DaysleepeR wrote:Neelix wrote:pa dobro, ne mozes uticati, ne mogu ni ja, ali ako vec smatras da nesto ne valja, onda je red da kazes kako mislis da bi trebalo biti

kazes da ne valja izbor pjesama, a ne govoris kakav bi to izbor pjesama bio dobar.
izbor pjesama i bendova koji su ostavili kakav takav trag u muzičkoj istoriji umjesto što su bili Bravo Smash Hit mjesec dana...
Iako si na moj prethodni komentar koji sam ti uputio dao veoma suvisao i kavalitetan odgovor, sad si ga bas izvalio.
Da apsolviramo sta se tamo sviralo: Smak, EKV, Metallica, Bon Jovi, Judas Priest, Black Sabath, ACDC, Whitesnake,...
Ako ovi nisu ostavili trag u muzickoj industriji, ja zaista ne znam ko jeste.
Takodjer, primjetim da naginjes ka Larvi i Liviu. Super, dva odlicna benda, ali bi se upravo ono sto oni sviraju moglo okarakteristai kao Bravo Hitovi.
Jos jedna bitna stvar. Meni bi najvise pasalo da se tamo sviraju ruska metal muzika, ali spisak zelja je jedno, a stvarnost je drugo. Stvarnost je da ono sto se svira neko slusa, i to dobra vecina, pa zasto onda svirati Neil Younga. Karikiram, naravno.
I cemu ono oko ukusa

Ne treba se ogranicavati. Neko slusa americki folk i metal. Da li ga to automatski diskvalifikuje u pogledu ocijene kvalitete nekog benda, makar laicke?
Uostalom, spominjao si analogiju. Do You se a pattern: Springsteen-In Flames-Pink Floyd-Evergrey-Randy Travis. Razlicito, a tako isto. Ukus ili neukus, pitanje je sada. Odgovor jasan!