English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sinus
#776 Re: English Premier League
Za Liverpool do sada u premier ligi su dosuđena 3 penala, a 7 puta je tim koji je igrao protiv njih dobio crveni karton MANCHESTER UTD; EVERTON; MANCHESTER CITY; WIGAN; ARSENAL; CHELSEA; MANCHESTER UTD, oni nisu dobili ni jedan crveni.
Za Chelsea do sada u premier ligi je dosuđen 1 penal, a niko nije dobio crveni karton protiv njih kada je igrao, dok su oni 3 puta dobili crveni.
Za Manchester do sada u premier ligi su dosuđena 3 penala, oni su 3 puta dobili crveni karton, a 2 puta je tim koji je igrao protiv njih dobio crveni karton STOKE CITY; WEST BROM
Za Arsenal do sada u premier ligi su dosuđena 3 penala, oni su 3 puta dobili crveni karton, dok je 1 tim koji je igrao protiv njih dobio crveni WEST HAM
Za Chelsea do sada u premier ligi je dosuđen 1 penal, a niko nije dobio crveni karton protiv njih kada je igrao, dok su oni 3 puta dobili crveni.
Za Manchester do sada u premier ligi su dosuđena 3 penala, oni su 3 puta dobili crveni karton, a 2 puta je tim koji je igrao protiv njih dobio crveni karton STOKE CITY; WEST BROM
Za Arsenal do sada u premier ligi su dosuđena 3 penala, oni su 3 puta dobili crveni karton, dok je 1 tim koji je igrao protiv njih dobio crveni WEST HAM
- ja.neron
#777 Re: English Premier League
ovi prije potvrdiše što sam rekao da je Liverpool igrao na kontre i markiranje igrača
evo i statistike sa utakmice
Manchester United
Shots (on Goal) 17(3)
Fouls 14
Corner Kicks 10
Offsides 3
Time of Possession 55%
Yellow Cards 2
Red Cards 1
Liverpool
Shots (on Goal) 9(5)
Fouls 16
Corner Kicks 3
Offsides 2
Time of Possession 45%
Yellow Cards 3
Red Cards 0
evo i statistike sa utakmice
Manchester United
Shots (on Goal) 17(3)
Fouls 14
Corner Kicks 10
Offsides 3
Time of Possession 55%
Yellow Cards 2
Red Cards 1
Liverpool
Shots (on Goal) 9(5)
Fouls 16
Corner Kicks 3
Offsides 2
Time of Possession 45%
Yellow Cards 3
Red Cards 0
- bato99
#778 Re: English Premier League
joj ovih crvenih đavola i sad traže uzroke njihove tragedije u subotu
- Charuga
- Globalni moderator
#779 Re: English Premier League
Ko je potvrdio?? Zar se ne moze posteno priznati da je Liverpool porazio i ponizio Manchestera u subotu? To je tesko priznati izgleda ... Treba nekad i realan malo biti .. Cini mi se da je situacija bila obrnuta i da je Manchester igrao kao Liverpool u subotu ti i ostali koji razmisljaju tako bi rekli kako je Ferguson pametnom igrom razbio Liverpoola ..ja.neron wrote:ovi prije potvrdiše što sam rekao da je Liverpool igrao na kontre i markiranje igrača
-
rahmanjin
#780 Re: English Premier League
Liverpool je bio bolji i zasluzeno je pobijedio, ko kaze drugacije onda nije gledao utakmicu. Ali ne mozes me ubijediti da Liverpool igra napadacki.Plavih_11 wrote:Ko je potvrdio?? Zar se ne moze posteno priznati da je Liverpool porazio i ponizio Manchestera u subotu? To je tesko priznati izgleda ... Treba nekad i realan malo biti .. Cini mi se da je situacija bila obrnuta i da je Manchester igrao kao Liverpool u subotu ti i ostali koji razmisljaju tako bi rekli kako je Ferguson pametnom igrom razbio Liverpoola ..ja.neron wrote:ovi prije potvrdiše što sam rekao da je Liverpool igrao na kontre i markiranje igrača
- belafonte
#781 Re: English Premier League
Mozes li izvuci podatak protiv koje ekipe je dosudjen taj jedini penal, ja sam bio ubijedjen da Chelsea nije dobio penala ove godine u bilo kojem takmicenjusinus wrote: Za Chelsea do sada u premier ligi je dosuđen 1 penal, a niko nije dobio crveni karton protiv njih kada je igrao, dok su oni 3 puta dobili crveni.
- Charuga
- Globalni moderator
#782 Re: English Premier League
Ne ubjedjujem te u to nego sam ti pokazao da je u Premier ligi i LP Liverpool dao 5 golova vise ... Naravno, sa utakmicom vise .. To su samo cinjenice a kako je Liverpool dao tolike golove to je sad druga stvar ..rahmanjin wrote:Liverpool je bio bolji i zasluzeno je pobijedio, ko kaze drugacije onda nije gledao utakmicu. Ali ne mozes me ubijediti da Liverpool igra napadacki.Plavih_11 wrote:Ko je potvrdio?? Zar se ne moze posteno priznati da je Liverpool porazio i ponizio Manchestera u subotu? To je tesko priznati izgleda ... Treba nekad i realan malo biti .. Cini mi se da je situacija bila obrnuta i da je Manchester igrao kao Liverpool u subotu ti i ostali koji razmisljaju tako bi rekli kako je Ferguson pametnom igrom razbio Liverpoola ..ja.neron wrote:ovi prije potvrdiše što sam rekao da je Liverpool igrao na kontre i markiranje igrača
-
rahmanjin
#783 Re: English Premier League
[quote="Plavih_11"]
blizimo se kompromisu
blizimo se kompromisu
- Charuga
- Globalni moderator
#784 Re: English Premier League
Sve samo kroz normalan razgovor ..rahmanjin wrote:Plavih_11 wrote: blizimo se kompromisu
- belafonte
#785 Re: English Premier League
Nas'o sam, protiv Portsmoutha u prvom kolu kod rezultata 2-0 za Chelsea, od tada pa do danas nije sviran penal niti u jednom takmicenju, sad za vikend cist penal na Anelkom, sudac nijembelafonte wrote:Mozes li izvuci podatak protiv koje ekipe je dosudjen taj jedini penal, ja sam bio ubijedjen da Chelsea nije dobio penala ove godine u bilo kojem takmicenjusinus wrote: Za Chelsea do sada u premier ligi je dosuđen 1 penal, a niko nije dobio crveni karton protiv njih kada je igrao, dok su oni 3 puta dobili crveni.
-
paja_patak
#786 Re: English Premier League
Cist penal, sudija je pogrijesio
http://www.youtube.com/watch?v=MZcFC8llQqk
http://www.youtube.com/watch?v=MZcFC8llQqk
-
shadow
#787 Re: English Premier League
FA Cup: Arsenal 2-1 Hull
18. April Wembley Stadium
Arsenal-Chelsea
19.April
ManU-Everton
18. April Wembley Stadium
Arsenal-Chelsea
19.April
ManU-Everton
- ja.neron
- Sezam
#789 Re: English Premier League
Ocigledno da je proslosubotnje omalovazavanje od strane Liverpoola uticalo na 'zvijezdice' iz manchstera...popusise danas 2:0 od Fulhama, Rooney i Scholes pocrvenili...
Smrdljivi ManUre heheheheheheheh
Smrdljivi ManUre heheheheheheheh
-
shadow
#790 Re: English Premier League
I Chelsea zijani od Tottenhama
...steta sto Arsenal puno zaostaje za ManU pa im ovi rezultati ne pomazu bas puno ali je lijepo vidjeti kako gube ovi iz vrha
Danas pobjediti na St. James Parku i nadati se da ce Villa sutra zijaniti, to je sve.
Danas pobjediti na St. James Parku i nadati se da ce Villa sutra zijaniti, to je sve.
- belafonte
#791 Re: English Premier League
oooo Chelsea karine oooo
Ma citava tekma je bila karina jedna velika, ono je X ko kuca bio, al ne dade se, sjaajna sansa propustena da se smanji razlika, steta
Ne znam sta je bilo sa igracima, ali su definitivno bili odsutni, jel razlog dojava o bombi il nesto drugo, al usrase ga bezze ccc
Ma citava tekma je bila karina jedna velika, ono je X ko kuca bio, al ne dade se, sjaajna sansa propustena da se smanji razlika, steta
Ne znam sta je bilo sa igracima, ali su definitivno bili odsutni, jel razlog dojava o bombi il nesto drugo, al usrase ga bezze ccc
-
shadow
#792 Re: English Premier League
Propustio je Chelsea danas dobru sansu, sto jest jest. Tottenham ovim ekipama iz vrha otima bodove 
Poluvrijeme NUFC-Arsenal 0:0, dobra tekma. Sudija je dosudio smjesan penal za NUFC ali je ALmunia odbranio. On ga je i skrivio a nije ni karton dobio, nidje veze. Uglavnom pravda zadovoljena.
Arshavin je pogodio precku, RVP dva puta sam ispred golmana ali brani levat. Zabice ga valjda u drugom
Poluvrijeme NUFC-Arsenal 0:0, dobra tekma. Sudija je dosudio smjesan penal za NUFC ali je ALmunia odbranio. On ga je i skrivio a nije ni karton dobio, nidje veze. Uglavnom pravda zadovoljena.
Arshavin je pogodio precku, RVP dva puta sam ispred golmana ali brani levat. Zabice ga valjda u drugom
-
paja_patak
#793 Re: English Premier League
Odlicno nova pobjeda topnika idemo dalje momci jos kad se vrate povrijedjeni bicemo jos bolji!
-
shadow
#794 Re: English Premier League
Ne znam sta im je chika Arsen rekao na poluvremenu ali kao da je iz svlacionice izasao neki drugi tim. Metar sansi, pasova, lijepih akcija, ma moglo je biti 7:1 
- Edin H.
#795 Re: English Premier League
Dobro bi nam dosao ovaj Pepe Reina u Belgiji
Dade covjek for sa gola na gol za drugi gol Liverpoola
Vozdra Manchester United
Gotovi su 
Dade covjek for sa gola na gol za drugi gol Liverpoola
Vozdra Manchester United
- Charuga
- Globalni moderator
#796 Re: English Premier League
Liverpool 5 kontri i pet golova .. Opet su igrali kukavicji fudbal ala talijani .. Sramota ..
A tek penali i crveni .. Ccccc .. Prvi penal kod rezultata 2:0 je bio smjesan ... Onaj "samo malo" udario Rieru po koljenima a sudija odmah na penal .. A tek drugi .. Pa golman je "samo" stao u putanju Torresu i sudija svira penal ... A jos iskljucuje golmana i ako je ovaj bio posljednji covjek na putu prema golu .. Sramota .. Nema vise smisla ..
A tek penali i crveni .. Ccccc .. Prvi penal kod rezultata 2:0 je bio smjesan ... Onaj "samo malo" udario Rieru po koljenima a sudija odmah na penal .. A tek drugi .. Pa golman je "samo" stao u putanju Torresu i sudija svira penal ... A jos iskljucuje golmana i ako je ovaj bio posljednji covjek na putu prema golu .. Sramota .. Nema vise smisla ..
-
dimu
#797 Re: English Premier League
bice opet zaniljiva zavrsnica prvenstva, manchester zapao u krizu, liverpool dobija... bice zanimljivo 
drago mi je da je villa danas izgubila, napokon arsenal se vraca gdje mu je i mjesto, u ligu prvaka
drago mi je da je villa danas izgubila, napokon arsenal se vraca gdje mu je i mjesto, u ligu prvaka
- Gandalf
#798 Re: English Premier League
Sa zdravim Gerardom i Torresom za Liverpool nema zime - mogu dati 4-5 komada kome god požele 
- weed
#799 Re: English Premier League
hahahahahahahahahahaha... sta je, celski ti izgubio, pa ti svi krivi!?Plavih_11 wrote:Liverpool 5 kontri i pet golova .. Opet su igrali kukavicji fudbal ala talijani .. Sramota ..![]()
-
paja_patak
#800 Re: English Premier League
jedva cekam krvavi pohod topnika na anfieldu, idemo tamo da im j***** mater...
edit:lopovsku
edit:lopovsku