A Alaim je ko golmancina???????pudlica wrote:ma koda gledam da ce njima svirati penal.dace gol tako i onda sa bozijom pomoci odbranice se nekako.onda pred kraj negdje da mi izjednacimo.
al nevjerujem u to.muharemovic kako se vec zove nema iskustva kao trener posto je tek poceo a vec mu derbi dolazi.husref je sa vise iskustva a njihov golman je boze sacuvaj.trebala bi ovo biti jedna lagana pobijeda sarajeva sa 0:1 ili 0:2.
onda ce manijaci pricati kako je prodana tekma.poznata prica
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
Skoro
mene je samo strah Alaima i Zrnica, ipak alaima na prvom mjestu. Zrnic valjda nije lud, pa nedavno nas je ostetio na Kosevu..... Sto se tice vase ekipe, trenera, ovo-ono, nije problem. Ustopamo vas 15-ak minuta i donji ste, ali Alaimhrasno38 wrote:A Alaim je ko golmancina???????pudlica wrote:ma koda gledam da ce njima svirati penal.dace gol tako i onda sa bozijom pomoci odbranice se nekako.onda pred kraj negdje da mi izjednacimo.
al nevjerujem u to.muharemovic kako se vec zove nema iskustva kao trener posto je tek poceo a vec mu derbi dolazi.husref je sa vise iskustva a njihov golman je boze sacuvaj.trebala bi ovo biti jedna lagana pobijeda sarajeva sa 0:1 ili 0:2.
onda ce manijaci pricati kako je prodana tekma.poznata prica
- manijak1
Počeli su ....od sudije ....
ali samo da napomenem da je nas upravo FK i NK Željezničar
oštetio više puta taj Zrnić.
Pa onda Alaim ......pa .....izmišljaju opravdanja za predstojeći debakl .....nedosuđen penal ....naš gol iz ofsajda
nakon prekršaja
.....šupci
s poznatim razlozima koje su izvježbali tokom šestogodišnjeg klepanja po ušima 
Pa onda Alaim ......pa .....izmišljaju opravdanja za predstojeći debakl .....nedosuđen penal ....naš gol iz ofsajda
-
suad_pitar
manijak1 wrote:Počeli su ....od sudije ....![]()
ali samo da napomenem da je nas upravo FK i NK Željezničar
oštetio više puta taj Zrnić.
Pa onda Alaim ......pa .....izmišljaju opravdanja za predstojeći debakl .....nedosuđen penal ....naš gol iz ofsajda![]()
nakon prekršaja
.....šupci
s poznatim razlozima koje su izvježbali tokom šestogodišnjeg klepanja po ušima
Moj ti je savjet ponesi vazelin na tekmu
- manijak1
-
PITARKA_SA
Kako god treba da se igra do zadnje minute i dobar rezultat ne moze izostati
na tribinama navijanje do zadnjeg atoma snage(kao sto i radim uvjek
),samo sto ovaj put ja idem na "vas"dio sjevera i onda cu fino da se lociram do nasih navijaca i da navijam
dosta mi je vise onog kaveza ,tri covjeka na mjestu jednog,nekakvih stubova,stangli,bez stolica,bez have
lijep pozdrav svim pitarima i vidimo se trasu
na tribinama navijanje do zadnjeg atoma snage(kao sto i radim uvjek
lijep pozdrav svim pitarima i vidimo se trasu
- manijak1
- manijak1
- Salko sto je u vodu skako
samo da zeljo ispadne, sve drugo je manje vazno!!!!!
-
cpt.picard
Zar vi niste ono najzajebani navijaci? Sta si se prepopudlica wrote:cujem da ce sutra tm doci na sjever i gadjati hz bakljama.ako je tako onda ste picke prave.mene boli ja sam svakako na istoku
-
zzzzz
Nego vi malo stariji, sjecate li se kad je krenula ta furka sa organizovanim navijackim grupama u gradu?
Do tad smo samo bili Pitari i Kospicari, onda su se "desili" " Sirko, Dzine & Co. bacanje poskoka na Zvijezdinu klupu, preselili ih sa istoka na sjever, mladja raja, imali su svoju furku dosta cudnu za ove starije navijace.....tako nekako se rodio Gang Evil alias HZ
Ubrzo je dosao i odgovor sa Grbavice formiranjem The Maniacs..Maniaci
Derbi je i vrijeme sjecanja.....e kako je nekad bilo
Do tad smo samo bili Pitari i Kospicari, onda su se "desili" " Sirko, Dzine & Co. bacanje poskoka na Zvijezdinu klupu, preselili ih sa istoka na sjever, mladja raja, imali su svoju furku dosta cudnu za ove starije navijace.....tako nekako se rodio Gang Evil alias HZ
Ubrzo je dosao i odgovor sa Grbavice formiranjem The Maniacs..Maniaci
Derbi je i vrijeme sjecanja.....e kako je nekad bilo
-
shadow
dobra stara vremena, skupljanja pred sarajkom, derneci u crvenoj galeriji, bjezanija s casova, nove frizure, fajerke, prve baklje iz splita i rijeke, prva organizovana gostovanja...
ovo sad je talashika, vise se ni derbiju ne radujem ko prije, nekad se danima nije spavalo, smisljale se razne zajebancije, sjevale provokacije na sve strane, sad je ovo samo jedna malo jaca tekma.
bilo kako bilo, sutra ce bordo express protutnjati grbavicom
seljo-FCS 0:2
ovo sad je talashika, vise se ni derbiju ne radujem ko prije, nekad se danima nije spavalo, smisljale se razne zajebancije, sjevale provokacije na sve strane, sad je ovo samo jedna malo jaca tekma.
bilo kako bilo, sutra ce bordo express protutnjati grbavicom
seljo-FCS 0:2
-
zzzzz
Sjecam se tih frizura i izbrijavanja Hz na potiljku. Ja licno sam se drzao istoka....nisam bio dio tog novog sjevera, ali se mora priznati da su ispisali istoriju u ovom gradu
ta grupa ce uvijek ostati u sjecanju, cak i onima s Grbavice, jer da nije bilo njih, ne bi se "rodili" ni Manijaci...mozda kasnije, ali tada su nastali kao reakcija na osnivanje GE / HZ.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
-
Santos
Dobra ekipa Hordasa tada bila i Manijaka a sad nebi se reklo.Marisana je bilo vazda i bice.Ja sam sa Sirkom zaglavio u Neumu pred rat bio je i Puza i Denis.Oni pitari ja Manijak.Pokupili neke Cehinje nacugali se i udri navijat.Ko da smo na derbiju.Kad nas murija povali jebo sam i Zelju i Sarajevo hem osta suha znate vec sta.
- strong69
Ja sam kao klinac bio dio tog Sjevera i fakat je to bila extra ekipa. Naravno da zbog godina (14) nisam bio u jezgru te grupe ali uvijek na tekmama i cak na par gostovanja ... HZ su bile fenomen, socioloski i navijacki. Sjecam se punk benda koji je tada nastao na K. Brdu a zvao se "VIS Horde Zla"... Bila su to vremena...zzzzz wrote:Sjecam se tih frizura i izbrijavanja Hz na potiljku. Ja licno sam se drzao istoka....nisam bio dio tog novog sjevera, ali se mora priznati da su ispisali istoriju u ovom graduta grupa ce uvijek ostati u sjecanju, cak i onima s Grbavice, jer da nije bilo njih, ne bi se "rodili" ni Manijaci...mozda kasnije, ali tada su nastali kao reakcija na osnivanje GE / HZ.
Ovo danas je smijesno i komentarisati...
Sto se tice tekme mislim da je Sarajevo objektivno bolje ali da ponovim ono sto milion puta ponavljaju; " u derbijima se nikad ne zna"...
Sarajevo!!!
Last edited by strong69 on 14/10/2006 17:55, edited 1 time in total.
-
Teufik iz Los Angelesa
daklelindjo wrote:dakle
1:0
malo si se zajebo