jefferson wrote:aha, kao i dosad! Kad je to neko sljedio Toyotu, uvjek je Toyota, pardon, lexus kopirao od drugih!corolla02 wrote:@beg, jel ovo slikano u tvojoj garazi![]()
![]()
Inace super izgleda ovaj gore bijelac, znaci jos su ga dotjerali pa mu je sad cijena nesto pooveca. No nece ih biti mnogo pa ce se prodati ko halva vjerujem. Da imam novce sutra bih ih izbrio zanj! Kad ga puste sa trake biti ce zasigurno najmodernije auto na cesti i tad ce sigurno podici liniju kvalitete/opreme koju ce i svi dugi proizvodjaci slijediti!
Ti me stvarno znas nasmijati.
By the way, juce gledam onaj novi LX570, i mislim da bi bila sadaka da im neko posalje nekog dizajnera da onaj zadnji kraj bar dovede na nivo Lade ili Moskvica, ono je definitivno najruznija zadnjica na cesti!
Podsjeti me ovo na situaciju koja se desila prije par godina. Jaran uvezao lexusa is300 u Sarajevo (za prodaju) i dosho mu frajer (u potkosulji delegat) na plac, obilazio auta, pitao za cijene i na kraju kad je vidio tog lexusa pitao: a sto ti je ova lada ovako skupa?
Mislim da se taj lexus jos nije prodao, prodefilovalo je svakakvih auta tim parkingom ali "lada" ja mislim i dalje stoji
A ovaj gore lexus je shatro vrijedniji od scuderia-e? Bez obzira sto je limited edition ova cifra je vise nego smjesna. Moram priznati da su ovi japanci postali nenadjebivi humoristi.