Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cuj daj dokaze, procitaj transkripte sa sudjenja i imaces dokaze u izobilju. Dobar je Moggi Dobio jebenu kaznu a nije nista dokazano jelde. Mislis da bi jednu instituciju kao sto je Juve bilo lako izbaciti iz lige i oduzeti naslove bez dokaza? Jak si matere mi.
E jebi ga sad,kad je Inter osvojio 4(ili 3 nisam siguran)titule zaredom niko se nije bunio, kad je Milan pobjedio Intera golom iz ofsajda Kaka je bio u ofsajdu metar Ronaldinho dao gol glavom nikom nista.Da su Milan i Inter toliko bolji pobjedili bi Juventusa sa vise golova,doduse Milanski pozeri 2 sezone vec nemaju pobjede protiv Juve-a iako je juve bio pravo los(nekoliko novih igraca koji nisu bili za Juventus)a ni Inter se nije bas naigrao iako su imali pravo dobru generaciju igraca.Vazno je napomenuti da bi jedan klub nastimao sebi titule i ostali moraju ucestvovati,ja se ne sjecam da su se mnogi bunili na sudije prije nego sto je Juventus bio izbacen u Seriu B,Inter je to najbolje iskoristio iako u LS nisu pokazali nista (mancester i liverpul su ih pobjedili bez vecih problema).Jos da napomenem da je Juve u ovih zadnjih 16 godina bio cak cetiri puta ako se ne varam u finalu LS(AJAX,DORTMUND,REAL MADRID I MILAN)sigurno i UEFA stima za Juve a Roma i Lazio pa ako izgubis na svom terenu onda nemas sta traziti dalje(jos izgubiti od mancestera 7:1 sramota )
Point. wrote:Cuj daj dokaze, procitaj transkripte sa sudjenja i imaces dokaze u izobilju. Dobar je Moggi Dobio jebenu kaznu a nije nista dokazano jelde. Mislis da bi jednu instituciju kao sto je Juve bilo lako izbaciti iz lige i oduzeti naslove bez dokaza? Jak si matere mi.
Zar si ti zaboravio da je i Lazio bio kaznjen u istoj aferi Calciopoli oduzimanjem bodova?
Bodovne kazne za sezonu 2005/06:
-Juve -91 bod
-Milan -30 bodova
-Lazio -30 bodova
-Fiorentina -30 bodova
-Reggina 0 bodova
Zašto su 3 kluba dobili baš -30 bodova kazne? E pa zato što bi Lazio sa -31 boda ispao iz lige, a bilo je "uvjerenje" da je Lazio više kriv od milana pa nije mogao dobiti manju kaznu, i zato milan i sa -30 bodova igra Ligi Prvaka.
Zašto je Reggina dobila 0 boda kazne? Zato što bi i sa -1 bodom ispala iz lige...
Last edited by hadzofield on 13/09/2009 18:28, edited 1 time in total.
Neki nikad nece shvatiti da se dominacija Juveta okoncala nelegalnim putem,koji nije sankcionisan.
Mi koji smo ostali uz klub i poslije 2. lige i pratili sva desavanja znamo o cemu se radi.
Treca zvjezdica na dresu se smjesi...
Mislim da je receno ako Juve uzme "nezvanicni" 30. scudetto da se ide sa trecom zvjezdicom,bez obzira sto ovi priznaju "samo" 27.
PasHon1 wrote:Neki nikad nece shvatiti da se dominacija Juveta okoncala nelegalnim putem,koji nije sankcionisan.
Mi koji smo ostali uz klub i poslije 2. lige i pratili sva desavanja znamo o cemu se radi.
Treca zvjezdica na dresu se smjesi... Mislim da je receno ako Juve uzme "nezvanicni" 30. scudetto da se ide sa trecom zvjezdicom,bez obzira sto ovi priznaju "samo" 27.
Joj Ranierija danas majko moja Postavio formaciju i igrace gdje Roma nikako nije mogla ni pomocu trikova prici golu Sreca Brighi se povrijedi, a i na vrijeme ubacio Mirka. Ako se onako nastavi zaje***** na klupi nece dugo biti na njoj
Jao rezultata u posljednjem kolu Serie A. Nevjerovatno, Inter izgubio, Juve i Milan remizirali kuci protiv buranije, Roma izvukla bod kroz iglene usi, Parma proslo kolo dobije Lazia u gostima pa sada izgubi kod kuce od Cagliari-a. WTF???
genoa-inter 0-5 stankovic dao gol sa centra, jos par kola i mogu inter proglasiti novim-starim sampionom, prejaki su.. jos kad bi mourinho probao 4-3-2-1 formaciju u LP