su se previse uzivili u ulogu zrtve. Rijec "genocid" se poteze u svakom trenu i u svake svrhe, da se ofucala. To je nedavno neki nas intelektulac javno rekao.
Ne gledam ovaj nazovi show, seljacke televizije, ali dva-triput sam uhvatio reprizu. Evo mog komentara. I ova slatkica Verena i ova satro primadaona, nisu na mjestu. Gledajuci ovaj klip, Verene je ispala samo kao mahalusha, kojoj se nakupilo ...I kakve sad veze ima govor Radovana Karadzica u skupstini, geni, osveta ????
Sto se tice ove Dunje, ocitio ima masku za ovakve emisije (cuj ona joj govori "nasla sam ti frajera, tvoj tip, ima para" ) a u studiju neuspjesno glumi nekog mirnicka.
Jest al u kurcu. Dovoljno joj je vidit ovu podmuklu ćehru i ciničan osmjeh....Prica o dajdzama i tetkama me ne zanima, ali ocito ova mala nije mogla trpit sto ih ova sve "gleda s visoka" i glumata, a nju podbada na svakom koraku. Drzanje na sceni 0 bodova, glas prosjecan kao i u svih...Nema sta radit u ovom poslu. Vjerovatno je ljubomorna sto je Verena lijepa i zgodna, a ona izgleda kao kakva srednjovjecna ženica.
Pustite se tripova.
-
Sarajevski_Marlboro
#778 Re: Hayat
Baron_Samedi wrote:Poznajes joj roditelje... ili? Govoris o cijelom jednom narodu?iPod wrote:Pogledajte sami i uvjerite se, obratite paznju na izrazavanje i pogled u ocima dok izgovara, vjerovatno gnusne lazi na racun Dunje Fazlić.... geni su geni....
Ev':
![]()
PTSP i paarnoja. Bosnjaci su se previse uzivili u ulogu zrtve. Rijec "genocid" se poteze u svakom trenu i u svake svrhe, da se ofucala. To je nedavno neki nas intelektulac javno rekao.
Ne gledam ovaj nazovi show, seljacke televizije, ali dva-triput sam uhvatio reprizu. Evo mog komentara. I ova slatkica Verena i ova satro primadaona, nisu na mjestu. Gledajuci ovaj klip, Verene je ispala samo kao mahalusha, kojoj se nakupilo ...I kakve sad veze ima govor Radovana Karadzica u skupstini, geni, osveta ????![]()
![]()
![]()
Ovaj narod je puko, defintivno...
Sto se tice ove Dunje, ocitio ima masku za ovakve emisije (cuj ona joj govori "nasla sam ti frajera, tvoj tip, ima para" ) a u studiju neuspjesno glumi nekog mirnicka.
Jest al u kurcu. Dovoljno joj je vidit ovu podmuklu ćehru i ciničan osmjeh....Prica o dajdzama i tetkama me ne zanima, ali ocito ova mala nije mogla trpit sto ih ova sve "gleda s visoka" i glumata, a nju podbada na svakom koraku. Drzanje na sceni 0 bodova, glas prosjecan kao i u svih...Nema sta radit u ovom poslu. Vjerovatno je ljubomorna sto je Verena lijepa i zgodna, a ona izgleda kao kakva srednjovjecna ženica.
Pustite se tripova.
- kurty
#779 Re: Hayat
Sanele mi moje gori ste od onih na FB sto se svadjaju...
evo statusa od igora i sejle...jer mislim da oni vode onu stranicu
http://www.gorazdeonline.com/index.php? ... Itemid=412
ovaj tekst je malo stariji... nije ovo od sinoc... Izo i njegovi nemaju veze s ovim
evo statusa od igora i sejle...jer mislim da oni vode onu stranicu
I ovo je bruka s njihove strane... Mislim da je sejla sinoc dozivila orgazam na svadju... Cijelo vrijeme takmicenja je pokusavala da zavadi takmicare, i sad je uspjelo...PITANJE: po čemu se razlikuje svađa u studiju između D & V sinoć, od svađe između fanova ovdje na fejsu??? ODGOVOR: bar nisu psovale jedna drugoj!!!
http://www.gorazdeonline.com/index.php? ... Itemid=412
ovaj tekst je malo stariji... nije ovo od sinoc... Izo i njegovi nemaju veze s ovim
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#780 Re: Hayat
ma ko se svadja, onako komentarisemo
a voditelji i jesu ispali najgori, ne samo veceras, nego i inace
kad je bio incident s dzenitom, grozno su se ponijeli
i sad kao oni nesto pametuju
a voditelji i jesu ispali najgori, ne samo veceras, nego i inace
kad je bio incident s dzenitom, grozno su se ponijeli
i sad kao oni nesto pametuju
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#781 Re: Hayat
iPod wrote:Pogledajte sami i uvjerite se, obratite paznju na izrazavanje i pogled u ocima dok izgovara, vjerovatno gnusne lazi na racun Dunje Fazlić.... geni su geni....
Ev':
Niti me interesuje ova tv kuca niti njihov smijesni show,ali ovakve izjave kao ovoga iPoda su uzasne.
Banujte ovoga idita,jer presutiti bez neke reakcije na ovakvo etiketiranje znaci fakticki podrska takvoj teoriji.
Dosta ba fasizama upakovanih i u najsvijetliji celofan i ambalazu.
-
mimsy
#782 Re: Hayat
Verena je nova Selma Bajrami u svakom pogledu

- ultima_palabra
#783 Re: Hayat
+1-LIBERO- wrote:Niti me interesuje ova tv kuca niti njihov smijesni show,ali ovakve izjave kao ovoga iPoda su uzasne.
Banujte ovoga idita,jer presutiti bez neke reakcije na ovakvo etiketiranje znaci fakticki podrska takvoj teoriji.
Dosta ba fasizama upakovanih i u najsvijetliji celofan i ambalazu.
- BiH-x
#784 Re: Hayat
Ne razumijem; ako mozemo generalizirati Bosnjake (svaki dan citam na ovom forumu kako smo glupi, nezreli, primitvni, kako uzivamo u ulogu zrtve, ili (kao sto kaze Baron_Samedi) da smo "pukli kao narod") zasto ne mozemo Srbe?
- BiH-x
#785 Re: Hayat
Ou maj gadiPod wrote:Obratite paznju na prvih nekoliko sekundi ovog klipa u donjem dijelu :
Ps, ne mislim da je Verena cetnikusa. Neobrazovana mahalusa, da, ali cetnikusa ne.
- BiH-x
#786 Re: Hayat
i jos jedan ps; ja sam mislio da je i Dunja Srpkinja (bar pola) 
-
Manager19sa
#787 Re: Hayat
Najsladja djevojka u ZMBT Aldina Besirevic , moj favorit 
- Been
#788 Re: Hayat
Verena je uvjerena da nekog tangira njeno pištukanje pa da joj čak neko i prijeti da će je "ako se ne povuče iz ŠOUA pojesti mrak". Mislim, kome ona prodaje tu maglu ?! Pa Dunjine roditelje poznaje cijelo Sarajevo. Fini ljudi, o sebi pri sebi, rade, žive normalno. Taman posla da su spali na nivo da prijete ovoj "zastavnici prve klase".
Uostalom, sinoć smo mogli vidjeti da Dunja samo govori "Laže, laže", dok Cerovetina histerično nabraja šta joj prvo padne na pamet.
Uostalom, sinoć smo mogli vidjeti da Dunja samo govori "Laže, laže", dok Cerovetina histerično nabraja šta joj prvo padne na pamet.
- because_of_you
#789 Re: Hayat
Ja bih izbacila obje, a vratila Izudina
Al, naravno, on ne bi podigao ovoliku prašinu kao sinoćnje kokodakanje, a time i materijal za Glamove, blamove i ostale vrhunske Hayatove projekte...
Al, naravno, on ne bi podigao ovoliku prašinu kao sinoćnje kokodakanje, a time i materijal za Glamove, blamove i ostale vrhunske Hayatove projekte...
- sheilak
#790 Re: Hayat
Ma, voditelji ubjedljivo najgori. Najmanje sto su mogli uciniti je da dopuste i Dunji da kaze svoju stranu price.
Mislim da su Šejla i igor sinoc najvise uzivali.
Mislim da su Šejla i igor sinoc najvise uzivali.
- PasoDzigera007
#791 Re: Hayat
@Baron-Samedi
Ziv bio,nemoj uzimati Bosnjake i generalizovati ovu stvar,upravo 90 % ako ne i vise Vereninih glasaca su Bosnjaci,a to je i Verena sama potvrdila,kad se usprotivila ljudima iz I.Sarajeva da ne ostavljaju bezveze komentare jer uopste i ne glasaju za nju. A sto se tice nominacija,to su mlade dijevojke,koje nemaju uopste iskustva u tom poslu,jos uvijek se ponasaju kao tinejdzerke,a onaj ko ih osudjuje je samo naivniji od njih. Verena je imala potrebu da kaze sto je muci,jer su ogromni pritisci na nju bili od strane Dunje,a tako i od njenih glasaca tokom cijelog show-a,jer pratim komplet sve,dovoljno je vidjeti Dunjine fanove na FB-u sta sve pisu na Vereninom profilu. Sve u svemu,ja im objema oprastam sinosnji ispad,jer kako rekoh njima je po 18-19 godina,samo sebe stavite na to mjesto kad ste vi bili u tim godinama i koliko ste tad ozbiljni bili.
Ziv bio,nemoj uzimati Bosnjake i generalizovati ovu stvar,upravo 90 % ako ne i vise Vereninih glasaca su Bosnjaci,a to je i Verena sama potvrdila,kad se usprotivila ljudima iz I.Sarajeva da ne ostavljaju bezveze komentare jer uopste i ne glasaju za nju. A sto se tice nominacija,to su mlade dijevojke,koje nemaju uopste iskustva u tom poslu,jos uvijek se ponasaju kao tinejdzerke,a onaj ko ih osudjuje je samo naivniji od njih. Verena je imala potrebu da kaze sto je muci,jer su ogromni pritisci na nju bili od strane Dunje,a tako i od njenih glasaca tokom cijelog show-a,jer pratim komplet sve,dovoljno je vidjeti Dunjine fanove na FB-u sta sve pisu na Vereninom profilu. Sve u svemu,ja im objema oprastam sinosnji ispad,jer kako rekoh njima je po 18-19 godina,samo sebe stavite na to mjesto kad ste vi bili u tim godinama i koliko ste tad ozbiljni bili.
Last edited by PasoDzigera007 on 06/02/2011 15:10, edited 1 time in total.
-
zonbirile
#792 Re: Hayat
verena,tipična cajka,sada i punoljetna i napraviti će uspješnu karijeru,samo da je "pravi" probije.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#793 Re: Hayat
Ok, sada je dosta. I previse.
Ovo nije fb, a ni poligon za ispoljavanje vasih nacionalnih tenzija.
Ovo nije fb, a ni poligon za ispoljavanje vasih nacionalnih tenzija.
- BiH-x
#794 Re: Hayat
I mojManager19sa wrote:Najsladja djevojka u ZMBT Aldina Besirevic , moj favorit
- plain vanilla
#795 Re: Hayat
meni je Aldina kao Mirza
odlican vokal, ali joj fali nesto..
odlican vokal, ali joj fali nesto..
- plain vanilla
#796 Re: Hayat
ne bih ja s tobom da se raspravljam
ali ipak je Jelena bolja od Aldine, ali eto, o ukusima se ne raspravlja
a Aldina nema sanse za pobjedu ionako
ali ipak je Jelena bolja od Aldine, ali eto, o ukusima se ne raspravlja
a Aldina nema sanse za pobjedu ionako
-
Sarajevski_Marlboro
#797 Re: Hayat
Kako jadnog Izudina prevariše...
Preočigledna prevara.
Preočigledna prevara.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#798 Re: Hayat
zoom66 wrote:jedina je koja se mozhe i pogledati - scenski nastup i 'nakoplain vanilla wrote:meni je Aldina kao Mirza
odlican vokal, ali joj fali nesto..- i poslushati istovremeno
ocjena 9.43
ostali svi skupa 3.38
junice - pardon, junakinje sinocnje raspravenula bodova kao i obichno. voditelji na visokom hayat blam
nivou
blagi bozhe shta ja komentiram![]()
![]()
Ma veze ti neJmaš
-
samo_ovaj_put
#799 Re: Hayat
dunja-sarajevo
nihada-srednja bosna
marko-livanjski kanton
andan-mostar
ana i kenan-zenica
cupo i jelena-tuzla i tuzlanski kanton
aldina-krajina
emil-dijaspora
sholjanin-sandzak
izudin-gorazde
cerovina-rs,istocno rajvosa
dobro su ih rasporedili
nihada-srednja bosna
marko-livanjski kanton
andan-mostar
ana i kenan-zenica
cupo i jelena-tuzla i tuzlanski kanton
aldina-krajina
emil-dijaspora
sholjanin-sandzak
izudin-gorazde
cerovina-rs,istocno rajvosa
dobro su ih rasporedili
- plain vanilla
#800 Re: Hayat
jelena je iz maglaja