NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Comrad

Post by Comrad »

Dobro su izabrali prenose. Gledat cemo sve najgore timove :lol: :thumbup: Sreca pa onaj play off prenose... :)
admir karic

Post by admir karic »

day boze da i gledamo pravu tekmu do finala, yer i u play offu kakve ekipe uzimayu, ispast ce na "metlu"...
a denver kako se meni cini samo ak dodye u finale mozemo gledat?? :::(
YA
karanana

Post by karanana »

Prije ces ti kupiti slovo J na tastaturi nego sto ce oni prenijeti kvalitetnu NBA tekmu i to uzivo.
Comrad

Post by Comrad »

karanana wrote:Prije ces ti kupiti slovo J na tastaturi nego sto ce oni prenijeti kvalitetnu NBA tekmu i to uzivo.
klix :lol: :lol: :lol:
piskerernest

Post by piskerernest »

sutra u 10 i 20 snimak chicago - detroit. kad je bio prenos,odnosno kad je igrana tekma
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

Post by Admir_1984 »

Sinoc
Neelix

Post by Neelix »

lakersi - new york
new york - chicago
chicago - detroit

smijel se ko kladit da ce i one tamo sedmice bit detroit :-?
piskerernest

Post by piskerernest »

chicago-detroit sutra snimak,a ja gledao na nba.com,oni igrali zadnju tekmu početkom decembra,kakva je to programska koncepcija,utakmica igrana prije mjesec dana.
Comrad

Post by Comrad »

Kakav li su oni prosjacki paket uzeli, da mi je znati. Samo boga molim da Vilic ne pocne opet srati kako SAMO OBN PRENOSI NBA, EKSKLUZIVNO SAMO NA OBN-u i slicna sranja. :roll:
boston_c

Post by boston_c »

Večeras je sudar super teške kategorije Detroit-Boston, prvi imaju 11 a drugi 8 pobjeda u nizu i ekipe su sa dva najbolja omjera lige Celticsi zastrašujućih (28-3) i Pistonsi (26-7). Nema šta poslastica za sve ljubitelje NBA košarke, ali i naravno bez prijenosa na OBN-u...:sad: :sad:
shadow

Post by shadow »

Pobjeda celticsa 92:85. Prekinuli smo njihov pobjednicki niz od 11 pobjeda, i sto je jos bitnije pokazali smo im da se mozemo s njima nositi u njihovoj avliji. Odlicna tekma, neizvjesnost do samog kraja. Next please 8)
boston_c

Post by boston_c »

Stvarno ako iko sumnjao u snagu Celticsa, mislim da je sinoćnja tekma sve razuvjerila. Ova ekipa ima potencijal da postane jedna od najvećih svih vremena, sad hoće li to uspjeti predstoji da vidimo...
Comrad

Post by Comrad »

boston_c wrote:Stvarno ako iko sumnjao u snagu Celticsa, mislim da je sinoćnja tekma sve razuvjerila. Ova ekipa ima potencijal da postane jedna od najvećih svih vremena, sad hoće li to uspjeti predstoji da vidimo...
Da ne pretjerujes malo :D Ako obore rekord Bullsa od 10 poraza, svaka im cast :)
LSD

Post by LSD »

Tako je to..kad nema macke onda miševi kolo vode :D ...hajd boston je vazda bio ime...ali orlando :? :? (nemam nista protiv orlanda) ..a nigdje new york-a :? ...pa stvarno mi je zao Knicks-a ali nema ih na mapi vec nekoliko sezona..sta radi ta uprava kluba :shock: ..ubjedljivo najskuplji tim u NBA ne moze ni primirisati play-offu...nevjerovatno :shock:
Comrad

Post by Comrad »

LSD wrote: ...pa stvarno mi je zao Knicks-a ali nema ih na mapi vec nekoliko sezona..sta radi ta uprava kluba :shock: ..ubjedljivo najskuplji tim u NBA ne moze ni primirisati play-offu...nevjerovatno :shock:
Da li znaju da je Konakovic slobodan.
LSD

Post by LSD »

Auuu veceras na repertoaru je fenomenalna utakmica...strasni sudar trenutno dvije ponajgore ekipe Miami vs.Memphis (fudbalsko receno-derbi zacelja :D )...ko bira na OBN-u ove utakmice :? ...hajd mozda bude zanimljivo...ako nista da vidimo kako se Navarro snasao preko bare :D
shadow

Post by shadow »

Comrad wrote:
boston_c wrote:Stvarno ako iko sumnjao u snagu Celticsa, mislim da je sinoćnja tekma sve razuvjerila. Ova ekipa ima potencijal da postane jedna od najvećih svih vremena, sad hoće li to uspjeti predstoji da vidimo...
Da ne pretjerujes malo :D Ako obore rekord Bullsa od 10 poraza, svaka im cast :)
Uopste nije bitno koji ce omjer imati na kraju, samo nek nastave ovako igrati i sve ce biti OK, "green 17" nije tako daleko. Raduje me to sto pobjedjujemo iako se igraci jos uvijek navikavaju jedni na druge, jos uvijek tu ima dosta prostora za napredak. Mene je malo strah Doc Riversa, nisam siguran da je on trener za velike domete, vidjecemo. Uglavnom, na istoku jedina prava konkurencija i prijetnja je Detroit, jaki su i dugo su na okupu, uzimaju tekme na iskustvo.
Ove jace ekipe sa zapada tek dolaze, prvo Portland pa onda Dallas i San Antonio. Bice dobre kosarke.
Neelix

Post by Neelix »

a boli tebe, mozes uzivati u tome....a ne ko mi, jednom sedmicno, i to u snimcima ovakvih "derbija" kao sto je Heat@Grizzlies :roll:
shadow

Post by shadow »

jebi ga...i ja sam cesto u Sa pa znam kako ti je...dobra kosarka i jos bolji komentatori :roll:
Neelix

Post by Neelix »

shadow wrote:jebi ga...i ja sam cesto u Sa pa znam kako ti je...dobra kosarka i jos bolji komentatori :roll:
upravo tako. Vilic jedno 12 puta ponovio kako je Haslem promasio samo jedan shut...a ev statistika U Haslem, FG 7-12 :roll:

pokakam mu se na strucnost, u sta on gleda :roll:

ja cesto preko nba.com slusham radio prenose utakmica (kad Lakersi igraju u razumno vrijeme :D ), to je milina slusat ba.
sesalmir

Post by sesalmir »

Ne mogu da vjerujem najaviše napokon jednu dobru tekmu, sljedece sedmice hornets - rockets, hornetsi su nevjerovatni evo sinoc sunse uzese, imaju u paulu definitivno playa na kojem je budućnost nba, jer kidd, nash i billups lagano padaju i onda ce biti definitivno za par sezona najdominantniji igrac na toj poziciji. Napokon lijepa vijest sa obn-a. :-D
sesalmir

Post by sesalmir »

btw. zna li neko, ako ima gdje da stavi, link za torrent ove sinocnje tekme boston- detroit?
sesalmir

Post by sesalmir »

Therapsid wrote:www.bt.davka.info http://www.sport-scene.net http://www.sportbit.org sve utakmice

Nego nadam se da se salio ko god je rekao da Denver ima bilo kakve sanse za naslov :)
Avdic onaj sa obn to rece, i meni je sega totalno al haj vidjet cemo. Nego znam i ja za http://www.bt.davka ali tamo nema ove tekme, a ovi ostali peglaju te nekakva registracija, haj to sam uradio sad mi nesta pise da sam bencher i mogu samo [FreeLeech] skidat. Pise za ovu tekmu ''You can not download this torrent because it is not freeleech or bonus leech!'' seronje totalne.
shadow

Post by shadow »

Neelix wrote:
shadow wrote:jebi ga...i ja sam cesto u Sa pa znam kako ti je...dobra kosarka i jos bolji komentatori :roll:
upravo tako. Vilic jedno 12 puta ponovio kako je Haslem promasio samo jedan shut...a ev statistika U Haslem, FG 7-12 :roll:

pokakam mu se na strucnost, u sta on gleda :roll:
Nema on pojma o zivotu, ja ga zovem mr. mute :D , to je prvo dugme koje mi padne na pamet kad ga cujem :-D .
Ali sve to nadoknadim kad tekmu gledam na celtics tv broadcastu gdje uz regularnog komentatora Mike Gormana tekme vec godinama prenosi i bivsi igrac i trener celticsa Tommy Heinsohn. Covjek sa celticsima osvojio 8 titula u 9 sezona, onda osvojio i 2 prstena kao trener, milina ga slusati, 'em sve zna unaprijed 'em je jos uvijek veliki navijac pa je pristrasan, sere protiv sudija itd. Merak zivi.
karanana

Post by karanana »

Haj nek je barem isla tekma uzivo pa ko god igro. Mislim da je trojica komentatora previse. Ili nek se barem podijele ko je za sta zaduzen. Taman kad ovaj jedan pocne pricati o necemu sto me interesuje, drugi ili treci mu se ubaci u rijec i prekine ga. Moguce je da ce se desiti incident gdje ce jedan komentator odvaliti drugog stocem ili mu barem javno neci ne prekidaj me dok ne kazem svoje.
Post Reply