Komsilare, nesto si mi tiha lately, sta li se iza brda valja?
Stocharov i Pittov NHL kutak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Bordolini
#776 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Bruinsi svezase 2 pobjede, joj kad se sad zaholcaju
-
Shoshana
#777 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Jel' ja?Bordolini wrote:Bruinsi svezase 2 pobjede, joj kad se sad zaholcaju![]()
![]()
Ja pisem samo kad pobjedjujemo.... ta nisam mahnita da prostirem vrat na tacni kojekakvim dusmanima
Ma ne znam vala ni sama sta da pisem.... ono nesto malo na pocetku izgledalo kao da ih je Martin usmirgl'o.... a la Scotty Bowman - pa su nesto kao i igrali... a sada vise ni ja ne znam postaviti dijagnozu. Kad me huja uhvati, ja bih sve to na prisilni rad
-
Bordolini
#778 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Shoshana wrote:Jel' ja?Bordolini wrote:Bruinsi svezase 2 pobjede, joj kad se sad zaholcaju![]()
![]()
Ti naravno, nemam blizih komsija ovdje
-
Shoshana
#779 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Aaaaaaaaaaa, tako mi dodji, a ne ovdje zbunjivat komsilukBordolini wrote: Ti naravno, nemam blizih komsija ovdje. Ne daj se zbuniti, drugi mi je nick ali sam i dalje jedini navijac Bruinsa na ovom chudu. Nego, gledam tabelu, prvi na Northeast-u, pa rekoh da podijelim s tobom
KOd nas ti je buraz - vrag odnio salu. 26 miliona se trudi da utekne hodzi s tabuta, a Hamilton igra li igra. Ne znam koga Hamilton zove da popuni rupe kad svi igraci igraju za Mtl
Nego, vi kod nas za veliku proslavu. Trebala bi biti dobra utakmica. POkusala sam naci karte, ali moj dzep to ne moze podnijeti
-
Shoshana
#780 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Oooooo, komsija
Dobro dosli dragi gosti
5:0 nakon druge trecine
Dobro dosli dragi gosti
5:0 nakon druge trecine
-
Bordolini
#781 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
haha...sad idem iz grada i kontam, oni jazavci su nas pregazili, garant ce me cekati poruka od komsinice
cestitam, to je sve sto ti mogu sad reci, siguran sam da ces mi ti rado prenijeti highlights

cestitam, to je sve sto ti mogu sad reci, siguran sam da ces mi ti rado prenijeti highlights
-
Shoshana
#782 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Dobar si, komsija, svaka cast. Da je situacija bila obrnuta ja bih se ucutalaBordolini wrote:haha...sad idem iz grada i kontam, oni jazavci su nas pregazili, garant ce me cekati poruka od komsinice![]()
cestitam, to je sve sto ti mogu sad reci, siguran sam da ces mi ti rado prenijeti highlights![]()
Haj' ba, nije vazno, ove ste godine bolji, i ovako i onako... malo nam se posrecilo, a i Tomas nije bas bio na visini. Ja se u svakom slucaju tjesim, ove godine smo sampioni u nasem fudbalu (Impact), sampioni u kanadskom fudbalu (Alouettes), pa ko veli, nikad dva bez tri - i veca su se cuda dogadjala
-
Bordolini
#783 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Tomas nije na visini vec odavno
Nego, sinoc se iskalismo na ovim vasim zemljacima
A tako se i ja tjesim, kad ne ide Bruinse, prebacim na Celtics, Red Sox, Patriots, NE Revolution. Ma mora nekog ici da jebe rak raka
-
Shoshana
#784 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Kako lijep pocetak meca
Montreal 2, Toronto 0
Montreal 2, Toronto 0
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#785 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Drugarice, dobro nam poce nova godina. Prve minute 2010 godine, a nashi dadoshe odma 2 gola
E ako se po jutru dan poznaje.... 
-
Shoshana
#786 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Suti, ja ne smijem nista reci - strah me da ih ne ureknemAdmir_1984 wrote:Drugarice, dobro nam poce nova godina. Prve minute 2010 godine, a nashi dadoshe odma 2 golaE ako se po jutru dan poznaje....
Od 7 utakmica zaredom u gostima su dobili 6
Gluho bilo, ako ovako nastave igrati, i ako ne bude novih povreda (puj, puj
Nego gdje nam je komsija, da nam prica kako je bilo na utakmici juce? Na TV je izgledalo super, mogu misliti kako je bilo uzivo
- Admir_1984
#787 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Al je nekako vecim dijelom utakmica losha bila, kao da nije winter clasic
Da nije bilo onakvih zadnjih 15min utakmice, truba bi bilo. A neshto puno ni hladno nije bilo. Kad se sjetim prije dvije godine u Buffalu, nosili one peteroduple kape i potkape ispod kaciga
E zao mi sto nikad ne pogleda ono mensecini 2003 jel bilo u Edmontonu, tad se moze reci da je bio pravi pravcati winter Clasic

E zao mi sto nikad ne pogleda ono mensecini 2003 jel bilo u Edmontonu, tad se moze reci da je bio pravi pravcati winter Clasic
-
Shoshana
#788 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Konacno malo zivnusmo
Mada rezultat ne odrazava pravo stanje na terenu, 6:0 je ipak lijepo za vidjeti
Mada rezultat ne odrazava pravo stanje na terenu, 6:0 je ipak lijepo za vidjeti
-
Bordolini
#789 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
zadnjih 10: 2-7-1
ko bi gore, sad je dole...
ko bi gore, sad je dole...
-
Shoshana
#790 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
I ovdje je, dragi komsija, k'o da igraju "loser takes all" a ne hokej....
Ja se jos samo nadam da ce MIster Gainey odrzati rijec i dati ostavku kada se Habs ne kvalifikuju za play-off
(i jos se nadam da u medjuvremenu nece naci nacina da izgubi Halaka)
Ja se jos samo nadam da ce MIster Gainey odrzati rijec i dati ostavku kada se Habs ne kvalifikuju za play-off
(i jos se nadam da u medjuvremenu nece naci nacina da izgubi Halaka)
-
Shoshana
#791 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
KOmsija, ne mogoh odoljeti a da ti se ne javim (mada je utakmica bila tol'ko losa - da je ko drugi u pitanju - ne bih se ni javljala
)

- Admir_1984
#792 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Drugariceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mozemo li i veceras cudo napraviti??
-
Shoshana
#793 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
MI smo - nasuprot svim ocekivanjima - cudo vec napraviliAdmir_1984 wrote:Drugariceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne ocekujem nova cuda, ali - znas kako kazu, jednom godisnje i prazna puska opali
Nek vam je sa srecom, k'o i nama
- Admir_1984
#794 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Kakva je to diferencijacija navijaca Montreala?Shoshana wrote:MI smo - nasuprot svim ocekivanjima - cudo vec napraviliAdmir_1984 wrote:Drugariceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mozemo li i veceras cudo napraviti??![]()
Nece nas pomesti u 4 meca
![]()
Ne ocekujem nova cuda, ali - znas kako kazu, jednom godisnje i prazna puska opali![]()
Nek vam je sa srecom, k'o i nama
-
Shoshana
#795 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ma ja to zbog tebe... Inace mrzimo Boston 
- Admir_1984
#796 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ti mene mijeshas sa onim forumasem sto za Boston navijaShoshana wrote:Ma ja to zbog tebe... Inace mrzimo Boston
- Admir_1984
#797 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
1:20 do kraja utakmice primamo gol za 5-5 i naravno u produzetku odma pukli
Vodili jos 1-4

Vodili jos 1-4
-
Shoshana
#798 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ajoj, dobro si... Ja znam da je on promijenio nick, pa sam vas pomijesalaAdmir_1984 wrote:Ti mene mijeshas sa onim forumasem sto za Boston navijaShoshana wrote:Ma ja to zbog tebe... Inace mrzimo Boston
izvinjenje...
a ono juce, necu ni da komentarisem... Al' ako ti kazem da sam kad je bilo 2:1 rekla da ce utakmicu izgubiti na produzetke -0 ne bi mi vjerovao. Moracu poceti igrati na kladionici
Ali objektivno receno, jedna utakmica u gostima je vise nego uspjeh. Racunati je da ce i oni uzeti jednu utakmicu kod nas, te ce serija izaci na 2:2... Samo mi vatra, mogli smo ih uzeti k'o od sale
-
Bordolini
#799 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Shoshana wrote:Ajoj, dobro si... Ja znam da je on promijenio nick, pa sam vas pomijesalaAdmir_1984 wrote:Ti mene mijeshas sa onim forumasem sto za Boston navijaShoshana wrote:Ma ja to zbog tebe... Inace mrzimo Boston![]()
izvinjenje...
a ono juce, necu ni da komentarisem... Al' ako ti kazem da sam kad je bilo 2:1 rekla da ce utakmicu izgubiti na produzetke -0 ne bi mi vjerovao. Moracu poceti igrati na kladionici![]()
![]()
Ali objektivno receno, jedna utakmica u gostima je vise nego uspjeh. Racunati je da ce i oni uzeti jednu utakmicu kod nas, te ce serija izaci na 2:2... Samo mi vatra, mogli smo ih uzeti k'o od sale
haha sta je komsilare, pocela si i druge napadati umjesto mene
nego...sta kazes na nase tempiranje forme? Kako cemo ovaj Buffalo sutra aBd pregaziti, nece znati sta ih je snaslo. Idem na tekmu sutra, vise nade polazem u Bruinse nego Celticse, mozes mislit kako sam samouvjeren.
A vas necu komentarisati jer vas mrzimo
- awekenings
#800 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Odgledah sinoc Canadiense i Capse ... bolji Capsi definitivno mada je prva trecina pripala Montrealu i da su tu poveli moglo je biti svasta a plus na to sve Varlamov branio k'o loood... Jedan Bltzkrieg Capsa (3 gola u 9 min) i sjebashe se Canadiensi ... posle toga previse gresaka, previse nepotrebnih PP-ova ... na kraju 5-1 ... ocekujem da ovo i zavrsi 4-1 za Wash ... I boston sam gledao istovremeno ... zasluzena pobjeda .. ocekujem i njihov prolaz mada s onom "zivotinjom" na golu Buffala nikad se ne zna .... a veceras ... pa vreme je da San Jose pobjedi, ubishe Colorado proslu i izgubise ... goo Sharks ...