Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Even on vacation in Dubai, we still need our coffee fix. Don’t worry they’ve got a Starbucks for that. This particular location, located in Ibn Batuta Mall, is one of the most lavish Starbucks we have ever seen. The stunning architecture makes it seem as if one is in a famous church or mosque. Wouldn’t we all like to be sipping a chai latte as we take in the incredible features of this Starbucks. source
ja mislila zelenkasta materija koja podsjeća na marihuanu
Ja uključila Google Lens pretragu i kontam odvest će me na rezultate o nekim zanimljivim organizmima, algama i sl. Kad ono međutim Jesam poletila da razaberem šta je
Na tzv. prvom Festivalu monodrame tzv. rs u tzv. istočnom Sarajevu, od 9. do 15. februara 1995. godine, u opštini Hadžići, najviše pažnje privukli su beogradski glumci Dragan Bjelogrlić i Nikola Kojo, koji je otvorio tzv. potpredsjednik tzv. rs i jedan od najvećih evropskih šekspirologa ratni zlocinac Nikola Koljević.
U presudi Radovanu Karadžiću 2016. godine , Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju (MKSJ) koji je podržao UN identificirao je Koljevića kao dio udruženog zločinačkog poduhvata , koji je uključivao i Karažića. U njemu se opisuje da je Koljević bio "posebno ekstreman po njegovom mišljenju" i zalaže se za protjerivanje bosanskih muslimana kako bi se stvorila homogenost teritorija, te kaže da je "Srbima nemoguće živjeti s bilo kim drugim"
Bruce Davidson - Jimmy Armstrong, 'The Dwarf'. Palisades, New Jersey. USA. 1958. "I found something in Jimmy that was more than loneliness, it was a story about surviving. He was a giant in my eyes." - Bruce Davidson.