pratio sam temu dugo ali je nakraju izgubih zbog licnih prepucavanja
par stvari ovde nestima u vezi ovog centra.
centar jeste privatni ali je napravljen na drzavnoj zemlji, znaci pripada svim gradjanima. zabranjivanjem alkohola i svinjetine automatski se iskljucuje jedna grupa.(ovo se moglo drugacije rijesit ali ocito je da neki iz managementa zele da istaknu to)
sa sruge strane pozivanje na to da je finasijer objekta iz islamskih zemalja nije smetalo da se iznajme prostori/otvore prodavnice zenske garderobe gdje ce na izlozima visit slike skoro pa golih manekenki....ne da imam sta protiv...dapace

...
idemo iz jedne suprotnosti u drugu....rekose da je napravljena djamija( ili mjesto za molitve ) na jednom od gornjih spratova...kako ce se osjecat vjernik koji podje na djumu a mora proci pored tih golih slika....
sutra se ja pojavim kao lice koje zeli da unajmi prostor u tom objektu, dali ce mi to biti onemoguceno jer pripadam toj "drugoj grupi" koja jede svinjetinu i konzumira alkohol.(recimo necu prodavat ni alkohol ni svinjetinu ali mozda cu donijet sendvic sa svinjetinom.....ili cu imat poslovni prostor , kancelarijegdje ce mi dolazit klijenti ...pa desi se da se dogovor bolje postigne uz casicu ....)
ili ajde da idemo ovim scenarion...sutra se meni odobri izgradnja centra kao ovaj recimo na marin dvorum,na drzavnoj zemlji....i ja napravi centar gdje ce u suterenu biti striptiz bar, na prizemlju prodavnica alkohola, kockarnica na visim spratovima kafane a na vrhu crkva....dali bi meni dodjeljena lokacija ?
bez ljutnje ali