Volim peglati stolicu.Harrys wrote:PeRkaaaaaaa,veoma jasno pise,STA.PR80. wrote:Sta ili koga?Harrys wrote: Pa sta volis.![]()
![]()
klin i ploca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PR80.
Pa treba napisati recept pacijentu, treba im dati potvrdu... pa jos dosta toga...Harrys wrote:PeRkaaa,odkad se medecinsko osoblje toliko zanima za gramatiku.PR80. wrote:
Pa pitaj onda koga...![]()
![]()
Ma u pravu si... ne zamaram se.
-
Harrys
Zasto da se zamaras,ima i pametnijih stvari za raditi,slusaj Harka.PR80. wrote:Pa treba napisati recept pacijentu, treba im dati potvrdu... pa jos dosta toga...Harrys wrote:PeRkaaa,odkad se medecinsko osoblje toliko zanima za gramatiku.PR80. wrote:
Pa pitaj onda koga...![]()
![]()
Znaci najbolje biti analfabet.
![]()
Ma u pravu si... ne zamaram se.
-
Harrys
PeRka,evo me, veseo i cio poslije sna sto sam snio.PR80. wrote:Jesi se raspavao? Hajde budjenje, sadjenje luka.... Sve hoces gotovo.Harrys wrote:Ako ti je muka,najedi se luka i onda na![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ti prosla muka poslije mladog luka.
Ne znam kako je kod tebe,kod mene ga ima preko cijele godine.
-
PR80.
To me vodis u Provance ili Italiju jel?Harrys wrote:Pa nisam frajer da slusam grmljavinu,berba grozdja,pije se vinoPR80. wrote:Zar nije dovoljno sto ti ja grmim 24 h dnevno?Harrys wrote:Pa gdje si bila kad je grmilo?![]()
![]()
![]()
Sorry, nisam vidjela poruku prije... ali sad sam "back".![]()
![]()
Come,come to.........![]()
Haj bas fino, i vrijeme je bilo vise...
P.S. A grmljavinu ima da slusas ako hoces biti sa mnom.
-
Harrys
Nikad gromomPR80. wrote:To me vodis u Provance ili Italiju jel?Harrys wrote:Pa nisam frajer da slusam grmljavinu,berba grozdja,pije se vinoPR80. wrote: Zar nije dovoljno sto ti ja grmim 24 h dnevno?![]()
![]()
Sorry, nisam vidjela poruku prije... ali sad sam "back".![]()
![]()
Come,come to.........![]()
![]()
![]()
Haj bas fino, i vrijeme je bilo vise...![]()
![]()
P.S. A grmljavinu ima da slusas ako hoces biti sa mnom.![]()
![]()
![]()
imas tamo na temi o vinu sve slikovito receno.