Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
-
stricru
u pravu si,uglavnom su reakcije : "jaoj,sta ce ti to,zar to nisu opasni psi,sad je sladak a sta ces kad poraste...." i tako,sva same gluposti,vise nikom nista ne objasnjavam!a stvarno je jedna velika mazatinchy wrote:
Kako je slatka, obozavam ove pse nisu agresivni koliko ih ljudi po pricama uvelicavaju. To su samo velikeeeeeeee mazeeeeeeeeeeeeeee![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
koja je to rasa?stricru wrote:u pravu si,uglavnom su reakcije : "jaoj,sta ce ti to,zar to nisu opasni psi,sad je sladak a sta ces kad poraste...." i tako,sva same gluposti,vise nikom nista ne objasnjavam!a stvarno je jedna velika mazatinchy wrote:
Kako je slatka, obozavam ove pse nisu agresivni koliko ih ljudi po pricama uvelicavaju. To su samo velikeeeeeeee mazeeeeeeeeeeeeeee![]()
http://s184.photobucket.com/albums/x175 ... h_Misy.jpg
ja pse razlikujem kao male, srednje, velike.
:S
- A-R-N-I
Po svim standardima i knjigama u opisu Dobermana stoji, kupirane usi i rep............Qler wrote:to je najgluplji zakon koji su mogli da naprave... doberman je nastao ukrstanjem vise pasmina kao i vecina njih i on je zamisljen da bude kupiran.. ja kad sam vidio dobermana sa repom onim (haj usi i nekako) isto nista ker majke mi..

Shot with DSC-P200 at 2007-07-06

Shot with DSC-P200 at 2007-07-06
- A-R-N-I
mIRCerka wrote:zar njima nije zdravstveno bolje da to kupiraju? mislim na usi?Qler wrote:to je najgluplji zakon koji su mogli da naprave... doberman je nastao ukrstanjem vise pasmina kao i vecina njih i on je zamisljen da bude kupiran.. ja kad sam vidio dobermana sa repom onim (haj usi i nekako) isto nista ker majke mi..
nesto mi je pricao lik koji ima dobermana da je to uglavnom mrtvo tkivo koje se kod njih kao sushi i nemam pojma, moraju kupirati....
Ma kakvo mrtvo tkivo, usi ko usi,,,
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne znam, onda su meni to rekli da me smire jer sam isto napadala za kupiranje....A-R-N-I wrote:mIRCerka wrote:zar njima nije zdravstveno bolje da to kupiraju? mislim na usi?Qler wrote:to je najgluplji zakon koji su mogli da naprave... doberman je nastao ukrstanjem vise pasmina kao i vecina njih i on je zamisljen da bude kupiran.. ja kad sam vidio dobermana sa repom onim (haj usi i nekako) isto nista ker majke mi..
nesto mi je pricao lik koji ima dobermana da je to uglavnom mrtvo tkivo koje se kod njih kao sushi i nemam pojma, moraju kupirati....
Ma kakvo mrtvo tkivo, usi ko usi,,,![]()
![]()
hrskavica........., i ne mora se kupurati al ne bi Doberman bio Doberman da mu se usi i rep ne kupiraju..............
![]()
![]()
![]()
- Chopper_Horrace
gore lijevo iza zelene ograde stanuje moj pas, a ovo sto vidite su njegova raja:D

- Chopper_Horrace
jos njegove raje
)))

- Chopper_Horrace
evo jos njegove raje, iza resetaka..znam, ali dobar je u dushi:):)

- Chopper_Horrace
dinchy84 wrote:a gdje je pas?
evo! (bila je slika)

- Chopper_Horrace
ovo mu je mama...ebga, ugledo se na nju