U ovih 30 stranica si je "rasipavala" samo takoivaakaiva wrote:Hmmm...svoju pamet ne rasipavam okoloAdmir_1984 wrote:Ajd iva ti meni reci hocel Vori dati vishe od 3 gola veceras?Treba mi na kladari
srry
SP Rukomet 2009
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#776 Re: SP Rukomet 2009
-
mmostar
#777 Re: SP Rukomet 2009
Jedna je to ekipa i Nišu a nešto sasvim drugo na strani,Balkankaranana wrote:pricajte vi o srbima sada sta hocete i kako hocete. ja samo znam da ce nas oni poderati za koji mjesec kad ih budemo igrali. jedina sansa nam je bila da se kvalifikuju direktno pa da nam puste ali to se sada nece desiti tako da smo najebali.
- ivaakaiva
#778 Re: SP Rukomet 2009
A...dns strajkam xDAdmir_1984 wrote:U ovih 30 stranica si je "rasipavala" samo takoivaakaiva wrote:Hmmm...svoju pamet ne rasipavam okoloAdmir_1984 wrote:Ajd iva ti meni reci hocel Vori dati vishe od 3 gola veceras?Treba mi na kladari
srry
...ma..kazem ti...bice vise od 3...pa ipak igramo protiv Slovaka..
najslabiji protivnik u ovom krizanju...
tako da..kladi se
btw...ako te jos nes zanima...samo vici
Last edited by ivaakaiva on 25/01/2009 17:26, edited 1 time in total.
- madalen
#779 Re: SP Rukomet 2009
Nije stvar u slovima ,vec u rijecima koje pises zajedno ......ivaakaiva wrote:To jesam pismena il ne...Nije temamadalen wrote:ivaakaiva wrote:i mi bismo takodjer mogli zaliti za Solom koi po tekmi nakupi cak 20 ak mue dan..Koliko nas je on puta izvuko...
Onda...Djomba..najbolje krilo....Dominikovic...Glavni stup obrane...i ne znam ni ja vise...Ali mi bez njih igramo jos bolje..
Nasla se pokoja zamjena...I rasturamo..Tako da ne pricaj gluposti...Ima toliko dobrih igraca u hrvatskoj i inozemstvu koi imaju nase drzavljanstvo...Da bi mogli napravit jos 100 reprezentacija...Tako da...ne treba zalit za onima koih nema..Nego pronaci one koe ima..A ako srbi imaju samo 7 kvalitetnih igraca...Zao mie onda...
hehehe pa Hrvatska moze da ima 1000000 repki ,kad ima vise stanovnika u dijaspori no u vlastitoj drzavi![]()
Da si pismena nisi jer ne znas koje se rijeci pisu odvojeno a koje satavljeno ...sramota
Al ugl...DA ti srce bude na mjestu...Znam koja se slova odvajaju..
Ali skracujem si muke
-
mmostar
#780 Re: SP Rukomet 2009
Na njemu su obično prave sedmerci samo što me ne daju da ih izvodiivaakaiva wrote:Ma sace bit to vise...Posto bi protiv slovaka treala bit golijadammostar wrote:Ne igraj ga,mene je neki dan povalio protiv Šveda,bila ponuda -4+ i jedva tri komada uvali.Admir_1984 wrote:Ajd iva ti meni reci hocel Vori dati vishe od 3 gola veceras?Treba mi na kladari
- ivaakaiva
#781 Re: SP Rukomet 2009
Aham...kuzim...npr..mue ide kao mu je...madalen wrote:madalen wrote:
hehehe pa Hrvatska moze da ima 1000000 repki ,kad ima vise stanovnika u dijaspori no u vlastitoj drzavi![]()
Da si pismena nisi jer ne znas koje se rijeci pisu odvojeno a koje satavljeno ...sramota
Nije stvar u slovima ,vec u rijecima koje pises zajedno ......
oke nisam toliki panj da ne znam sta pricas -.-''
znaci to te muci..od tog se debljas okej..nec vise
btw...nie bitno di su u dijaspori ili ne...Sve je to nase...
toe pardon...to je nas ponos di god da zive
- Lincoln-Burrows
#782 Re: SP Rukomet 2009
Norvežani protiv Njemaca 3:2,
tek je počelo
tek je počelo
-
Para
#783 Re: SP Rukomet 2009
losa predstava orlova ozlijede su ucinlie svoje jos su kao i tokom cijelog prvenstva i danas su pokazali balkanski mentalitet od toga da se ne dobijaju dobivene utakmice, i da se gubi od lijevi protivnika hej poljska, brazil molim te place mi se
- Lincoln-Burrows
#784 Re: SP Rukomet 2009
Švedska Mađarska koja drama 29:30 56min.
a prije minut vodili Švedi
- madalen
#785 Re: SP Rukomet 2009
Na svu srecu dva razlicita svijeta ....ivaakaiva wrote:Aham...kuzim...npr..mue ide kao mu je...madalen wrote:madalen wrote:
Nije stvar u slovima ,vec u rijecima koje pises zajedno ......
oke nisam toliki panj da ne znam sta pricas -.-''
znaci to te muci..od tog se debljas okej..nec vise
btw...nie bitno di su u dijaspori ili ne...Sve je to nase...
toe pardon...to je nas ponos di god da zive
- burek_in_space
#786 Re: SP Rukomet 2009
Aj ba ne zezaj,nije Poljska bash tako "lijeva" reprezentacija.Para wrote:losa predstava orlova ozlijede su ucinlie svoje jos su kao i tokom cijelog prvenstva i danas su pokazali balkanski mentalitet od toga da se ne dobijaju dobivene utakmice, i da se gubi od lijevi protivnika hej poljska, brazil molim te place mi se
- madalen
#787 Re: SP Rukomet 2009
tri minute do kraja... brani penal svedooooLincoln-Burrows wrote:Švedska Mađarska koja drama 29:30 56min.
- Doda37
#788 Re: SP Rukomet 2009
Cuj Poljska lijeva repkaburek_in_space wrote:Aj ba ne zezaj,nije Poljska bash tako "lijeva" reprezentacija.Para wrote:losa predstava orlova ozlijede su ucinlie svoje jos su kao i tokom cijelog prvenstva i danas su pokazali balkanski mentalitet od toga da se ne dobijaju dobivene utakmice, i da se gubi od lijevi protivnika hej poljska, brazil molim te place mi se
Last edited by Doda37 on 25/01/2009 17:54, edited 1 time in total.
- Doda37
#789 Re: SP Rukomet 2009
Izgleda Mađarska pobjeđuje, jos 30 sekundimadalen wrote:tri minute do kraja... brani penal svedooooLincoln-Burrows wrote:Švedska Mađarska koja drama 29:30 56min.
-
Para
#790 Re: SP Rukomet 2009
to je reprezentacija koju je njemacka sa lakocom pobjedila a srbija je svabe imala u saci juce, nisam ocekivao ovako slabu partiju orlova nije bilo prepoznatljive igre i atomskog rukometa kakav samo Srbija igraburek_in_space wrote:Aj ba ne zezaj,nije Poljska bash tako "lijeva" reprezentacija.Para wrote:losa predstava orlova ozlijede su ucinlie svoje jos su kao i tokom cijelog prvenstva i danas su pokazali balkanski mentalitet od toga da se ne dobijaju dobivene utakmice, i da se gubi od lijevi protivnika hej poljska, brazil molim te place mi se
- Vincent Raine
#791 Re: SP Rukomet 2009
Ko je najjaci?Para wrote:losa predstava orlova ozlijede su ucinlie svoje jos su kao i tokom cijelog prvenstva i danas su pokazali balkanski mentalitet od toga da se ne dobijaju dobivene utakmice, i da se gubi od lijevi protivnika hej poljska, brazil molim te place mi se
Srbijaaaaa
- vee-jay
#792 Re: SP Rukomet 2009
samo ne kontam zasto se palite toliko na repke Srbije i Hrvatske kao da dolazite iz tih zemalja.
Rvacka ima do sada kao i Francuska najbolju igru i to konstantno. Vjerujem (i nadam se) da ce Rvacka pobijediti u finalu, prvenstveno radi domaceg terena. To nije nista lose, tako su i Njemci postali prvaci.
A sad o tome koja je ekipa najbolja na svijetu, hvala Bogu pa rukomet vise nije domena samo jednog uzeg kruga zemalja (kao neki drugi sportovi) i danas maltane svako svakoga moze pobijediti.
Nadajmo se da ce i nasa BiH uskoro pronaci put do vrha, jer nam je i po tradiciji i po znanju upravo tamo i mjesto.
Rvacka ima do sada kao i Francuska najbolju igru i to konstantno. Vjerujem (i nadam se) da ce Rvacka pobijediti u finalu, prvenstveno radi domaceg terena. To nije nista lose, tako su i Njemci postali prvaci.
A sad o tome koja je ekipa najbolja na svijetu, hvala Bogu pa rukomet vise nije domena samo jednog uzeg kruga zemalja (kao neki drugi sportovi) i danas maltane svako svakoga moze pobijediti.
Nadajmo se da ce i nasa BiH uskoro pronaci put do vrha, jer nam je i po tradiciji i po znanju upravo tamo i mjesto.
- Lincoln-Burrows
#793 Re: SP Rukomet 2009
Poljaci su sa Njemcima imali sudce na strani Njemaca,Para wrote: to je reprezentacija koju je njemacka sa lakocom pobjedila a srbija je svabe imala u saci juce, nisam ocekivao ovako slabu partiju orlova nije bilo prepoznatljive igre i atomskog rukometa kakav samo Srbija igra
to je dosada najveća pristranost sudaca na ovom prvenstvu
- Doda37
#794 Re: SP Rukomet 2009
Znate li da Srbija jos ima sansi za polufinale???
copy sa b92
Ima kombinacija po kojoj naši prolaze u polufinale. Potrebno je da Nemci obe pobede, večeras da Makedonija bije Dance i Norvežani Poljake. Naravno i mi da bijemo Makedonce.
Nada umire poslednja
)
copy sa b92
Ima kombinacija po kojoj naši prolaze u polufinale. Potrebno je da Nemci obe pobede, večeras da Makedonija bije Dance i Norvežani Poljake. Naravno i mi da bijemo Makedonce.
Nada umire poslednja
- Vincent Raine
#795 Re: SP Rukomet 2009
Ne znam za ove sto se pale na orlove, ali meni je Hrvatska kao druga mativee-jay wrote:samo ne kontam zasto se palite toliko na repke Srbije i Hrvatske kao da dolazite iz tih zemalja.
vee-jay wrote:Nadajmo se da ce i nasa BiH uskoro pronaci put do vrha, jer nam je i po tradiciji i po znanju upravo tamo i mjesto.
Last edited by Vincent Raine on 25/01/2009 18:03, edited 2 times in total.
-
ivannn
#796 Re: SP Rukomet 2009
DobivenePara wrote:losa predstava orlova ozlijede su ucinlie svoje jos su kao i tokom cijelog prvenstva i danas su pokazali balkanski mentalitet od toga da se ne dobijaju dobivene utakmice, i da se gubi od lijevi protivnika hej poljska, brazil molim te place mi se
- burek_in_space
#797 Re: SP Rukomet 2009
To ko koga je imao u shaci i nije uspio pobijediti ne daje ti za pravo da Poljake,aktuelne viceshampionePara wrote:to je reprezentacija koju je njemacka sa lakocom pobjedila a srbija je svabe imala u saci juce, nisam ocekivao ovako slabu partiju orlova nije bilo prepoznatljive igre i atomskog rukometa kakav samo Srbija igraburek_in_space wrote:Aj ba ne zezaj,nije Poljska bash tako "lijeva" reprezentacija.Para wrote:losa predstava orlova ozlijede su ucinlie svoje jos su kao i tokom cijelog prvenstva i danas su pokazali balkanski mentalitet od toga da se ne dobijaju dobivene utakmice, i da se gubi od lijevi protivnika hej poljska, brazil molim te place mi se
ALi ono shto mene isto brine jeste shto je Karanana rekao,kako Srbija igra na ovom prvenstvu(izuzimajuci ove dvije utakmice sa Poljacima i Brazilom),ne pishe nam se dobro u kvalifikacijama nikako.
- Lincoln-Burrows
#798 Re: SP Rukomet 2009
Malo nerealno, kao recimo da Koreja dobije Francusku a Kuvajt HrvatskuDoda37 wrote:Znate li da Srbija jos ima sansi za polufinale???
copy sa b92
Nada umire poslednja)
A ova druga skupina je pobjedom Mađara skoro pa riješena.
Idu Francuzi i Hrvati uz uvijet da Slovaci ne pobjed Hrvatsku iako i tada
veće šanse ima Hrvatska.
-
Para
#799 Re: SP Rukomet 2009
šport ćemo razivjati ali treba prvo kupiti dva vrtomlata...ivannn wrote:DobivenePara wrote:losa predstava orlova ozlijede su ucinlie svoje jos su kao i tokom cijelog prvenstva i danas su pokazali balkanski mentalitet od toga da se ne dobijaju dobivene utakmice, i da se gubi od lijevi protivnika hej poljska, brazil molim te place mi se, protiv svjetskih doprvaka
-
ivannn
#800 Re: SP Rukomet 2009
Para wrote:šport ćemo razivjati ali treba prvo kupiti dva vrtomlata...ivannn wrote:DobivenePara wrote:losa predstava orlova ozlijede su ucinlie svoje jos su kao i tokom cijelog prvenstva i danas su pokazali balkanski mentalitet od toga da se ne dobijaju dobivene utakmice, i da se gubi od lijevi protivnika hej poljska, brazil molim te place mi se, protiv svjetskih doprvaka