Dešavanja u Srbiji
- Ministar poljoprivrede
nisam siguran ali mislim da su srbi brzi u paljenju americke ambasade od iranaca
jel ima neko prolazno vrijeme??? 
- Ivy
Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?

- bijelo_dugme
Jos moras uzet u obzir da je to jedna miroljubna drzava.Ministar poljoprivrede wrote:nisam siguran ali mislim da su srbi brzi u paljenju americke ambasade od iranacajel ima neko prolazno vrijeme???
- bijelo_dugme
Zato sto smo muslimani, eto stoIvy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
-
harka
nisu do sada znali s kim imaju poslaIvy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
al morali su vec jednom da progledaju
-
RenaTTa
hehe ma neznam, ako hoces moje misljenje, vise je do eksterijera, kako je gdje koja placirana, ovdje u Tel Avivu je tako reci ko zamak zaklesana, iako ima odjele u haifi, i eilatu i jerusalemu, znam za jerusalem da je otvorenog tipa ko u BG...tako da ne mislim da zele time iskazati stav prema doticnoj drzavi u ovom slucaju BiH
- JohnnyS
Nemoj sad tako, u Zagrebu se gradi novo američko veleposlanstvo, ne može se bez helikoptera do zgradeIvy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
A na B92 fakat piše da su našli nekoga u amer. ambasadi. Samo da nije netko nevin glavu zijanio...
- Ministar poljoprivrede
posalji nam narandzi jer trebamo vitamine u hladnoj zimiRenaTTa wrote:ako zatreba koja serija F-16-ki javite poslacu brodom preko Haife:D:D:D:D
heeheh shala naravno
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
šbbkbb, samo nek je kontra amerikaIvy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
-
harka
u tom slucaju bi bio terorizam i fundamentalizambijelo_dugme wrote:Zato sto smo muslimani, eto stoIvy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
a ovo su kao ''huligani''
- max_power
"Nasa" je modernija, njihova je iz vremena SFRJ?Ivy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
Da vidis americke ambasade u Stockholmu, ko u 007 filmovima. Kamera te pocne snimati na oko 500 metara od ambasade i od tada te ne gubi iz vida
- Ministar poljoprivrede
vidjecemoJohnnyS wrote:Nemoj sad tako, u Zagrebu se gradi novo američko veleposlanstvo, ne može se bez helikoptera do zgradeIvy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
![]()
A na B92 fakat piše da su našli nekoga u amer. ambasadi. Samo da nije netko nevin glavu zijanio...
-
pesak
Sad je bas govorio novinar Vremena Milos Vasic- kaze da je policija bila zrtvovana politici...kako su demonstracije mogle biti sprecene, ali nisu, jer su kontrolisane od vlasti..,..To je isto rekla i Vesna Pesic.
Sta ce biti dalje, ko zna. Sta ce biti sutra ?
danijel server- kostunicin govor vise lici na govor uga caveza...
dobro jutro, kolumbo...kome vi dajete podrsku ?
pritom, meni uopste nije jasno o cem se radi, kad ce i kosovo i srbija biti u EU ?
koje ludilo...
Sta ce biti dalje, ko zna. Sta ce biti sutra ?
danijel server- kostunicin govor vise lici na govor uga caveza...
dobro jutro, kolumbo...kome vi dajete podrsku ?
pritom, meni uopste nije jasno o cem se radi, kad ce i kosovo i srbija biti u EU ?
koje ludilo...
-
RenaTTa
A da i to mi je malo "suhveli" nasli ugljenisano tijelo usred ambasade, mozda je samo da se privuce medijska paznja ili ima vec nekih konkretnih dokaza...
dalje sto sam se uspalila sto su ti isti cetnici razarali ambasade slo, bih, can i hr cemu to sve vodi?
mrznji prema cijelom svijetu i utopiji o srpskoj hegemoniji na balkanu?
nidje veze samo kazem!
dalje sto sam se uspalila sto su ti isti cetnici razarali ambasade slo, bih, can i hr cemu to sve vodi?
mrznji prema cijelom svijetu i utopiji o srpskoj hegemoniji na balkanu?
nidje veze samo kazem!
-
artzy
..negjde rekose da USA gradjana nema u ambasadi nego nekoliko gradjana Srbije...JohnnyS wrote:Nemoj sad tako, u Zagrebu se gradi novo američko veleposlanstvo, ne može se bez helikoptera do zgradeIvy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
![]()
Inace u svoj ovoj frci moglo bi se reci da bi njihovi politicari htjeli da se ponasaju kao Zloba i sve i cine dosljedno ga kopirajuci (pale narod umjesto da ga umiruju) - zaboravili su da oni za razliku od Zlobe na drugoj strani vise nemaju nenaoruzan narod, zbunjen "svet" i JNA vojnu masineriju iza sebe...
-
pesak
da, ali imaju ruse...artzy wrote:..negjde rekose da USA gradjana nema u ambasadi nego nekoliko gradjana Srbije...JohnnyS wrote:Nemoj sad tako, u Zagrebu se gradi novo američko veleposlanstvo, ne može se bez helikoptera do zgradeIvy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
![]()
Inace u svoj ovoj frci moglo bi se reci da bi njihovi politicari htjeli da se ponasaju kao Zloba i sve i cine dosljedno ga kopirajuci (pale narod umjesto da ga umiruju) - zaboravili su da oni za razliku od Zlobe na drugoj strani vise nemaju nenaoruzan narod, zbunjen "svet" i JNA vojnu masineriju iza sebe...
-
san darius
hoce li sudjelovati kosovo na natjecaju za majku svih pjesama, eurosong 2008 in belgrade?
san darius
san darius