Torentte wrote:Rottweiler wrote:Torentte wrote:Gluposti, pitaj ljude koji su tada vodili ovu državu pa ćeš vidjeti da nisu gluposti. Istina boli, a sve i da ovo jesu laži, i dalje je činjenica da je federacija bošnjačka, a RS srpska, za to sam dao i argumente.
Ćiro je dobar trener, i napravit će rezultat samo mu treba malo podrške, a ne da ga pljuju sa svih strana. Ne govorim ovo zato što sam Hrvat, nego zato što želim da i ova reprezentacija krene naprijed, bar da imamo poštenu reprezentaciju, a premijer liga će valjda nekad postati regularno takmičenje, tu nam Ćiro ne može pomoći.
A vidim ti po nicku da si pod uzjecajem "sredstava" pa i ne možeš adekvatno odgovoriti

SVJESNO i ciljano si provokativan...dakle,svjesno politiziras na sportskim temama,ubacujes Tudjamana i njegovu ljubav prema BiH,svjesno se pravis naivan.
Kažeš da istina boli,a pri tome si itekako svjestan da lažeš tj.da prvi ti ne pišeš istinu u vezi Čire,Tudjmana,politike,federacije,hrvata,bošnjaka itd...dakle,dodatno se praviš lud.
Mislim da bi moderator trebao pregledati ove tvoje politicke besjede i adkevatno te "nagraditi" za iste.
Ja za sve što sam rekao imam argumente i dokaze, što nije slučaj s tobom!!!
drug samo jedno pitanje
u utakmici bih-cro, za koga ce tvoje srce da kuca???[/quote]
Iskreno da kažem, prošle godine kad su igrali prijateljsku utakmicu BiH i HR nisam navijao ni za koga, možda mi ne vjeruješ, ali tako je.
Navijam i za Hrvatsku i za BIH, raduje me i kad i jedni i drugi pobjeđuju, i tako bi se trebao svaki Hrvat iz BiH ponašat. Isto tako, volim ovu državu koliko i Hrvatsku, i neovisno jesam li ovdje ili u Hrvatskoj, osjećam se kao kod kuće.
Također, radujem se i uspjesima srpskih klubova i reprezentacija, jer kad igraju npr Srbija-Kazahstan, zašto bih navijao za Kazahstan. niđe veze, svi smo mi jedan narod, samo su nas političari i neke eminentne ličnosti iz prošlosti podijelile, nažalost.[/quote]
Ma daj pusti mi tu pricu, Tita ti
Evo ga situacija, HR i BiH u istoj kvalifikacionoj grupi, zadnja utakmica odlucuje ko ide na svjetsko prvenstvo i to u izravnom odmjeravanju snaga, BiH ili HR.
Za koga ces navijati, srcem.
I nemoj svega ti one price, svejedno mi je. Radovacu se za svake.
Srce iskreno moze da kuca samo za jednu zemlju.