pa cini mi se da po el saiku, vladaviceva profesionalna karijera pocinje tek u zelji.LSD wrote:pa Vladavica i jete izbacio Velež...da nije Željo slucajnokaranana wrote:Pa stani malo haveru. Znaci i vladavica je zeljo izbacio? ako idemo po logici dzeke kojeg nisu izbacile teplice nego zeljo, onda je i vladavica izbacio velez.elSaik wrote:
Nabrajanje se odnosilo na dio posta gdje je neko napisao da svako ko želi da napreduje u svojoj karijeri igra za Sarajevo. Pa gdje su ti silni igrači koji su napredovali?
Ah, da, zaboravih Vladavića gore u nabrajanju.
Premier liga BiH 2008/2009
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#776 Re: Premier liga BiH 2008/2009
-
elSaik
#777 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Samo kad biste malo više čitali šta drugi pišu, forum bi bio jedno mnogo ljepše mjesto.karanana wrote:Pa stani malo haveru. Znaci i vladavica je zeljo izbacio? ako idemo po logici dzeke kojeg nisu izbacile teplice nego zeljo, onda je i vladavica izbacio velez.elSaik wrote:
Nabrajanje se odnosilo na dio posta gdje je neko napisao da svako ko želi da napreduje u svojoj karijeri igra za Sarajevo. Pa gdje su ti silni igrači koji su napredovali?
elSaik wrote: Nabrajanje se odnosilo na dio posta gdje je neko napisao da svako ko želi da napreduje u svojoj karijeri igra za Sarajevo. Pa gdje su ti silni igrači koji su napredovali?
-
LSD
#778 Re: Premier liga BiH 2008/2009
ko to tvrdi?? necemo sad izmišljati nešto što nije tacno.ćiro wrote:Zašto onda govorite da ste vi izbacili Hasagića, Muratovića, Jahića, Bešliju, a ne Bosna, Drina ili ko već?
- Neelix
#779 Re: Premier liga BiH 2008/2009
inace je mali poznat po zdravom rezonovanju 
-
emigracija
#780 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Kako bolan gdje su, pa treba mi godina dana da se svakog sjetim. A to da ce se igrac iz ove lige najprije prodati negdje vani upravo iz FKS je cinjenica i svaki igrac to vrlo dobro zna. Raspitaj se malo kod ovih sto su upuceniji u te stvari.elSaik wrote:Nabrajanje se odnosilo na dio posta gdje je neko napisao da svako ko želi da napreduje u svojoj karijeri igra za Sarajevo. Pa gdje su ti silni igrači koji su napredovali?emigracija wrote:Legendo 90% ovih vasih su samo prosli kratko vrijeme kroz vas klub NISTE IH VI STVORILI razumijes!!!elSaik wrote:Znači, igrači iz podmladka Sarajevo dolaze u Želju, jer se iz Sarajeva lakše prodaje u Europu?![]()
Samo ću reći: Džeko, Hasagić, Muratović, Jahić, Štilić a sa druge strane Berberović.
Pa jebote, samo Štila vrijedi ko posljednjih 10 sastava Sarajeva zajedno puta 3.
-
elSaik
#781 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ok. Dok se ti ne sjetiš okosnicu repke će činiti igrači koji su nekada igrali u Želji.emigracija wrote: Kako bolan gdje su, pa treba mi godina dana da se svakog sjetim. A to da ce se igrac iz ove lige najprije prodati negdje vani upravo iz FKS je cinjenica i svaki igrac to vrlo dobro zna. Raspitaj se malo kod ovih sto su upuceniji u te stvari.
-
emigracija
#782 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Al je zato selektor pitar, da te podsjetim da je nekad igrao za sarajevoelSaik wrote:Ok. Dok se ti ne sjetiš okosnicu repke će činiti igrači koji su nekada igrali u Želji.emigracija wrote: Kako bolan gdje su, pa treba mi godina dana da se svakog sjetim. A to da ce se igrac iz ove lige najprije prodati negdje vani upravo iz FKS je cinjenica i svaki igrac to vrlo dobro zna. Raspitaj se malo kod ovih sto su upuceniji u te stvari.
-
LSD
#783 Re: Premier liga BiH 2008/2009
ovo jest tacno...Ćiro-stari pitaremigracija wrote:Al je zato selektor pitar, da te podsjetim da je nekad igrao za sarajevoelSaik wrote:Ok. Dok se ti ne sjetiš okosnicu repke će činiti igrači koji su nekada igrali u Želji.emigracija wrote: Kako bolan gdje su, pa treba mi godina dana da se svakog sjetim. A to da ce se igrac iz ove lige najprije prodati negdje vani upravo iz FKS je cinjenica i svaki igrac to vrlo dobro zna. Raspitaj se malo kod ovih sto su upuceniji u te stvari.
-
PITARKA_SA
#784 Re: Premier liga BiH 2008/2009
dushe drage,napacene...nemojte ih vise.jedino sto im je preostalo je shuplje u prazno.
relnost im je jadna,surova i zalosna.
potrudicemo se da bude jos jadnija,uskoro.
sto ih uzimate za ozbiljno.
meni ih nekako zao
relnost im je jadna,surova i zalosna.
potrudicemo se da bude jos jadnija,uskoro.
sto ih uzimate za ozbiljno.
meni ih nekako zao
-
pOZz
#785 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Nisam očekivao da će se ovoliko prepasti Škorinja.

-
paja_patak
#786 Re: Premier liga BiH 2008/2009
a sto igraci koji prodju kroz vas klub nisu istaknuti igraci renomiranih evropskih timova?emigracija wrote:Legendo 90% ovih vasih su samo prosli kratko vrijeme kroz vas klub NISTE IH VI STVORILI razumijes!!!elSaik wrote:Znači, igrači iz podmladka Sarajevo dolaze u Želju, jer se iz Sarajeva lakše prodaje u Europu?![]()
Samo ću reći: Džeko, Hasagić, Muratović, Jahić, Štilić a sa druge strane Berberović.
Pa jebote, samo Štila vrijedi ko posljednjih 10 sastava Sarajeva zajedno puta 3.
- Šibicar
#787 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Istina,pravi je pitar,ljudina sa karakterom koje posjeduju svi ljudi koji su prošli kroz vaš klub,kao npr.nekadašnji psiholog...emigracija wrote:Al je zato selektor pitar, da te podsjetim da je nekad igrao za sarajevoelSaik wrote:Ok. Dok se ti ne sjetiš okosnicu repke će činiti igrači koji su nekada igrali u Želji.emigracija wrote: Kako bolan gdje su, pa treba mi godina dana da se svakog sjetim. A to da ce se igrac iz ove lige najprije prodati negdje vani upravo iz FKS je cinjenica i svaki igrac to vrlo dobro zna. Raspitaj se malo kod ovih sto su upuceniji u te stvari.
-
PITARKA_SA
#788 Re: Premier liga BiH 2008/2009
il recimo vas malverzant i prevarant dingospo ivica osim...mislim ono,karakteran lik iznad svega
-
emigracija
#789 Re: Premier liga BiH 2008/2009
paja_patak wrote:a sto igraci koji prodju kroz vas klub nisu istaknuti igraci renomiranih evropskih timova?emigracija wrote:Legendo 90% ovih vasih su samo prosli kratko vrijeme kroz vas klub NISTE IH VI STVORILI razumijes!!!elSaik wrote:Znači, igrači iz podmladka Sarajevo dolaze u Želju, jer se iz Sarajeva lakše prodaje u Europu?![]()
-
paja_patak
#790 Re: Premier liga BiH 2008/2009
pa haj odgovori fazane, sto je vecina igraca koji nesto znace u BiH reprezentaciji je igrala ili pocela karijeru u Želji, sto nema nijednog bivseg igraca Sarajeva ili nekog vaseg talenta? a da ima onaj berberovic koji je napravio zavidnu karijeru 
-
emigracija
#791 Re: Premier liga BiH 2008/2009
[/quote]
Istina,pravi je pitar,ljudina sa karakterom koje posjeduju svi ljudi koji su prošli kroz vaš klub,kao npr.nekadašnji psiholog...
[/quote]
Ali bar ima nekakve pehare iza sebe, a ne kao supljator i muljator gospon Osim zvani Ivica, britak i ostar na rijecima. Sa pola onakve atomske ekipe sa kojom je ''strucnjak'' uspio biti cetvrti, stari pitar je bio treci
Istina,pravi je pitar,ljudina sa karakterom koje posjeduju svi ljudi koji su prošli kroz vaš klub,kao npr.nekadašnji psiholog...
Ali bar ima nekakve pehare iza sebe, a ne kao supljator i muljator gospon Osim zvani Ivica, britak i ostar na rijecima. Sa pola onakve atomske ekipe sa kojom je ''strucnjak'' uspio biti cetvrti, stari pitar je bio treci
- Šibicar
#792 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ja da sam ovo rekao,odmah bi se samobanovao i otišao baciti se laste sa Principovog.PITARKA_SA wrote:il recimo vas malverzant i prevarant dingospo ivica osim...mislim ono,karakteran lik iznad svega
A evo šta je taj,kako ga ti nazva,"malverzant" uradio.
-
elSaik
#793 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Nemoj tako. Reče momak da će mu trebati godina da se sjeti. Sačekaj ovo doba naredne godine i dobit će spisak sa svim relevantnim imenima.paja_patak wrote:pa haj odgovori fazane, sto je vecina igraca koji nesto znace u BiH reprezentaciji je igrala ili pocela karijeru u Želji, sto nema nijednog bivseg igraca Sarajeva ili nekog vaseg talenta? a da ima onaj berberovic koji je napravio zavidnu karijeru
edit: I sad vidim, blati se Ivica Osim. Šta više poredi se sa jednim Ćirom.
Moj grad, moj klub, jelde?
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
-
Elvo
#794 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Naravno Dzeko zvanicno za medije daje izjave da je navijac Zelje-ali ko kod je imao priliku cuti ga za stolom kako prica o zelji ,taj zna da im jebe sve po spisku i upravi tadasnjoj i navijacima ,koju su ga stalno samo prozivali !!! Ali takvi ste vi cigani,sada bi svi malo Dzekine guzice-sa izjavama da je to zeljina skola itd....bla bla bla...
Nije ti uvijek mater ona koja te je rodila,nego ona koja te je odgojila- a Dzeku je stvorio Plisek, inace bi danas negdje konobarisao na platou skenderije....
Nije ti uvijek mater ona koja te je rodila,nego ona koja te je odgojila- a Dzeku je stvorio Plisek, inace bi danas negdje konobarisao na platou skenderije....
-
emigracija
#795 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Imate Jahica, muratovica, Vladavica, mi Nadarevica, Berberovica, Mirvicapaja_patak wrote:pa haj odgovori fazane, sto je vecina igraca koji nesto znace u BiH reprezentaciji je igrala ili pocela karijeru u Želji, sto nema nijednog bivseg igraca Sarajeva ili nekog vaseg talenta? a da ima onaj berberovic koji je napravio zavidnu karijeru
-
LSD
#796 Re: Premier liga BiH 2008/2009
e moj jarane,kome ti pricas...vidiš li da ne ide nikako...onaj ko pljuje po Osimu pljuje i po sebi i po svom gradu,ali to je malo teže skontati pojedincima izgleda.Šibicar wrote:Ja da sam ovo rekao,odmah bi se samobanovao i otišao baciti se laste sa Principovog.PITARKA_SA wrote:il recimo vas malverzant i prevarant dingospo ivica osim...mislim ono,karakteran lik iznad svega
A evo šta je taj,kako ga ti nazva,"malverzant" uradio.
-
PITARKA_SA
#797 Re: Premier liga BiH 2008/2009
aj malo biografije doticnog malverzanta.
biografije,ne patetike
biografije,ne patetike
- Šibicar
#798 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Joj kako volim što ih boli i što pjene,zato što je Džeko bio naš igrač i iz naše škole...neprocijenjivo...Elvo wrote:Naravno Dzeko zvanicno za medije daje izjave da je navijac Zelje-ali ko kod je imao priliku cuti ga za stolom kako prica o zelji ,taj zna da im jebe sve po spisku i upravi tadasnjoj i navijacima ,koju su ga stalno samo prozivali !!! Ali takvi ste vi cigani,sada bi svi malo Dzekine guzice-sa izjavama da je to zeljina skola itd....bla bla bla...
-
LSD
#799 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ma jašta,ti si sjedio sa Džekom za stolom pa nam sad iz prve ruke pricas kako psuje ŽeljuElvo wrote:Naravno Dzeko zvanicno za medije daje izjave da je navijac Zelje-ali ko kod je imao priliku cuti ga za stolom kako prica o zelji ,taj zna da im jebe sve po spisku i upravi tadasnjoj i navijacima ,koju su ga stalno samo prozivali !!! Ali takvi ste vi cigani,sada bi svi malo Dzekine guzice-sa izjavama da je to zeljina skola itd....bla bla bla...
Jebote,koja opsesija za svime što dolazi iz Želje
-
LSD
#800 Re: Premier liga BiH 2008/2009
ubiše se dokazivajuci nešto nedokazivo,ali trude se da popljuju koliko mogu...uvijek su bili maštoviti u mitovima...šta reci nego teški kompleksi,bolest i zavist.Šibicar wrote:Joj kako volim što ih boli i što pjene,zato što je Džeko bio naš igrač i iz naše škole...neprocijenjivo...Elvo wrote:Naravno Dzeko zvanicno za medije daje izjave da je navijac Zelje-ali ko kod je imao priliku cuti ga za stolom kako prica o zelji ,taj zna da im jebe sve po spisku i upravi tadasnjoj i navijacima ,koju su ga stalno samo prozivali !!! Ali takvi ste vi cigani,sada bi svi malo Dzekine guzice-sa izjavama da je to zeljina skola itd....bla bla bla...