mene trenutno uhvatilo zanimanje za ove family tarife, sad ne kuzim bas 100% to sve...
ima nas troje i zelio bih znaci tu family 60, sada, neki vele da se po prikljucku dobiva 250KM a evo vidim i kolega par postova iznad pise da mu je tako bilo prije 2 godine, sta bi znacilo da ja ukoliko bih to uzeo imam 750KM na raspolaganju za mobilni uredaj/e, dal netko to moze potvrditi, defo cu prosetati i do poslovnica al et volio bih znat?
u dokumentima od eroneta sta sam pronasao na webu, to se nigdi ne spominje, il me 'ebe tolko citanja pa se oci zavarale...
recimo u dokumentu "uvjeti koristenja", citiram:
"Timski budžet predstavlja iznos popusta na maloprodajnu cijenu uređaja s uračunatim PDV-om koji privatni korisnici mogu iskoristiti za kupnju mobilnih uređaja, a definiran je odabirom Tarife i obveznim razdobljem trajanja
pretplatničkog odnosa koje je određeno s 12 odnosno 24 minimalna mjesečna iznosa potrošnje."
sta nikako ne znaci ovo sta sam napisao prije ?! ; (250 km) vec pogle cijenu uredaju pod "hej boxom", recimo Samsung Galaxy Nexus kosta 813KM, oduzmi 60% i ispada da placas njeznih 325KM i evala, e sad koliko ja dobro kuzim sta je pisac htio reci ?
zivili !