MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Damir0406

#776 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Damir0406 »

Overeem uzima...ali svi su oni smijesni pored Juniora Dos Santosa 8-)
Sarayman

#777 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sarayman »

Ima li gdje uzivo pratiti UFC 141, sto na tv-u, sto online?
Sarayman

#778 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sarayman »

Evo saznao sam, nemojte sta zamjeriti.. Arenasport 2 veceras u 4 (tj ujutro) glavna borba Lesnar vs Overeem. Ko je na HS-u, moze gledati.
4m3l

#779 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Lesnar by KO, Vidjet cete !!!
harisaga

#780 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by harisaga »

zna li iko gdje ce biti cijeli event?IMam arenu al izgleda da samo prikazuju main fight.Moja prognoza
Lesnar gnpom zavrsava overeema ;P poz
madFlava

#781 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by madFlava »

ja sam prosli put uspio upratit na facebooku,ne znam ocel sad biti :shock:
enisss

#782 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

kome treba link nek se javi na pp :-)
4m3l

#783 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

enisss wrote:kome treba link nek se javi na pp :-)
ne zaboravite na Fedora, borba je oko 7 u jutro..
brazzo19

#784 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by brazzo19 »

4m3l wrote:
Gdje se on bori mislim za sta nije UFC ??? :D

p.s ko ima dreambox na ESPN UK ce bit citav UFC 141 sve borbe :)
enisss

#785 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

4m3l wrote:
ne znam ni s kim se bori :)
Marketa24

#786 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Marketa24 »

enisss wrote:
4m3l wrote:
ne znam ni s kim se bori :)
sumnjam da ce biti dobra borba Fedor je vec pred kraj karijere (IMO)
as satosh ishii - japanci ko japanci borit ce se on do zadnjeg daha
al nema neke sanse tanki su japanci kolektivno
Dream NYE 2011
Fedor Emelianenko vs. Satoshi Ishii
Megumi Fujii vs. Karla Benitez
Tatsuya Kawajiri vs. Kazuyuki Miyata
Hayato Sakurai vs. Ryo Chonan
Shinya Aoki vs. Satoru Kitaoka
Bibiano Fernandes vs. Rodolfo Marques Diniz
Antonio Banuelos vs. Masakazu Imanari
Hideo Tokoro vs. Yusup Saadulaev
Hiroyuki Takaya vs. Takeshi Inoue
Yuichiro Nagashima vs. Katsunori Kikuno
Yuta Kubo vs. Nils Widlund K-1
Masaaki Noiri vs. Kengo Sonoda K-1
Masaaki Noiri vs. Kengo Sonoda
Rootboi

#789 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Rootboi »

za'valjujem :thumbup: :D

da pohvalim "Bradu" za brzi knockout :thumbup:
Image
enisss

#790 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Rootboi wrote:
za'valjujem :thumbup: :D

da pohvalim "Bradu" za brzi knockout :thumbup:
Image
Nema daljee...Fitch se nastavio boriti sa Mazagatijem :)))))
sitna.buranija

#791 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by sitna.buranija »

Gazenje... 8-)
Riddle

#792 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Riddle »

Pfff... razocaran sam. :roll:
Rootboi

#793 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Rootboi »

Lesnar se nije primjetio u meču uopšte :lol:
amra67

#794 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

uberkneeee :) + punch u jetricu lesnar ode u penziju ;)
amra67

#795 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

enisss wrote:naravno da i u BJJ trebas znati oboriti protivnika ali se ipak ne pridaje toliko velika paznja tome koliko u hrvanju...nemoguce je porediti snagu Werduma sa snagom Lesnara..to je na totalno drugom nivou...Lesnar je puno jaci od Werduma...o hrvanju da ne pricam...ne kazem sad da ce Lesnar lako oboriti Overeema...no...on ce to sigurno uspjeti u odredjenoj fazi borbe...kao sto je to uspio i sa Cainom...kojeg je sigurno najteze oboriti na zemlju od svih boraca u hw kategoriji...
Sto se tice kondicije....porediti K-1 i MMA..to su dva razlicita sporta...MMA je kondiciono tri puta tezi..znam..jer sam trenirao i jedno i drugo...3 minute na vreci je srazmjerno 1 minuti na zemlji..sto ce reci da grappling mnogo vise umara od samog stand up-a..to je svima jasno...tako da to poredjenje sa K-1 ne stoji uopste...
Poslije borbe sa Cainom..Lesnar je u svoj kamp doveo Pat Barrija...vrhunskoj kick boksera koji je takodje u UFC-u... ne sumnjam da mu je ovaj pomogao da se bolje pripremi za borbu sa Overeemom...u jednom od intervjua je cak Barry izjavio da se uopste nisu stedili na sparringu i da je ovaj bukvalno udarao Lesnara sa cim god je stigao..
ta prica o tome kako Brock ne voli primati udarce..mislim..ko voli? :)Zaboravljamo da je covjek prezivio one bombe Carwina...za koga mislim da sigurno udara jace od Overeema...
pozz :)
Pat Bery vrhunski kickbokser!!?? Ne sumnjam samo kojeg levela?? Amerikanci nikad nisu imali top kickboxera. A da ne pricamo o Muay Thai jer se u UFC koriste i laktovi i klinch-knee. A za to ti garantujem da Brock nikad na treningu nije dobio udarac u glavu, jer to iz pouzdanih izvora znam a i vidi mu se na licu. To sto Pat Bery prica baci u vodu... Takodje Pat Bery uopste nema jak udarac da podrma Broka, tako da kad udari u Broka mislim da se odbije od njega.Samo da ti pokazem jedan video kako se ovdje u holandiji kali celik i trenira :D

http://www.youtube.com/watch?v=TxgsnV6Z ... re=related
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#796 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

UnscarD wrote:
Tesko za predvidjanje stvarno ali ipak :
Alistair via TKO
Pocet cu se kladiti :)

Odlicna borba Nate Diaz vs Donald Cerrone ...

Mislim da su svi koji su ocekivali povratak Lesnara malo podcjenili bolest koju je on imao ... skoro 30cm crijeva je covjeku izvadjeno i od divertikulisa se umire ... nema vracanja na vrh nakon takve bolesti.
Borba je borba i ako su ringu imaju pravo na sve sto je pravilima dozvoljeno ali cim sam vidjeo da Alistair ide samo na stomak, bilo je jasno sta mu je cilj...ako nista to izaziva veliki psihloski efekat ... u svakom slucaju, bit ce sada interesantno vidjeti mec sa JDS-om. JDS je brzi 3 puta od Alistaira ali je ovaj jaci ...bit ce zanimaljivo.
madFlava

#797 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by madFlava »

Overeem ga strese ko grom iz vedra neba :D
Lesnar totalno los,moze se slobodno povuci iz UFC ;)

bradonja je najludi :D 10 sec mu trebalo :D
Cyrax

#798 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cyrax »

Nek i ja nesta pogodih...Od dva brda steroida izgubio cirkusant sto je ocekivano bilo.
enisss

#799 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

amra67 wrote:
enisss wrote:naravno da i u BJJ trebas znati oboriti protivnika ali se ipak ne pridaje toliko velika paznja tome koliko u hrvanju...nemoguce je porediti snagu Werduma sa snagom Lesnara..to je na totalno drugom nivou...Lesnar je puno jaci od Werduma...o hrvanju da ne pricam...ne kazem sad da ce Lesnar lako oboriti Overeema...no...on ce to sigurno uspjeti u odredjenoj fazi borbe...kao sto je to uspio i sa Cainom...kojeg je sigurno najteze oboriti na zemlju od svih boraca u hw kategoriji...
Sto se tice kondicije....porediti K-1 i MMA..to su dva razlicita sporta...MMA je kondiciono tri puta tezi..znam..jer sam trenirao i jedno i drugo...3 minute na vreci je srazmjerno 1 minuti na zemlji..sto ce reci da grappling mnogo vise umara od samog stand up-a..to je svima jasno...tako da to poredjenje sa K-1 ne stoji uopste...
Poslije borbe sa Cainom..Lesnar je u svoj kamp doveo Pat Barrija...vrhunskoj kick boksera koji je takodje u UFC-u... ne sumnjam da mu je ovaj pomogao da se bolje pripremi za borbu sa Overeemom...u jednom od intervjua je cak Barry izjavio da se uopste nisu stedili na sparringu i da je ovaj bukvalno udarao Lesnara sa cim god je stigao..
ta prica o tome kako Brock ne voli primati udarce..mislim..ko voli? :)Zaboravljamo da je covjek prezivio one bombe Carwina...za koga mislim da sigurno udara jace od Overeema...
Pat Bery vrhunski kickbokser!!?? Ne sumnjam samo kojeg levela?? Amerikanci nikad nisu imali top kickboxera. A da ne pricamo o Muay Thai jer se u UFC koriste i laktovi i klinch-knee. A za to ti garantujem da Brock nikad na treningu nije dobio udarac u glavu, jer to iz pouzdanih izvora znam a i vidi mu se na licu. To sto Pat Bery prica baci u vodu... Takodje Pat Bery uopste nema jak udarac da podrma Broka, tako da kad udari u Broka mislim da se odbije od njega.Samo da ti pokazem jedan video kako se ovdje u holandiji kali celik i trenira :D

ajde mi onda objasni kako je Pat Barry umalo nokautirao Konga koji je odlican k-1 borac...i otkud to da Pat Barry nema jak udarac?WTF???Znaci ti Amra imas covjeka u kampu Brocka Lesnara :)....nema sta...svaka cast :)
amra67

#800 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

enisss wrote:
amra67 wrote:

ajde mi onda objasni kako je Pat Barry umalo nokautirao Konga koji je odlican k-1 borac...i otkud to da Pat Barry nema jak udarac?WTF???Znaci ti Amra imas covjeka u kampu Brocka Lesnara :)....nema sta...svaka cast :)
Smijati se najakse ili podsmijavati . But it"s up to you. Pat Bary ne moze NIKAD sparirati nije jednom kickbokseru u HW. Da je tako dobar bio bi pozvan u K1 turnir ili bilo koji jaci kickbox turnir. Sta mislis koliko bi on sekundi izdrzao kickboksujuci sa Bad Harijem, Zimmermanom , Sakijem... A Kongo nije kickbokser nego mma. Mislim je si cuo za Bas Rute ?? Naravno da jesi !! A Bas Rute je Holandjanin. I to znas svakako ! Pa et odakle mi ta informacija da je to tako kako u kampu od BL bilo. Ako mi ne vjerujes pogledaj pre figt conference gdje je novinar postavio to pitanje BL i koji je to potvrdio doduse malo na politicki nacin.

http://www.youtube.com/watch?v=yFhTA9FvQDw od pete minute ce ti se sve reci..
Post Reply