razonoda wrote:General_Jackson wrote:Drugim rječima nema više kulture ni u prehrani, kao ni u bilo čemu drugom kod nas, sve se svelo na fast food đubre. Kako vidim ni dobar dio onih koji pišu na ovoj temi uopšte ne zna šta je restoran.
ovo jelo izgleda --danasnje vrijeme. ukus --cijena , ne znam
http://media-cdn.tripadvisor.com/media/ ... safije.jpg
Po meni, oni su bas tip restorana koji bi da kupi sve za dz, a proda pod kao da je posebno birano iz organskog uzgoja

.. imaju finih izleta sa slow food vecerama kada gostuju malo bolji kuhari iz regije... doduse, promijenili su kuhara, sad je chef DeBartoli i ne znam jel se sta promijenilo na bolje. Iskreno se nadam da jeste.
Ne znam sto i mi, klijeti, ne bi iskoristili ovu temu da kritikujemo ugostiteljske objekte koje smo posjetili. Mozda se neko trzne pa nesto i promijeni.
Evo primjer danas, bila sam u Klopi na dorucku. Za onako mal prostor dosta dugo se ceka na hranu. Ogromna zamjerka, prostor dosta prljav, po podu ima perja, grancica, kamencica... u muskom toaletu nije bilo ni sapuna ni papira za ruke, u zenskom nije bilo papira za ruke. Cijene im nisu 2-3KM vec 6-10 KM jelo. Srednja zalost. Hrana je bila ok, al dzaba sve kad kontas jel oni peru ruke