Stadion: Bilino Polje, Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Treba li se stadion dograditi??

Da
334
80%
Ne
84
20%

Total votes: 418

samo_ti

#776 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by samo_ti »

`Đe ste se vi strucnjaci prije brinuli za okolinu i pjesake ?

Onaj poltron Husu i na ovoj temi spominje. Uzmi Dzonlica pod ruku i protestvujte i za stadion :D
motorola01

#777 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by motorola01 »

samo_ti wrote:`Đe ste se vi strucnjaci prije brinuli za okolinu i pjesake ?

Onaj poltron Husu i na ovoj temi spominje. Uzmi Dzonlica pod ruku i protestvujte i za stadion :D
Koji poltron :?: Da me nisi pomijesao s nekim?
Warashii

#778 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Warashii »

Al ne mislim fakat zasto ne bi pravili stadion sa nekim kapacitetom do nekih 17 hiljada na foru Ljudskog Vrta.
NEsto sto bi se moglo puno lakse finansirati, jeftinije za napraviti a osim toga mislim da bi se mnogo ljepse uklopilo u izgled grada, ovako onaj stadion sa prezentacije stoji ko piletu sise.
Sve je to fino lijepo i krasno al samo trebamo biti realni.
Bolje praviti nesto sto mozemo naparviti nego da se krene praviti ono a ispadne Bog sami zna sta koa i vecina projekata kod nas.
Uz sve ovo mi mozemo palamuditi do sutra, ono sto se zacrta to ce tako biti, tako da ako su oni nanijetili da ono nesto naprave onda ce oni to i pokusati.
samo_ti

#779 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by samo_ti »

Moguce da jesam, ali mi je opet bez veze da njega spominjes na temi stadiona.
Zasto ?
Zato sto je drzavi potreban stadion, reprezentativan, a BP je nesto najblize tome. Prvo, sto je u njega dosta ulozeno, a drugo, sto je najmanje sredstava potrebno da se on kompletan dovede u red.
Sto puta je receno da ga Zenica sama ne bih prosirivala i ne znam sta se opet pise o tome ?

Jos nesto, valjda postoje ljudi koji su skole zavrsili i koji znaju kako bi to na kraju izgledalo ( da ne bi ugrozavalo ulice, pjesake ili sta vec spominjete ). Eto, jedan Turkic ne zna, a vas dvojica znate, jel ?
Jedini belaj bi bila zgrada iza Juga, a ona onakva kakva je, i treba da bude srusena :-D

Toliko.
Djubre_

#780 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Nidje veze oko cega vi diskutujete.. pa nece svemirski brod sletjeti.. stani na sjever/jug pa pogledaj u zapad za koliko je metara veci?

Jug ce ti doci do zenica stana, ide u visinu a ne pravo na polikliniku.

Sjever ce ti doci do onog kosa iza.

Istok ako se kad bude radio, doci ce do pola parkinga. I taj parking svakako sluzi samo za policiju, security i rtv.. par glavonja parkira iz loze.. i autobusa dva.

Hotela ima.. cu real - chlelsea.. a gdje bi to u sarajevu odsjeli? Nije svjetsko prvenstvo. Treba ti 3 hotela maximalno.

Hotel zenica, hotel internacional, hotel dubrovnik, dom penzionera, hotel rudar cucno, pa na crkvickom brdu za treninge, 24 dvokrevetne sobe nove! Pa motel pansion west pored zapadne tribine 100m pa motel almy..

Daj pusti te to..

Sent from my GT-i9001
Mustang1

#781 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Mustang1 »

Ja mislim da je rijeka Bosna onoliko zagadjena zbog stadiona .. Pod hitno ga treba srusiti !
Co0l

#782 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

Treba dovest onog nacelnika Travnika da napravi prostor oko stadiona za prosirenje.I lamelu bi srusio preko noci ako treba a kamoli zenicastan :D
Djubre_

#783 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Image

Eto bas im je ruzno setati pored ovolike gradjevine..

Sent from my GT-i9001
motorola01

#784 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by motorola01 »

samo_ti wrote:Moguce da jesam, ali mi je opet bez veze da njega spominjes na temi stadiona.
Zasto ?
Zato sto je drzavi potreban stadion, reprezentativan, a BP je nesto najblize tome. Prvo, sto je u njega dosta ulozeno, a drugo, sto je najmanje sredstava potrebno da se on kompletan dovede u red.
Sto puta je receno da ga Zenica sama ne bih prosirivala i ne znam sta se opet pise o tome ?

Jos nesto, valjda postoje ljudi koji su skole zavrsili i koji znaju kako bi to na kraju izgledalo ( da ne bi ugrozavalo ulice, pjesake ili sta vec spominjete ). Eto, jedan Turkic ne zna, a vas dvojica znate, jel ?
Jedini belaj bi bila zgrada iza Juga, a ona onakva kakva je, i treba da bude srusena :-D

Toliko.
KOliko znam, Huso je pokrenuo pricu i zapeo da se prosiri(toliko o spominjanju njegovog imena na ovoj temi). Sto se tice povecanja kapaciteta, receno je(opet Huso) da ce grad Zenica raditi na tome. Ne znam da je iko vise spominjao da ce uletiti novac za izgradnju, a pogotovo ne za njegovo odrzavanje kasnije. A warashi je rekao kako bi taj stadion sjeo u tom dijelu grada. Dalje ne treba...
Not My Idea

#785 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Not My Idea »

samo_ti wrote:Moguce da jesam, ali mi je opet bez veze da njega spominjes na temi stadiona.
Zasto ?

Toliko.
:thumbup:
andr0id wrote:Nidje veze oko cega vi diskutujete.. pa nece svemirski brod sletjeti.. stani na sjever/jug pa pogledaj u zapad za koliko je metara veci?

Istok ako se kad bude radio, doci ce do pola parkinga. I taj parking svakako sluzi samo za policiju, security i rtv.. par glavonja parkira iz loze.. i autobusa dva.

Hotela ima.. cu real - chlelsea.. a gdje bi to u sarajevu odsjeli? Nije svjetsko prvenstvo. Treba ti 3 hotela maximalno.

Hotel zenica, hotel internacional, hotel dubrovnik, dom penzionera, hotel rudar cucno, pa na crkvickom brdu za treninge, 24 dvokrevetne sobe nove! Pa motel pansion west pored zapadne tribine 100m pa motel almy..

Daj pusti te to..

Sent from my GT-i9001
:thumbup:
Co0l wrote:Treba dovest onog nacelnika Travnika da napravi prostor oko stadiona za prosirenje.I lamelu bi srusio preko noci ako treba a kamoli zenicastan :D
:mrgreen:
Warashii

#786 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Warashii »

andr0id wrote:Nidje veze oko cega vi diskutujete.. pa nece svemirski brod sletjeti.. stani na sjever/jug pa pogledaj u zapad za koliko je metara veci?

Daj pusti te to..

Sent from my GT-i9001
A ko bi to po tebi mogao igrati UEFA Super Cup 2016???
Ko bolan Sarajevo spominje, sto se palis ko kutnjak :D jbte zar smo i dalje frustrirani Sarajevom?
Nemoj bit smjesan, nije ti to utakmica reprezentacije, mislim teferic, to nisu u stanju da organizuju a da ne pricam sta vise. Sta mislis hocel opet Centrotrans prodavat karte, mislim moglo bi se vec sutra stat u red pa prodavat po 300 eura.
Ovo samo govori kakve mi gluposti valjamo, mislim na ovaj prijedlog odigravanja ove utakmice.
Jest jest, tako to sve ide odokativno. Ovo moRe dovĐe a ovom je dosti dovĐekan.
Jel vi citate kad neko nesto procita.
Dogradjivati, sminkati, sredjivati, praviti infrastrukturu B. Polja sam 120% ( ko da me ko pita al et ) al uzimat velik zalogaj pa se onda tusiti s njim to vala nisam.
Co0l

#787 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

Warashii wrote:

Daj pusti te to..

Sent from my GT-i9001
A ko bi to po tebi mogao igrati UEFA Super Cup 2016???
Ko bolan Sarajevo spominje, sto se palis ko kutnjak :D jbte zar smo i dalje frustrirani Sarajevom?
Nemoj bit smjesan, nije ti to utakmica reprezentacije, mislim teferic, to nisu u stanju da organizuju a da ne pricam sta vise. Sta mislis hocel opet Centrotrans prodavat karte, mislim moglo bi se vec sutra stat u red pa prodavat po 300 eura.
Ovo samo govori kakve mi gluposti valjamo, mislim na ovaj prijedlog odigravanja ove utakmice.
Jest jest, tako to sve ide odokativno. Ovo moRe dovĐe a ovom je dosti dovĐekan.
Jel vi citate kad neko nesto procita.
Dogradjivati, sminkati, sredjivati, praviti infrastrukturu B. Polja sam 120% ( ko da me ko pita al et ) al uzimat velik zalogaj pa se onda tusiti s njim to vala nisam.
Dobro druze,skontali smo,jebo stadion,nemoj se ti nama samo nervirat:)
Not My Idea

#788 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Not My Idea »

Fakat bi bilo najbolje da mi njega srusimo. :lol:
Mustang1

#789 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Mustang1 »

Blago vama pa ste ludi .. Zenica nije London ! Prije par godina se Bilino raspadalo bukvalno ! U centru grada ste imali rusevine po kojima su se scenad jebavala a Bogami i ljudi :D Sad kad se sve izgradilo i postajemo pravi sportski grad vi stvarno mislite da ce neko odustati od prosirenja (ne kazem da ce biti odmah sutra ali ce biti) radi "tjeskobe" i slicno .. Mene ne bi cudilo da kroz neko vrijeme dobijemo i stadion za bejzbol :D Cisto da se moze reci da smo jedini u regiji i slicno .. Jer se samo u sportskom smislu spominjemo kao "jedini u regiji" i zasto to ne iskoristavati kad smo vec krenuli :D
Warashii

#790 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Warashii »

Ma koje crno nerviranje, u stvari nekad me nanervira nas narod, megalomani smo jbni.
Samo treba bit realan. Napravismo arenu i? Je ikad ugosti neku od reprezentacija? Koliko puta? Svako malo neki clanak vezano za nju u negativnom smislu.
Ma ja bi volio da mo mi milionski grad pa da nam treba stadion kapaciteta 60 hiljada al nismo.
Ne igra repka svake hefte utakmice pa da se moze onoliki stadion izdrzavati.
Celik ce biti u jos vecim dugovima ako bude ikad igra na onom stadionu.
Da nam to nece dovest Pearl Jam, Rammstein, Beyonce, Shakiru i sl. ako napravimo ono cudo?
Hoce ko i sad sto dovode u Arenu raznorazne svjetski poznate izvodjace.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#791 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by JoseMujica »

ove će sarajlice pocrkat od muke :D
Mustang1

#792 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Mustang1 »

Warashii wrote: Da nam to nece dovest Pearl Jam, Rammstein, Beyonce, Shakiru i sl. ako napravimo ono cudo?
Bio je Halid Beslic ! Ko ne voli Halida ne voli ni Bosnu ! 8-)
samo_ti

#793 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by samo_ti »

Warashii wrote:Ma koje crno nerviranje, u stvari nekad me nanervira nas narod, megalomani smo jbni.
Samo treba bit realan. Napravismo arenu i? Je ikad ugosti neku od reprezentacija? Koliko puta? Svako malo neki clanak vezano za nju u negativnom smislu.
Ma ja bi volio da mo mi milionski grad pa da nam treba stadion kapaciteta 60 hiljada al nismo.
Ne igra repka svake hefte utakmice pa da se moze onoliki stadion izdrzavati.
Celik ce biti u jos vecim dugovima ako bude ikad igra na onom stadionu.
Da nam to nece dovest Pearl Jam, Rammstein, Beyonce, Shakiru i sl. ako napravimo ono cudo?
I sada zbog toga, ne treba nam ni Arena ni stadion, jel ?
Vazno je da se to ima, jer grad velicine Zenice to i zasluzuje i to mu je potreba.
Dvorana-6 000 mjesta i stadion od nekih 20 000 :)
Bolje ih imati, nego nikako nemati. Sta ti znas sta ti vrijeme nosi, za 10 g. npr.
Mozda i Čelik proigra, rukomet ode u LP, kosarkasice dobiju Partizan...raja se emancipuje pa i poslusa neku stranu grupu i td :-D
Kada smo vec kod toga, da ti bilo ko dodje od tih naprojanih muzicara, vise od milje ljudi iz Zenice ne bi tu bilo :D
Da ne pisemo razloge, znas i sam da je tako.

lp
Warashii

#794 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Warashii »

JoseMujica wrote:ove će sarajlice pocrkat od muke :D
:) jbga sta cemo tesko nam pada to B. Polje.
Jbmti od tog B. Polja zivim 2 minute hoda :D .
Co0l

#795 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

Kako je krenulo pocet ce se pricat da je za Celik i Zenicu dovoljno igraliste na Papirnoj :D
campa_xxx

#796 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by campa_xxx »

Zna li neko u kakvom je stanju teren???
Ajatolah_

#797 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Ajatolah_ »

Nisam gledao ali bit će teren u redu, nema razloga da ne bude. I pretjeruje se s brigom, Čelik u subotu čak neće ni igrati na Bilinom već na Kamberoviću. :-)
Warashii

#798 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Warashii »

samo_ti wrote: I sada zbog toga, ne treba nam ni Arena ni stadion, jel ?
Vazno je da se to ima, jer grad velicine Zenice to i zasluzuje i to mu je potreba.
Dvorana-6 000 mjesta i stadion od nekih 20 000 :)
Bolje ih imati, nego nikako nemati. Sta ti znas sta ti vrijeme nosi, za 10 g. npr.
Mozda i Čelik proigra, rukomet ode u LP, kosarkasice dobiju Partizan...raja se emancipuje pa i poslusa neku stranu grupu i td :-D
Kada smo vec kod toga, da ti bilo ko dodje od tih naprojanih muzicara, vise od milje ljudi iz Zenice ne bi tu bilo :D
Da ne pisemo razloge, znas i sam da je tako.

lp
Ma jok druze/garice .
Ima jedan post o izgradnji kuce na ovom forumu pa vele da je najcesca greska kod pravljenja kuce sto se odma razmislja kako napraviti sprat dva za sinove ili "scere" iako fasada i izolacija ostane samo misaona imenica a onda kad se ovi poudaju i pozene ne pada im na pamet da tu zive nego nakon smrti to sve rasprodaju i kroje zivot po svom.
Valjda mi to tako za sve kontamo a ne samo za kuce.
A haj da mi sacekamo Celik :) nek on proigra pa nek se onda pravi stadion :) .
Ma znam da je to tako, al sto nam to treba? S kim se takmicimo, cim smo frustrirani.
De napravi nesto da se raja divi, nesto sto ima smisla, nesto s cim ces se pojaviti u svjetskim novinama u pozitivnom smislu.
Pa nismo mi bogati Arapi pa samo daj sto vise u nebo.
Djubre_

#799 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Ma jebo ti nas narod ovaj! Pazi price! Kad se pocelo pisati, da pocinju uskoro radovi.. sad manu nasli na prostoru haha.. cuj bit ce tjesno.. ma nek ukinu bulevar ako treba! Samo nek ga dizu u nebesa! I neka uvijek bude najbolji i najljepsi stadion u BiH! :evil:

Sent from my GT-i9001
Ponosan

#800 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Ponosan »

andr0id wrote:Ma jebo ti nas narod ovaj! Pazi price! Kad se pocelo pisati, da pocinju uskoro radovi.. sad manu nasli na prostoru haha.. cuj bit ce tjesno.. ma nek ukinu bulevar ako treba! Samo nek ga dizu u nebesa! I neka uvijek bude najbolji i najljepsi stadion u BiH! :evil:

Sent from my GT-i9001
:thumbup: :bih: Zenica ce imati najljepsi stadion u bivsoj Yugi nakon sto se prosire sjeverna i juzna tribina! svaka cast Zenici i nacelniku!
Post Reply