Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- zaphodia
#776 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Uzeh sebi za pravo da malo proanalizisem ove postove i (o, 19! sacuvaj nas!), vidim da su se u Kutak za fanove Najveceg infiltrirali i neki likovi koji upste ne cijene Lik i Djelo Najvoljenijeg Ikad.
Shrvana sumnjom, konsultovala sam i Tadiju Tegobu, koji trenutno ander kaver gleda samo u nisane prigradskih mezarja, i on mi je potvrdio ono sto sam u dubini svoje nutrine vec znala:
UBL je otisao zbog sihira koje su nevjernici (pu, pu, pu! 19 zauvijek!!) bacili na ovaj forum.
Jedino i najmanje, u svojoj niskosti, sto mozemo napraviti za Velicanstvenog Pjevaca je da za redom postamo tri slike pileta (2 obicna, ziva, i jedno peceno) te da neizostavno ukucamo kanal 19 prije potrage za kanalom na kojem se ukazuje Muzicar Svjetskog Glasa .
Stoga vas molim, molim, molim..... Molim vas uradimo to... Ocajna sam...
Shrvana sumnjom, konsultovala sam i Tadiju Tegobu, koji trenutno ander kaver gleda samo u nisane prigradskih mezarja, i on mi je potvrdio ono sto sam u dubini svoje nutrine vec znala:
UBL je otisao zbog sihira koje su nevjernici (pu, pu, pu! 19 zauvijek!!) bacili na ovaj forum.
Jedino i najmanje, u svojoj niskosti, sto mozemo napraviti za Velicanstvenog Pjevaca je da za redom postamo tri slike pileta (2 obicna, ziva, i jedno peceno) te da neizostavno ukucamo kanal 19 prije potrage za kanalom na kojem se ukazuje Muzicar Svjetskog Glasa .
Stoga vas molim, molim, molim..... Molim vas uradimo to... Ocajna sam...
- Neelix
#777 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
U ime Rizze Milostivog

- zaphodia
#778 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Neelix, brate, hvala... Tadija me uvjerava da ce ovo upaliti zbog trenutnih kozmickih konstelacija koje su analogno komparativne semiastralnoj subatomskoj situaciji.
19! UBL, vrati se!
19! UBL, vrati se!
- kofi anan
#779 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Zamolio bih cijenjenu, uvaženu, itd. Administraciju
da oštro i sa trajnim banom kazni sve koji nisu čuli za Rizzu
HVALA,
Rizzo Ruža lično i osobno
P.S.: Hvala Neelixu na slikama koje cu iskoristiti za sljedeci album
HVALA,
Rizzo Ruža lično i osobno
P.S.: Hvala Neelixu na slikama koje cu iskoristiti za sljedeci album
- Neelix
#780 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
predlazem nastavak Rizzinog najveceg hita na sljedecem albumu, pjesmu koja ce se zvati "Janje moje", spot se moze snimat u Jablanici 
- zaphodia
#781 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Podrzavam Neelixov prijedlog sa tri uzastopna "zaporak, zaporak, zaporak" i mislim da je Gojko idealna lokacija.
A Kofiju predlazem da se prestane lazno predstavljati.
Pricinjava mi dusevnu bol, u mene mi u dusi mojoj.
-
Pusur
#782 Re:
mala od skandala wrote:![]()
Još jedan dokaz koliko isfrustriranih kremenadli ima na ovom forumu...
Rizo je operisao tumor. Da je kojim slučajem hrvatski ili srpski pjevač, na njihovim forumima zasigurno ne bi bilo ovakvog pljuvanja, umjesto riječi podrške! Fuj!
Sramota bosanski zavidni kompleksaši!
gadost do gadosti...
Nisu kremenadle nego piletina.
De nam malo nacionalizma :citaj patriotizma, i de nam reci kako smo mi bezveze
prema "svojima". To da se na sa-x blati rizzo bez obzira ko je i sta je znaci da smo osvjescen narod.
- kofi anan
#783 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
A to si lafo ti Rizzo Ruža, boli jelde shto sam ja Rizzo, UFF KAKO PJEVAM, NEELIX JE DOBIO KARTE ZA MOJ KONCERT U ŽITOMISLIĆIMA VEČERAS, ETT MORAM SE SPREMAT SADzaphodia wrote:Podrzavam Neelixov prijedlog sa tri uzastopna "zaporak, zaporak, zaporak" i mislim da je Gojko idealna lokacija.
VIDIMO SE
-
UBL
#784 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Posto sam dobio par prijetecih privatnih poruka, odlucio sam da se oglasim javno da pokazem da se ne obazirem na iste, pretpostavljajuci da se radi o nekim isfrustriranim srednjoskolcima koji su ionako najprominentniji na ovom forumu, koji je vec odavno izgubio svaki kredibilitet. Dalje, prekinite sa prozivanjem Rizze Ruze, jer on zaista nema nikakve veze sa mnom, niti je ova tema neki jeftini marketinski trik. Uostalom, zasto bi se jedan umjetnik takvoga kova spustao na vas nivo i slusao vase petparacke price. Jos jednom da pozdravim sve istinske fanove, pozelim sretan 19
, a ovim raznim forumskim primitivcima koji pokusavaju da me slome, porucujem da nijedna prijetnja nije jaca od ljubavi prema istinskoj umjetnosti. Posto nisam dugo bio na ovoj temi, ne znam da li je vec bio, ali evo da postam link od novog rizzinog web sajta: http://rizzoruza.com/bio.html
p.s. pozdrav za meni dvije najdraze forumasice koje su uvijek uz mene
-
shin
#785 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
UBL wrote:Posto sam dobio par prijetecih privatnih poruka, odlucio sam da se oglasim javno da pokazem da se ne obazirem na iste, pretpostavljajuci da se radi o nekim isfrustriranim srednjoskolcima koji su ionako najprominentniji na ovom forumu, koji je vec odavno izgubio svaki kredibilitet. Dalje, prekinite sa prozivanjem Rizze Ruze, jer on zaista nema nikakve veze sa mnom, niti je ova tema neki jeftini marketinski trik. Uostalom, zasto bi se jedan umjetnik takvoga kova spustao na vas nivo i slusao vase petparacke price. Jos jednom da pozdravim sve istinske fanove, pozelim sretan 19, a ovim raznim forumskim primitivcima koji pokusavaju da me slome, porucujem da nijedna prijetnja nije jaca od ljubavi prema istinskoj umjetnosti. Posto nisam dugo bio na ovoj temi, ne znam da li je vec bio, ali evo da postam link od novog rizzinog web sajta: http://rizzoruza.com/bio.html

- SaraLe
#786 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
UBL wrote:Posto sam dobio par prijetecih privatnih poruka, odlucio sam da se oglasim javno da pokazem da se ne obazirem na iste, pretpostavljajuci da se radi o nekim isfrustriranim srednjoskolcima koji su ionako najprominentniji na ovom forumu, koji je vec odavno izgubio svaki kredibilitet. Dalje, prekinite sa prozivanjem Rizze Ruze, jer on zaista nema nikakve veze sa mnom, niti je ova tema neki jeftini marketinski trik. Uostalom, zasto bi se jedan umjetnik takvoga kova spustao na vas nivo i slusao vase petparacke price. Jos jednom da pozdravim sve istinske fanove, pozelim sretan 19, a ovim raznim forumskim primitivcima koji pokusavaju da me slome, porucujem da nijedna prijetnja nije jaca od ljubavi prema istinskoj umjetnosti. Posto nisam dugo bio na ovoj temi, ne znam da li je vec bio, ali evo da postam link od novog rizzinog web sajta: http://rizzoruza.com/bio.html

- Mahalac
#787 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
tu je tu je tu je
uuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeee
uuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeee
- fole13
#788 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizo Ruza zesca kita i zesci sund

-
PITARKA_SA
#789 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
hvala,hvala na pozdravuUBL wrote:Posto sam dobio par prijetecih privatnih poruka, odlucio sam da se oglasim javno da pokazem da se ne obazirem na iste, pretpostavljajuci da se radi o nekim isfrustriranim srednjoskolcima koji su ionako najprominentniji na ovom forumu, koji je vec odavno izgubio svaki kredibilitet. Dalje, prekinite sa prozivanjem Rizze Ruze, jer on zaista nema nikakve veze sa mnom, niti je ova tema neki jeftini marketinski trik. Uostalom, zasto bi se jedan umjetnik takvoga kova spustao na vas nivo i slusao vase petparacke price. Jos jednom da pozdravim sve istinske fanove, pozelim sretan 19, a ovim raznim forumskim primitivcima koji pokusavaju da me slome, porucujem da nijedna prijetnja nije jaca od ljubavi prema istinskoj umjetnosti. Posto nisam dugo bio na ovoj temi, ne znam da li je vec bio, ali evo da postam link od novog rizzinog web sajta: http://rizzoruza.com/bio.html
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#790 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
dje Neelix da vidi ovo
- Irm@
#791 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
- Faust
#792 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Tema ide dalje... Kako je samo autor spota sjajno integrirao u spot reklamu Vakufske banke, skoro da se ne vidi da je sponzor. I onda slijedi izvrsna priča o velikom problemu današnjeg društva: sponzorušama. Ali dohakao je i njima Rizzo, veliki majstor iz pozadine.
- Neelix
#793 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
uspjeli smo dozvati rizzu
o velika, snazna, nenadjebiva muzicka i duhovna gromado, Rizzo, UBL, 19, kralju, shahu, legendo
zasto nas cesce ne castis svojim komentarima, zar nismo vrijedni tvog truda 
o velika, snazna, nenadjebiva muzicka i duhovna gromado, Rizzo, UBL, 19, kralju, shahu, legendo
- Vaso
#794 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
rizzo, ne obaziri se na ove forumske loosere. sve ti je to zavidluk.
Neelix bi i bubreg dao, samo da moze izac na stejdz, i da moze raspalit narodne mase i kokice, kako samo ti umijes
Ali ne moze...zato neka se POJEDE od ljubomore.
"Mi smo Rizzini-Rizzo je nas"
"Mi smo Rizzini-Rizzo je nas"
-
Tandzika
#795 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ohoho, ovo jos nije zamrlo? FENOMENALNO! I poslije 3 godine Rizzo gura li gura. Bravo! 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#796 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
nije 3 vec 2Tandzika wrote:Ohoho, ovo jos nije zamrlo? FENOMENALNO! I poslije 3 godine Rizzo gura li gura. Bravo!
stvarno UBL zasto nas cesce ne posjecujes
-
Tandzika
#797 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
A dvije, dvije. Matematika mi nikada nije isla. UBL je skraceno od ubleha, je li?ladyblue18 wrote:nije 3 vec 2Tandzika wrote:Ohoho, ovo jos nije zamrlo? FENOMENALNO! I poslije 3 godine Rizzo gura li gura. Bravo!![]()
stvarno UBL zasto nas cesce ne posjecujes
- kofi anan
#798 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ohohohohoh
WE DID IT
UBL JAVI SE KRALJU, SAMO NASTAVI, NEGO SINOC SAM MU BIO NA KONCERU AL TE NISAM VIDIO, SHTOZA TO????, TAMO ISPRED FRANJEVACKOG SAMOSTANA PJEVO RIZO

WE DID IT
UBL JAVI SE KRALJU, SAMO NASTAVI, NEGO SINOC SAM MU BIO NA KONCERU AL TE NISAM VIDIO, SHTOZA TO????, TAMO ISPRED FRANJEVACKOG SAMOSTANA PJEVO RIZO
- kofi anan
#799 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Oduvijek ste željeli postati popularan/a pjevač/ica? Zapjevajte uz matrice sa Rizinih albuma.
ako vako postajem pjevač, da Bog da nikad pjevača ne vidjeo
Hadžija
Spuštam se niz strmu kaldrmu
I uz put gledam staru kuću bosansku
Grana ašlame visi preko tarabe
Da gasim žeđ ona zove me
Al' šejtan mi k'o uvijek ne da mira
Da provirim kroz penđer u avliju
A tamo mlada djeva na minderu
S njom sjedi njen babo stari hadžija
Hadžija, hadžija
Lijepa ti je avlija