NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
admir karic
day boze da i gledamo pravu tekmu do finala, yer i u play offu kakve ekipe uzimayu, ispast ce na "metlu"...
a denver kako se meni cini samo ak dodye u finale mozemo gledat?? :::(
YA
a denver kako se meni cini samo ak dodye u finale mozemo gledat?? :::(
YA
-
piskerernest
sutra u 10 i 20 snimak chicago - detroit. kad je bio prenos,odnosno kad je igrana tekma
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
Sinoc
-
piskerernest
chicago-detroit sutra snimak,a ja gledao na nba.com,oni igrali zadnju tekmu početkom decembra,kakva je to programska koncepcija,utakmica igrana prije mjesec dana.
- boston_c
Večeras je sudar super teške kategorije Detroit-Boston, prvi imaju 11 a drugi 8 pobjeda u nizu i ekipe su sa dva najbolja omjera lige Celticsi zastrašujućih (28-3) i Pistonsi (26-7). Nema šta poslastica za sve ljubitelje NBA košarke, ali i naravno bez prijenosa na OBN-u...

- Comrad
Da ne pretjerujes maloboston_c wrote:Stvarno ako iko sumnjao u snagu Celticsa, mislim da je sinoćnja tekma sve razuvjerila. Ova ekipa ima potencijal da postane jedna od najvećih svih vremena, sad hoće li to uspjeti predstoji da vidimo...
-
LSD
Tako je to..kad nema macke onda miševi kolo vode
...hajd boston je vazda bio ime...ali orlando
(nemam nista protiv orlanda) ..a nigdje new york-a
...pa stvarno mi je zao Knicks-a ali nema ih na mapi vec nekoliko sezona..sta radi ta uprava kluba
..ubjedljivo najskuplji tim u NBA ne moze ni primirisati play-offu...nevjerovatno 
- Comrad
Da li znaju da je Konakovic slobodan.LSD wrote: ...pa stvarno mi je zao Knicks-a ali nema ih na mapi vec nekoliko sezona..sta radi ta uprava kluba..ubjedljivo najskuplji tim u NBA ne moze ni primirisati play-offu...nevjerovatno
-
LSD
Auuu veceras na repertoaru je fenomenalna utakmica...strasni sudar trenutno dvije ponajgore ekipe Miami vs.Memphis (fudbalsko receno-derbi zacelja
)...ko bira na OBN-u ove utakmice
...hajd mozda bude zanimljivo...ako nista da vidimo kako se Navarro snasao preko bare 
-
shadow
Uopste nije bitno koji ce omjer imati na kraju, samo nek nastave ovako igrati i sve ce biti OK, "green 17" nije tako daleko. Raduje me to sto pobjedjujemo iako se igraci jos uvijek navikavaju jedni na druge, jos uvijek tu ima dosta prostora za napredak. Mene je malo strah Doc Riversa, nisam siguran da je on trener za velike domete, vidjecemo. Uglavnom, na istoku jedina prava konkurencija i prijetnja je Detroit, jaki su i dugo su na okupu, uzimaju tekme na iskustvo.Comrad wrote:Da ne pretjerujes maloboston_c wrote:Stvarno ako iko sumnjao u snagu Celticsa, mislim da je sinoćnja tekma sve razuvjerila. Ova ekipa ima potencijal da postane jedna od najvećih svih vremena, sad hoće li to uspjeti predstoji da vidimo...Ako obore rekord Bullsa od 10 poraza, svaka im cast
Ove jace ekipe sa zapada tek dolaze, prvo Portland pa onda Dallas i San Antonio. Bice dobre kosarke.
- Neelix
upravo tako. Vilic jedno 12 puta ponovio kako je Haslem promasio samo jedan shut...a ev statistika U Haslem, FG 7-12shadow wrote:jebi ga...i ja sam cesto u Sa pa znam kako ti je...dobra kosarka i jos bolji komentatori
pokakam mu se na strucnost, u sta on gleda
ja cesto preko nba.com slusham radio prenose utakmica (kad Lakersi igraju u razumno vrijeme
- sesalmir
Ne mogu da vjerujem najaviše napokon jednu dobru tekmu, sljedece sedmice hornets - rockets, hornetsi su nevjerovatni evo sinoc sunse uzese, imaju u paulu definitivno playa na kojem je budućnost nba, jer kidd, nash i billups lagano padaju i onda ce biti definitivno za par sezona najdominantniji igrac na toj poziciji. Napokon lijepa vijest sa obn-a. 
- sesalmir
Avdic onaj sa obn to rece, i meni je sega totalno al haj vidjet cemo. Nego znam i ja za http://www.bt.davka ali tamo nema ove tekme, a ovi ostali peglaju te nekakva registracija, haj to sam uradio sad mi nesta pise da sam bencher i mogu samo [FreeLeech] skidat. Pise za ovu tekmu ''You can not download this torrent because it is not freeleech or bonus leech!'' seronje totalne.Therapsid wrote:www.bt.davka.info http://www.sport-scene.net http://www.sportbit.org sve utakmice
Nego nadam se da se salio ko god je rekao da Denver ima bilo kakve sanse za naslov
-
shadow
Nema on pojma o zivotu, ja ga zovem mr. muteNeelix wrote:upravo tako. Vilic jedno 12 puta ponovio kako je Haslem promasio samo jedan shut...a ev statistika U Haslem, FG 7-12shadow wrote:jebi ga...i ja sam cesto u Sa pa znam kako ti je...dobra kosarka i jos bolji komentatori![]()
pokakam mu se na strucnost, u sta on gleda![]()
Ali sve to nadoknadim kad tekmu gledam na celtics tv broadcastu gdje uz regularnog komentatora Mike Gormana tekme vec godinama prenosi i bivsi igrac i trener celticsa Tommy Heinsohn. Covjek sa celticsima osvojio 8 titula u 9 sezona, onda osvojio i 2 prstena kao trener, milina ga slusati, 'em sve zna unaprijed 'em je jos uvijek veliki navijac pa je pristrasan, sere protiv sudija itd. Merak zivi.
- karanana
Haj nek je barem isla tekma uzivo pa ko god igro. Mislim da je trojica komentatora previse. Ili nek se barem podijele ko je za sta zaduzen. Taman kad ovaj jedan pocne pricati o necemu sto me interesuje, drugi ili treci mu se ubaci u rijec i prekine ga. Moguce je da ce se desiti incident gdje ce jedan komentator odvaliti drugog stocem ili mu barem javno neci ne prekidaj me dok ne kazem svoje.