O'zone wrote:memlija wrote:
znam ja to sve samo mi smetaju neke stvari zakukuljene i zamumuljene, vješto plasirane pod nešto..kontaš....jesam li na krivom tragu, možda, ali kao što neko ovdje reče svak' ima pravo na svoje mišljenje i ja sam ga iznio....
al' nema veze proći će i ovo nek si ti meni živ i zdrav.....
živio buraz..
Druže sa memli strane jel se meni čini ili ti nešto ovdje sad okrećeš na nacionalnoj bazi?!!
Ovdje nije ništa zakukuljeno nego se radi o čistoj prevari o tip koji je došao iz Maroka da liječi u Hrvatskoj pa Bosni to ima logike koliko i njegova zelena bića i pet planeta. Nemoj džabe da spominješ Teheran jer se ovo u Teheranu ne bi desilo 100% nego bi Torabi dobi bar 50 po leđima zbog prevare. I normalno je da se ovdje spominje gomila muslimana koja ide gore jer da je kako treba sami bi ga istjerali a ne pravili sveca od njega pa meni jedno do dans dobra žena kaže meni je Allah na prvom mjestu a Torabi na drugom ne spominjući pri tome ni Muhameda s.a.w.s ni svoje roditelje koji su je donijeli na svijet to ne valja i nije u skladu sa bilo čime.
Voda i njeni nalazi su šuplja dok se javno ne obznani gdje,šta, kako i koliko do tada ostaje da Torabi, Asad i njihova svita dnevno zarađuju minimalno 10 000 KM pa koliko vi god tvrdili da je to džabe a o zaradi ZOI '84 na tuđoj bolesti neću ni da govorim parking odmah na početku digli sa 1 KM na 3 KM plus 40 % od naplaćenih karti ovo se njima isplati više nego i samom Torabiju oni tu cifru ne mogu zaraditi ni za 10-ak manifestacija gdje je potrebna puno veća logistika nego trenutno.
Na kraju ostaje da je Torabi ubleha koja po njegovoj tvrdnji prima energiju sa 5 planeta i komunicira sa malim zelenim bićima visine 40 do 60 cm sa tih planeta koja mu daju moć da liječi ljude a opet više ima umrlih nakon njegovih tretmana nego ozdravljenih.
'Teheran' ne vidiš navodnike?
Imam pravo da izrazim svoj stav i da! okrećem ga na nacionalnoj bazi kako ti tvrdiš.
Šta si bolan zapeo za zaradu, vidi se da ti smeta praaaavooo. Koliko zaradjuju na drugim svetištima?
Gledaj ovako;
nana koja se bori sa šećernom bolesti,
poznanik koji boluje od hepatitisa C,
komšija koji je već tri puta operisan u vezi bolesti srca (nema elektrike ugradjene),
komšinica koja boluje vec nekoliko godina od alergije (kožne), i nema lijeka da dukatom platiš,
itd, itd....
svii oni skoro svaki dan idu gore i ako ništa vjeruju da će biti nešto i svaka im čast, kontaš ljudi se BORE...
+ još kamara poznatih i nepoznatih koji se gore sreću...
e sad svi oni imaju istu nadu Izlječenje...a vi ovdje se ubiste na sve načine da to omalovažite i da im se izrugujete...
kroz izrugivanje Torabija vi isto tako vrijedjate i ove ljude i koliko god vi sebi uzimali za pravo da se pozivate na to da imate pravo da pišete to što pišete isto tako imam i ja pravo da kažem 'Sram vas bilo...
Ne dao Bog da vi ili neko vaš boluje i raspada se i niko mu i pored najbolje volje i znanja ne može pomoći. Onda dodje neki Torabi i ljudi vide nešto u njemu i pohrle ka njemu....
Isto ovako ljudi idu u Medjugorje, Šurkovac, ali niko to ne komentariše u negativnom kontekstu..svaka čast, tako i treba....Jer niko te ne pita ko si i šta si kada tražiš lijeka, kontaš sad @O'zone...
I na kraju za sve vas bez obzira kojem Bogu se molite imam nešto sa čim bi trebali da ga molite i ujutro i uveče:
Dragi Bože, molim Te daj mi ono što je dobro za mene i sačuvaj me od onoga što ne mogu podnijeti.
pozdrav svima....