Jel ovo kopija dresova Maribora???elSaik wrote:'ajd pogledat ću opet. A boja dresova je...vjecnobordo wrote:Pa ja sam zabio 2 gola, a upisano je 1-0. mislim da je rezultat bio 2-1. Izgleda da je elSaik vec ozbiljno počeo raditi protiv mene
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
vjecnobordo
-
elSaik
Ne, nego neke škole fudbala koja je imala tačno onakav grb orla kakav sam tražio. Zaboravio sam ime te škole. Neka britanska.vjecnobordo wrote:Jel ovo kopija dresova Maribora???elSaik wrote:'ajd pogledat ću opet. A boja dresova je...vjecnobordo wrote:Pa ja sam zabio 2 gola, a upisano je 1-0. mislim da je rezultat bio 2-1. Izgleda da je elSaik vec ozbiljno počeo raditi protiv mene
![]()
![]()
- van Basten
eto ti peha... zabio 3 gola u gostima, u bilo kojoj drugoj tekmi bih pobijedio, a ovdje sam izgubio
No, dobro... ofanzivna igra se nije isplatila na kraju, ali ja svakako neću odustati od nje... domaćin igrao klasični cattanacio, majstorski mi poklopio Poljsku i Tursku i eto...
No, dobro... ofanzivna igra se nije isplatila na kraju, ali ja svakako neću odustati od nje... domaćin igrao klasični cattanacio, majstorski mi poklopio Poljsku i Tursku i eto...
-
elSaik
Evo ljudi, ovo bi trebali biti zvanični rezultati svih međusobnih susreta. Ukoliko ima grešaka javite mi pa da ispravim i onda tačan pregled stavim u onu temu...

*
Patron of Formello 0:0 van Basten (pobjednik: Patron of Formello)
AjdinBSC 0:0 and1medjed (pobjednik: and1medjed)

*
Patron of Formello 0:0 van Basten (pobjednik: Patron of Formello)
AjdinBSC 0:0 and1medjed (pobjednik: and1medjed)
- cyprus
Joj, da ga Cipar ne primi pred kraj mogo sam odnjet pun plijen sa gostovanja
, al haj nije ni bod loš.
Ali bilo kako bilo, moram se drastično popravit u drugoj polusezoni.
Dakle:
Edoxxx - cyprus 1:1 (Hitzlsperger/Sergio Ramos)

Dakle:
Edoxxx - cyprus 1:1 (Hitzlsperger/Sergio Ramos)
-
elSaik
Evo da ja malo počnem sa suvišnom statistikom. Moje specijalno područje.
Prije svega, evo koliko je puta kojeg rezultata bilo...
Prije svega, evo koliko je puta kojeg rezultata bilo...
Code: Select all
0:0 x2
1:0 x6
0:1 x2
1:1 x5
2:0 x7
0:2 x0
2:1 x7
1:2 x5
2:2 x5
3:0 x6
0:3 x2
3:1 x8
1:3 x1
3:2 x1
2:3 x1
3:3 x1
4:0 x2
0:4 x0
4:1 x0
1:4 x1
4:2 x1
2:4 x0
4:3 x3
3:4 x0
4:4 x0
-
elSaik
...
Code: Select all
Najviše bodova and1medjed 23
Najmanje bodova cyprus 10
Najviše pobjeda and1medjed 7
Najviše neriješenih 2 igrača 4
Najviše poraza AjdinBSC 7
Najduža serija pobjeda and1medjed 4
Najduža serija neriješenih 3 igrača 2
Najduža serija poraza 2 igrača 4
Najduža serija bez poraza Hantraga 8
Najduža serija bez pobjede cyprus 6
Najviše datih golova elSaik 24
Najviše primljenih golova van Basten 20
Najmanje datih golova AjdinBSC 8
Najmanje primljenih golova and1medjed 13
-
vjecnobordo
Izgleda da niko nece postaviti parove, pa svi ocekujemo od tebe elSaik kao glavnog u Savezu da rjesi ovu situaciju postavljanjem parova(ili nek ti edoxxx posalje preko msnelSaik wrote:Treba neko da postavi parove za srijedu. Edoxxx ne može jer je pod banom... opet.
-
elSaik
Ja ću postaviti, a ako bude problema, žalite se cyprusu kao trećem članu Saveza.vjecnobordo wrote:Izgleda da niko nece postaviti parove, pa svi ocekujemo od tebe elSaik kao glavnog u Savezu da rjesi ovu situaciju postavljanjem parova(ili nek ti edoxxx posalje preko msnelSaik wrote:Treba neko da postavi parove za srijedu. Edoxxx ne može jer je pod banom... opet.![]()
![]()
).
PAROVI 12.KOLA POSTAVLJENI
- van Basten
ne bi bilo loše skrenuti pažnju @Edoxxx da se ubuduće drži "lahkih" tema, da ne bude opet baniran... odražava mu se na plasman 
-
elSaik
Da jedan od igrača nije dao svoje prognoze.Neelix wrote:a sta ti predstavljaju one zvjezdice na rezultatima?
U ovom kolu su to bili darius_maximus i AjdinBSC (opet
Iskreno, Ajdin me počinje nervirati. Dva puta sam mu rekao da postavi svoje prognoze. Moji direktni konkurenti osvajaju zbog toga gostujuće pobjede.
- cyprus
Eto i mene napokon sreća pomilovala, darius se nije pojavio.
Inače, neefikasno kolo, a da nije bilo Belgije i fixne Italije, bojim se da ne bi bilo skoro nikako golova.
Nakon ovog kola vodeći u ligi nisu poraženi, što otprlike znači da se prva trojka počinje lagano izdvajati, možda griješim. Ja nakon dugo vremena ni kriv ni dužen više nisam u zoni ispadanja, a kako slijedeće kolo igram kod kuće imam velika očekivanja za ulazak u mirne vode. No konačno bih za to trebo pogodit više od jednog rezultata. Što se tiče Ajdina, on ako se ne pojavi u sljedećem kolu, neko će biti u mogućnosti da ga zamjeni. A iskreno i mene počinju nervirat ovi izostanci (iako sam zbog tog pobjedio u ovom kolu
), narušava se igrivost lige. elSaiče ako imaš msn od sviju, de ih ba malo stisni da postave svi parove.
Inače, neefikasno kolo, a da nije bilo Belgije i fixne Italije, bojim se da ne bi bilo skoro nikako golova.
-
elSaik
cyprus wrote:A iskreno i mene počinju nervirat ovi izostanci (iako sam zbog tog pobjedio u ovom kolu), narušava se igrivost lige. elSaiče ako imaš msn od sviju, de ih ba malo stisni da postave svi parove.
Ma džaba brate. Ja onom liku kažem da postavi na brzinu parove, kaže ne može sad, priča sa djevojkom. Ono, ostavit će ga ako joj se ne obrati te dvije minute koliko mu je potrebno da postavi parove...
- van Basten
eh, ako je zbog djevojke, onda halalolsun
Ja sam pogodio previše stativa i prečki (Portugal, Turska, Italija, Slovačka...) da bih se mogao nadati povoljnom rezultatu. Zaslužen poraz
Ja sam pogodio previše stativa i prečki (Portugal, Turska, Italija, Slovačka...) da bih se mogao nadati povoljnom rezultatu. Zaslužen poraz
- Hantraga
Jes vala dobi ja bez po muke...elSaik wrote:Da jedan od igrača nije dao svoje prognoze.Neelix wrote:a sta ti predstavljaju one zvjezdice na rezultatima?
U ovom kolu su to bili darius_maximus i AjdinBSC (opet).
Iskreno, Ajdin me počinje nervirati. Dva puta sam mu rekao da postavi svoje prognoze. Moji direktni konkurenti osvajaju zbog toga gostujuće pobjede.
A ne trebas ti tugovat, jel gledajuci statisticki, Ajdin bi pogodio Bonus par i opet bi izgubio...
-
elSaik
Ma nije mi krivo zbog toga što si ti pobijedio. Svaka čast. Krivo mi je što... evo, dat ću primjer: zadnje kolo prvog dijela, ti i ja ganjamo međeda za titulu prvaka i on dobiva utakmicu i postaje prvak iako nije pogodio nijedan par. I to bi sve bilo uredu da je Ajdin imao nekih problema sa PCem, internetom ili slično, ali lik je stalno na msn-u, i ja ga napomene i opet - ništa.Hantraga wrote: Jes vala dobi ja bez po muke...mada bi ja volio da se igralo...
A ne trebas ti tugovat, jel gledajuci statisticki, Ajdin bi pogodio Bonus par i opet bi izgubio...