Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
J sam skinula sve vezano za sebe i mogu ti reci da nisam fascinirana i da sam od Imsiragica i Njegovog tumacenja stepena ocekivala vise, ali ovo je sve u krug !100 puta jedno te isto ili je meni takva postavka stepena ??
Njonjita, Terra, Sheyla, Barby ili neko drugi - moze li malo sinastrije?
Sta ima OVA ZENA da se MENI puls udvostruci kad sam sa njom u drustvu?
Ju na Su mi je premalo, mozda Mj180Mj sa vecim orbisom, njen Pl 120 moja Ve...
Eni ajdias?
P.S.
Kod nje zanemariti raspoored kuca-vrijeme nepoznato.
citala sam i ima svaceg zanimljivog...mada sam sad josh vishe zabrinuta kako cu raditi jedan te isti posao cijeli zivot (sto moje studije manje vishe i nalazu) jer i dosad tijekom studiranja sam radila razne poslove i iako mi je puno puta sve bilo kako treba na nekom poslu meni bi to dojadilo i idemo dalje traziti nesto novo..koliko god je to dobro cini mi se da je vishe loshe
i hajd sve...ali da je boja Blizanaca zuta ja mrrrzim zutu boju nemam nista zuto ne kupujem ni zuto voce ma ne mogu smisliti zutu
pirmin wrote:Njonjita, Terra, Sheyla, Barby ili neko drugi - moze li malo sinastrije?
Eni ajdias?
P.S.
Vjerovatno znas sta trebas da gledas. Od Marsa-Venere do kontakata Sunca - Mjesec itd. ja imam slican problem od skoro ali ukucaj si Juno (padajuci meni na astro.c i vidjeces sta ces ustvari dobiti kazu da je to ono sta dobijamo-cemu tezimo a da nismo svjesni, bez obzira na druge odnose
Meni Juno na 1stepen Skorpije. . Bice : jesam cekala, al sto sam nah..ala
pirmin wrote:Njonjita, Terra, Sheyla, Barby ili neko drugi - moze li malo sinastrije?
Eni ajdias?
P.S.
Vjerovatno znas sta trebas da gledas. Od Marsa-Venere do kontakata Sunca - Mjesec itd. ja imam slican problem od skoro ali ukucaj si Juno (padajuci meni na astro.c i vidjeces sta ces ustvari dobiti kazu da je to ono sta dobijamo-cemu tezimo a da nismo svjesni, bez obzira na druge odnose
Meni Juno na 1stepen Skorpije. . Bice : jesam cekala, al sto sam nah..ala
Znam sta treba da gledam ali ne mogu da nadjem onu fascinaciju te rekoh da priupitam vas.
Ovaj Juno (joj sta sve nece izmisliti ) mi je na 19° sag - nigdje veze , strijelke vidjam samo na televiziji
Ovaj joj Mj u VaZi je bas ono za leptirice-sa cvjetica na cvijet uz potporu kvadrata sa Neptunom
Eni ajdias?
P.S.
Mlada je i puna para
Šalu na stranu
Njen MO na tvom PL- baš baš privlačnost
I njeno sunce blizu tvog ASC - 4 oribis
Ali vam je i za oba Marsa isti orbis, hmmmm...Mars i jeste hemoglobin a je li ono njega najviše u krvi pa ti taj pritisak skače ?
Njen MO na tvom PL- baš baš privlačnost
I njeno sunce blizu tvog ASC - 4 oribis
Ali vam je i za oba Marsa isti orbis, hmmmm...Mars i jeste hemoglobin a je li ono njega najviše u krvi pa ti taj pritisak skače ?
Mlada al`ni blizu para.
Ovdje bi bilo zestokih strasti , Marsovi + Uran 90/Mjesec 90 i ostalo ali mi racio govori:"Jes`normalan?!"
Citam na forum.hr o teoriji da V kuca govori na koje osobe djelujemo atraktivno i fatalno.
Sta mislite, ima li sta od toga da upozorim sve lavice u svom okruzenju?
pirmin wrote:Citam na forum.hr o teoriji da V kuca govori na koje osobe djelujemo atraktivno i fatalno.
Sta mislite, ima li sta od toga da upozorim sve lavice u svom okruzenju?
ma ja sam slaba sto se tice astrologije. samo poznajem vodolije do u svaki zivi horoskop koji sam procitala u zivotu, i to je to. a to sto sam u podznaku bik, nikako mi ne pomaze