Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bilo bi lijepo da na kablovskoj uvedu neke normalne kanale tipa hema, 99, igman, amna, kis, alfa,igman, makedonska, slovenija fali nam takvih.Seljacine seljacke.
bilo bi najljepse da se mi svi korisnici naguzimo a da nam ga enes metne sledja, ja mislim da bi onda bio najsretniji, a vjerovatno bi i to stavio na onaj svoj sugavi kanal
zikmu wrote:Pa moraju se nadoknaditi kanali koji nisu u ponudi... tekme, filmovi, serije...
ajde ajde ajde nemoj se sada izvlaciti skuzili smo te :p pa i ja gledam tv preko interneta, cijelo SP svaku tekmu perko neta pratio skidnem nekoliko filmova mjesecno a o glazbi da ne pricam i opet nema sanse da predem 60GB ma koliko se ja trudio na koji si se ti ...tube.com navuko ne znam
StupskaBitanga wrote:jeste zapeli oko TV1
bice ako nece HS zbog Radoncica natjerat ce ih RAK ako ne on ima sud
Nisam bas nesto siguran da ih RAK ili ti pak sud moze natjerati da puste TV1...jer KO su duzni pustiti kanale na podruciju BiH koje "mogu" hvatati (mahalskim zargonom receno)analognom antenom...sto nije slucaj s' TV1 jer nemaju zemaljski signal a ako se pak potegne pitanje RTV Mostar mogu jednostavno reci da su NE dostupni na podruciju Sarajeva kao sto u krajnjem slucaju istina...ali ako se s' druge strane pogleda onda i BN koji je u prog.semi ne bi "trebao" biti jer ga je NE moguce uhvatiti na podruciju Sarajeva...sto hocu reci NE regulisan zakon s mnogo rupa i nedostataka zbog koga vlasnici KO mogu raditi sto im je volja, i ostavljeno je njima da odluce sto ce i kad pustiti=SAMOVOLJA pojedinca u ovom slucaju gazde HS-a!!!
ado-pasha wrote:Logosoft ima najbolju ponudu, sto se kanala tice, medjutim nisu svugdje zastupljeni
100% si u pravu trenutno Logosoft ima najbolju ponudu u BiH...110 kanala za 10KM,Flat 30KM,tel. 15KM=55KM RTS1,2,RTL-hr,B92,B92info sve u osnovnom paketu...ako kojim slucajem neko od KO i ubaci ove kanale dodatno ce se placati!!!
ado-pasha wrote:Logosoft ima najbolju ponudu, sto se kanala tice, medjutim nisu svugdje zastupljeni
100% si u pravu trenutno Logosoft ima najbolju ponudu u BiH...110 kanala za 10KM,Flat 30KM,tel. 15KM=55KM RTS1,2,RTL-hr,B92,B92info sve u osnovnom paketu...ako kojim slucajem neko od KO i ubaci ove kanale dodatno ce se placati!!!
Zar nije 30? Jel to ono Super tv?
DA kao sto sam vec napisao paket TRIO (Flat internet-4096/384 kbps=30KM,SuperTV 110 kanala=10KM i fix.tel =15 KM koje se mogu potrošiti na odlazne telefonske pozive prema bilo kojim destinacijama (stranim ili domaćim) TOTAL mejsecno 50KM, s PDV-om izađe 55KM.
A pogledaj prog.semu bez ikakvih dodatnih placanja u "OSNOVNOM PAKETU" https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... f113229af5
valja li ovaj lol-ov duo+ paket? razmišljam da odjavim hs i bht adsl i da uzmem ovaj paket. hoću li pogriješiti? cijena dođe isto, ali mi je primamljiv ovaj paket programa. kakva je brzina interneta? ima li prekida, smetnji itd. limit mi nije toliko važan koliko brzina. hvala!
MC_82 wrote:valja li ovaj lol-ov duo+ paket? razmišljam da odjavim hs i bht adsl i da uzmem ovaj paket. hoću li pogriješiti? cijena dođe isto, ali mi je primamljiv ovaj paket programa. kakva je brzina interneta? ima li prekida, smetnji itd. limit mi nije toliko važan koliko brzina. hvala!
Interesuje me da li će ova Logosoftova Super TV imati program TV1 i da li su im sportski programi HRT2 zatamnjeni?
Ako neko zna neka mi odgovori, hvala!