Steta jebem ga ja sto iako Nijemce pobjedimo opet nam nece biti siguran baraz, 'bem ti Kipar i onaj supacki poraz, pa bar da smo tu X odigrali!!!
Ovako ima dosta ekipa koje su ispred nas i koje imaju ne bas teske tekme u sljedecem kolu!
Inace danas momci fenomenalni, Stevanovic ce biti igracina u A repci ako Bog da, najbolje desno krilo jos od Hasana, bez premca! Braco mladicu! Samo mi nije jasno kako jos uvijek u mrtvoj Vojvodini igra, pa prate li ti scouti A i U21 nastupe???
Svi su odlicno odigrali, mada me u pojedinim momentima Besic nervirao bespotrebnim peglanjem lopte ali ok.
Inace strasna statistika Djurica, 3 utakmice 3 gola!

Lik fakat iskoristi skoro svaku sansu, ali je haos nepokretan na terenu.

Bilbija dobar, mada je u dosadasnjem toku kvalifikacija fulao zicera i zicera. Pa on samo je ogo dati onda Kipru 5golova u Zenici!
Sto se posjete tice sranje tesko, ali nemojte kakit bezze, ni u Zenici kad su igrali nije bilo bolje (Kipar). Na Grbavici protiv Bjelorusa je dosad cini mi se najjace bilo, oko 3 milje! Ovo danas sramotno, s obzirom da je bitna tekma bila!

Zato ce lafo svi nagrnuti da vide Svabe u ponedjeljak...

Bice jebeno, imaju paklenih igraca...
PS
Stevanovic prvi asisten kvalifikacija sa 6 asistencija!!!
PS 2 najvise pokusaja na gol ima Visca, ali i najvise udaraca pored gola. Fakat kroz cijele kvalifikacije lik je forsiro suteve haos, a vecina zavrsi pored gola. Nerijetko sebican!