misolino wrote: Ono prvo sam rekao zato sto Robijasi zaista jesu No.1 u BiH,a ono drugo sam rekao zato sto pratim utakmice na TV-u,i iz sezone u sezonu,vazda NK.Čelik ima najbolju posjetu na stadionu...Normalno da sem navijač Čelika,ne trebam valjda crtati...
Navijacke skupine u BIH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
autoe
#776 Re: Navijacke skupine u BIH
- simonese
#777 Re: Navijacke skupine u BIH
Da,da Robijasi su najaci u ebanju Markala.
Bravo momci!!!!!!!
Bravo momci!!!!!!!
- necko_hz
#778 Re: Navijacke skupine u BIH
![/quote]
Pa tebe ne moze ubijediti ni CNN,ni BBC.Ja jesam realan,i s obzirom na rezultate čelika,Robijasi su već nekoliko sezona u BiH najbolji ...[/quote]
Pa jarane,kako ce me ubjediti u nesto sto nije istina,cuj Robijasi najbolji!!SVASTA!
Pa tebe ne moze ubijediti ni CNN,ni BBC.Ja jesam realan,i s obzirom na rezultate čelika,Robijasi su već nekoliko sezona u BiH najbolji ...[/quote]
Pa jarane,kako ce me ubjediti u nesto sto nije istina,cuj Robijasi najbolji!!SVASTA!
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#779 Re: Navijacke skupine u BIH
Najbolji iz FK Krajina....
- misolino
#780 Re: Navijacke skupine u BIH
autoe wrote:misolino wrote: Ono prvo sam rekao zato sto Robijasi zaista jesu No.1 u BiH,a ono drugo sam rekao zato sto pratim utakmice na TV-u,i iz sezone u sezonu,vazda NK.Čelik ima najbolju posjetu na stadionu...Normalno da sem navijač Čelika,ne trebam valjda crtati...![]()
![]()
Prati i dalje utakmice na TV-u i popusti sa glupostima
Svjetski si i Evropski čovjek
- misolino
#781 Re: Navijacke skupine u BIH
Pitari su ,poznati' po , hrabrosti'simonese wrote:Da,da Robijasi su najaci u ebanju Markala.
Bravo momci!!!!!!!
- Baltazar_khan
#782 Re: Navijacke skupine u BIH
Vi ste poznati po krađi drva i balvanamisolino wrote: Pitari su ,poznati' po , hrabrosti'![]()
![]()

-
Bijeli_sa
#783 Re: Navijacke skupine u BIH
ova tema se treba zvati... HZ jedina navijacka skupina u BIH.. 
-
ibizza
#784 Re: Navijacke skupine u BIH
nije jedina,ali je NAJBOLJABijeli_sa wrote:ova tema se treba zvati... HZ jedina navijacka skupina u BIH..
- misolino
#785 Re: Navijacke skupine u BIH
Izvini....fini gospodineBaltazar_khan wrote:Vi ste poznati po krađi drva i balvanamisolino wrote: Pitari su ,poznati' po , hrabrosti'![]()
![]()
![]()
- misolino
#786 Re: Navijacke skupine u BIH
Odmah poslije Robijašabermiin wrote:nije jedina,ali je NAJBOLJABijeli_sa wrote:ova tema se treba zvati... HZ jedina navijacka skupina u BIH..![]()
-
ibizza
#787 Re: Navijacke skupine u BIH
to su oni sto navijaju 15 minuta u toku cijele utakmice??misolino wrote:Odmah poslije Robijašabermiin wrote:nije jedina,ali je NAJBOLJABijeli_sa wrote:ova tema se treba zvati... HZ jedina navijacka skupina u BIH..![]()
![]()
to oni sto copy/paste pjesme od Hordi i Manijaka(pjesme koje su ove dvoije grupe pjevale prije 5-6 godina,a mozda i vise)
- misolino
#788 Re: Navijacke skupine u BIH
To su oni sto imaju najbolju posjećenost od drugih stadiona u BiH,najljepsi stadion u BiH,najbolju koreografiju.A nije istina da kopiraju pjesme .Jel sada izasao novi album Robijasi-Zenica?.I dođi sada na tekmu Čelik-Željo da malo vidis kakva je atmosfera u Zenici. 
- simonese
#789 Re: Navijacke skupine u BIH
misolino wrote:To su oni sto imaju najbolju posjećenost od drugih stadiona u BiH,najljepsi stadion u BiH,najbolju koreografiju.A nije istina da kopiraju pjesme .Jel sada izasao novi album Robijasi-Zenica?.I dođi sada na tekmu Čelik-Željo da malo vidis kakva je atmosfera u Zenici.
pozivas na ebanje Markala
super
puste me 15 min kasnije na stadion i moram 15 min ranje sa tog istog
zasto
zato sto ste vi najbolji navijaci
mnogo ste smesni
- misolino
#790 Re: Navijacke skupine u BIH
To za markale nije istina,u zadnjih nekoliko utakmica nisam cuo takvo nesto.Ne znam gdje si to čuo?????simonese wrote:misolino wrote:To su oni sto imaju najbolju posjećenost od drugih stadiona u BiH,najljepsi stadion u BiH,najbolju koreografiju.A nije istina da kopiraju pjesme .Jel sada izasao novi album Robijasi-Zenica?.I dođi sada na tekmu Čelik-Željo da malo vidis kakva je atmosfera u Zenici.
pozivas na ebanje Markala
super
puste me 15 min kasnije na stadion i moram 15 min ranje sa tog istog
zasto
zato sto ste vi najbolji navijaci
mnogo ste smesni
-
ibizza
#791 Re: Navijacke skupine u BIH
govorimo o navijacima...znaci mislim na one momke sto stoje na jugu a ne na one sa istoka i zapada...misolino wrote:To su oni sto imaju najbolju posjećenost od drugih stadiona u BiH,najljepsi stadion u BiH,najbolju koreografiju.A nije istina da kopiraju pjesme .Jel sada izasao novi album Robijasi-Zenica?.I dođi sada na tekmu Čelik-Željo da malo vidis kakva je atmosfera u Zenici.
Pogledaj koliko bude Robijasa na jugu ,a pogledaj koliko Hordi na sjeveru...
-
Fordas
#792 Re: Navijacke skupine u BIH
'Pogledaj koliko bude Robijasa na jugu ,a pogledaj koliko Hordi na sjeveru...'
a sta reci drugo na ove izjave
-
Bijeli_sa
#793 Re: Navijacke skupine u BIH
Jedina navijacka skupina u BIH.... Horde Zla......
- Charuga
- Globalni moderator
#794 Re: Navijacke skupine u BIH
Bijeli_sa wrote:Jedina navijacka skupina u BIH.... Horde Zla......
- misolino
#795 Re: Navijacke skupine u BIH
Dobri ste,al morate jos puno da naučite od robijašaFordas wrote:'Pogledaj koliko bude Robijasa na jugu ,a pogledaj koliko Hordi na sjeveru...'
![]()
![]()
-
autoe
#796 Re: Navijacke skupine u BIH
Koliko sam upratio, ovo je očito tvoj vrh i nešto što misliš da je nenadjebivo pametan šuk...misolino wrote:autoe wrote:misolino wrote: Ono prvo sam rekao zato sto Robijasi zaista jesu No.1 u BiH,a ono drugo sam rekao zato sto pratim utakmice na TV-u,i iz sezone u sezonu,vazda NK.Čelik ima najbolju posjetu na stadionu...Normalno da sem navijač Čelika,ne trebam valjda crtati...![]()
![]()
Prati i dalje utakmice na TV-u i popusti sa glupostima
Svjetski si i Evropski čovjek![]()
Blago tebi....
- M_e_m_o
#797 Re: Navijacke skupine u BIH
misolino wrote: Dobri ste,al morate jos puno da naučite od robijaša![]()
- Chisum
#798 Re: Navijacke skupine u BIH
misolino wrote: Ono prvo sam rekao zato sto Robijasi zaista jesu No.1 u BiH,a ono drugo sam rekao zato sto pratim utakmice na TV-u,i iz sezone u sezonu,vazda NK.Čelik ima najbolju posjetu na stadionu...Normalno da sem navijač Čelika,ne trebam valjda crtati...
A pratis li serije... razne serije itd....?
-
Bijeli_sa
#799 Re: Navijacke skupine u BIH
robijasi.....
saban do sabana, kakva navijacka skupina, joj vi ste jos gori s kim se raspravljate majko mila...
-
shadow
#800 Re: Navijacke skupine u BIH
Chisum wrote:misolino wrote: Ono prvo sam rekao zato sto Robijasi zaista jesu No.1 u BiH,a ono drugo sam rekao zato sto pratim utakmice na TV-u,i iz sezone u sezonu,vazda NK.Čelik ima najbolju posjetu na stadionu...Normalno da sem navijač Čelika,ne trebam valjda crtati...
A pratis li serije... razne serije itd....?