FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Nogatrans

#776 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Bayern je u veliko krizi!!
charvel.

#777 Re: FC Bayern Munchen

Post by charvel. »

Gledo sam 1. plovrijeme i Bajern je bio duplo bolji, ne znam sta im bi u nastavku jbg...
Nista od titule pobjednika bundeslige za ovu sezonu, valjace se zadovoljit samo titulom pobjednika lige prvaka. :-D
luckylaka

#778 Re: FC Bayern Munchen

Post by luckylaka »

Nogatrans wrote:Bayern je u veliko krizi!!
Basler wrote:bayern lagano hvata zalet. u ekipu se vraća nekoliko rekovalescenata. najbitniji je povratak bilala riberyja, od kojeg se zaista očekuju velike partije.
robbenov povratak nije planiran prije februara.
:-)
Better Man

#779 Re: FC Bayern Munchen

Post by Better Man »

charvel. wrote:Gledo sam 1. plovrijeme i Bajern je bio duplo bolji, ne znam sta im bi u nastavku jbg...
Nista od titule pobjednika bundeslige za ovu sezonu, valjace se zadovoljit samo titulom pobjednika lige prvaka. :-D
Pa i bez poraza su bili u velikom minusu i bez sansi za titulu,a sad su samo potvrdili da nema nista od titule.
missko

#780 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Better Man wrote:
charvel. wrote:Gledo sam 1. plovrijeme i Bajern je bio duplo bolji, ne znam sta im bi u nastavku jbg...
Pa i bez poraza su bili u velikom minusu i bez sansi za titulu,a sad su samo potvrdili da nema nista od titule.
Ma sad samo potvrdjuju da imaju karinana trenera, noga u januaru.
charvel.

#781 Re: FC Bayern Munchen

Post by charvel. »

Ma sta ti je, Van Gal je mozak. Ode on opet daleko sa Bayernom. Kako je pocela prosla sezona, pa opet osvojise skoro sve sto se moglo. Zajeban je Bayern, najjace udara kad se najmanje ocekuje.
simonese

#782 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

osveta,revenge,vengeance,rache

Inter pada kao zrela kruska
simonese

#783 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Bayern sprema "Grossreinigung" (ciscenje)

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... t-auf.html

spominje se Leighton Baines iz Evertona i Gustavo iz Hoffenheima
simonese

#784 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

jos sam nesto zaboravio
STUTTGART ZWEITE LIGA :D
cico x

#785 Re: FC Bayern Munchen

Post by cico x »

gustavo zavrsen posao
simonese

#786 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Van Gaal postavio mladog Krafta kao prvog golmana
madtv

#787 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

simonese wrote:Van Gaal postavio mladog Krafta kao prvog golmana
gledao sam u par utakmica...nije los golman

sto kazu Njemci: ili ce da bude novi (?) Khan ili Rensing 2.0

:lol:

nadam se ovom prvom :)
simonese

#788 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

madtv wrote:
simonese wrote:Van Gaal postavio mladog Krafta kao prvog golmana
gledao sam u par utakmica...nije los golman

sto kazu Njemci: ili ce da bude novi (?) Khan ili Rensing 2.0

:lol:

nadam se ovom prvom :)
mislim da samo Neuer moze postici kvalitet jednog Khana
ali je vrijeme da se trazi zamjena za Butta pa neka Kraft pokaze svoje
madtv

#789 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

tako je...
Fourier88

#790 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fourier88 »

postavljanjem krafta očito pokazuju da ne žele neuera, s obzirom da je butt dobro branio na polusezoni i da nemaju taj luksuz da eksperimentišu kad su ionako ukenjali polusezonu (bar u ligi). nebitno kahn ili rensing 2.0, mislim da nije vrijedno ponovnog rizika kad ti se već nudi provjereni gigant neuer. kraft je sam rekao da neće produžit ako neuer dođe.
dobro kahn nedavno u intervju reče, rensing je važio za ogromnog talenta ali kad je postavljen za prvog izgubio se u tome što nije slučaj kod neuera. trebalo bi poslušat gosp kahna :D
vicious

#791 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

Daleko je Neuer još od Kahna i sumnjam da će mu se ikada približiti.
Što se tiče Krafta, da nema potencijala ni van Gaal sigurno ne bi rizikovao i stavljao totalnu tarabu na gol. Sad mu je i idealan trenutak, Bayern obično na proljeće krene silovito i mete sve pred sobom, tako da će i njemu sigurno biti lakše - ako zaista bude starter na duži period.
Samo sumnjam da će im to ovaj put biti dovoljno da stignu Dortmund...
madtv

#792 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

Fourier88 wrote:postavljanjem krafta očito pokazuju da ne žele neuera, s obzirom da je butt dobro branio na polusezoni i da nemaju taj luksuz da eksperimentišu kad su ionako ukenjali polusezonu (bar u ligi). nebitno kahn ili rensing 2.0, mislim da nije vrijedno ponovnog rizika kad ti se već nudi provjereni gigant neuer. kraft je sam rekao da neće produžit ako neuer dođe.
dobro kahn nedavno u intervju reče, rensing je važio za ogromnog talenta ali kad je postavljen za prvog izgubio se u tome što nije slučaj kod neuera. trebalo bi poslušat gosp kahna :D

da, samo sto je Kraft u par utakmica pokazao da nije za odbacit i puno je sigurnije djelovao nego Rensing kada je startao...
Nogatrans

#793 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Ma treba gurnuti Krafta sad ovu polusezonu,nema se sta cekati Butt je odlican golman al na zalasku karijere.Svida mi se ovo sto VAn Gal radi,o jedna pametna recenica o Kraftu : "Nece postati nikad veliki golman ,ako ne bude nikad igrao"

Tako da ce se u ovo polagodine vidjeti moze li Kraft ili NE.
Fourier88

#794 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fourier88 »

valjda proradi, a kao rezervna opcija Neuer :D
ps čitam da je ovih dana profi ugovor dobio neki defanzivac šveđanin, ne mogu se sjetit imena...
Eborg

#795 Re: FC Bayern Munchen

Post by Eborg »

Ja fakat ne znam šta svi vide u Neueru, on je meni žešći kiks-golman. Pa kakve je golove primao to bi se i Piplica zapitao. Niske lopte ne može uhvatiti pa da se na glavu nasadi. :?

Jedini čovjek za kojeg sam se nadao da bi mogao bez problema naslijediti Kahna na golu Elfa je Timo Hildebrand. Međutim, nakon odlaska iz Stuttgarta totalno je pao.

Kraft pokazuje da ima potencijala i da dobro razmišlja glavom ali ako mali propadne Bayern ima samo jednu opciju - Igor Akinfeev. :thumbup:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#796 Re: FC Bayern Munchen

Post by 1946 »

Eborg wrote:Ja fakat ne znam šta svi vide u Neueru, on je meni žešći kiks-golman. Pa kakve je golove primao to bi se i Piplica zapitao.
Kao i većina (njemačkih) vanserijskih golmana :) . Vraćajaći se unazad: Kahn, Lehmann, Köpke, svi ekstra golmani ali kad kiksaju nadmaše i našeg Tomu :D
van Basten

#797 Re: FC Bayern Munchen

Post by van Basten »

Eborg wrote:Ja fakat ne znam šta svi vide u Neueru, on je meni žešći kiks-golman. Pa kakve je golove primao to bi se i Piplica zapitao. Niske lopte ne može uhvatiti pa da se na glavu nasadi. :?
to sam i ja htio reći, ali mi se bilo mrsko javljati na temu ovog kluba zbog toga... čisti golmanski prosjek po mom mišljenju
ultima_palabra

#798 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

1946 wrote:
Eborg wrote:Ja fakat ne znam šta svi vide u Neueru, on je meni žešći kiks-golman. Pa kakve je golove primao to bi se i Piplica zapitao.
Kao i većina (njemačkih) vanserijskih golmana :) . Vraćajaći se unazad: Kahn, Lehmann, Köpke, svi ekstra golmani ali kad kiksaju nadmaše i našeg Tomu :D
Kahn nije bio kiks golman :? Neuer je prije dvije-tri godine bio takav, nevjerovatne odbrane i nevjerovatni kiksevi... sad je se dosta ustabilio, sigurno je među 10 u Evropi.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#799 Re: FC Bayern Munchen

Post by 1946 »

ultima_palabra wrote:Kahn nije bio kiks golman :?
Kako nije, sjećaš se one jedne kad su igrali je li sa 'Hachingom ili nekim tako, kad primi 3 komada kroz uši, pa ovakvih se sjećam makar 5-6

Ima ih još poprilično, samo što su se dešavale dok još nije bilo youtube-a pa ih ne možeš ni naći :)
ultima_palabra

#800 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

1946 wrote:
ultima_palabra wrote:Kahn nije bio kiks golman :?
Kako nije, sjećaš se one jedne kad su igrali je li sa 'Hachingom ili nekim tako, kad primi 3 komada kroz uši, pa ovakvih se sjećam makar 5-6

Ima ih još poprilično, samo što su se dešavale dok još nije bilo youtube-a pa ih ne možeš ni naći :)
Pa možda kako je ulazio u godine... sjećam se kad mu je onaj Carlosov šut prošao kroz ruke :-D Kad je bio na vrhuncu mislim da nije bio...
Post Reply