Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
- CROCOP
Dje si edu brate?! Pare sam tek danas uduriso, tako da nastavljamo. Sorry za sinoc... Mor'o sam do wc, a znao sam ja da mene moj jaro/brat federalac nece iznevjerit. Donacija ima dosta pa cemo moci vratit i nani petobanku...edu wrote:a ja kontam sto supak ode sinoc u wc kad je trebalo platiti..CROCOP wrote:Lako sto se zapio, vec sto je i pare propio![]()
![]()
![]()
..a on nije dig'o pare sa racuna..
![]()
![]()
![]()
ostavi malo za veceras..![]()
![]()
![]()
tetka..HALALI!![]()
![]()
![]()
zivio brate federalni..![]()
![]()
-
edu
cuj petobanku???..od nane sam dvije stoje uzeo..CROCOP wrote:Dje si edu brate?! Pare sam tek danas uduriso, tako da nastavljamo. Sorry za sinoc... Mor'o sam do wc, a znao sam ja da mene moj jaro/brat federalac nece iznevjerit. Donacija ima dosta pa cemo moci vratit i nani petobanku...edu wrote:a ja kontam sto supak ode sinoc u wc kad je trebalo platiti..CROCOP wrote:Lako sto se zapio, vec sto je i pare propio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tetka..HALALI!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tisu, mojne pittu govorit, one njegove cemo najsladje popit...
![]()
![]()
pitt je po ko zna koji put pokazao svoju solidarnost..
- Ivy
pa hoćel šta bit danas, ove novopristigle hostesse (koje su bigi i farky već prekontrolisali) pitaju kad je okupljanjeCROCOP wrote:Dje si edu brate?! Pare sam tek danas uduriso, tako da nastavljamo. Sorry za sinoc... Mor'o sam do wc, a znao sam ja da mene moj jaro/brat federalac nece iznevjerit. Donacija ima dosta pa cemo moci vratit i nani petobanku...edu wrote:a ja kontam sto supak ode sinoc u wc kad je trebalo platiti..CROCOP wrote:Lako sto se zapio, vec sto je i pare propio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tetka..HALALI!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- CROCOP
Ma kakve nove hostese? edu i ja smo final quality control, i dok nas ne prodje ne ide se nigdje...Ivy wrote:pa hoćel šta bit danas, ove novopristigle hostesse (koje su bigi i farky već prekontrolisali) pitaju kad je okupljanjeCROCOP wrote:Dje si edu brate?! Pare sam tek danas uduriso, tako da nastavljamo. Sorry za sinoc... Mor'o sam do wc, a znao sam ja da mene moj jaro/brat federalac nece iznevjerit. Donacija ima dosta pa cemo moci vratit i nani petobanku...edu wrote: a ja kontam sto supak ode sinoc u wc kad je trebalo platiti..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tetka..HALALI!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- CROCOP
Nemam logo gojka al' sam skontao neki dan gdje se fin janjac vrti pa ga mozemo uslikat, u korelu preradit i zahvalit pittu da more jopet stogod jaranima poslat... Sevap je brate, sto jest jest...edu wrote:cuj petobanku???..od nane sam dvije stoje uzeo..CROCOP wrote:Dje si edu brate?! Pare sam tek danas uduriso, tako da nastavljamo. Sorry za sinoc... Mor'o sam do wc, a znao sam ja da mene moj jaro/brat federalac nece iznevjerit. Donacija ima dosta pa cemo moci vratit i nani petobanku...edu wrote: a ja kontam sto supak ode sinoc u wc kad je trebalo platiti..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tetka..HALALI!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..al' bolje ista nego nista..
![]()
![]()
![]()
pitt je po ko zna koji put pokazao svoju solidarnost..![]()
..svaka cast..steta sto se sva dijaspora ne ugleda na njega..
![]()
![]()
..moramo mu neku zahvalnicu napraviti..imas li ti logo sarajevske pivare ili od gojka..
![]()
![]()