Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
zamzija
#776 Re: Sarajevo shoping
Hmm, moram otići do Robota u Hrasnom u Tiffany, tamo imaju H&M robu, ja sam prošle zime kupila sladak kaputić, a ovog proljeća mora biti mantilića ...
- LONGMAN
#777 Re: Sarajevo shoping
Srednja zalost, ja bilazamzija wrote:Hmm, moram otići do Robota u Hrasnom u Tiffany, tamo imaju H&M robu, ja sam prošle zime kupila sladak kaputić, a ovog proljeća mora biti mantilića ...
-
zamzija
#778 Re: Sarajevo shoping
Garant si ti pokupovala šta valja 
Onda ću otići u Mercator na Pofalićima, u onu prodavaonicu pored knjižare bivša Wit Boy, a možda nešto ima u Modiani
Nemoj mi reći da si i tu bila
Gdje Logman prođe, tu više trava ne raste

Onda ću otići u Mercator na Pofalićima, u onu prodavaonicu pored knjižare bivša Wit Boy, a možda nešto ima u Modiani
- alica.k
#779 Re: Sarajevo shoping
bila sam ti ja sinoc i u toj u merkatoru i u tiffanyju u robotu.
tiffany - katastrofa, ma ne isplati se tamo kupovati...majicu koja je 3 eura na snizenju u h&m oni prodaju po cijeni vecoj od cijene prije snizenja u h&m. znam da nemamo puno izbora ali opet...
a u merkatoru, ja tu prodavnicu ne volim. sve sto imaju vero moda je bezveze, mjesto da nabave stagod sta valja od njih...
tiffany - katastrofa, ma ne isplati se tamo kupovati...majicu koja je 3 eura na snizenju u h&m oni prodaju po cijeni vecoj od cijene prije snizenja u h&m. znam da nemamo puno izbora ali opet...
a u merkatoru, ja tu prodavnicu ne volim. sve sto imaju vero moda je bezveze, mjesto da nabave stagod sta valja od njih...
-
zamzija
#780 Re: Sarajevo shoping
Ma i meni se ne sviđa nekako je tetasta odjeća, ali ako se zaroviš onda možeš naći nešto lijepo.
A ta prodavaonica pored knjižare, mislim da je X nation, može se i tu naći lijepih stvari, ja sam na sniženju prije mjesec i po kupila plavi džemper na V izrez za 25 maraka
A ta prodavaonica pored knjižare, mislim da je X nation, može se i tu naći lijepih stvari, ja sam na sniženju prije mjesec i po kupila plavi džemper na V izrez za 25 maraka
- Komšinica
- Ductus Holedocus
#782 Re: Sarajevo shoping
u azelu,vidjela sam bijeli(iako mi se ne svidja
)
-
zamzija
#783 Re: Sarajevo shoping
Jesam ja! U Bellisimi vjerovala ili ne, ali to je bilo prije 20ak dana, i to kraći, bili raznih boja.
Također ih imaš u Mangu onaj dio s desne strane kad se ide prema kabinama za presvlačenje, vise na vješalicama.
Mislim da sam ih vidjela i u Oviesse.
A pogledaj još u : Orsay na spratu, u Sisley, u Amadeus BBI prvi sprat, Motivi BBI prvi sprat
Ako vidim još negdje ovih dana, javim
- alica.k
#784 Re: Sarajevo shoping
nema x nation nigdje vise u sarajevu, samo jos u mostaru je ostao jedanzamzija wrote:Ma i meni se ne sviđa nekako je tetasta odjeća, ali ako se zaroviš onda možeš naći nešto lijepo.
ta prodavnica prodaje tally weijl, vero moda i only. neam pojma kak se zove
- Komšinica
#785 Re: Sarajevo shoping
Ja sam vidjela u Sisley bijeli, možda mi je sivi promak'o.zamzija wrote:Jesam ja! U Bellisimi vjerovala ili ne, ali to je bilo prije 20ak dana, i to kraći, bili raznih boja.
Također ih imaš u Mangu onaj dio s desne strane kad se ide prema kabinama za presvlačenje, vise na vješalicama.
A pogledaj još u : Orsay na spratu, u Sisley, u Amadeus BBI prvi sprat, Motivi BBI prvi sprat
Hvala ti puno, moram obići sve... Nekako, na proljeće, ove džempere na kopčanje najviše iskoristim sa nekim košuljicama ispod... a sivog nemam.
- Cholina_Lokica
#786 Re: Sarajevo shoping
Imam ja isti... Bijeli je bio, pa pobojio, sad sivKomšinica wrote:Ja sam vidjela u Sisley bijeli, možda mi je sivi promak'o.zamzija wrote:Jesam ja! U Bellisimi vjerovala ili ne, ali to je bilo prije 20ak dana, i to kraći, bili raznih boja.
Hvala ti puno, moram obići sve... Nekako, na proljeće, ove džempere na kopčanje najviše iskoristim sa nekim košuljicama ispod... a sivog nemam.
-
zamzija
#787 Re: Sarajevo shoping
I za to chokice ima lijekaCholina_Lokica wrote:
Imam ja isti... Bijeli je bio, pa pobojio, sad siv
Imaš u DM-u za sredstvo za bijeljenje odjeće ( imaš posebno za rublje, posebno za odjeću ) pa isprobaj po uputstvu.
A imaš i temu na ovom forumu - http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 23&t=55243 - gdje možeš naći savjet kako da pobijeliš odjeću koja je posivjela
- LONGMAN
#788 Re: Sarajevo shoping
Nemoj takozamzija wrote:Garant si ti pokupovala šta valja
Onda ću otići u Mercator na Pofalićima, u onu prodavaonicu pored knjižare bivša Wit Boy, a možda nešto ima u ModianiNemoj mi reći da si i tu bila
Gdje Logman prođe, tu više trava ne raste
![]()
Ja sam jucer skoro sve obisla, i ima finog snizenja u xyz
-
emin_
#789 Re: Sarajevo shoping
Zna li neko gdje ima uzeti sako ono sportska elegancija, ako zna molim ga da mi napise. Ja ovo sto sam gledao slabo nesto ima sve ono gospodski.
-
LaCici
#790 Re: Sarajevo shoping
Vidjela sam ja takav sako u radnji u Mercatoru na Socijalnom, ne znam kako se zove radnja ali odmah je pored knjizare. S tim da su ostali manji brojevi, moj muz je htio uzeti jedan ali nema broja.
-
zamzija
#791 Re: Sarajevo shoping
A gdje ti je to xyz. prvi put čujem ... Kakva je odjeća ?LONGMAN wrote: Ja sam jucer skoro sve obisla, i ima finog snizenja u xyz
-
mimsy
#792 Re: Sarajevo shoping
bbi prvi ili drugi sprat,imas svega od vero moda,tom tejlor-a do nekih marki tipa paris hilton 
-
zamzija
#793 Re: Sarajevo shoping
hahahahaha čuj paris hilton hahaha
ma ništa od toga ako nema j. lo
ma ništa od toga ako nema j. lo
-
zamzija
#794 Re: Sarajevo shoping
Komšinice, vidjela sam ovakav džemper sivi u Motivima jučer, u BBI centru, na prvom spratu, kod ulaza u radnju s lijeve strane imaš neke dvije lutke pa iza njih na stalaži složeni, ali im je cijena 70 KM pa ko voli nek' izvoli
-
addy_sa
#795 Re: Sarajevo shoping
dobre muške i ženske stvari sam vidio na sniženjima u Xyz i "Salsi", obje radnje su u BBI..
i ja i djevojka kupili farmerke u Salsi neke sa "push Up-om" pa nam stoje ko salivene fakat a u Xyz smo uzeli predobre majice
i ja i djevojka kupili farmerke u Salsi neke sa "push Up-om" pa nam stoje ko salivene fakat a u Xyz smo uzeli predobre majice
-
teaaaaa
#796 Re: Sarajevo shoping
moze li mi netko reci gdje mogu u sarajevu kupiti PAUS papir i SISAl papir???? Hitno je....
treba mi za pozivnice....
- beautyfool
#797 Re: Sarajevo shoping
Ja sam nekad davno Paus papir kupovala u najobicnijim knjizarama pa vjerujem da jos uvijek tamo mozes naci.teaaaaa wrote:moze li mi netko reci gdje mogu u sarajevu kupiti PAUS papir i SISAl papir???? Hitno je....
- hana_montana
#798 Re: Sarajevo shoping
zna li iko postoji li jos ona magma na ilidzi u merkatoru 
- zazana
#799 Re: Sarajevo shoping
Ne postoji još od, čini mi se, nove godine... A bilo je lijepih stvari, pogotovo na sniženju.hana_montana wrote:zna li iko postoji li jos ona magma na ilidzi u merkatoru
- alica.k
#800 Re: Sarajevo shoping
joj ja sam proslu subotu bila tamo i ne sjecam se da sam vidjela magmu home!hana_montana wrote:zna li iko postoji li jos ona magma na ilidzi u merkatoru