Ko je realan trazio nabijanje.Trazi se da se vidi na cemu s.o u kvalama za S.P. ali posto je to selektor otpisao onda se bacamo na euro.Do tih kvalifikacija ko li zi ko li mrtavplain vanilla wrote: ↑19/11/2024 23:05Plavo-bijeli wrote: ↑19/11/2024 23:01 Koliko je onda DE ligt u odnosu na ove naše, 10 koplja iznad?
PA ako je tako sto onda seremo Barbarezu a ima tako lose igrače![]()
![]()
Nas najbolji igrac ima skoro 40 godina i igra u turskoj ligi.
Ovaj gore pomenuti, sto mu zena ne da igrati, koliko ja znam, nek me neko ispravi ako grijesim, ne igra cak ni u Premier ligi.
Ali eto, Barba je kriv sto nismo nabili najbolje europske reprezentacije.
Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#776 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
-
cable_stayed_bridge
#777 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Ovo veceras nije bilo lose... Djeluje da nam dosta vise lezi napadacki stil, posebno u ovom tandemu Bazdar-Demirovic-Dzeko. Cini mi se kad se postavimo odbrambeno, da bi nas skoro svaka ekipa pobijedila. U odbrani isto se moze fina prica sklopiti (Dedic, Gazibegovic, mali Muharemovic isto se ne cini los, posebno jer zna iznijeti loptu i djeluje s njom dosta sigurno, onda stoperi isto se moze koliko toliko to napraviti korektno), u sredini cini se da najvise skripi i pitanje je sta je tu najbolje
-
Dugarry
#778 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Ma u ovoj ekipi je najveci problem stoperski par. Sve je to dosta lose. Da tu imamo solidne igrace, sve bi drugacije izgledalo.cable_stayed_bridge wrote: ↑19/11/2024 23:13 Ovo veceras nije bilo lose... Djeluje da nam dosta vise lezi napadacki stil, posebno u ovom tandemu Bazdar-Demirovic-Dzeko. Cini mi se kad se postavimo odbrambeno, da bi nas skoro svaka ekipa pobijedila. U odbrani isto se moze fina prica sklopiti (Dedic, Gazibegovic, mali Muharemovic isto se ne cini los, posebno jer zna iznijeti loptu i djeluje s njom dosta sigurno, onda stoperi isto se moze koliko toliko to napraviti korektno), u sredini cini se da najvise skripi i pitanje je sta je tu najbolje
Nadam se da ce Barba naci neko rjesenje....
- Plavo-bijeli
#779 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Joj kakvi smo mi licemjeri kao narod...
sve pričali da nam je neko kome se igraci nece moci zayebavati, a onda poceli odmah pricati da je malo previse tezak i strog...
Evo Anel lik glumio vise puta da je povrijedjen, kazemo ok hajde da te nas medicinski tim pogleda..neee digne frku..par dana poslije igra za svoj klub...
Da je Rio Ferdinand iz najboljih dana - odjebi... a ne lik iz druge engleske a umislio da je nekakav Sergio Ramos...
Sto ga otjera Sergejeeeee

sve pričali da nam je neko kome se igraci nece moci zayebavati, a onda poceli odmah pricati da je malo previse tezak i strog...
Evo Anel lik glumio vise puta da je povrijedjen, kazemo ok hajde da te nas medicinski tim pogleda..neee digne frku..par dana poslije igra za svoj klub...
Da je Rio Ferdinand iz najboljih dana - odjebi... a ne lik iz druge engleske a umislio da je nekakav Sergio Ramos...
Sto ga otjera Sergejeeeee
- Bosanski_kralj
#780 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Ja nešto vjerujem da će ovo sa Barbarezom izaći na dobro.
Ne znam zašto, nego eto jednostavno neki osjećaj
Ne znam zašto, nego eto jednostavno neki osjećaj
- Quaresma
#781 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
a dizel se tek krenuo zagrijavati.
-
cable_stayed_bridge
#782 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Generalno svi ovi stoperi su nekako slicni kvalitetom - u pet deka je sve to Barisic, Katic, Muharemovic, Bicakcic, mislim da je bitno imati kakvu takvu konstantu pa vidjeti sta se u martu moze ocekivati. Vjerujem da sa ovom ofanzivnom formacijom u vrhu Bazdar, Demirovic, Dzeko moze igrati i na pobjedu sa ekipama slicnim nama, pogotovo ako sredina terena bude OK
- luckylaka
#783 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Znaci i ovo je proslo sad se mozemo odjaviti sa foruma do marta 2027 kada pocinju kvalifikacije za euro.S.P. smo u pocetku predali.Jebo li vas otac kada je u europi poginucemo da odemo kada je u Americi nismo zainteresovani
- luckylaka
#784 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Nije ga otjerao Sergej nego Vico i Spaha.Jebem ga je li tesko naciPlavo-bijeli wrote: ↑19/11/2024 23:19 Joj kakvi smo mi licemjeri kao narod...
Sto ga otjera Sergejeeeee![]()
![]()
![]()
-
Awakened
#785 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Iskreno, otjerao bi ga svaki selektor s njegovim ponasanjem.luckylaka wrote: ↑19/11/2024 23:24Nije ga otjerao Sergej nego Vico i Spaha.Jebem ga je li tesko naciPlavo-bijeli wrote: ↑19/11/2024 23:19 Joj kakvi smo mi licemjeri kao narod...
Sto ga otjera Sergejeeeee![]()
![]()
![]()
- GandalfSivi
#786 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Svaka prica ima sliku, oli ti svaka teorija ima primjer. Pogotovo u pluralu…plain vanilla wrote: ↑19/11/2024 22:44Vjeruj mi, vjesta sam s rijecimaGandalfSivi wrote: ↑19/11/2024 22:38Nisam siguran da shvatas znacenje rijeci hejter…plain vanilla wrote: ↑19/11/2024 22:37 Bome lijep rezultat![]()
![]()
Hejteri i oni sto su se veceras kladili na Holandiju![]()
![]()
![]()
![]()
I ne, nisam mislila na kriticare Barbe i igraca
Anyhow, back to the story, likovi hladno zaboravili igraca prijaviti, selektor uzeo reprezentaciju da se uci, ljudi nam daju gol glavom iz mjesta, dok najbolji odbrambeni neke svoje bitke bije, daleko od reprezentacije… Kapitenu svaka cast (prvi sam ga kritikovao dosta puta), treba naci motivacije za ovo…
-
last mohicans
#787 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Haj na gnjavi,plavi, on je kakav god najbolji stoper i vješto zaboravljaš da je prošlu cijelu sezonu igrao premijer ligu, zajebi rezultate ŠU, al je igrao najjaču ligu. Kod Peteva su njih dvojica bili standardni i zato i jesmo bolje stajali. Jedna kvalitetnija utakmica u 8 kola nije dovoljno, moralo je i trebalo bolje. Ne može oprati gorak ukus iz prethodnih 7 ova utakmica, pa iz prijateljskih prije toga. Ima momaka koji vrijede, ali ima itekako Sergejevog lutanja. Ti i vanila kao da smo poderali lale, ljudi došli na rekreativnu utakmicu bez ikakve želje. Pokazalo da Edin mora igrati, Dedić i Gazibegović uz Seju je nešto sasvim drugo. Šunjić mi se svidio, prava igračka prznica, Zlomislić puno pouzdaniji od Vasilja. Ne treba bjezati od promjene golmana, a za neko okupljanje pozvati i malog Muftića. Pokušati naći kakva brza krila. Mali Bazdar djeluje da je dobar, a Bajraktareviću naći klub u Evropi. Neka iskoriste veze Spaha i Barba.
- Plavo-bijeli
#788 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Ne kontaš...last mohicans wrote: ↑19/11/2024 23:30 Haj na gnjavi,plavi, on je kakav god najbolji stoper i vješto zaboravljaš da je prošlu cijelu sezonu igrao premijer ligu, zajebi rezultate ŠU, al je igrao najjaču ligu. Kod Peteva su njih dvojica bili standardni i zato i jesmo bolje stajali. Jedna kvalitetnija utakmica u 8 kola nije dovoljno, moralo je i trebalo bolje. Ne može oprati gorak ukus iz prethodnih 7 ova utakmica, pa iz prijateljskih prije toga. Ima momaka koji vrijede, ali ima itekako Sergejevog lutanja. Ti i vanila kao da smo poderali lale, ljudi došli na rekreativnu utakmicu bez ikakve želje. Pokazalo da Edin mora igrati, Dedić i Gazibegović uz Seju je nešto sasvim drugo. Šunjić mi se svidio, prava igračka prznica, Zlomislić puno pouzdaniji od Vasilja. Ne treba bjezati od promjene golmana, a za neko okupljanje pozvati i malog Muftića. Pokušati naći kakva brza krila. Mali Bazdar djeluje da je dobar, a Bajraktareviću naći klub u Evropi. Neka iskoriste veze Spaha i Barba.
Taman da igra u Realu..
Ne mozes se ponasati kao da si iznad reprezentacije...
Jel sad shvataš?
-
Crvena Tifoza
#789 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Dobar rezultat obzirom protiv koga se igralo.
Kad smo primili prvi, pomislio sam evo ide 3-4 komada.
Ali nije. Vratili smo se iz mrtvih i uzeli taj ‘počasni’ bod.
Kad smo primili prvi, pomislio sam evo ide 3-4 komada.
Ali nije. Vratili smo se iz mrtvih i uzeli taj ‘počasni’ bod.
- Logovan
#790 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Još je to kap u moru. Valjda ovo izađe na dobro, da Bog do vala.GandalfSivi wrote: ↑19/11/2024 23:28 Anyhow, back to the story, likovi hladno zaboravili igraca prijaviti, selektor uzeo reprezentaciju da se uci, ljudi nam daju gol glavom iz mjesta, dok najbolji odbrambeni neke svoje bitke bije, daleko od reprezentacije… Kapitenu svaka cast (prvi sam ga kritikovao dosta puta), treba naci motivacije za ovo…
A kapiten će prije prve utakmice u narednoj godini proslaviti 39. rođendan. Nije baš da smo spremni da igramo stalno bez njega.
-
Lug
#791 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Ne valja lagati. Anel je trazio pregled a oni nisu dali. Igrao bi vjerovatno protiv Madjarske da su ga htjeli profesionalno odraditi. Sto nema Hadzikadunica? Malo si ti to pomijesao.Plavo-bijeli wrote: ↑19/11/2024 23:19 Evo Anel lik glumio vise puta da je povrijedjen, kazemo ok hajde da te nas medicinski tim pogleda..neee digne frku..par dana poslije igra za svoj klub...
Ali nije on tema..
-
last mohicans
#792 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Ma samo ti shvataš, mi ne mozemo dostići te sfere. Niko ovdje nije rekao da ga se treba zvati, a da je najbolji stoper, jeste. Što ti ne želiš priznati.Plavo-bijeli wrote: ↑19/11/2024 23:34Ne kontaš...last mohicans wrote: ↑19/11/2024 23:30 Haj na gnjavi,plavi, on je kakav god najbolji stoper i vješto zaboravljaš da je prošlu cijelu sezonu igrao premijer ligu, zajebi rezultate ŠU, al je igrao najjaču ligu. Kod Peteva su njih dvojica bili standardni i zato i jesmo bolje stajali. Jedna kvalitetnija utakmica u 8 kola nije dovoljno, moralo je i trebalo bolje. Ne može oprati gorak ukus iz prethodnih 7 ova utakmica, pa iz prijateljskih prije toga. Ima momaka koji vrijede, ali ima itekako Sergejevog lutanja. Ti i vanila kao da smo poderali lale, ljudi došli na rekreativnu utakmicu bez ikakve želje. Pokazalo da Edin mora igrati, Dedić i Gazibegović uz Seju je nešto sasvim drugo. Šunjić mi se svidio, prava igračka prznica, Zlomislić puno pouzdaniji od Vasilja. Ne treba bjezati od promjene golmana, a za neko okupljanje pozvati i malog Muftića. Pokušati naći kakva brza krila. Mali Bazdar djeluje da je dobar, a Bajraktareviću naći klub u Evropi. Neka iskoriste veze Spaha i Barba.
Taman da igra u Realu..
Jel sad shvataš?
- Plavo-bijeli
#793 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Pa sta to imam priznavati ili ne priznavati...ko mu je to konkurencija..Bicakcic? Dovoljno je vidjeti mu cijenu na tramsfermarktu i da covjek zna da je najkvalitetnije sto imamo.. ko mu je kriv sto je glup, mislim steta i zbog nas al jbglast mohicans wrote: ↑19/11/2024 23:43Ma samo ti shvataš, mi ne mozemo dostići te sfere. Niko ovdje nije rekao da ga se treba zvati, a da je najbolji stoper, jeste. Što ti ne želiš priznati.Plavo-bijeli wrote: ↑19/11/2024 23:34Ne kontaš...last mohicans wrote: ↑19/11/2024 23:30 Haj na gnjavi,plavi, on je kakav god najbolji stoper i vješto zaboravljaš da je prošlu cijelu sezonu igrao premijer ligu, zajebi rezultate ŠU, al je igrao najjaču ligu. Kod Peteva su njih dvojica bili standardni i zato i jesmo bolje stajali. Jedna kvalitetnija utakmica u 8 kola nije dovoljno, moralo je i trebalo bolje. Ne može oprati gorak ukus iz prethodnih 7 ova utakmica, pa iz prijateljskih prije toga. Ima momaka koji vrijede, ali ima itekako Sergejevog lutanja. Ti i vanila kao da smo poderali lale, ljudi došli na rekreativnu utakmicu bez ikakve želje. Pokazalo da Edin mora igrati, Dedić i Gazibegović uz Seju je nešto sasvim drugo. Šunjić mi se svidio, prava igračka prznica, Zlomislić puno pouzdaniji od Vasilja. Ne treba bjezati od promjene golmana, a za neko okupljanje pozvati i malog Muftića. Pokušati naći kakva brza krila. Mali Bazdar djeluje da je dobar, a Bajraktareviću naći klub u Evropi. Neka iskoriste veze Spaha i Barba.
Taman da igra u Realu..
Jel sad shvataš?
-
giovanni008
#794 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Pa s obzirom na okolnosti i nas objektivni kvalitet, ovo je veceras bilo i dobro.
Odigrati protiv Holandije nerijeseno jeste uspjeh.
Zlomislic ZACEMENTIRAN! u prvoj postavi. Ma nema tu price meni on odise sigurnoscu i nekako mu vjerujem, takodje sam ga gledao u Rijeci i po meni bio bi kriminal od Barbe da vrati ponovo Vasilja!
Zao mi Muharemovica, crnjo mu na snagu i iskustvo uvalio gol, ali bice to dobar fudbaler narocito ako od sutra pocne malo cesce posjecivati teretanu.
Sunjic, jako dobar, napokon smo dobili Rahimica 2. Jako koristan igrac.
Bazdar takodje djeluje opasan jos samo da se malo uigra sa Dzekom i Demirovicem do marta!
Znaci imamo 4 mjeseca, a za to vrijeme treba naci Bajraktarevicu pod hitno neki evropski klub, mozda nesto kao Hajduk?
Na izborima za Fudbaslki savez izbaciti Colpu, Durica i ostale izdajnike!
Promjeniti Bilino polje za Grbavicu!
Da novinari iskopaju ko je pogrijesio pa Katic nije uvrsten u spisak!?
Da Barbarez vise ne mjenja prvu postavu, vala treba nam stabilnost i uigranost igraca. Sto se eksperimentisalo, eksperimentisalo!
Ne treba zaboraviti da su nam veceras falili Kolasinac, Jusufbegovic i Katic.
Ako smo svi na broju i igra se postavi kako valja, mozemo mi solidno odigrati protiv vecine ekipa.
Zamolio bi strucni stab da u B ligi nacija idemo ciljano na drugo mjesto.
Ne zelimo A grupu, ljudi prejaki!
Zlomislic ZACEMENTIRAN! u prvoj postavi. Ma nema tu price meni on odise sigurnoscu i nekako mu vjerujem, takodje sam ga gledao u Rijeci i po meni bio bi kriminal od Barbe da vrati ponovo Vasilja!
Zao mi Muharemovica, crnjo mu na snagu i iskustvo uvalio gol, ali bice to dobar fudbaler narocito ako od sutra pocne malo cesce posjecivati teretanu.
Bazdar takodje djeluje opasan jos samo da se malo uigra sa Dzekom i Demirovicem do marta!
Znaci imamo 4 mjeseca, a za to vrijeme treba naci Bajraktarevicu pod hitno neki evropski klub, mozda nesto kao Hajduk?
Da Barbarez vise ne mjenja prvu postavu, vala treba nam stabilnost i uigranost igraca. Sto se eksperimentisalo, eksperimentisalo!
Ako smo svi na broju i igra se postavi kako valja, mozemo mi solidno odigrati protiv vecine ekipa.
- Ludzak
#795 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Šunjić koristan. Radilica.
- Laertes
#796 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Podsjeti me na ono sa Zahirovićem, Zahiragićem...giovanni008 wrote: ↑19/11/2024 23:50 Pa s obzirom na okolnosti i nas objektivni kvalitet, ovo je veceras bilo i dobro.
- aCme
#797 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Ma samo prati lika, nije dobar fkt. Pred kraj rasprave povlači muda i lafo se onda slaže s tvojim mišljenjem, a koliko je iskomentarisao ni on sam ne zna više šta je rekaoPlavo-bijeli wrote: ↑19/11/2024 22:45 U pravu si i ja lud fakat... ovih dana sta sam napisao komentara... al hajd ja mislim umiru od muke sto nismo danas izgubili i sto smo cak i solidno izgledali protiv ekipe kojoj 2 igraca vrijede vise nego svi nasi zajedno..samo dva..ali i hocemo sa igracima iz druge Bundeslige da budemo na nivou Barcelone
Lik za izučavanje
-
izbjeglica_iz_besmisla
#798 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Ko o cemu luckylaka o Anelu i Dennisu.
Posto nemamo za boljeg selektora odnosno ti bolji selektori nece kod nas, ostaviti barbareza do kraja kvala za SP. Ionako nemamo tu puno sanse, pogotovo ako nas zapadne jeben zrijeb ko inace.
Posto nemamo za boljeg selektora odnosno ti bolji selektori nece kod nas, ostaviti barbareza do kraja kvala za SP. Ionako nemamo tu puno sanse, pogotovo ako nas zapadne jeben zrijeb ko inace.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#799 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
Sto se tice Anela, NJEGOV OTAC je rekao da Anel glumi povrede i da igra za reprezentaciju ako mu zeni tako odgovara. I ovdje neki jos imaju obraza i srca braniti ga. Zasto da ga zovemo? Da javi da je povrijedjen?
Jbt gdje vam je ponos? Bolje izgubiti od jedne Njemacke 10:0 nego da te nekakav balavac vuce za nos i ponizava
Jbt gdje vam je ponos? Bolje izgubiti od jedne Njemacke 10:0 nego da te nekakav balavac vuce za nos i ponizava
-
izbjeglica_iz_besmisla
#800 Re: Liga nacija: Njemačka - BiH 16.11.2024. / BiH - Nizozemska 19.11.2024.
plain vanilla wrote: ↑20/11/2024 08:02 Sto se tice Anela, NJEGOV OTAC je rekao da Anel glumi povrede i da igra za reprezentaciju ako mu zeni tako odgovara. I ovdje neki jos imaju obraza i srca braniti ga. Zasto da ga zovemo? Da javi da je povrijedjen?