Kutak za fanove Rizze Ruze

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
zaphodia

#776 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by zaphodia »

Uzeh sebi za pravo da malo proanalizisem ove postove i (o, 19! sacuvaj nas!), vidim da su se u Kutak za fanove Najveceg infiltrirali i neki likovi koji upste ne cijene Lik i Djelo Najvoljenijeg Ikad.

Shrvana sumnjom, konsultovala sam i Tadiju Tegobu, koji trenutno ander kaver gleda samo u nisane prigradskih mezarja, i on mi je potvrdio ono sto sam u dubini svoje nutrine vec znala:

UBL je otisao zbog sihira koje su nevjernici (pu, pu, pu! 19 zauvijek!!) bacili na ovaj forum.

Jedino i najmanje, u svojoj niskosti, sto mozemo napraviti za Velicanstvenog Pjevaca je da za redom postamo tri slike pileta (2 obicna, ziva, i jedno peceno) te da neizostavno ukucamo kanal 19 prije potrage za kanalom na kojem se ukazuje Muzicar Svjetskog Glasa .

Stoga vas molim, molim, molim..... Molim vas uradimo to... Ocajna sam...
Neelix

#777 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

U ime Rizze Milostivog :oops:

Image

Image

Image
zaphodia

#778 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by zaphodia »

Neelix, brate, hvala... Tadija me uvjerava da ce ovo upaliti zbog trenutnih kozmickih konstelacija koje su analogno komparativne semiastralnoj subatomskoj situaciji.

19! UBL, vrati se!
kofi anan

#779 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by kofi anan »

Zamolio bih cijenjenu, uvaženu, itd. Administraciju :-D :-D da oštro i sa trajnim banom kazni sve koji nisu čuli za Rizzu :D
HVALA,

Rizzo Ruža lično i osobno :D :D
P.S.: Hvala Neelixu na slikama koje cu iskoristiti za sljedeci album
Neelix

#780 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

predlazem nastavak Rizzinog najveceg hita na sljedecem albumu, pjesmu koja ce se zvati "Janje moje", spot se moze snimat u Jablanici :D
zaphodia

#781 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by zaphodia »

Podrzavam Neelixov prijedlog sa tri uzastopna "zaporak, zaporak, zaporak" i mislim da je Gojko idealna lokacija.

A Kofiju predlazem da se prestane lazno predstavljati.

Pricinjava mi dusevnu bol, u mene mi u dusi mojoj.
Pusur

#782 Re:

Post by Pusur »

mala od skandala wrote::shock:
Još jedan dokaz koliko isfrustriranih kremenadli ima na ovom forumu...
Rizo je operisao tumor. Da je kojim slučajem hrvatski ili srpski pjevač, na njihovim forumima zasigurno ne bi bilo ovakvog pljuvanja, umjesto riječi podrške! Fuj!
Sramota bosanski zavidni kompleksaši!
gadost do gadosti...

Nisu kremenadle nego piletina.
De nam malo nacionalizma :citaj patriotizma, i de nam reci kako smo mi bezveze
prema "svojima". To da se na sa-x blati rizzo bez obzira ko je i sta je znaci da smo osvjescen narod.
:bih:
kofi anan

#783 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by kofi anan »

zaphodia wrote:Podrzavam Neelixov prijedlog sa tri uzastopna "zaporak, zaporak, zaporak" i mislim da je Gojko idealna lokacija.

A Kofiju predlazem da se prestane lazno predstavljati.

Pricinjava mi dusevnu bol, u mene mi u dusi mojoj.
A to si lafo ti Rizzo Ruža, boli jelde shto sam ja Rizzo, UFF KAKO PJEVAM, NEELIX JE DOBIO KARTE ZA MOJ KONCERT U ŽITOMISLIĆIMA VEČERAS, ETT MORAM SE SPREMAT SAD :D :D
VIDIMO SE
UBL

#784 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by UBL »

Posto sam dobio par prijetecih privatnih poruka, odlucio sam da se oglasim javno da pokazem da se ne obazirem na iste, pretpostavljajuci da se radi o nekim isfrustriranim srednjoskolcima koji su ionako najprominentniji na ovom forumu, koji je vec odavno izgubio svaki kredibilitet. Dalje, prekinite sa prozivanjem Rizze Ruze, jer on zaista nema nikakve veze sa mnom, niti je ova tema neki jeftini marketinski trik. Uostalom, zasto bi se jedan umjetnik takvoga kova spustao na vas nivo i slusao vase petparacke price. Jos jednom da pozdravim sve istinske fanove, pozelim sretan 19 :wink: , a ovim raznim forumskim primitivcima koji pokusavaju da me slome, porucujem da nijedna prijetnja nije jaca od ljubavi prema istinskoj umjetnosti. Posto nisam dugo bio na ovoj temi, ne znam da li je vec bio, ali evo da postam link od novog rizzinog web sajta: http://rizzoruza.com/bio.html

p.s. pozdrav za meni dvije najdraze forumasice koje su uvijek uz mene :wink:
shin

#785 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by shin »

UBL wrote:Posto sam dobio par prijetecih privatnih poruka, odlucio sam da se oglasim javno da pokazem da se ne obazirem na iste, pretpostavljajuci da se radi o nekim isfrustriranim srednjoskolcima koji su ionako najprominentniji na ovom forumu, koji je vec odavno izgubio svaki kredibilitet. Dalje, prekinite sa prozivanjem Rizze Ruze, jer on zaista nema nikakve veze sa mnom, niti je ova tema neki jeftini marketinski trik. Uostalom, zasto bi se jedan umjetnik takvoga kova spustao na vas nivo i slusao vase petparacke price. Jos jednom da pozdravim sve istinske fanove, pozelim sretan 19 :wink: , a ovim raznim forumskim primitivcima koji pokusavaju da me slome, porucujem da nijedna prijetnja nije jaca od ljubavi prema istinskoj umjetnosti. Posto nisam dugo bio na ovoj temi, ne znam da li je vec bio, ali evo da postam link od novog rizzinog web sajta: http://rizzoruza.com/bio.html

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
SaraLe

#786 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by SaraLe »

UBL wrote:Posto sam dobio par prijetecih privatnih poruka, odlucio sam da se oglasim javno da pokazem da se ne obazirem na iste, pretpostavljajuci da se radi o nekim isfrustriranim srednjoskolcima koji su ionako najprominentniji na ovom forumu, koji je vec odavno izgubio svaki kredibilitet. Dalje, prekinite sa prozivanjem Rizze Ruze, jer on zaista nema nikakve veze sa mnom, niti je ova tema neki jeftini marketinski trik. Uostalom, zasto bi se jedan umjetnik takvoga kova spustao na vas nivo i slusao vase petparacke price. Jos jednom da pozdravim sve istinske fanove, pozelim sretan 19 :wink: , a ovim raznim forumskim primitivcima koji pokusavaju da me slome, porucujem da nijedna prijetnja nije jaca od ljubavi prema istinskoj umjetnosti. Posto nisam dugo bio na ovoj temi, ne znam da li je vec bio, ali evo da postam link od novog rizzinog web sajta: http://rizzoruza.com/bio.html

Image
Mahalac

#787 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Mahalac »

tu je tu je tu je

uuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeee :lol:
fole13

#788 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by fole13 »

Rizo Ruza zesca kita i zesci sund :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :dance: :run: :mrgreen:
PITARKA_SA

#789 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by PITARKA_SA »

hvala,hvala na pozdravu :D :D :D :D :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#790 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dje Neelix da vidi ovo :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: oplakah...ubl svaka ti dala :mrgreen:
Irm@

#791 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Irm@ »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Faust

#792 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Faust »

Tema ide dalje... Kako je samo autor spota sjajno integrirao u spot reklamu Vakufske banke, skoro da se ne vidi da je sponzor. I onda slijedi izvrsna priča o velikom problemu današnjeg društva: sponzorušama. Ali dohakao je i njima Rizzo, veliki majstor iz pozadine.
Neelix

#793 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

uspjeli smo dozvati rizzu :-D :-D :-D :bih:

o velika, snazna, nenadjebiva muzicka i duhovna gromado, Rizzo, UBL, 19, kralju, shahu, legendo :D zasto nas cesce ne castis svojim komentarima, zar nismo vrijedni tvog truda :roll:
Vaso

#794 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Vaso »

rizzo, ne obaziri se na ove forumske loosere. sve ti je to zavidluk. :evil: Neelix bi i bubreg dao, samo da moze izac na stejdz, i da moze raspalit narodne mase i kokice, kako samo ti umijes :) Ali ne moze...zato neka se POJEDE od ljubomore. :-x

"Mi smo Rizzini-Rizzo je nas" :bih:
Tandzika

#795 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Tandzika »

Ohoho, ovo jos nije zamrlo? FENOMENALNO! I poslije 3 godine Rizzo gura li gura. Bravo! :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#796 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ladyblue18 »

Tandzika wrote:Ohoho, ovo jos nije zamrlo? FENOMENALNO! I poslije 3 godine Rizzo gura li gura. Bravo! :D
nije 3 vec 2 :D
stvarno UBL zasto nas cesce ne posjecujes :(
Tandzika

#797 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Tandzika »

ladyblue18 wrote:
Tandzika wrote:Ohoho, ovo jos nije zamrlo? FENOMENALNO! I poslije 3 godine Rizzo gura li gura. Bravo! :D
nije 3 vec 2 :D
stvarno UBL zasto nas cesce ne posjecujes :(
A dvije, dvije. Matematika mi nikada nije isla. UBL je skraceno od ubleha, je li? :D Ma sta cu ja ovde..zasitila se! :))
kofi anan

#798 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by kofi anan »

Ohohohohoh
WE DID IT

UBL JAVI SE KRALJU, SAMO NASTAVI, NEGO SINOC SAM MU BIO NA KONCERU AL TE NISAM VIDIO, SHTOZA TO????, TAMO ISPRED FRANJEVACKOG SAMOSTANA PJEVO RIZO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kofi anan

#799 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by kofi anan »

Oduvijek ste željeli postati popularan/a pjevač/ica? Zapjevajte uz matrice sa Rizinih albuma. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ako vako postajem pjevač, da Bog da nikad pjevača ne vidjeo

Hadžija

Spuštam se niz strmu kaldrmu
I uz put gledam staru kuću bosansku
Grana ašlame visi preko tarabe
Da gasim žeđ ona zove me

Al' šejtan mi k'o uvijek ne da mira
Da provirim kroz penđer u avliju
A tamo mlada djeva na minderu
S njom sjedi njen babo stari hadžija

Hadžija, hadžija
Lijepa ti je avlija
A u njoj kćerka tvoja slatka k'o gurabija