Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@mesud11-pa onda bi ti sam trebao imati malo vise vjere u ovu drzavu i narod
Kada je '84 narod sam cistio snijeg sa ulica, i sada bismo ako treba vala zasukali rukave i u radnu akciju, sigurna sam
svi su jaki na rijecima, ali kad treba uraditi nesto konkretno....i vjerujm da bi zasukao rukave ne samo ti vec mnogi....ali ne zaboravi da bi se oni iz vlasti vec utalili po sitemu IMT.
evo recimo, Sarajevo film festival, poznajem neke koji su prosle, a i prethodne godine radili. Mislili su da kroz svoj skromni doprinos ucini nesto za svoj grad...ali se to pretvorilo u odnos gospodar (Purivatra)-robovlasnik (Z.....). i to nije jedini primjer. Naravno Purivatra je pokupio kajmak, on i njegova raja!
Mesude hajde da ne kvarimo ovu temu sa pricom o lopovima
Znas kako kazu mi razanj okrenuli, a zec jos u sumi.
De da sacekamo kraj veceri, pa cemo onda u strateske planove, ako bude trebalo
Ahh... Loše od starta kotiraju na kladionicama, bilo je veliko iznenađenje da su uopće prošli u finale...
A ja sam ranije pisala da mislim da Igor nije bio najsretniji izbor za interpretaciju ove pjesme...
Loulou wrote:
Ahh... Loše od starta kotiraju na kladionicama, bilo je veliko iznenađenje da su uopće prošli u finale...
A ja sam ranije pisala da mislim da Igor nije bio najsretniji izbor za interpretaciju ove pjesme...
Bumo vidli...
Ja sudim po onome sto sam maloprije vidjela. Bice ok, ko zna mozda i pobijede.
Šveđanka i Islanđanka... Mmmmmm... Imam ja nekih gena pa ako je koja za križanje rado bih poradio na jednoj skandinavsko-dinaridskogrmečkoj kombinaciji. Mo'š mislit' kojib' to übermenschevi bili...
Ove godine nekako najbolji su mi Moldavija i Turska... Moldavija mi bas ima pjesmu koja predstavlja kulturu te drzave, sto bi po meni i trebao bit cilj ovog takmicenja... Znaci melos, jezik, nosnja, ples, izvedba, sve im je orginalno. Turska isto tako sa svojim orjentalnim ritmom, plesmom, samo im je minus sto pjevaju na engleskom.
Tako da sagledavsi ove karakteristike, nasa pjesma mi nije za ovog takmicenja, iako mi se pjesma kao pjesma svidja, ali ne predstavlja Bosnu.