English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sinus

#776 Re: English Premier League

Post by sinus »

Za Liverpool do sada u premier ligi su dosuđena 3 penala, a 7 puta je tim koji je igrao protiv njih dobio crveni karton MANCHESTER UTD; EVERTON; MANCHESTER CITY; WIGAN; ARSENAL; CHELSEA; MANCHESTER UTD, oni nisu dobili ni jedan crveni.

Za Chelsea do sada u premier ligi je dosuđen 1 penal, a niko nije dobio crveni karton protiv njih kada je igrao, dok su oni 3 puta dobili crveni.

Za Manchester do sada u premier ligi su dosuđena 3 penala, oni su 3 puta dobili crveni karton, a 2 puta je tim koji je igrao protiv njih dobio crveni karton STOKE CITY; WEST BROM

Za Arsenal do sada u premier ligi su dosuđena 3 penala, oni su 3 puta dobili crveni karton, dok je 1 tim koji je igrao protiv njih dobio crveni WEST HAM
ja.neron

#777 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

ovi prije potvrdiše što sam rekao da je Liverpool igrao na kontre i markiranje igrača

evo i statistike sa utakmice

Manchester United
Shots (on Goal) 17(3)
Fouls 14
Corner Kicks 10
Offsides 3
Time of Possession 55%
Yellow Cards 2
Red Cards 1

Liverpool

Shots (on Goal) 9(5)
Fouls 16
Corner Kicks 3
Offsides 2
Time of Possession 45%
Yellow Cards 3
Red Cards 0
bato99

#778 Re: English Premier League

Post by bato99 »

joj ovih crvenih đavola i sad traže uzroke njihove tragedije u subotu
Charuga
Globalni moderator

#779 Re: English Premier League

Post by Charuga »

ja.neron wrote:ovi prije potvrdiše što sam rekao da je Liverpool igrao na kontre i markiranje igrača
Ko je potvrdio?? Zar se ne moze posteno priznati da je Liverpool porazio i ponizio Manchestera u subotu? To je tesko priznati izgleda ... Treba nekad i realan malo biti .. Cini mi se da je situacija bila obrnuta i da je Manchester igrao kao Liverpool u subotu ti i ostali koji razmisljaju tako bi rekli kako je Ferguson pametnom igrom razbio Liverpoola .. 8)
rahmanjin

#780 Re: English Premier League

Post by rahmanjin »

Plavih_11 wrote:
ja.neron wrote:ovi prije potvrdiše što sam rekao da je Liverpool igrao na kontre i markiranje igrača
Ko je potvrdio?? Zar se ne moze posteno priznati da je Liverpool porazio i ponizio Manchestera u subotu? To je tesko priznati izgleda ... Treba nekad i realan malo biti .. Cini mi se da je situacija bila obrnuta i da je Manchester igrao kao Liverpool u subotu ti i ostali koji razmisljaju tako bi rekli kako je Ferguson pametnom igrom razbio Liverpoola .. 8)
Liverpool je bio bolji i zasluzeno je pobijedio, ko kaze drugacije onda nije gledao utakmicu. Ali ne mozes me ubijediti da Liverpool igra napadacki.
belafonte

#781 Re: English Premier League

Post by belafonte »

sinus wrote: Za Chelsea do sada u premier ligi je dosuđen 1 penal, a niko nije dobio crveni karton protiv njih kada je igrao, dok su oni 3 puta dobili crveni.
Mozes li izvuci podatak protiv koje ekipe je dosudjen taj jedini penal, ja sam bio ubijedjen da Chelsea nije dobio penala ove godine u bilo kojem takmicenju :-)
Charuga
Globalni moderator

#782 Re: English Premier League

Post by Charuga »

rahmanjin wrote:
Plavih_11 wrote:
Liverpool je bio bolji i zasluzeno je pobijedio, ko kaze drugacije onda nije gledao utakmicu. Ali ne mozes me ubijediti da Liverpool igra napadacki.
Ne ubjedjujem te u to nego sam ti pokazao da je u Premier ligi i LP Liverpool dao 5 golova vise ... Naravno, sa utakmicom vise .. To su samo cinjenice a kako je Liverpool dao tolike golove to je sad druga stvar ..
rahmanjin

#783 Re: English Premier League

Post by rahmanjin »

[quote="Plavih_11"]
blizimo se kompromisu :-D
Charuga
Globalni moderator

#784 Re: English Premier League

Post by Charuga »

rahmanjin wrote:
Plavih_11 wrote: blizimo se kompromisu :-D
Sve samo kroz normalan razgovor .. :D :D
belafonte

#785 Re: English Premier League

Post by belafonte »

belafonte wrote:
sinus wrote: Za Chelsea do sada u premier ligi je dosuđen 1 penal, a niko nije dobio crveni karton protiv njih kada je igrao, dok su oni 3 puta dobili crveni.
Mozes li izvuci podatak protiv koje ekipe je dosudjen taj jedini penal, ja sam bio ubijedjen da Chelsea nije dobio penala ove godine u bilo kojem takmicenju :-)
Nas'o sam, protiv Portsmoutha u prvom kolu kod rezultata 2-0 za Chelsea, od tada pa do danas nije sviran penal niti u jednom takmicenju, sad za vikend cist penal na Anelkom, sudac nijem :-)
paja_patak

#786 Re: English Premier League

Post by paja_patak »

Cist penal, sudija je pogrijesio
http://www.youtube.com/watch?v=MZcFC8llQqk
shadow

#787 Re: English Premier League

Post by shadow »

FA Cup: Arsenal 2-1 Hull

18. April Wembley Stadium
Arsenal-Chelsea

19.April
ManU-Everton
ja.neron

#788 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

Sezam

#789 Re: English Premier League

Post by Sezam »

Ocigledno da je proslosubotnje omalovazavanje od strane Liverpoola uticalo na 'zvijezdice' iz manchstera...popusise danas 2:0 od Fulhama, Rooney i Scholes pocrvenili... :D :-D :D :-D :lol: :lol: :lol:

Smrdljivi ManUre heheheheheheheh
shadow

#790 Re: English Premier League

Post by shadow »

I Chelsea zijani od Tottenhama :D ...steta sto Arsenal puno zaostaje za ManU pa im ovi rezultati ne pomazu bas puno ali je lijepo vidjeti kako gube ovi iz vrha :-D
Danas pobjediti na St. James Parku i nadati se da ce Villa sutra zijaniti, to je sve. :)
belafonte

#791 Re: English Premier League

Post by belafonte »

oooo Chelsea karine oooo :roll:

Ma citava tekma je bila karina jedna velika, ono je X ko kuca bio, al ne dade se, sjaajna sansa propustena da se smanji razlika, steta

Ne znam sta je bilo sa igracima, ali su definitivno bili odsutni, jel razlog dojava o bombi il nesto drugo, al usrase ga bezze ccc
shadow

#792 Re: English Premier League

Post by shadow »

Propustio je Chelsea danas dobru sansu, sto jest jest. Tottenham ovim ekipama iz vrha otima bodove :-D

Poluvrijeme NUFC-Arsenal 0:0, dobra tekma. Sudija je dosudio smjesan penal za NUFC ali je ALmunia odbranio. On ga je i skrivio a nije ni karton dobio, nidje veze. Uglavnom pravda zadovoljena. :)
Arshavin je pogodio precku, RVP dva puta sam ispred golmana ali brani levat. Zabice ga valjda u drugom :-)
paja_patak

#793 Re: English Premier League

Post by paja_patak »

Odlicno nova pobjeda topnika idemo dalje momci jos kad se vrate povrijedjeni bicemo jos bolji!
shadow

#794 Re: English Premier League

Post by shadow »

Ne znam sta im je chika Arsen rekao na poluvremenu ali kao da je iz svlacionice izasao neki drugi tim. Metar sansi, pasova, lijepih akcija, ma moglo je biti 7:1 :-D
Edin H.

#795 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Dobro bi nam dosao ovaj Pepe Reina u Belgiji :roll:

Dade covjek for sa gola na gol za drugi gol Liverpoola :-)

Vozdra Manchester United :D Gotovi su :oops:
Charuga
Globalni moderator

#796 Re: English Premier League

Post by Charuga »

Liverpool 5 kontri i pet golova .. Opet su igrali kukavicji fudbal ala talijani .. Sramota .. 8)

A tek penali i crveni .. Ccccc .. Prvi penal kod rezultata 2:0 je bio smjesan ... Onaj "samo malo" udario Rieru po koljenima a sudija odmah na penal .. A tek drugi .. Pa golman je "samo" stao u putanju Torresu i sudija svira penal ... A jos iskljucuje golmana i ako je ovaj bio posljednji covjek na putu prema golu .. Sramota .. Nema vise smisla .. 8)
dimu

#797 Re: English Premier League

Post by dimu »

bice opet zaniljiva zavrsnica prvenstva, manchester zapao u krizu, liverpool dobija... bice zanimljivo :)

drago mi je da je villa danas izgubila, napokon arsenal se vraca gdje mu je i mjesto, u ligu prvaka :D
Gandalf

#798 Re: English Premier League

Post by Gandalf »

Sa zdravim Gerardom i Torresom za Liverpool nema zime - mogu dati 4-5 komada kome god požele 8-)
weed

#799 Re: English Premier League

Post by weed »

Plavih_11 wrote:Liverpool 5 kontri i pet golova .. Opet su igrali kukavicji fudbal ala talijani .. Sramota .. 8)

A tek penali i crveni .. Ccccc .. Prvi penal kod rezultata 2:0 je bio smjesan ... Onaj "samo malo" udario Rieru po koljenima a sudija odmah na penal .. A tek drugi .. Pa golman je "samo" stao u putanju Torresu i sudija svira penal ... A jos iskljucuje golmana i ako je ovaj bio posljednji covjek na putu prema golu .. Sramota .. Nema vise smisla .. 8)
hahahahahahahahahahaha... sta je, celski ti izgubio, pa ti svi krivi!? :mrgreen:
paja_patak

#800 Re: English Premier League

Post by paja_patak »

jedva cekam krvavi pohod topnika na anfieldu, idemo tamo da im j***** mater...

edit:lopovsku
Post Reply