muha_sa wrote:na čaršiji-držo Samir Džinovic*mima* wrote:Jel ko iso u Adanu?jebem ti Alzhajmeragu
jebem te ja.....nije Dzinovic drzo Adanu.........gazda bi o ozenjen sa cerkom od Dzinovica.......umro je je prije dvije godine
muha_sa wrote:na čaršiji-držo Samir Džinovic*mima* wrote:Jel ko iso u Adanu?jebem ti Alzhajmeragu
KatarinaKosaca wrote:Ja Havanu vežem uvijek uz Slavuj, Kaktus i ostala hašišarska mjestamuha_sa wrote:-ko da gledam-tu je Havana sjedioamrica wrote:a jeli bila Ada (estrada) na tapetu
ne znam što, valjda iz postova, ne znam čovjeka..
amrica wrote:a jeli bila Ada (estrada) na tapetu
pa to je to-isto je to*mima* wrote:muha_sa wrote:na čaršiji-držo Samir Džinovic*mima* wrote:Jel ko iso u Adanu?jebem ti Alzhajmeragu
jebem te ja.....nije Dzinovic drzo Adanu.........gazda bi o ozenjen sa cerkom od Dzinovica.......umro je je prije dvije godine
Ipak mislim da je Adana bila u onom kvadrantu.. Ko se bolje sjeća neka potvrdi..muha_sa wrote:mislim da je tamo gdje je sada Alo Alo---ne znam jel se sad tako zoveKatarinaKosaca wrote:
![]()
Mislim da je bila tamo.. Bar je tamo bio jedan kafić koji je imao ime nekog grada u Turskoj.
![]()
Hajdemo , ko se sjeća, gdje je bila Adana?
sjekla KT i nastavljala do ulice Đure Đ.KatarinaKosaca wrote:Valjda do bivše Kralja tomislava? Sutjeska se spuštala od Doma Policije (gdje je sad francuska ambasada) do Kralja Tomislava blizu 2. gimnazije. Sjekla Skerlićevu...Banksy wrote:helpdesk1 wrote:Kad kreneš od sadašnje apoteke pa dole prema Sutjesci, nigdje reklamee, stan bio u prizemlju.Ali sam zaboravio kako se zvala ulica![]()
![]()
![]()
Mislim da je to bila ulica Sutjeska, od vrha DŽ. do bivše Đ.Đ.
Radilo je to i u ratu ...
Adana u novoizgrađenim trgovkama, pored onih tepiha?KatarinaKosaca wrote:Ipak mislim da je Adana bila u onom kvadrantu.. Ko se bolje sjeća neka potvrdi..muha_sa wrote:mislim da je tamo gdje je sada Alo Alo---ne znam jel se sad tako zoveKatarinaKosaca wrote:
![]()
Mislim da je bila tamo.. Bar je tamo bio jedan kafić koji je imao ime nekog grada u Turskoj.
![]()
Hajdemo , ko se sjeća, gdje je bila Adana?
KatarinaKosaca wrote:Ja Havanu vežem uvijek uz Slavuj, Kaktus i ostala hašišarska mjestamuha_sa wrote:-ko da gledam-tu je Havana sjedioamrica wrote:a jeli bila Ada (estrada) na tapetu
ne znam što, valjda iz postova, ne znam čovjeka..
Da, daBanksy wrote:Adana u novoizgrađenim trgovkama, pored onih tepiha?
U Kuku nikad nisam bilaHAVANA wrote:[,volio sam i kuk...sjoooo, ma sirok sam ti u PM
KatarinaKosaca wrote:U Kuku nikad nisam bilaHAVANA wrote:[,volio sam i kuk...sjoooo, ma sirok sam ti u PM
U AG jednom bila
U Steleksu jednom bila
Nisam gotivila studentske udruge, malo sam šminka bila
jel misliš da je došo tobeamrica wrote:KatarinaKosaca wrote:U Kuku nikad nisam bilaHAVANA wrote:[,volio sam i kuk...sjoooo, ma sirok sam ti u PM
U AG jednom bila
U Steleksu jednom bila
Nisam gotivila studentske udruge, malo sam šminka bila![]()
![]()
![]()
![]()
i ja po jednom mozda 2 puta bila u svakom i zdra'o
ja sam hodala po istim mjestima k'o i havana u svojoj mladosti![]()
![]()
![]()
dok nije dos'o tobe
jel misliš na CLOUODVRATAN_i_GADAN wrote:Clo? Ustvari, radi li taj kraj svijeta jos uvijek?
Da nije bilo ova dva prvospomenuta, a naročito ovog drugog, ja se ne bih ni oženioKatarinaKosaca wrote:
U Kuku nikad nisam bila
U AG jednom bila
U Steleksu jednom bila
Nisam gotivila studentske udruge, malo sam šminka bila
Ehhhh taj taj... Udjes, a onda ni pijan ni trijezan ne znas izaci! Coro pusta muziku po zelji...muha_sa wrote:jel misliš na CLOUODVRATAN_i_GADAN wrote:Clo? Ustvari, radi li taj kraj svijeta jos uvijek?
muha_sa wrote: jel misliš da je došo tobe![]()
![]()
![]()
ODVRATAN_i_GADAN wrote:Ehhhh taj taj... Udjes, a onda ni pijan ni trijezan ne znas izaci! Coro pusta muziku po zelji...muha_sa wrote:jel misliš na CLOUODVRATAN_i_GADAN wrote:Clo? Ustvari, radi li taj kraj svijeta jos uvijek?
u jednoj avliji preko puta one ribarnice niže ulaza u tržnicu Markale-na glavnoj djadi.--sad je tu otvoreni parking a ranije je bila poslovnica Centrotransa.KatarinaKosaca wrote:Gdje je taj Clou bio?
Hvala. Skotah gdje je, ali tu nisam zalazila. I ne sjećam semuha_sa wrote:u jednoj avliji preko puta one ribarnice niže ulaza u tržnicu Markale-na glavnoj djadi.--sad je tu otvoreni parking a ranije je bila poslovnica Centrotransa.KatarinaKosaca wrote:Gdje je taj Clou bio?
Filter wrote:evo jedna za mlade skojevke i skojevce![]()
clou je fakat bio dobra rupa...
nesto nisam procitao da se spominje diskoteka bosna, na vrhu jeliceve, pored basbunara