FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Nogatrans
#776 Re: FC Bayern Munchen
Bayern je u veliko krizi!!
- charvel.
#777 Re: FC Bayern Munchen
Gledo sam 1. plovrijeme i Bajern je bio duplo bolji, ne znam sta im bi u nastavku jbg...
Nista od titule pobjednika bundeslige za ovu sezonu, valjace se zadovoljit samo titulom pobjednika lige prvaka.
Nista od titule pobjednika bundeslige za ovu sezonu, valjace se zadovoljit samo titulom pobjednika lige prvaka.
- luckylaka
#778 Re: FC Bayern Munchen
Nogatrans wrote:Bayern je u veliko krizi!!
Basler wrote:bayern lagano hvata zalet. u ekipu se vraća nekoliko rekovalescenata. najbitniji je povratak bilala riberyja, od kojeg se zaista očekuju velike partije.
robbenov povratak nije planiran prije februara.
- Better Man
#779 Re: FC Bayern Munchen
Pa i bez poraza su bili u velikom minusu i bez sansi za titulu,a sad su samo potvrdili da nema nista od titule.charvel. wrote:Gledo sam 1. plovrijeme i Bajern je bio duplo bolji, ne znam sta im bi u nastavku jbg...
-
missko
#780 Re: FC Bayern Munchen
Ma sad samo potvrdjuju da imaju karinana trenera, noga u januaru.Better Man wrote:Pa i bez poraza su bili u velikom minusu i bez sansi za titulu,a sad su samo potvrdili da nema nista od titule.charvel. wrote:Gledo sam 1. plovrijeme i Bajern je bio duplo bolji, ne znam sta im bi u nastavku jbg...
- charvel.
#781 Re: FC Bayern Munchen
Ma sta ti je, Van Gal je mozak. Ode on opet daleko sa Bayernom. Kako je pocela prosla sezona, pa opet osvojise skoro sve sto se moglo. Zajeban je Bayern, najjace udara kad se najmanje ocekuje.
- simonese
#782 Re: FC Bayern Munchen
osveta,revenge,vengeance,rache
Inter pada kao zrela kruska
Inter pada kao zrela kruska
- simonese
#783 Re: FC Bayern Munchen
Bayern sprema "Grossreinigung" (ciscenje)
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... t-auf.html
spominje se Leighton Baines iz Evertona i Gustavo iz Hoffenheima
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... t-auf.html
spominje se Leighton Baines iz Evertona i Gustavo iz Hoffenheima
- simonese
#784 Re: FC Bayern Munchen
jos sam nesto zaboravio
STUTTGART ZWEITE LIGA
STUTTGART ZWEITE LIGA
- cico x
#785 Re: FC Bayern Munchen
gustavo zavrsen posao
- simonese
#786 Re: FC Bayern Munchen
Van Gaal postavio mladog Krafta kao prvog golmana
- madtv
#787 Re: FC Bayern Munchen
gledao sam u par utakmica...nije los golmansimonese wrote:Van Gaal postavio mladog Krafta kao prvog golmana
sto kazu Njemci: ili ce da bude novi (?) Khan ili Rensing 2.0
nadam se ovom prvom
- simonese
#788 Re: FC Bayern Munchen
mislim da samo Neuer moze postici kvalitet jednog Khanamadtv wrote:gledao sam u par utakmica...nije los golmansimonese wrote:Van Gaal postavio mladog Krafta kao prvog golmana
sto kazu Njemci: ili ce da bude novi (?) Khan ili Rensing 2.0
![]()
nadam se ovom prvom
ali je vrijeme da se trazi zamjena za Butta pa neka Kraft pokaze svoje
- madtv
#789 Re: FC Bayern Munchen
tako je...
- Fourier88
#790 Re: FC Bayern Munchen
postavljanjem krafta očito pokazuju da ne žele neuera, s obzirom da je butt dobro branio na polusezoni i da nemaju taj luksuz da eksperimentišu kad su ionako ukenjali polusezonu (bar u ligi). nebitno kahn ili rensing 2.0, mislim da nije vrijedno ponovnog rizika kad ti se već nudi provjereni gigant neuer. kraft je sam rekao da neće produžit ako neuer dođe.
dobro kahn nedavno u intervju reče, rensing je važio za ogromnog talenta ali kad je postavljen za prvog izgubio se u tome što nije slučaj kod neuera. trebalo bi poslušat gosp kahna
dobro kahn nedavno u intervju reče, rensing je važio za ogromnog talenta ali kad je postavljen za prvog izgubio se u tome što nije slučaj kod neuera. trebalo bi poslušat gosp kahna
- vicious
#791 Re: FC Bayern Munchen
Daleko je Neuer još od Kahna i sumnjam da će mu se ikada približiti.
Što se tiče Krafta, da nema potencijala ni van Gaal sigurno ne bi rizikovao i stavljao totalnu tarabu na gol. Sad mu je i idealan trenutak, Bayern obično na proljeće krene silovito i mete sve pred sobom, tako da će i njemu sigurno biti lakše - ako zaista bude starter na duži period.
Samo sumnjam da će im to ovaj put biti dovoljno da stignu Dortmund...
Što se tiče Krafta, da nema potencijala ni van Gaal sigurno ne bi rizikovao i stavljao totalnu tarabu na gol. Sad mu je i idealan trenutak, Bayern obično na proljeće krene silovito i mete sve pred sobom, tako da će i njemu sigurno biti lakše - ako zaista bude starter na duži period.
Samo sumnjam da će im to ovaj put biti dovoljno da stignu Dortmund...
- madtv
#792 Re: FC Bayern Munchen
Fourier88 wrote:postavljanjem krafta očito pokazuju da ne žele neuera, s obzirom da je butt dobro branio na polusezoni i da nemaju taj luksuz da eksperimentišu kad su ionako ukenjali polusezonu (bar u ligi). nebitno kahn ili rensing 2.0, mislim da nije vrijedno ponovnog rizika kad ti se već nudi provjereni gigant neuer. kraft je sam rekao da neće produžit ako neuer dođe.
da, samo sto je Kraft u par utakmica pokazao da nije za odbacit i puno je sigurnije djelovao nego Rensing kada je startao...
- Nogatrans
#793 Re: FC Bayern Munchen
Ma treba gurnuti Krafta sad ovu polusezonu,nema se sta cekati Butt je odlican golman al na zalasku karijere.Svida mi se ovo sto VAn Gal radi,o jedna pametna recenica o Kraftu : "Nece postati nikad veliki golman ,ako ne bude nikad igrao"
Tako da ce se u ovo polagodine vidjeti moze li Kraft ili NE.
Tako da ce se u ovo polagodine vidjeti moze li Kraft ili NE.
- Fourier88
#794 Re: FC Bayern Munchen
valjda proradi, a kao rezervna opcija Neuer
ps čitam da je ovih dana profi ugovor dobio neki defanzivac šveđanin, ne mogu se sjetit imena...
ps čitam da je ovih dana profi ugovor dobio neki defanzivac šveđanin, ne mogu se sjetit imena...
-
Eborg
#795 Re: FC Bayern Munchen
Ja fakat ne znam šta svi vide u Neueru, on je meni žešći kiks-golman. Pa kakve je golove primao to bi se i Piplica zapitao. Niske lopte ne može uhvatiti pa da se na glavu nasadi.
Jedini čovjek za kojeg sam se nadao da bi mogao bez problema naslijediti Kahna na golu Elfa je Timo Hildebrand. Međutim, nakon odlaska iz Stuttgarta totalno je pao.
Kraft pokazuje da ima potencijala i da dobro razmišlja glavom ali ako mali propadne Bayern ima samo jednu opciju - Igor Akinfeev.
Jedini čovjek za kojeg sam se nadao da bi mogao bez problema naslijediti Kahna na golu Elfa je Timo Hildebrand. Međutim, nakon odlaska iz Stuttgarta totalno je pao.
Kraft pokazuje da ima potencijala i da dobro razmišlja glavom ali ako mali propadne Bayern ima samo jednu opciju - Igor Akinfeev.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#796 Re: FC Bayern Munchen
Kao i većina (njemačkih) vanserijskih golmanaEborg wrote:Ja fakat ne znam šta svi vide u Neueru, on je meni žešći kiks-golman. Pa kakve je golove primao to bi se i Piplica zapitao.
- van Basten
#797 Re: FC Bayern Munchen
to sam i ja htio reći, ali mi se bilo mrsko javljati na temu ovog kluba zbog toga... čisti golmanski prosjek po mom mišljenjuEborg wrote:Ja fakat ne znam šta svi vide u Neueru, on je meni žešći kiks-golman. Pa kakve je golove primao to bi se i Piplica zapitao. Niske lopte ne može uhvatiti pa da se na glavu nasadi.![]()
- ultima_palabra
#798 Re: FC Bayern Munchen
Kahn nije bio kiks golman1946 wrote:Kao i većina (njemačkih) vanserijskih golmanaEborg wrote:Ja fakat ne znam šta svi vide u Neueru, on je meni žešći kiks-golman. Pa kakve je golove primao to bi se i Piplica zapitao.. Vraćajaći se unazad: Kahn, Lehmann, Köpke, svi ekstra golmani ali kad kiksaju nadmaše i našeg Tomu
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#799 Re: FC Bayern Munchen
Kako nije, sjećaš se one jedne kad su igrali je li sa 'Hachingom ili nekim tako, kad primi 3 komada kroz uši, pa ovakvih se sjećam makar 5-6ultima_palabra wrote:Kahn nije bio kiks golman![]()
Ima ih još poprilično, samo što su se dešavale dok još nije bilo youtube-a pa ih ne možeš ni naći
- ultima_palabra
#800 Re: FC Bayern Munchen
Pa možda kako je ulazio u godine... sjećam se kad mu je onaj Carlosov šut prošao kroz ruke1946 wrote:Kako nije, sjećaš se one jedne kad su igrali je li sa 'Hachingom ili nekim tako, kad primi 3 komada kroz uši, pa ovakvih se sjećam makar 5-6ultima_palabra wrote:Kahn nije bio kiks golman![]()
Ima ih još poprilično, samo što su se dešavale dok još nije bilo youtube-a pa ih ne možeš ni naći