Za ovo prvo se slažem, ali je drugo kako im se klinac navije taj dan.... Hoće platiti sudiju ili neće... Sve je pitanje kakve si srećeultima_palabra wrote:Na stranu šta mislim o klubu i navijačima, ali se pod BB uvijek može odigrati normalna utakmica bez mesarenja, i uzeti bodovi ako si bolji.
HŠK Zrinjski Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- svakako_lud
#776 Re: HŠK Zrinjski Mostar
-
iskustvo11
#777 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ako može biti malo svijetla u ovoj situaciji za Zrinjski je to da nije u pitanju kriza što se novca i sponzora tiče. Problemi su nastali prije šest mjeseci ali nisu na vrijeme riješeni. Loša selekcija igrača, odlazak trenera, nezainteresiranost uprave za struku i td.
U zimskom prelaznom roku kako upućeni tvrde slijedi masovna reorganizacija igračkog i stručnog kadra. Uopće nisu problem novci kako neki tvrde nego pogrešna sportska politika. Iz izvora bliskim klubu sasvim ozbiljno se tvrdi da u zimskom prelaznom roku namjeravaju angažirati 12 kvalitetnih igrača i otpustiti 9 do 10 sadašnjih igrača pod ugovorom.
Što se tiče dočeka gostujućih timova i odnos kako igrača tako i struke i ubuduće će biti u sportskom i fer duhu, znači bez krkanluka i lomljave gostujućih igrača.
U zimskom prelaznom roku kako upućeni tvrde slijedi masovna reorganizacija igračkog i stručnog kadra. Uopće nisu problem novci kako neki tvrde nego pogrešna sportska politika. Iz izvora bliskim klubu sasvim ozbiljno se tvrdi da u zimskom prelaznom roku namjeravaju angažirati 12 kvalitetnih igrača i otpustiti 9 do 10 sadašnjih igrača pod ugovorom.
Što se tiče dočeka gostujućih timova i odnos kako igrača tako i struke i ubuduće će biti u sportskom i fer duhu, znači bez krkanluka i lomljave gostujućih igrača.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#778 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Naravno, sad kad vam je otišao Žuržinoviskustvo11 wrote:znači bez krkanluka i lomljave gostujućih igrača.
- Josip_Mo
#779 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zrinjski:Široki 4:3. Drama utakmica bila.
-
north
#780 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Samo malo je interesantno bilo kako je trener Zrinjskog na poluvremenu kod rezultata 1-2 tako samouvjereno rekao da ima još jedno poluvrijeme, te kako vjeruje da će njegova ekipa pobijediti, nigdje ni riječi da će biti teško, da će pokušati to uraditi.....Josip_Mo wrote:Zrinjski:Široki 4:3. Drama utakmica bila.
Vrlo interesantno, pogotovo imajući u vidu da bi Zrinjski sa tim porazom vrlo vjerovatno na polusezoni završio na posljednjem mjestu
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#781 Re: HŠK Zrinjski Mostar
lagano se uzele pare na 2/1 i na 7+ golova, samo lud covjek moze povjerovati u postenje ona dva vjestacka klubanorth wrote:Samo malo je interesantno bilo kako je trener Zrinjskog na poluvremenu kod rezultata 1-2 tako samouvjereno rekao da ima još jedno poluvrijeme, te kako vjeruje da će njegova ekipa pobijediti, nigdje ni riječi da će biti teško, da će pokušati to uraditi.....Josip_Mo wrote:Zrinjski:Široki 4:3. Drama utakmica bila.![]()
Vrlo interesantno, pogotovo imajući u vidu da bi Zrinjski sa tim porazom vrlo vjerovatno na polusezoni završio na posljednjem mjestu
-
iskustvo11
#782 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Vještački ili ne ali oni uzeše 4 titule i dva kupa. Skoro ko svi ostali zajedno. A ti se jedi i dalje imaćeš još ohoho prilika 
- Josip_Mo
#783 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Čuj bila kupoprodaja
A Hadžić imao toliko odbrana. Da su prodali utakmicu ne bi Široki dao tri gola i još milijun puta opasno pucao u okvir gola.
A Hadžić imao toliko odbrana. Da su prodali utakmicu ne bi Široki dao tri gola i još milijun puta opasno pucao u okvir gola.
- ultima_palabra
#784 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Josip_Mo wrote:Da su prodali utakmicu ne bi Široki dao tri gola i još milijun puta opasno pucao u okvir gola.
Admir_1984 wrote:lagano se uzele pare na 2/1 i na 7+ golova
- Josip_Mo
#785 Re: HŠK Zrinjski Mostar
ultima_palabra wrote:Josip_Mo wrote:Da su prodali utakmicu ne bi Široki dao tri gola i još milijun puta opasno pucao u okvir gola.Admir_1984 wrote:lagano se uzele pare na 2/1 i na 7+ golova
Vjerujem u ovo isto kao što vjerujem u gmazove David Icke-a. Zar misliš da se ne bi čulo da je netko od igrača ili netko za njih uplaćivao???
- Admir_1984
#786 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ne uplacuju ovde nego u azijskim kladionicama
- insertdelete
#787 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Isto mislim da je nastimano. Dobro i jednim i drugim.
-
pOZz
#788 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Samo budala ne želi vidjeti da je utakmica namještena. Prvi, drugi, treći i četvrti gol su primjer kako se štimaju utakmice. Velid Spaho je još jednom potvrdio svoj kretenizam rekavši kako Hadžić nije mogao bolje reagovati kod drugog gola Lištice a i budala je vidjela da je ofirno pustio taj gol.
Ako se želi novac, to mora ostati u veoma uskom krugu ljudi. Vrlo prosto i jednostavno.Josip_Mo wrote:Zar misliš da se ne bi čulo da je netko od igrača ili netko za njih uplaćivao???
-
iskustvo11
#789 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Au što vam je vokri. Inače nešto ste puni bijesa, ogorčeni, frustrirani bez obzira koji je Zrinjski na tabeli. Drugi put ćemo jednostavno kući polomiti gostujuće igrače ili platit suce kao što većina radi pa tek tad imaćete razlog za plač i suzepOZz wrote:Samo budala ne želi vidjeti da je utakmica namještena. Prvi, drugi, treći i četvrti gol su primjer kako se štimaju utakmice. Velid Spaho je još jednom potvrdio svoj kretenizam rekavši kako Hadžić nije mogao bolje reagovati kod drugog gola Lištice a i budala je vidjela da je ofirno pustio taj gol.
Ako se želi novac, to mora ostati u veoma uskom krugu ljudi. Vrlo prosto i jednostavno.Josip_Mo wrote:Zar misliš da se ne bi čulo da je netko od igrača ili netko za njih uplaćivao???
-
pOZz
#790 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Pun bijesa, ogorčen, frustriran vještačkim klubom koji je stvoren da namješta utakmice i da se neki bogate na osnovu njega?
Znam kako je kad se iznesu činjenice.
Znam, znam... 
Znam kako je kad se iznesu činjenice.
- Admir_1984
#791 Re: HŠK Zrinjski Mostar
e upravo topOZz wrote:Pun bijesa, ogorčen, frustriran vještačkim klubom koji je stvoren da namješta utakmice i da se neki bogate na osnovu njega?![]()
Znam kako je kad se iznesu činjenice.Znam, znam...
svaka cast dole tim ljudima fakat znaju biznis napraviti i dobro se opariti i upravo preko tih klubova to dobro rade. Sve je pocelo od one gospe, tako da te prevarante nikada ozbiljno ne treba shvatati.
- Admir_1984
#792 Re: HŠK Zrinjski Mostar
hah, gdje me nadje sa tim stranicama

- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#793 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Komunjaru staruAdmir_1984 wrote:hah, gdje me nadje sa tim stranicama![]()
- ganjeta
#794 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ovaj post nema veze sa temompusti ti gospu!ajd ti lagano u meku,pa kamenuj zid.popij koju pivu,bice ti lakse.i obavezno se registruj na forume Put vjernika i Islam Bosna,tamo su ti braca.Admin,radi malo svoj posao
Ovo boldirano ne moze nikako zajedno..
- JThomas
#795 Re: HŠK Zrinjski Mostar
ma nije nimalo sumnjiva utakmica, ne znam otkud vam to 
-
iskustvo11
#796 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Interesantno na temu o Zrinjskom od takozvanih neutralnih promatrača najviše se javljaju pojedinci čiji igrači u njihovim klubovima javno prose i traže milostinju. Od struje do neplaćene stanarine. Platićemo i struju i ugovorne obaveze samo nemojte nas više napadati i sumnjičiti 
-
pOZz
#797 Re: HŠK Zrinjski Mostar
ajvardedo wrote:pusti ti gospu!ajd ti lagano u meku,pa kamenuj zid.popij koju pivu,bice ti lakse.i obavezno se registruj na forume Put vjernika i Islam Bosna,tamo su ti braca.Admin,radi malo svoj posao...
Samo argumentovano...iskustvo11 wrote:Interesantno na temu o Zrinjskom od takozvanih neutralnih promatrača najviše se javljaju pojedinci čiji igrači u njihovim klubovima javno prose i traže milostinju. Od struje do neplaćene stanarine. Platićemo i struju i ugovorne obaveze samo nemojte nas više napadati i sumnjičiti
-
iskustvo11
#798 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ne treba nam niko kad imamo raje takve kao ti koliko želiš. 
- star(i)mo
#800 Re: HŠK Zrinjski Mostar
jaah... poput oveJosip_Mo wrote:
i još mnoge druge

ili ove:

Jos bolje su ove: