Dosta, gameplay ove sedmice iznenadjujuce dobar, daleko bolji nego prethodnih, opet je to sporo, ali igrivo koliko-toliko
Jedan poraz na penale, drugi izgubio od lika 3:0, on 3 suta, ja 4 puta stativu pogodio i jos 3-4 1v1 prilike, nakon tekme me lik dodao, ka'e i njega naljutilo koliko ga je gurala igra, elite 3 igrac, hajd' bar nije neki silver 1

treci poraz od nekog shatro proa iz Ceske, vidim ima ga na futwizu zadnjih mjeseci u top 1000, levat cuvao loptu 80%, vjerovatno ga MensurH zna, ista je to skola

zanimljivo sva tri poraza u gostima, prvo poluvrijeme bude brzi gameplay nego kad sam domacin, povedem laganini, ali zato tamo negdje od 65te kad okrenu na team press bukvalno ne mogu izaci dalje od 30m od svog gola, sve pokriveno, ne mozes se okrenuti
KDB i Bruno se preporodili s ovom novom taktikom i formacijom, bilo bi dobro da uleti TOTS Bruno iz upgradea, KDB mi ne treba...
I jah, ovaj gold Neymar je bukvalno isti k'o IF, a milion manje
I na kraju samo klip u kojem Cruyff baca na oko levata, vidi se kako je spor gameplay, ali opet se snalazim nekako
@Zux javi kakav je Makelele, cujem govore da je kao napucana verzija Kantea, ali mislim sam igrao protiv njega samo 1-2 puta ukupno... odbija me to sto je u napadu beskoristan sa tim statsima, a izlaze kartice koje imaju 80+ sut i 90+ odbranu, ali ako je brz za jockey mozda se isplati