http://www.imdb.com/title/tt0276816/morgensonne wrote:radi se o podmornici, jedna podmornica nakon što naiđe na raozoren brod neprijatelja, pokupi neprijatelje koji plutaju u moru, i pored negodovanja nekih članova posade. nakon izvjesnog vremena podmornicom se počinje širiti neka zarazna bolest od koje obolijevaju i zarobljenici i članovi posade. zna li neko naziv filma ?
Zna li neko naziv filma???
Moderator: _BataZiv_0809
-
usb
#776 Re: Zna li neko naziv filma???
-
davordule
#777 Re: Zna li neko naziv filma???
jel tako teško za naći filmove koje bi volio pogledat ili ja neznam objasnit dobro.davordule wrote:sječam se da se on na kraju sprijatelji s njom i mislim da ga ona nagovara da ubiju nekog.dali njenog zaručnika ili dečka .davordule wrote:dobar dan.
može li mi netko pomoći.
-naime gledao sam jako davno film i neznam naslov a i nejasno se sječam.
sječam se da neki tip luta po noći gradom i zapazi plavušu koja se bavi stavljanjem jambo reklame po gradu po noći, penje se na ljestve .nisam siguran on ili ona vozi motor. on je počinje pratiti i biti opsjednut njome. mislim i da ima jednog prijatelj kojem priča događaje. sječam se još scene kada su večerali i nekom restoranu kako ga ona bari preko puta stola i on totalno poludi i navali na nju. molim pomoč za naslov.
- anaksunamun
#778 Re: Zna li neko naziv filma???
davordule fakat je cudno da niko ne moze odgonetnuti ni jedan film koji trazis...davordule wrote:Imam još jedan. isto davno gledano. horor čini mi se. uglavnom tip ima neki uređaj kameru ili tako nešto . uglavnom kad stisne dugme na tom uređaju zaustavi se sve oko njega . nemože se ženska pomjerit. tako nešto. sječam se da je jednom na njemu to uptrebljeno. mislim da je to neki stariji horor . molim pompć za naslov.
vezano za citirano,da nije slucajno ovo: http://www.youtube.com/watch?v=BQ5_1cXSh-w
nadam se da nije
- Ductus Holedocus
#779 Re: Zna li neko naziv filma???
..stjuardesa,njen zivot
s druge strane zivot njene prijateljice
jedine scene,koje se sjeca,je,kad dolazi kuci,i oblaci hulahopke

s druge strane zivot njene prijateljice
jedine scene,koje se sjeca,je,kad dolazi kuci,i oblaci hulahopke
- gnjev
#780 Re: Zna li neko naziv filma???
Jel to kad je drugarica izlevati pa uzme njen rad na ispitu ?
- Altruist
#781 Re: Zna li neko naziv filma???
davordule wrote:žena u srednjim tridesetima ima ljubavnika kojeg nagovara na ubojstvo supruga. ako je netko gledao mora se sječat ove scene. " muž izlazi iz kuče a ljubavnik kojije čekao u automobili krene prema kuči a ona brzo na mislim kamin ili tako nešto ozljedi sama sebe mislim nogu. kad ljubavnik uđe ona kaže da ju je to muž ozljedio. ili je mini serija ili film.
molim pomoć. mislim da je snimano kasnih devedesetih.
- gnjev
#782 Re: Zna li neko naziv filma???
Postar uvjek zvoni dvaput' ?
- Ductus Holedocus
#783 Re: Zna li neko naziv filma???
garant ga nisam odgledalagnjev wrote:Jel to kad je drugarica izlevati pa uzme njen rad na ispitu ?
ne znam,naletila sam na njega slucajno,najvjerovatnije..i samo d io malo gledala
zasapala,ko uvijek
-
davordule
#784 Re: Zna li neko naziv filma???
nažalost nijegnjev wrote:Postar uvjek zvoni dvaput' ?
-
davordule
#785 Re: Zna li neko naziv filma???
nijeanaksunamun wrote:davordule fakat je cudno da niko ne moze odgonetnuti ni jedan film koji trazis...davordule wrote:Imam još jedan. isto davno gledano. horor čini mi se. uglavnom tip ima neki uređaj kameru ili tako nešto . uglavnom kad stisne dugme na tom uređaju zaustavi se sve oko njega . nemože se ženska pomjerit. tako nešto. sječam se da je jednom na njemu to uptrebljeno. mislim da je to neki stariji horor . molim pompć za naslov.
vezano za citirano,da nije slucajno ovo: http://www.youtube.com/watch?v=BQ5_1cXSh-w
nadam se da nije
-
davordule
#786 Re: Zna li neko naziv filma???
još jedan detalj. kad ga je to barila za tim stolom, digla se i namjerno pokazala crvene tangicedavordule wrote:sječam se da se on na kraju sprijatelji s njom i mislim da ga ona nagovara da ubiju nekog.dali njenog zaručnika ili dečka .davordule wrote:dobar dan.
može li mi netko pomoći.
sječam se da neki tip luta po noći gradom i zapazi plavušu koja se bavi stavljanjem jambo reklame po gradu po noći.nisam siguran on ili ona vozi motor. on je počinje pratiti i biti opsjednut njome. mislim i da ima jednog prijatelj kojem priča događaje. sječam se još scene kada su večerali i nekom restoranu kako ga ona bari preko puta stola i on totalno poludi i navali na nju. molim pomoč za naslov.
-
Anastazya
#787 Re: Zna li neko naziv filma???
Eh ovako, film je nekada na nas jezik preveden kao "okus soli na nasim tijelima", prikazivao se na ftv prije nekih 10tak godina. Ja ga nikako ne uspijevam pronaci. Nisam sigurna ali glumica je mozda Diane Lane. Radnja je Skotska, Irska.
RAdi se o tome da ona na nekom raspustu (ona dolazi iz grada u neki ribarski gradic) upoznaje tog nekog lika, ribara, i ono chemistry prsti na sve strane; medjutim, ona je pomalo snob, bas kao i njene prijateljice i roditelji. Onda se ona vraca za Evropu, ne znam tacno gdje, on se ozeni, ali srecu se slucajno ponovno i tako zapocinju svoju dugogodisnju aferu. On je pomalo sirov, drugaciji, ponosan, a ona i dalje snobasta, povrsna... I tako se ona mijenja kroz film, bla bla.
Pa ako neko slucajno zna naziv bila bih jako zahvalna...
RAdi se o tome da ona na nekom raspustu (ona dolazi iz grada u neki ribarski gradic) upoznaje tog nekog lika, ribara, i ono chemistry prsti na sve strane; medjutim, ona je pomalo snob, bas kao i njene prijateljice i roditelji. Onda se ona vraca za Evropu, ne znam tacno gdje, on se ozeni, ali srecu se slucajno ponovno i tako zapocinju svoju dugogodisnju aferu. On je pomalo sirov, drugaciji, ponosan, a ona i dalje snobasta, povrsna... I tako se ona mijenja kroz film, bla bla.
-
Anastazya
#788 Re: Zna li neko naziv filma???
Eborg wrote:1) Americki film, zarucnik gine na pocetku filma na pjesackom prepazu kao pjesak i onda prati svoju djevojku kao duh. Mislim da nije onaj sa Kevinom Costnerom vec vise naginje romanticnoj komediji.
2) Jugoslovenski film, crno-bijeli, radnja u autobusu i razni profili putnika tolom nocne voznje, mislim da se cak zavrsi i nesrecom.
Prvi film
http://www.imdb.com/title/tt0119643/
-
Eborg
#789 Re: Zna li neko naziv filma???
Nije taj. Saobracajna nesreca je pred nekim restoranom ili ovako nesto.
- Doda37
#790 Re: Zna li neko naziv filma???
Drugi film H8
Code: Select all
http://hr.wikipedia.org/wiki/H-8_%281958.%29- šatirana_ljubičica
#791 Re: Zna li neko naziv filma???
Eborg wrote:Nije taj. Saobracajna nesreca je pred nekim restoranom ili ovako nesto.
i ovdje je saobraćajna nesreća pred restoranom, tj.kafićem.
-
registrovana onako
#792 Re: Zna li neko naziv filma???
davordule wrote:još jedan detalj. kad ga je to barila za tim stolom, digla se i namjerno pokazala crvene tangicedavordule wrote:sječam se da se on na kraju sprijatelji s njom i mislim da ga ona nagovara da ubiju nekog.dali njenog zaručnika ili dečka .davordule wrote:dobar dan.
može li mi netko pomoći.
sječam se da neki tip luta po noći gradom i zapazi plavušu koja se bavi stavljanjem jambo reklame po gradu po noći.nisam siguran on ili ona vozi motor. on je počinje pratiti i biti opsjednut njome. mislim i da ima jednog prijatelj kojem priča događaje. sječam se još scene kada su večerali i nekom restoranu kako ga ona bari preko puta stola i on totalno poludi i navali na nju. molim pomoč za naslov.
- Saian
#793 Re: Zna li neko naziv filma???
de ljudi pomozite covjekudavordule wrote:još jedan detalj. kad ga je to barila za tim stolom, digla se i namjerno pokazala crvene tangicedavordule wrote:sječam se da se on na kraju sprijatelji s njom i mislim da ga ona nagovara da ubiju nekog.dali njenog zaručnika ili dečka .davordule wrote:dobar dan.
može li mi netko pomoći.
-
Eborg
#794 Re: Zna li neko naziv filma???
Ma znam no gledao sam i taj film, nije taj.šatirana_ljubičica wrote:Eborg wrote:Nije taj. Saobracajna nesreca je pred nekim restoranom ili ovako nesto.
i ovdje je saobraćajna nesreća pred restoranom, tj.kafićem.
A hvala i za H-8.
- šatirana_ljubičica
#795 Re: Zna li neko naziv filma???
Hm, hm, jel to ono nešto kao rat, šta li, oni trebaju da se vjenčaju, vjere, i pričaju u govornici i on izađe i pogine?
-
Eborg
#796 Re: Zna li neko naziv filma???
Ma ne. Njega zarucnica ceka kao u restoranu i on pogine ispred. I onda ona nadje novog lika a on se vrti tu, pokusava je dozvati i slicno. Mislim da cak ona nosi njegovo dijete pa i tu ima nesto.
- šatirana_ljubičica
#797 Re: Zna li neko naziv filma???
joj, moram se sjetit 
- anaksunamun
#798 Re: Zna li neko naziv filma???
Film se zove "Salt on our skin", i evo ga: http://www.imdb.com/title/tt0105306/Anastazya wrote:Eh ovako, film je nekada na nas jezik preveden kao "okus soli na nasim tijelima", prikazivao se na ftv prije nekih 10tak godina. Ja ga nikako ne uspijevam pronaci. Nisam sigurna ali glumica je mozda Diane Lane. Radnja je Skotska, Irska.
- Saian
#799 Re: Zna li neko naziv filma???
najtezhe je ove s prenesenim znachenjem uhavizat'anaksunamun wrote:Film se zove "Salt on our skin", i evo ga: http://www.imdb.com/title/tt0105306/Anastazya wrote: preveden kao "okus soli na nasim tijelima"