Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eto scoring sistem u mojoj ligi. Jos lijepo u pare igramo. Ne navijamo svi za Salaha, De Bruynea i ostalu ekipu, nego imas svoje igrace i koristis bukvalno svakoga, a ne izbjegavas neke. McGinn, Jorginho, Norwood, Doucure. Sve ih mozes koristiti, a ne izbjegavati, jer ne zabijaju ili sto ne asistiraju Takodjer i stoperi, bekovi i golmani mogu nakupiti bodova i sa primljenim golovima.
Eto scoring sistem u mojoj ligi. Jos lijepo u pare igramo. Ne navijamo svi za Salaha, De Bruynea i ostalu ekipu, nego imas svoje igrace i koristis bukvalno svakoga, a ne izbjegavas neke. McGinn, Jorginho, Norwood, Doucure. Sve ih mozes koristiti, a ne izbjegavati, jer ne zabijaju ili sto ne asistiraju Takodjer i stoperi, bekovi i golmani mogu nakupiti bodova i sa primljenim golovima.
pa to sto vi pojedinacno racunate, FPL racuna u bonus bodovima
Mane je recimo zabio protiv Citija, ali je Bernardo Silva dobio 3 boda zbog ostalih dijelova igre.
pa to sto vi pojedinacno racunate, FPL racuna u bonus bodovima
Mane je recimo zabio protiv Citija, ali je Bernardo Silva dobio 3 boda zbog ostalih dijelova igre.
Tada je dobio 18.75 (B.Silva), jer je imao pored gola dosta drugih stvari. 1G, 2KP, 1SOT, 1TkW, 3FS, 37AP, 2Int, 1CLR, 3CoS, 9DW, 7DL, 2AERL, 9BR, 4DIS, tacnije ovako
Knee jerkovo Vardyja za Pukkija prošlo kolo a sad mi Salah i Henderson upitni, Cantwell koji mi je član prve postave ne može meda i još mu cijena tone...Sad sam u razmišljanjima za -4 ili čak -8. Sasvim sigurno sada ne bih radio onaj transfer koji sam radio s onu stranu internacionalne pauze
diablobih wrote: ↑21/11/2019 13:56
Da vas ja pitam, je li vam stvarno zanimljivo igrati taj fantasy gdje svi igraci nisu bitni, nego sam oni koji zabijaju i asistiraju ?
Gdje jedan Ndidi, Kante i slicni su bespotrebni haman ?
Gdje svi imate iste igrace i svi se radujete kada zabije Salah, Kane i Aguero ?
Ja sam zbog ovoga prešao na Bundes fantasy gdje je bodovanje bolje, ali i manje raje
zomri wrote: ↑21/11/2019 20:25
Djeco, nemojte raditi rane transfere. Period!
Knee jerkovo Vardyja za Pukkija prošlo kolo a sad mi Salah i Henderson upitni, Cantwell koji mi je član prve postave ne može meda i još mu cijena tone...Sad sam u razmišljanjima za -4 ili čak -8. Sasvim sigurno sada ne bih radio onaj transfer koji sam radio s onu stranu internacionalne pauze
Šta mislite isplati li se neki od ovih za -4:
Cantwell -> Traore/McGinn
Salah -> Mane
??
Kako mislis Henderson upitan ? PA ne brani ovo kolo...
Prica se po twitteru, da ce i Robertson i Salah biti spremni i da su trenirali...
Skontao sam te da je za -4. JA nemam ni Salaha ni MAnea, kontam Salaha ubacit jer mi je to trenutno dosta veci differential a i jer ganjam u svojoj mini ligi. Ako ce propoustiti samo ovu tekmu onda bih sacuvao Salaha i izbacio bih Cantwella cak i za -4
Prica se po twitteru, da ce i Robertson i Salah biti spremni i da su trenirali...
Skontao sam te da je za -4. JA nemam ni Salaha ni MAnea, kontam Salaha ubacit jer mi je to trenutno dosta veci differential a i jer ganjam u svojoj mini ligi. Ako ce propoustiti samo ovu tekmu onda bih sacuvao Salaha i izbacio bih Cantwella cak i za -4
nista onda sad zasad zadrzat cantwella (traore povreda, a mcginn ima jednu dobru pa tri zeznute tekme tako da je rano za njega). šta je tu je, ne isplati se za -4 ići.
da, nekad je igrač koga ostaviš bolji diferencijal od nekog modernog koji je upravo razvalio kolo. ne treba srljati, vidiš kako ja igram strpljivo i na kraju se (uglavnom) isplati.
Salah -> Mane
??
Ne moze biti knee jerk uopce kada si doveo igraca koji svi u napadu imaju i koji je u najboljoj formi
Da si doveo nekog tamo tipa willian ili Martial ili slicno pa hajde. Ovako ti je bilo pod moranje.
Salah -> Mane
??
Mane definitivno, baci oko na statistiku ako već nisi, igra bolje u gostima nego kod kuće - meni će na kapitena ovo kolo. Osobno inače nikad ne plaćam penale na transfere, osim ako se radi o baš izrazitom ofanzivcu, kao Mane u tvom slučaju. U svim drugim situacijama računica se jednostavno ne ispati - npr. igrač odbrane mora imati clean sheet da bi od njega imao 2 pts fajde, radije onda ostaviti nekog ko će vjerovatno primiti gol i završiti isto sa 2 pts + otvorena mogućnost da nešto dodatno napravi.
Jos odlucujem izmedju Manea i KdB za kapitena, mami me i Lundstrum...protiv onakvog Uniteda..a tvrd Sheffield...kontam za differential kapitena da ga igram