Policija

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Vragolan

#776 Re: Policija

Post by Vragolan »

1946 wrote:
Vragolan wrote:uh sto ne mogu dusebriznika a kada bi se vasa imovina unistavla onda bi n sav glas krestali gej je sad policija
:D
:D :D :D :lol: :lol: :lol: "GDJE"
evo da ispravim :lol: :lol:
Vragolan

#777 Re: Policija

Post by Vragolan »

zonbirile wrote:
radili svoj posao?

OK,
-tukli momke i ljude koji nisu bili na tekmi vec su otisli da preparkiraju auta da ne bi bila razbijena
-prebili dedu secerasa
-prebili frajera u bordo dresu koji je stajao sa zenom i djetetom
-izudarali njegovu zenu
-prebili dijete od 13 godina
-prebili manekenku i njenog momka koji im je rekao da ga ne tuku pendrecima
-prebili raju koja je izlazila iz kafica Gogo, Oscar a nisu bili na tekmi
-prebili momke koji su stajali pored one kafane blizu stadiona jer nisu od policijskog obruca mogli nigdje drugo proci, oni nisu gadjali muriju niti su sta dobacivali, frka je bila na suprotnoj strani parkinga
-odvukli zavezanog momka i prebili ga zavezanog na podu, 8 idiota ga sutalo kako je stiglo (ima snimak)
----------------------------------------------------
grešiš samo u jednom,policija u grupnim,masovnim neredima drukčije postupa i to svugdje na svjetu.Tada su moguće svakakve "greške" zato se pametan čovjek kloni tkz. navijača,demonstranata i sl.Pogledaj sve okršaje policije sa masom pa skontaj sam.Što u tretmanu mase,nastrada i izdvojeni pojedinac,bože moj.Kada se naučite navijati i posmatrati utakmicu i frke i ovakvih nebuloza će biti manje-nikako.Dotle pamet u glavu i pendrek u ruke.[/quote]

:thumbup:

dzaba zonbrlie
svi bi demokratije i ljudskih prava kad policija marise a kada oni divljaju tad ih demokratija i ljudska prava i ne zanimaju
cigara

#778 Re: Policija

Post by cigara »

zonbirile wrote: ----------------------------------------------------
grešiš samo u jednom,policija u grupnim,masovnim neredima drukčije postupa i to svugdje na svjetu.Tada su moguće svakakve "greške" zato se pametan čovjek kloni tkz. navijača,demonstranata i sl.Pogledaj sve okršaje policije sa masom pa skontaj sam.Što u tretmanu mase,nastrada i izdvojeni pojedinac,bože moj.Kada se naučite navijati i posmatrati utakmicu i frke i ovakvih nebuloza će biti manje-nikako.Dotle pamet u glavu i pendrek u ruke.
zaboravio sam momka od 15 godina koji je isti dan dobio batine od prasinara u parku kad su bili protesti

haj da malo analiziram, posto kazes greske i to.

-Ovaj momak u parku, frajer prebijen kod onog zida gdje je ulica Kosevsko, dakle jedno 50ak metara od mjesta dogadjaja
-Momci i stariji ljudi koji su htjeli spasiti auta s parkinga isli su iza ledja policajaca, dakle nekih 50ak metara od onih koji su se tukli s policijom, svi su drzali ruke u zraku pokazujuci kljuceve i dobacujuci da samo zele auta da sklone. -Prvi specijalac im pokaze da prodju ostali ih usput pendrecima udaraju dok ovi ne udju u auto i odu! Dakle, ni hapsenja, ni hvatanja klasicnog, cisto da ga udari!
-Jel ti moram sta pricati za dedu, covjeka s djetetom i njegovu zenu, stajali su kod autopraonice, huligani su stajali kod dandija, nije bilo dobacivanja, ti ih opravdavas? Zamisli da je tvoja familija u pitanju Ajnstajn!
-Manekenku prebili bez razloga, njenog momka momka jer je rekao da ne diraju dijete, ovo nije bilo ni blizu stadiona i tih desavanja, cak je bilo izvan policijskog obruca
-Isto iznad vrijedi i za kafice Gogo i Oscar
-Ljudi iz kafane nisu ni bili na utakmici, sjedili su u basti kafane, nema opravdanja ni za to
-Izivljavanje na zavezanoj osobi?

Ovo nisu bili jebeni protesti u BG-u gdje je masa klosara i glupana udarala i napadala druge ljude, nije bilo nacina da pogrijese na koga se treba fokusirati.
Opet ti kazem, nije uhvacen ni jedan navijac koji se tukao s murijom u toj frci, niti je prebijen, uhvaceno je par koji su ulijetali, najvise je onih koji nisu imali veze s utakmicom.

Ja bih samo volio da vi "demokrate" isto dozivite, da vam stari/brat/majka dodju kuci sa savovima i modricama pa da im onako kulturno kazete "to je policijski posao"
A nasa policija je nesposobna do krajnjih granica!

Ovo NISU BILI GRUPNI MASOVNI JEBENI NEREDI, nego klasicna tuca izmedju murije i navijaca!
To sto je plavcima zabranjeno da udaraju one sto su ih kamenjem gadjali pa picici dosli da se izive kod stadiona je druga prica
cigara

#779 Re: Policija

Post by cigara »

Vragolan wrote:
dzaba zonbrlie
svi bi demokratije i ljudskih prava kad policija marise a kada oni divljaju tad ih demokratija i ljudska prava i ne zanimaju
Jel se mi znamo? Jel ti to slucajno znas gdje idem, sta pijem, sta jedem, jel divljam ili ne?
Vragolan

#780 Re: Policija

Post by Vragolan »

cigara wrote:
Vragolan wrote:
dzaba zonbrlie
Jel se mi znamo? Jel ti to slucajno znas gdje idem, sta pijem, sta jedem, jel divljam ili ne?
normalan covjek se kloni organizovanih grupa navijaca, normalan covjek ce pokusati izbjeci kordnon policije, noramlan covjek policajcu na duznsoti nece nista reci, noramlan covjek kada vidi policajca sa stitom, kacigom i pendrekom nece prilaziti na 100m, a ako taj normalan covjek popije pendrek neka se zali navijacima jer da nije njih ne bi bilo ni policije tu
a ako je tebi normalno da radis drugacije onda je to tvoj problem
svakako_lud

#781 Re: Policija

Post by svakako_lud »

Vragolan wrote:
cigara wrote:
Vragolan wrote:
dzaba zonbrlie
normalan covjek se kloni organizovanih grupa navijaca, normalan covjek ce pokusati izbjeci kordnon policije, noramlan covjek policajcu na duznsoti nece nista reci, noramlan covjek kada vidi policajca sa stitom, kacigom i pendrekom nece prilaziti na 100m, a ako taj normalan covjek popije pendrek neka se zali navijacima jer da nije njih ne bi bilo ni policije tu
Normalan čovjek će POKUŠATI da izbjegne policiju, ali nenormalan policajac NEĆE pokušati da izbjegne normalnog čovjeka...
cigara

#782 Re: Policija

Post by cigara »

Vragolan wrote:
cigara wrote:
Vragolan wrote:
dzaba zonbrlie
jel trebam treci post stavljati da osobe prebijene od strane policije NISU BILE BLIZU ORGANIZOVANIH NAVIJACA
koja si ti ameba
Vragolan

#783 Re: Policija

Post by Vragolan »

cigara wrote:
jel trebam treci post stavljati da osobe prebijene od strane policije NISU BILE BLIZU ORGANIZOVANIH NAVIJACA
koja si ti ameba

a ovo boldriano samo dokazuje tvoj navijacki karakter i tvoj karakter u opste, ni je ni cudo da dobijes pendrek

pa kako su onda dobili batine to policija napustila kordon da bi tukla tamo neke ljude daj BA
cigara

#784 Re: Policija

Post by cigara »

Vragolan wrote:
cigara wrote:
koja si ti ameba

a ovo boldriano samo dokazuje tvoj navijacki karakter i tvoj karakter u opste, ni je ni cudo da dobijes pendrek

pa kako su onda dobili batine to policija napustila kordon da bi tukla tamo neke ljude daj BA
hoces da analiziramo karakter'
tvoja spika dokazuje da si tip osobe koja bi radje trpila da ga svak pomalo sa strane zigu samo da ne dobije pogresan pogled, kamol koju modricu
tip osobe koji nikad ne bi otiso na protest, ne jer ne zeli bolje nego se pod pricom "to je za huligane" izvlaci i sakriva svoj kukavicluk + ocigledno ne pratis dogadjaje o kojima pricam/pricas, a novine su ih pune bile
zatupljen misljenjem da je zakon bez rupa i da je murjak uvijek u pravu, uvijek su ustanove u pravu, uvijek su oni iznad u pravu, a takvi puse citav zivot vidjeli to ili ne

Manekenka i njen momak su prebijeni sat i po poslije incidenta, moj jaran je pokupio par pendreka ispod mosta sat vremena kasnije bio u bordo duxu slucajno, nije bio ni blizu stadiona, moj buraz morao sa zapada bjezati jer su ga zaganjali
Ne seri mi o stvarima o kojima saznajes preko foruma a ja u zivo
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#785 Re: Policija

Post by 1946 »

Vragolan wrote:normalan covjek se kloni organizovanih grupa navijaca, normalan covjek ce pokusati izbjeci kordnon policije, noramlan covjek policajcu na duznsoti nece nista reci, noramlan covjek kada vidi policajca sa stitom, kacigom i pendrekom nece prilaziti na 100m, a ako taj normalan covjek popije pendrek neka se zali navijacima jer da nije njih ne bi bilo ni policije tu
Zbog posla moram redovno ici na detaljne ljekarske preglede i tu svaki put ustanove da sam normalan, jer bih drugačije ostao bez posla. Biti član organizovane grupe navijača nije protuzakonito i ja kao normalan (mentalno zdrav) sam ponosni član jedne takve grupe. Ne kršim nikakve zakone (osim što ponekad možda idem malo brže od propisane brzine na cesti) i nemam zbog čega izbjegavati kordone policije, nikad ne pričam sa policajcima jer ne podnosim bahatost u odgovorima od nekog koga ljubazno upitam, ako šta trebam pitati pitam obične ljude. Zašto ja ne bih prilazio policajcu sa štitom i pendrekom? U ovoj zemlji ja koliko znam postoji sloboda kretanja, tim stajanjem 100 metara od policije ne kršim nikakav zakon, pogotovo ako ja stojim na nekom mjestu, a tek poslije policija se tu poreda, ili nemam kuda drugo proći nego pored policije. Šta ću se žaliti navijačima, nikad nisam imao problema ni s jednom grupom (bio jedan manji incident ljetos, ali to je bilo djelo pojedinca, koji je bacio flašu prema mom autu, ali je fulio tako da i nije nešto ozbiljno). Ako je tako, onda se i ti žali Bogu ako popiješ degenek/kamen/blabla od navijača, jer ipak Bog ih je dao na svijet :shock:
cappy_tempo

#786 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

Ne seri mi o stvarima o kojima saznajes preko foruma a ja u zivo
ovo je sasvim dovoljno. nema potrebe da se dalje o ovome prica jer na navijace ce uvijek gledati kao stoku bez obzira da im je buraz,sestra,rodjak,tetak,amidza,kolega sa posla,najbolji jaran... navijac. Kad je prpa guzici kao protesti onda se ocekuju navijaci i svi podrzavaju to (ne zbog nasilja nego zbog mase),kad neko drugi hoda gradom i isti taj vrijedja i slicno onda svi govore "joj da ih hoce horde ili manijaci sacekat",pa poslje tekme svi pametuju kako je atmosfera boli glava bila,nikad u zivotu ono nisu dozivjeli i onda sutra za iste te momke kazu kako su vakvi i nakvi.nemojte zaboraviti da je ta "stoka" mozda nekome sef ili neko ide kod "stoke" da obavi neki posao,naravno tada ih hvalite znali ili ne znali cime se bave u privatnom zivotu i nemojte zaboraviti da vecina te "stoke" ima papire ili ce imati uskoro sa fakulteta,a ako su oni "stoka" onda svi koji studiraju se "stoka".

ps. izvinjavam se zbog mnogo puta upotrebljene rijeci "stoka" :mrgreen:
junkers

#787 Re: Policija

Post by junkers »

žali bože što uzorni građanin vragolan nije naišao taj dan sa porodicom ,recimo iz pionirske,pa da bude kolateralna šteta.
delightful

#788 Re: Policija

Post by delightful »

junkers, vragolan, cigara, opomena pred ban.
label

#789 Re: Policija

Post by label »

ma policiji treba dati vece ovlastii i plate treba obnoviti svu opremu i nista vise :) svi se bune policija ovo policija ono nemogu ni oni biti uvjek na pravom mjestu u pravo vrijeme....
General Maximus

#790 Re: Policija

Post by General Maximus »

svakako_lud wrote: Normalan čovjek će POKUŠATI da izbjegne policiju, ali nenormalan policajac NEĆE pokušati da izbjegne normalnog čovjeka...

:lol: :lol: :lol:
vinnie_jones

#791 Re: Policija

Post by vinnie_jones »

@vragolan jesi li ti zaposlen u federalnom / entiteskom mup-u ili samo lozis raju?

Vragolan wrote:normalan covjek se kloni organizovanih grupa navijaca, normalan covjek ce pokusati izbjeci kordnon policije, noramlan covjek policajcu na duznsoti nece nista reci, noramlan covjek kada vidi policajca sa stitom, kacigom i pendrekom nece prilaziti na 100m, a ako taj normalan covjek popije pendrek neka se zali navijacima jer da nije njih ne bi bilo ni policije tu
sta je ovo, uputstvo za ponasanje u "vanrednim" situacijama model ***radna obaveza 92-95*** :? :? :?
MAN-lion's coach

#792 Re: Policija

Post by MAN-lion's coach »

Policija nešto ima poremećeno u svom djelovanju vazda umlavi nedužne ljude bar u 90% slučajeva...
Kad su u pitanju kockaste glave tada se fizički ne razračunavaju.
Comrad

#793 Re: Policija

Post by Comrad »

Stanite ba malo, sta ste navalili na covjeka. Uhvatili ste se situacije kad su drotovi lemali sve redom poslije tekme sa sirokim. E pa sto ne pricate o onoj drugoj strani?

Sto nigdje ne spomenete da "ste" poceli ulijetati u teren u tuci redare i policiju. Volio da se to malo pojasni. Navijacima je mjesto na tribinama, a ne na terenu. Sreca pa redari nisu radili svoj posao, jer koliko vidim samo stoje i posmatraju, jer bi bio masakr da su se suprostavili. Pa ovo je vanredna situacija, gdje se zovu specijalci koji ce krpiti sve redom, kako ce on znati ko je bio na terenu ko nije? Kako? Plus, pojedinci su ZNALI da ce biti manjak policije zbog protesta i to su dobro iskoristili.

I spominjete kako policija udara "nevine" navijaci, pa sta je ovaj zastitar kriv? Sto radi svoj posao? (pogledati na 0:56)

Mislim, pomalo i shvatam reakciju navijaca, emocije su tu u pitanju i znamo sta se sve desavalo, ali opet hebemu treba priznati kad se napravi sranje...Nisu svi isti i nisu svi kao sa ovih snimaka, ali priznat cete da ih ima povelik broj i vi ste s njima zajedno, iako znate ko pravi probleme, vi necete nista poduzeti da ih odstranite i ne mozete to uraditi, i to je tako. Ovo govorim za sve navijacke skupine, uzeo sam sad za primjer HZ jer se eto razgovara o ovoj situaciji sa koseva.

I mislim da trebamo argumentovano razgovarati, u ovoj situaciji HZ su napravile sranje i moraju preuzeti krivicu sto su uradile i sto je dosta nevinih ljudi stradalo, a ne sve prebacati na policiju, jer logicnim slijedom dogadjaja, da nisu navijaci pravili probleme, policija ne bi morala raditi intervencije i samim tim niko nevin ne bi nastradao. :wink: Mislim da i policija pod hitno mora napraviti neki nacin pracenja problematicnih navijaca, jer opet kazem, nisu svi isti i upravo zbog nekolicine huligana generira se misljenje o hiljadama ljudi.
cigara

#794 Re: Policija

Post by cigara »

Comrad jel ti citas sta ja pisem?

MURIJA NIJE NAPADALA NAVIJACE UOPSTE, NIJE IM MOGLA PRICI
junkers

#795 Re: Policija

Post by junkers »

tačno tako,dobili po p.čci čim su došli pred stadion,izgubili puha i kombi,pobjegli na istok i tamo počeli tući,onda nisu mogli ništa ni ispred dandija.e tad počinju tući invalide djecu...neselektivno,na kog vas to podsjeća?
svakako_lud

#796 Re: Policija

Post by svakako_lud »

Comrad wrote: ............Mislim, pomalo i shvatam reakciju navijaca, emocije su tu u pitanju i znamo sta se sve desavalo, ali opet hebemu treba priznati kad se napravi sranje...Nisu svi isti i nisu svi kao sa ovih snimaka, ali priznat cete da ih ima povelik broj i vi ste s njima zajedno, iako znate ko pravi probleme, vi necete nista poduzeti da ih odstranite i ne mozete to uraditi, i to je tako. Ovo govorim za sve navijacke skupine, uzeo sam sad za primjer HZ jer se eto razgovara o ovoj situaciji sa koseva.

I mislim da trebamo argumentovano razgovarati, u ovoj situaciji HZ su napravile sranje i moraju preuzeti krivicu sto su uradile i sto je dosta nevinih ljudi stradalo, a ne sve prebacati na policiju, jer logicnim slijedom dogadjaja, da nisu navijaci pravili probleme, policija ne bi morala raditi intervencije i samim tim niko nevin ne bi nastradao. :wink: Mislim da i policija pod hitno mora napraviti neki nacin pracenja problematicnih navijaca, jer opet kazem, nisu svi isti i upravo zbog nekolicine huligana generira se misljenje o hiljadama ljudi.
Da ne citiram sve bez veze, Cimrad, mislim da nisi bio tu i da sve što pišeš se svodi na izvore rekla-kazala ili mahalaštine tipa ABA3, pa da ti u kratko pojasnim...
Svako je od nas svjestan greške koju smo tad napravili ulijetanjem ali postoji par stvari koje vjerovatno ti nsu poznate.
Do nedavno se vodila istraga o mogućuj upetljanosti pojedinaca iz kluba u ta dešavanja odnosno u organizaciju gdje je na meču koji je proglašen kao meč visokog rizika bilo angažovano tek 10ak policajaca, jer je neko imao korist od događaja koji su usljedili. Sjeti se da je promptno istu noć odgođena skupština kluba koja se trebala održati sutradan.
Nakon izlaska vani jasno je napravljena linija između navijača koji su se sukobili sa policijom i između njih je bilo oko 30-40 metara, a svi koji su dobili batine ni krivi ni dužni su stajali izvan mjesta gdje se okršaj odvijao, znači nije policija uletila u masu navijača sa kojima se tuku pa slučajno udarila i ponekog nevinog ,nego je sa strane tražila bilo koga za liječenje svoje isfrustriranosti. To što je taj neko dedo, invalid, čovjek sa malim dijetetom, slučajni prolaznik jbg valjda i nije toliko bitno... :roll:
General Maximus wrote:
svakako_lud wrote: Normalan čovjek će POKUŠATI da izbjegne policiju, ali nenormalan policajac NEĆE pokušati da izbjegne normalnog čovjeka...

Tebi nešto smiješno ?
cappy_tempo

#797 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

Comrad drug kao sto ti svakako_lud rece na utakmici visokog rizika bilo je 10 policajaca na kompletnom stadionu,a ostalo je bila gama,biga i ostale ove agencije.kad se uletilo i krenulo za igracima u tunel jel iko udario policajca koji je stao na ulaz tunela i nije dao da se udje? a i to mozes vidjeti na snimcima cini mi se bht-a.znaci iskljucivo se islo na igrace fk sarajeva,a ne sirokog ili policije.poslje toga sto se desilo niko ne opravdava,oko loze mogu barem malo opravdati jer su se ganjali ljudi koji su krivi za sve ovo,a ostalo demoliranje ne opravdavam.policajac koji je udaren sipkom od strane nekoga je fuj,a vidi se da drugi momak odmah ufatio policajca i odveo ga do hitne,a onaj debil sto ga je udario je sigurno neki balavac zeljan dokazivanja,samo na pogresan nacin al hajde. svako pametan zna da ne treba uljetati u masu pogotovo masu koja je puna adrenalina,bjesa i slicno.pokusalo je desetak iz game,a vodio ih neki debeli eto lafo ludi pa su se brze bolje ufatili noge i svako koje stao u stranu bio policajac ili gama nije bio pogledan,a ne napadnut osim onog policajca koji se nasao u masi. van stadiona pokusali su i specijalci pa uletili glupani (moram ih ovako nazvati jer 10 ljudi uljece medju 200 ljudi :roll: ) da hapse nekoga i ocekujete da ostali sute i da ih briga sto im hapse druga? a sta velite za izjavu policajca celavi neki kad poslje beleja govori "majku im jebem sve ih treba pofatati i noge polomiti" i ja da ocekujem od cuvara zakona nesto normalno ili 10 specijalaca suta jednog lika jos je taj lik zavezan,a ima snimak na jutubu.

pricalo se o ovome 1084343 puta i ajmo ovo fino zaboraviti jer opet ce se naci novi "maskerano" i prijetiti i opet 200 stranica ispisano psovanjem i slicno
zonbirile

#798 Re: Policija

Post by zonbirile »

cigara wrote:
zonbirile wrote: ----------------------------------------------------
grešiš samo u jednom,policija u grupnim,masovnim neredima drukčije postupa i to svugdje na svjetu.Tada su moguće svakakve "greške" zato se pametan čovjek kloni tkz. navijača,demonstranata i sl.Pogledaj sve okršaje policije sa masom pa skontaj sam.Što u tretmanu mase,nastrada i izdvojeni pojedinac,bože moj.Kada se naučite navijati i posmatrati utakmicu i frke i ovakvih nebuloza će biti manje-nikako.Dotle pamet u glavu i pendrek u ruke.
zaboravio sam momka od 15 godina koji je isti dan dobio batine od prasinara u parku kad su bili protesti

haj da malo analiziram, posto kazes greske i to.

-Ovaj momak u parku, frajer prebijen kod onog zida gdje je ulica Kosevsko, dakle jedno 50ak metara od mjesta dogadjaja
-Momci i stariji ljudi koji su htjeli spasiti auta s parkinga isli su iza ledja policajaca, dakle nekih 50ak metara od onih koji su se tukli s policijom, svi su drzali ruke u zraku pokazujuci kljuceve i dobacujuci da samo zele auta da sklone. -Prvi specijalac im pokaze da prodju ostali ih usput pendrecima udaraju dok ovi ne udju u auto i odu! Dakle, ni hapsenja, ni hvatanja klasicnog, cisto da ga udari!
-Jel ti moram sta pricati za dedu, covjeka s djetetom i njegovu zenu, stajali su kod autopraonice, huligani su stajali kod dandija, nije bilo dobacivanja, ti ih opravdavas? Zamisli da je tvoja familija u pitanju Ajnstajn!
-Manekenku prebili bez razloga, njenog momka momka jer je rekao da ne diraju dijete, ovo nije bilo ni blizu stadiona i tih desavanja, cak je bilo izvan policijskog obruca
-Isto iznad vrijedi i za kafice Gogo i Oscar
-Ljudi iz kafane nisu ni bili na utakmici, sjedili su u basti kafane, nema opravdanja ni za to
-Izivljavanje na zavezanoj osobi?

Ovo nisu bili jebeni protesti u BG-u gdje je masa klosara i glupana udarala i napadala druge ljude, nije bilo nacina da pogrijese na koga se treba fokusirati.
Opet ti kazem, nije uhvacen ni jedan navijac koji se tukao s murijom u toj frci, niti je prebijen, uhvaceno je par koji su ulijetali, najvise je onih koji nisu imali veze s utakmicom.

Ja bih samo volio da vi "demokrate" isto dozivite, da vam stari/brat/majka dodju kuci sa savovima i modricama pa da im onako kulturno kazete "to je policijski posao"
A nasa policija je nesposobna do krajnjih granica!

Ovo NISU BILI GRUPNI MASOVNI JEBENI NEREDI, nego klasicna tuca izmedju murije i navijaca!
To sto je plavcima zabranjeno da udaraju one sto su ih kamenjem gadjali pa picici dosli da se izive kod stadiona je druga prica
---------------------------------------------
moj @cigara,u ovojpriči se zna šta je starije kokoš,ili jaje.Pa sam si dao sve tražene odgovore-svi su bili na krivom mjestu u krivo vrijeme,sada si odgovori zašto je krivo mjesto i krivo vrijeme za sve ove nevino pretučene.Stavi i prst na čelo,biće ti lakše,tako i .....Pa naravno navijači divljali,oni vole klub,oni su Horde zla.Koji je idiot samo uveo onu policijsku pratnju i sprovođenje polupijane,poludrogirane rulje kroz grad i blokadu grada.Sve dok neko nekog od "neobuzdanih" navijača ne upuca.Očima sam gledao kada balavac,preko haube i krava skoči na gepek,pa na tlo a rulja urla.Očito vlasnik nije vidio,ali neće biti uvijek tako,i neće biti nenaoružan-momak dozovi se pameti i poštuj izreku starih Grka,ko se lata mača od njega i strada.
General Maximus

#799 Re: Policija

svakako_lud wrote:
General Maximus wrote:

Tebi nešto smiješno ?

Smijesan mi je tvoj nick, a ni ti nisi puno ozbiljniji. :D
General Maximus

#800 Re: Policija

Comrad wrote:
I spominjete kako policija udara "nevine" navijaci, pa sta je ovaj zastitar kriv? Sto radi svoj posao? (pogledati na 0:56)

Taj herojski napad pripadnika HZ niko nije ni prokomentarisao. Naravno da oni to svi odobravaju, samo nekolicina njih to iskreno osudjuje.
Pozitivan primjer sa "Sjevera" je ovaj momak na snimku sto kaze: "sebi pravis belaj majmune glupi". :D Ipak tamo ima i trezvenih glava. :thumbup:
Locked